2011 Ekim Anneleri

aynı şeyi yaşamışız canım ben ağlamak yerine evdeki koca bulgurlarla yaptım o dediğini kısırdan çok bulgur plavına benzedi ama olsun sakinleştim :97:

yok bu böyle olmayacak. sana her gün özel mesaj atıp canını istetmeliyiz. yemen lazım canım aa. bulantın geçmezse yemeyecek misin hiçbir şey bizi örnek al, hadi hepimizi alamadın ahesteyle leynayı al :)

ben hiç hayatımda domatesli pilav yemedim kiiiiiiii
ama bahsettiğiniz domatesli biberli patatesli hafif sulu bulgur pilavıysa birde yanında soğan varsa onun yanındada ayran varsa e birde çıtır ekmek varsa değmeyin keyfimeeeeeee

allah iyiliğini versin domatesli pilav çokk güldümm :)) bende midemi üşüttüğümde eşim çorba yapamadığı için sürekli ekmek arası peynir yiyodum, eşim yine yapmış sandiviçini geliyordu ben onu değil lahmacun yemek istiyorum diye oturup ağlamıştım..

eyt cim ne demek canım bişi istemiyo ya
hiç oldumu şimdi bizim gibi bi topikte hemde
bende seni tacize başlarım demedi deme

bu arada domatesli pilav hoşgeldin aramıza kızlar yine dökülmüş pilava :)))
rumuzcuğum sana geçmiş olsun yazamadım daha önce eslemciğim sende cinsiyet öğrenme tarihimi sormuştun 6 mayısta gidicem inşallah canım

Son düzenleme:
kasığmda ağrı değilde sızlama gibi bişey oluyor sizede oluyormu?halsizlikde cabası

canım seninki normal rahim büyümesinin yanında, kaynana stresinden olmuş bir karın ağrısı da olabilir :) ben sana hasta taklidi yap dedim sen hasta oldun, olmaz ama böyle, mahsuscuktan yapacaksın.
ağrı bende de oluyor arasıra, çok üzerinde durmuyorum, sorun olsa çıkardı herhalde şimdiye kadar. normal sanırım.

yeşilzeytincim sen hiç üzülme sen her daim yanımızdasın yerin ayrı senin

hmm kaynana faktörü varsa o ayrı : ) yakın mı oturuyosunuz? hastayım, başım dönüyo de ve yat bütün ggün : )

deniz ya hafızana hayran kalıyorum tebrik ediyorum ayakta alkışlıyorum
herkesle ilgili ufak notlarmı alıyorsun tatlım bu ne ya maşallah tütütü 41 kere maşallah

hadi ordan yememişmiş, alasını yemişsin hem de biz sadece domatesli pilav deyip geçtik senin şimdi masayı böyle süslemene gerek var mıyyydııı öldüm açlıktan yaa off leyynaaa :84::84: kesin turşu da yemişsindir yanınndaaaa :84::84:

hoşbulduk leyna : )

bu arada bebeşinin cinsiyeti öğrenen var mı? benim doktoorum daha ilk gittiğimde 4. aydan önce kesinlikle cinsiyet söylemeyeceğini söylemişti o yüzden ben öğrenemedim daha meraktan ölüyorum ama

ben pirinç pilavından bahsediyorsunuz sanmıştım inan ki kötü bir niyetim yoktu hem küçücük bir not:bulgur zekayı geliştirir beğede faydalıdır hem yapımıda çok kolay ahestede olsaydı günün menüsünü kurtarmıştı

valla gerçek oldu hasta taklidi belkide stres yaptım ondan..kaynana deme ya gelirler birazdan

İlk sayfaya baksana cnm biçok kişi kesin olmamakla birlikte öğrendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…