2011 Ekim Anneleri

ktunnel ya da vtunnel gibi siteler üzerinden açmayı deneyin...

Son düzenleme:

İstanbuldayım cnm, bahçelievlerde oturuyorum, işim leventte ama o trafik varya aman yarabbim... Benide yoruyordu ama edanın karşıya otobüsle gidip geldiğini okuyunca utandım şikayet etmekten :)))

İstanbuldayım cnm, bahçelievlerde oturuyorum, işim leventte ama o trafik varya aman yarabbim... Benide yoruyordu ama edanın karşıya otobüsle gidip geldiğini okuyunca utandım şikayet etmekten :)))

Karşıya denetime gittiğimde Eda yı da alayım ben Çok Avrupa Yakası şubem yok ama Valla Edanın dirayetine hayran kaldım, ben ayakta 10 dk durayım kasıklarımda baskı oluyor kötüleşiyorum.

Bu arada rumuzcum geçmiş olsun, ben olsam rapora atlardım direkt ama sen malum işkoliksin normal almaman İşini değil, bebeğini düşün ama tatlım kötüleşirsen hemen al raporunu eve gidip ayaklarını uzat yat.

Bende aynen öyle züleyha, hatta bu gün erken çıktım biraz alışveriş yaptım 1,5 saat kadar ayaktaydım kısaca, beni mahfetti eve geldim hemen uzandım. Bu akşama kadar gezenlerin ağrısı olmuyormu acaba? Yada kasık ağrısı bizdemi oluyor sadece merak ediyorum :)

Benim için imkansız akşama kadar ayakta hiiiç düşünemiyorum kendimi, normalde c.tesi pazar komple gezerdim ama şimdi evin dışına adım atmak istemiyorum, doktor da normal diyor ama rahatsızlık hissi veriyor bir yerden sonra.

Sen sürekli trafiktesin o zaman, ben sabah işe gidip akşam eve gelmekten bile yoruluyorum dur kalk, dur kalk... eskiden canavar gibi araba kullanırdım, şimdi o kadar sakin gidiyorum ki, maksimum 80- 90 mecbur kalmadıkça sollamıyorum, çünkü zaten sürekli yolun sağındayım eskiden soldan basardım:)) ah ahhh bütün hayatımı ağır çekim yaşıyorum resmen, çok zor Yerimde duramayan ben işten eve evden işe monoton bir kadın oldum çıktım...

güzel akşamlar kızlar:80:
amanın sıcak ekmegim gelmiş hoş gelmişkız ne olur bir dilim ısırık ver be ekmeginden pek güzel görünüyo iştah açıcı:86::86::86::86:
güzel akşamlar :))

nasılsın canım görüşmeyeli nasıl oldun iyisindir işşallah bebek iyi demi seni sordum cevap alamdım ben Yada cevap verdilerde gözümden kaçtı

Hoş bulduk canımcım, al hepsi senin olsun bende iştah filan kalmadı zaten.
İyice nane molla mı oldum nedir:97: bişi sorcam kızlar midenizde ekşime oluyor mu sizinde, bide benim ağzımın hiç tadı yok kaç gündür, aynı ekşimeyi hissediyorum ordada..

Al benden de o kadar, emekli memur gibi araba kullanmaya başladım Zamanında hızdan ceza almışlığım bile var halbuki, yaramazdım bu bebek uslandırdı benii

Aheste profil resminin hastasınım

teşekkür ederim bebikim :125::125::125::125:çok incesin inan Bende olmayoda midem çok bulandı bugün ya kızlar merak ettim beni aydınlatırdanız sevinicem ben 12 haftalıkken gittim kesme şekerime boyu 55.9 sizin boyu kaç çıktı bir söylerseniz sevinicem birde gramı

Benimki 15+1 de 121 gram çıktı, boyunu söylemediler ama.

İyiyiz canım çok şükür :)

Benimki 15+1 de 121 gram çıktı, boyunu söylemediler ama.

MAŞALLAH ANNESİCİNSİYET BELLİMİ ACABA BENİMKİ İÇİMDEN ERKEK GEÇİYO AMA RABBİM BİLİR KİLOSU MORMALMİYMİŞ AYINA GÖREBENİKİ YA ERKEK AYNI BÖYLE ŞİRİNYADA KIZACABA HANGİSİ ÖLEN RAHMETLİ YAVRULARIMIN İKİSİDE ERKEKTİ AMA ONLAR CENNETE BENİ VE BABALARINI BEKLİYOLAR ALLAHIM BUNU ACISINI GÖSTERMESİN İŞŞALLAHALLAHIMKİMSEYİ EVLADIYLA İMTAAN ETMESİN ÇOK ZOR HEMDE ÇOK

Allah gönlüne göre versin inş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…