aaa komşu çıktık : )
Evetttt :))) ne taraftasın?
aslında ben de beykentteyim tam olarak. moodcity'nin oradayım : )
Evetttt :))) ne taraftasın?
çıkıyorum şimdilik, hafta sonu kocacımla sokaklarda sürtmeyi düşünüyorum, pazartesi görüşürüz : )
benim hoşuma gitmez ben yokken evde durmaları.. anneme gidiyodum kalmaya diyelim oda 2 gün evde kalıyor..beni rahatlığı sinir ediyor dolabı açar ne var ne yok bakar bu size fazla gelir der yarısnı aldım der evine götürücekmiş..bende böyle şeyleri haz etmem benim hiç özelim olmucakmı herşeyi bilmek zorundamı..evin dekorasyonuna karışır bu burda olmamış der bakarım yerini değiştirmiş..bunlar katlanıcak şeyler değil ya..
aynen ben de ben yokken bir başkasının evimde olmasını istemezdim doğrusu...
geçen haftasonu da benim kayınvalidemle kayınpederim gelmişti yatılı, ama onlar komşu şehirde oturuyorlar ve öyle sık sık da gelme huyları yoktur; hatta biz çağırırız ısrar ederiz gelsinler diye...
zaten her gelişte kayınvalidem bir sürü şey getirir (göçmen ekmeği yapar, konserve, reçel, bulgur vs getirir), kuru incir getirmiş reçel yaptı, bana üzüm kurutmuş, erişte de kesecekti ama eşim yemediği için yaptırmadım... bir de azıcık iş yapsam, otur kızım dinlen uzan diyip durdu, akşamları da hem kendi hem kayınpederim yat sen dinlen, uykun geldiyse bekleme dediler...
zaten hamile olmadan da öyleydi, mutfakta gelir yardım eder, eşime sürekli bana yardımcı olmasını söyler... sabah erken kalkarsam geri yatırır, çünkü eşim (sadece haftasonları tabii) de babası da geç kalkarlar, millet yatıyor sen de yat kızım, yapacak iş yok nasılsa der... çalışıyorsun öyle yemekle falan çok uğraşma gelince beraber yaparız der, tabii ben yemeğimi hazırlarım onlar gelmeden ama düşünceli olması güzel şey tabii...
gelin şunu yapsın bunu yapsın tarzı biri değil çok şükür, onlara gittiğimizde de bana iş yaptırmaz...
ama tabii yine de yatılı misafir az ya da çok yoruyor biz hanımları...
umarım çok strese sokmaz seni bu ziyaret, rahat olmaya çalış, gerilme... hamileliğin sana verdiği yetkiye dayanarak nazlan...
çıktım diyip çıkamayan tek deli benim heraldeshellden büyük çekmeceye inen yol var ya hani yol üstünde villaların olduğu siteler var.. onlara yakınım. sen nerdesin? yeşilkent falan mı?
Kayınvalidenin ellerinden öpüyorum
Kızlar geldim doktordan.
Eslem, Hanzade, Fotosersin, Usluem, Eda (yeşilzeytinimiz), Carnation, Deniz, Aheste,Özde ve diğer arkadaşar dualarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Gelelim havadise...Eski Hematom görünmüyor dedi doktor. Plesentadaki kılcal damarların yırtılmasından kaynaklanıyormuş. 2 gün istirahat et dedi, haftada 2 gün iğne yazdı yine. Bende iş yerinde zaten pc başındayım, gerekli değilse rapor yazmayın dedim. Tamam kendini yorma dedi. Şirketteyim şimdi.
Size bir şey sorucam kızlar sütyen aldınızmı?Hani şu hamilelik için olanlardan yada nebileyim nasıl kullanıyorsunuz?Eskiler olmuyor bana..alıcam ama normalmi alsam hamilelik içinmi alsam karar veremedim sizler naptınız?
henüz almadım ama dolgulu olanlar (hani neredeyse yarısına yakını dolu olanlar) olmuyor bana da... bir iki tane almak gerekecek yakında... ben henüz emzirme sütyenleri sanırım bahsettiğiniz, onlardan değil de balenli ama doldulu ya da destekli olmayanlardan alacağım... "altan" diye bir marka var, benim bir kaç çamaşırım o marka, çok rahat ve kaliteli, yine onun ürünlerinden almayı düşünüyorum...
aynı şeyi yaşamışız canım ben ağlamak yerine evdeki koca bulgurlarla yaptım o dediğinikısırdan çok bulgur plavına benzedi ama olsun sakinleştim :97:
hoşbulduk leyna : )
bu arada bebeşinin cinsiyeti öğrenen var mı? benim doktoorum daha ilk gittiğimde 4. aydan önce kesinlikle cinsiyet söylemeyeceğini söylemişti o yüzden ben öğrenemedim dahameraktan ölüyorum ama
Size bir şey sorucam kızlar sütyen aldınızmı?Hani şu hamilelik için olanlardan yada nebileyim nasıl kullanıyorsunuz?Eskiler olmuyor bana..alıcam ama normalmi alsam hamilelik içinmi alsam karar veremedim sizler naptınız?
teşekkür ederiz...
üç tane kızı var onlarda okumuşlar ve çalışıyorlar, o nedenle de halden anlıyor sanırım...
kızlarda aynıdır zaten sağolsunlar... hatta bir keresinde bayramda gitmiştik diğer odadayken duydum, büyük görümcem annesine "hard_disk gelmeden bitirdin mi işleri", diye sordu, sonra da "geline iş yaptırma bana söyle yapılacakları" dedi... hani hiç birisinin gelini ezelim çalıştıralım mantığı yok...
selam annişler.
zehraaaaaaaaa nasılsın????? gelinim nasıl ona iyi bakıyomusun???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?