kızlar süpersiniz valla : ) iki günüdür ruh gibiydim moralim düzeldi, yeniden gülmeye başladım
seninde başlar yakında. ben 2 hafta önce gece vcanım kısır çekti evde ince bulgur kalmamış diye hüngür hüngür ağlama krizine girmiştimeşim ben açık bişey bulayım diye evden çıkıp da gelene kadar deli gibi ağlamıştım şimdi çok komik geliyor ama o an onu yiyemeyecek olma düşüncesi çok korkunçtu
:bencede çeksin artık. Herkes hergün canın birşey istiyomu alalım diyor. Ama bende tık yok. Bağdem çağlası dediler aldım ama daha 1 tane yemedim 3. hafta oldu çürümüştür heralde atıcam kıyamıyorum
seninde başlar yakında. ben 2 hafta önce gece vcanım kısır çekti evde ince bulgur kalmamış diye hüngür hüngür ağlama krizine girmiştimeşim ben açık bişey bulayım diye evden çıkıp da gelene kadar deli gibi ağlamıştım şimdi çok komik geliyor ama o an onu yiyemeyecek olma düşüncesi çok korkunçtu
kasığmda ağrı değilde sızlama gibi bişey oluyor sizede oluyormu?halsizlikde cabası
iğne batması gibi mi? benim son 1 haftadır oluyordu iğne batması gibi. doktorum normal olduğunu büyüyen rahmin neden olduğunu söylemişti
kasığmda ağrı değilde sızlama gibi bişey oluyor sizede oluyormu?halsizlikde cabası
sen kaç haftalıksın?evet sanki iğne batması gibi oluyor ağrı değil çünkü arada oluyor..
canım seninki normal rahim büyümesinin yanında, kaynana stresinden olmuş bir karın ağrısı da olabilir :) ben sana hasta taklidi yap dedim sen hasta oldun, olmaz ama böyle, mahsuscuktan yapacaksın.
ağrı bende de oluyor arasıra, çok üzerinde durmuyorum, sorun olsa çıkardı herhalde şimdiye kadar. normal sanırım.
ben hiç hayatımda domatesli pilav yemedim kiiiiiiii
ama bahsettiğiniz domatesli biberli patatesli hafif sulu bulgur pilavıysa birde yanında soğan varsa onun yanındada ayran varsa e birde çıtır ekmek varsa değmeyin keyfimeeeeeee
bu arada domatesli pilav hoşgeldin aramıza kızlar yine dökülmüş pilava :)))
rumuzcuğum sana geçmiş olsun yazamadım daha önce eslemciğim sende cinsiyet öğrenme tarihimi sormuştun 6 mayısta gidicem inşallah canım
yeşilzeytincim sen hiç üzülme sen her daim yanımızdasın yerin ayrı senin
hadi ordan yememişmiş, alasını yemişsin hem debiz sadece domatesli pilav deyip geçtik senin şimdi masayı böyle süslemene gerek var mıyyydııı öldüm açlıktan yaa off leyynaaa :84::84: kesin turşu da yemişsindir yanınndaaaa :84::84:
canım seninki normal rahim büyümesinin yanında, kaynana stresinden olmuş bir karın ağrısı da olabilir :) ben sana hasta taklidi yap dedim sen hasta oldun, olmaz ama böyle, mahsuscuktan yapacaksın.
ağrı bende de oluyor arasıra, çok üzerinde durmuyorum, sorun olsa çıkardı herhalde şimdiye kadar. normal sanırım.
hoşbulduk leyna : )
bu arada bebeşinin cinsiyeti öğrenen var mı? benim doktoorum daha ilk gittiğimde 4. aydan önce kesinlikle cinsiyet söylemeyeceğini söylemişti o yüzden ben öğrenemedim dahameraktan ölüyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?