2011 Ekim Anneleri

deniz ya hafızana hayran kalıyorum tebrik ediyorum ayakta alkışlıyorum
herkesle ilgili ufak notlarmı alıyorsun tatlım bu ne ya maşallah tütütü 41 kere maşallah

yok bacım ne not alması hem almaya kalksam yüz küsür kişisiniz hangi birinizi yazayım, hem yazsam da bulamam o kadar bilgiyi ister istemez kalıyo aklımda Allah vergisi zekam hehehh :82:
ayrıca teşekkür ederim teveccühünüz. yok öyle hayranlık filan istemiyorum, biz bizeyiz samimi olalım :)

Son düzenleme:
ay naptım ben herkesin canı çekti ben beylikdüzünde oturuyorum varsa yakınlarda olan yapayım bari beraber yiyelim : )

Bende beykentteyim :))

Yaa ben yemek yemeyi özledim şu kusmalarım geçsin istiyorum biran önce kusucam diye yemek yiyemiyorum ben yaaa

hmm kaynana faktörü varsa o ayrı : ) yakın mı oturuyosunuz? hastayım, başım dönüyo de ve yat bütün ggün : )

maalesef şeyma4 arkadaşımızda var canım öyle bir problem, onun sıkıntısını yaşıyoruz. yakınlarmış ama buna rağmen gelip gelinin evinde konaklama meraklısı çıktı teyze. biz de dinlenmesi, yatması yönünde tavsiyelerde bulunuyoruz. hatta ben hasta taklidi yap demiştim ama gerçek oldu maalesef şeymacım fazla ciddiye aldı herhalde :) canım benim stresten oldu bu. dikkat et kendine, yat dinlen bol bol. onlar hizmet etsin gerekirse. zorlama kendini.

öğrenemeyen var mı desen çok daha doğru olurdu. çok az kişi kaldık. ben öğrenemedim henüz. daha çookk var hem. 14 mayısta bakıcaz çocuumun ayıp yerine, pipisi mi var kukusu mu var lütfeder gösterirse söylerim ben de size inşallah.

kızlar ben de akşam yazılıları okuyup e-okul a notları geçirdim, yatmadan önce de en son polisiye bir şeyler izlemiştim; rüyamda benim 8. sınıftan öğrencilerim bana suikast düzenliyorlardı... ))

Son düzenleme:

nedir bu kaynanaların derdi ya.. evin ayrıysa git yat evinde bırak kızcağızı kocasıyla hamileliğinin tadını çıkarsın. sakın yorma kendini şeyma, bebişine ve kendine iyi bak

çizelge??? ay çok cahil hissettim kendimi

bizim isimlerimizin, mesajlarımızın altında takvim var ya, gebelik takvimi. o işte. bugünkü sabah konuşmalarına bakarsan fatoş arkadaşımız nasıl yapılacağını anlatmıştı bir arkadaşa. ordaki bilgileri okuyarak yapabilirsin. estağfrullah, bana da bir arkadaş yapmıştı ilk geldiğimde :)

ben de 14 mayıs'da öğrenicem : )) inşallah pozisyonda olur, saklamaya falan kalmaz neyi varsa göstersin de görelim

kızlar size doyum olmuyo her şeye yzmasamda yazdıklarınızı okumadan edemiyorum bağımlı oldum ben size :))) ama çıkıyorum artık dikat edin kendinize ve iyi bakın meleklerinize yarın sakin olur burası kimsecikler kalmaz onun için bol bol enerji depolayıp hastalıkları üzerinizden atıp güzel bi açılış bekliyorum pazartesiye allaha emanet olun canlarım hoşçakalın

kuzu bunda da idrar veriyorsun onlar bakteri üremesine bakıyorular...salı günü çıkacak tahlilim
anladın bebem
Tamam kızlar affedildiniz çünkü bende akşam eşime domatesli pilav siparişi verdim bile
canımben şanslıyım eşim aşçı gelsin hemen mutfaga sokucam onu
nickimi cacık diye değiştirsem bendende canınız çekermi bugünün menüsü domatesli pilav bol naneli cacık
ah canım ben çok severim yapta senin tadınada bakalım bari
kasığmda ağrı değilde sızlama gibi bişey oluyor sizede oluyormu?halsizlikde cabası
canım bebek rahime yerleşiyo bu haftalar normalmiş banada oluyo korkma ama 3 litre su için idrar enfeksiyonuna karşı

kızlar yardımcı olurmusunuz??

Ben Dr. Muzaffer Şengül'e gidiyorum, memnunum şimdilik... Hatta netten soru yazsan aynı gün ya da en geç ertesi gün dönüyor...
Aşağıda da sitesinin linkini veriyorum...

Jinekolog Dr.Muzaffer engl Kadn Doum, Adana Arsz Doum -Adana Krtaj, Jinekolog Dr. Muzaffer engl Kadn Hastalklar ve Doum Uzman - Adana

Akşam yazmıştım canım ben bunu, tekrarlıyorum senin için...

oh hakikaten şanslıymışsın
bizimki de bizim evin aşçısı seninkinden iyi olmasın

kızlar ben de akşam yazılıları okuyup e-okul a notları geçirdim, yatmadan önce de en son polisiye bir şeyler izlemiştim; rüyamda benim 8. sınıftan öğrencilerim bana suikast düzenliyorlardı... ))
ben de öyle bir geçer zamankiyi izleyince bütün gece zehir oluyor.onlarla uğraşıyorum.
ben de 14 mayıs'da öğrenicem : )) inşallah pozisyonda olur, saklamaya falan kalmaz neyi varsa göstersin de görelim
ben de 4 mayısta inşallah

oh hakikaten şanslıymışsın
Bizimki de bizim evin aşçısı seninkinden iyi olmasın

dün mesele çeşnili pilav yaptı sorma getsinn salatada oh be canım çekti koçiş gelde şu tombulunu doyru acıktım ulenbri müddet üniversi,tede aşçılık yaptı evimin aşçısı o bir misafirim gelse onu sokuy9omm mutfaga

Gaz sancısı olabilir, ben de bir iki defa olmuştu benzeri sancılar, ısınıp dinlenince geçti...

ben çıkıyoruum. kendinize iyi bakın şekerler. çalışan anneler haftasonu güzel dinlenelim, gerçi bende temizlik var yarın. yorucu olacak bir miktar. çok öpüyorum sizi şekerler hepinize iyi akşamlaarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…