Yine coşmuş bugün buralar, domates pilavla ilgili kısımları es geçtim, akşam menüm her zamanki gibi salçalı makarna
Bizim işyerinin internet kullanım politikasına uyuzuum, ekşi sözlük vs. bir sürü yer açılıyor ama burası engelli, çıldırciim
Hanzadecim, bilge hanııım sen İstanbulda mısın??
Bu arada Edoş sabah o iğrenç trafiğe ben de kaldım, 9.30 da gittim işe üstelik artık niyeyse araba kullanmak da yormaya başladı beni, dur kalklarda özellikle, göbek iyice büyüdükçe düşünemiyorum kendimi.
Yine coşmuş bugün buralar, domates pilavla ilgili kısımları es geçtim, akşam menüm her zamanki gibi salçalı makarna
Bizim işyerinin internet kullanım politikasına uyuzuum, ekşi sözlük vs. bir sürü yer açılıyor ama burası engelli, çıldırciim
Hanzadecim, bilge hanııım sen İstanbulda mısın??
Bu arada Edoş sabah o iğrenç trafiğe ben de kaldım, 9.30 da gittim işe üstelik artık niyeyse araba kullanmak da yormaya başladı beni, dur kalklarda özellikle, göbek iyice büyüdükçe düşünemiyorum kendimi.
İstanbuldayım cnm, bahçelievlerde oturuyorum, işim leventte amao trafik varya aman yarabbim... Benide yoruyordu ama edanın karşıya otobüsle gidip geldiğini okuyunca utandım şikayet etmekten :)))
Karşıya denetime gittiğimde Eda yı da alayım benÇok Avrupa Yakası şubem yok ama Valla Edanın dirayetine hayran kaldım, ben ayakta 10 dk durayım kasıklarımda baskı oluyor kötüleşiyorum.
Bu arada rumuzcum geçmiş olsun, ben olsam rapora atlardım direkt ama sen malum işkoliksin normal almamanİşini değil, bebeğini düşün ama tatlım kötüleşirsen hemen al raporunu eve gidip ayaklarını uzat yat.
Bende aynen öyle züleyha, hatta bu gün erken çıktım biraz alışveriş yaptım 1,5 saat kadar ayaktaydım kısaca, beni mahfetti eve geldim hemen uzandım. Bu akşama kadar gezenlerin ağrısı olmuyormu acaba? Yada kasık ağrısı bizdemi oluyor sadece merak ediyorum :)
Karşıya denetime gittiğimde Eda yı da alayım benÇok Avrupa Yakası şubem yok ama Valla Edanın dirayetine hayran kaldım, ben ayakta 10 dk durayım kasıklarımda baskı oluyor kötüleşiyorum.
Bu arada rumuzcum geçmiş olsun, ben olsam rapora atlardım direkt ama sen malum işkoliksin normal almamanİşini değil, bebeğini düşün ama tatlım kötüleşirsen hemen al raporunu eve gidip ayaklarını uzat yat.
güzel akşamlar kızlar:80:
amanın sıcak ekmegim gelmiş hoş gelmişgüzel akşamlar kızlar:80:
güzel akşamlar :))
amanın sıcak ekmegim gelmiş hoş gelmişkız ne olur bir dilim ısırık ver be ekmeginden pek güzel görünüyo iştah açıcı:86::86::86::86:
nasılsın canım görüşmeyeli nasıl oldun iyisindir işşallah bebek iyi demi seni sordum cevap alamdım benYada cevap verdilerde gözümden kaçtı
Sen sürekli trafiktesin o zaman, ben sabah işe gidip akşam eve gelmekten bile yoruluyorum dur kalk, dur kalk... eskiden canavar gibi araba kullanırdım, şimdi o kadar sakin gidiyorum ki, maksimum 80- 90 mecbur kalmadıkça sollamıyorum, çünkü zaten sürekli yolun sağındayımeskiden soldan basardım:)) ah ahhh bütün hayatımı ağır çekim yaşıyorum resmen, çok zor Yerimde duramayan ben işten eve evden işe monoton bir kadın oldum çıktım...
Al benden de o kadar, emekli memur gibi araba kullanmaya başladımZamanında hızdan ceza almışlığım bile var halbuki, yaramazdım bu bebek uslandırdı benii
Aheste profil resminin hastasınım
hoş bulduk canımcım, al hepsi senin olsunBende iştah filan kalmadı zaten.
Iyice nane molla mı oldum nedir:97: Bişi sorcam kızlar midenizde ekşime oluyor mu sizinde, bide benim ağzımın hiç tadı yok kaç gündür, aynı ekşimeyi hissediyorum ordada..
teşekkür ederim bebikim :125::125::125::125:çok incesin inanBende olmayoda midem çok bulandı bugün ya kızlar merak ettim beni aydınlatırdanız sevinicem ben 12 haftalıkken gittim kesme şekerime boyu 55.9 sizin boyu kaç çıktı bir söylerseniz sevinicem birde gramı
amanın sıcak ekmegim gelmiş hoş gelmişkız ne olur bir dilim ısırık ver be ekmeginden pek güzel görünüyo iştah açıcı:86::86::86::86:
nasılsın canım görüşmeyeli nasıl oldun iyisindir işşallah bebek iyi demi seni sordum cevap alamdım benYada cevap verdilerde gözümden kaçtı
Benimki 15+1 de 121 gram çıktı, boyunu söylemediler ama.
teşekkür ederim bebikim :125::125::125::125:çok incesin inanBende olmayoda midem çok bulandı bugün ya kızlar merak ettim beni aydınlatırdanız sevinicem ben 12 haftalıkken gittim kesme şekerime boyu 55.9 sizin boyu kaç çıktı bir söylerseniz sevinicem birde gramı [/QUO
55,9 olmaz 5,59 cm dir o normal benimkide buna yakın bişiydi ama ultrason kağıtlarım iş yerimde benim evde değil...
iyiyiz canım çok şükür :)
MAŞALLAH ANNESİCİNSİYET BELLİMİ ACABA BENİMKİ İÇİMDEN ERKEK GEÇİYO AMA RABBİM BİLİR KİLOSU MORMALMİYMİŞ AYINA GÖRE BENİKİ YA ERKEK AYNI BÖYLE ŞİRİN YADA KIZ ACABA HANGİSİ ÖLEN RAHMETLİ YAVRULARIMIN İKİSİDE ERKEKTİ AMA ONLAR CENNETE BENİ VE BABALARINI BEKLİYOLAR ALLAHIM BUNU ACISINI GÖSTERMESİN İŞŞALLAH ALLAHIMKİMSEYİ EVLADIYLA İMTAAN ETMESİN ÇOK ZOR HEMDE ÇOK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?