deniz ya hafızana hayran kalıyorumtebrik ediyorum ayakta alkışlıyorum
herkesle ilgili ufak notlarmı alıyorsun tatlım bu ne ya maşallah tütütü 41 kere maşallah
14. haftama yeni girdim
ehh çizelge zamanı çoktaan gelmiiş. yeğenimize bi çizelge hemen
ay naptım ben herkesin canı çektiben beylikdüzünde oturuyorum varsa yakınlarda olan yapayım bari beraber yiyelim : )
hmm kaynana faktörü varsa o ayrı : ) yakın mı oturuyosunuz? hastayım, başım dönüyo de ve yat bütün ggün : )
hoşbulduk leyna : )
bu arada bebeşinin cinsiyeti öğrenen var mı? benim doktoorum daha ilk gittiğimde 4. aydan önce kesinlikle cinsiyet söylemeyeceğini söylemişti o yüzden ben öğrenemedim dahameraktan ölüyorum ama
Teşekkürler ahestecim sana da geçmiş olsun canım.:2:
Hafta başında bir kabus gördüm ben, sıkça rüya görürüm ama kabus çok görmem. Bilinç altım ne kurduysa artık, film gibiydi benimki de. Silahlı saldırıya uğruyordum valla pisi pisine gidecektim.
Zihnin çok dolu uyumuşsundur, ara ara olur bir de hamilelikte çok fazla rüya&kabus görülür diyordu geçen gün arkadaşlar. Alışmamız mı lazım acaba:44: Korku, sıçrama bende olmuyor yalnız. Günün, gecenden daha güzel geçer inşallah canım. Dua edelim bugün bol bol, içimiz açılsın, ferahlayalım oohh miss olalım :)
maalesef şeyma4 arkadaşımızda var canım öyle bir problem, onun sıkıntısını yaşıyoruz. yakınlarmış ama buna rağmen gelip gelinin evinde konaklama meraklısı çıktı teyze. biz de dinlenmesi, yatması yönünde tavsiyelerde bulunuyoruz. hatta ben hasta taklidi yap demiştim ama gerçek oldu maalesef şeymacım fazla ciddiye aldı herhalde :) canım benim stresten oldu bu. dikkat et kendine, yat dinlen bol bol. onlar hizmet etsin gerekirse. zorlama kendini.
çizelge??? ay çok cahil hissettim kendimi
kızlar ben de akşam yazılıları okuyup e-okul a notları geçirdim, yatmadan önce de en son polisiye bir şeyler izlemiştim; rüyamda benim 8. sınıftan öğrencilerim bana suikast düzenliyorlardı...))
öğrenemeyen var mı desen çok daha doğru olurdu. çok az kişi kaldık. ben öğrenemedim henüz. daha çookk var hem. 14 mayısta bakıcaz çocuumun ayıp yerine, pipisi mi var kukusu mu var lütfeder gösterirse söylerim ben de size inşallah.
anladın bebemkuzu bunda da idrar veriyorsun onlar bakteri üremesine bakıyorular...salı günü çıkacak tahlilim
canımben şanslıyım eşim aşçı gelsin hemen mutfaga sokucam onuTamam kızlar affedildiniz çünkü bende akşam eşime domatesli pilav siparişi verdim bile
ah canım ben çok severim yapta senin tadınada bakalım barinickimi cacık diye değiştirsem bendende canınız çekermi bugünün menüsü domatesli pilav bol naneli cacık
canım bebek rahime yerleşiyo bu haftalar normalmiş banada oluyo korkma ama 3 litre su için idrar enfeksiyonuna karşıkasığmda ağrı değilde sızlama gibi bişey oluyor sizede oluyormu?halsizlikde cabası
kızlar yardımcı olurmusunuz??
anladın bebem
canımben şanslıyım eşim aşçı gelsin hemen mutfaga sokucam onu
ah canım ben çok severim yapta senin tadınada bakalım bari
canım bebek rahime yerleşiyo bu haftalar normalmiş banada oluyo korkma ama 3 litre su için idrar enfeksiyonuna karşı
ben de öyle bir geçer zamankiyi izleyince bütün gece zehir oluyor.onlarla uğraşıyorum.kızlar ben de akşam yazılıları okuyup e-okul a notları geçirdim, yatmadan önce de en son polisiye bir şeyler izlemiştim; rüyamda benim 8. sınıftan öğrencilerim bana suikast düzenliyorlardı...))
ben de 4 mayısta inşallahben de 14 mayıs'da öğrenicem : )) inşallah pozisyonda olur, saklamaya falan kalmaz neyi varsa göstersin de görelim
oh hakikaten şanslıymışsın
Bizimki de bizim evin aşçısı seninkinden iyi olmasın
Bende beykentteyim :))
Yaa ben yemek yemeyi özledim şu kusmalarım geçsin istiyorum biran önce kusucam diye yemek yiyemiyorum ben yaaa
Güzel Anneler merhaba:)) Uzun zamandır yazamıyorum. O kadar yoğun bir iş atmosferi içindeyim k. Valla ne yapacağımı şaşırdım. Dün ilk kez ,ikiye katlandım. dalak şişmesi gibi. adım atınca sanki bi bıçak batıyo göbişimin alt kısımlarında. doğrulunca bile batıyordu. bi süre belim bükük kaldım. ama gectı 30 dk sonra. nedendir acaba? mesai arkadaslarım bebek toplanmıstır içerde dedi. bi fikri olan varmı. aynı şey akşam evdede oldu. eşimde şaşırdı ne yapacagını. offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?