CANIM MM OLMASIN Oteşekkür ederim bebikim :125::125::125::125:çok incesin inanBende olmayoda midem çok bulandı bugün ya kızlar merak ettim beni aydınlatırdanız sevinicem ben 12 haftalıkken gittim kesme şekerime boyu 55.9 sizin boyu kaç çıktı bir söylerseniz sevinicem birde gramı [/QUO
55,9 olmaz 5,59 cm dir o normal benimkide buna yakın bişiydi ama ultrason kağıtlarım iş yerimde benim evde değil...CİNSİYETİ 14 HAFTADA KESİN BELLİ OLURMUŞ ÖYLE DEDİ DOKTORUM
Al benden de o kadar, emekli memur gibi araba kullanmaya başladımZamanında hızdan ceza almışlığım bile var halbuki, yaramazdım bu bebek uslandırdı benii
Aheste profil resminin hastasınım
allah gönlüne göre versin inş canım
MAŞALLAH ANNESİCİNSİYET BELLİMİ ACABA BENİMKİ İÇİMDEN ERKEK GEÇİYO AMA RABBİM BİLİR KİLOSU MORMALMİYMİŞ AYINA GÖRE BENİKİ YA ERKEK AYNI BÖYLE ŞİRİN YADA KIZ ACABA HANGİSİ ÖLEN RAHMETLİ YAVRULARIMIN İKİSİDE ERKEKTİ AMA ONLAR CENNETE BENİ VE BABALARINI BEKLİYOLAR ALLAHIM BUNU ACISINI GÖSTERMESİN İŞŞALLAH ALLAHIMKİMSEYİ EVLADIYLA İMTAAN ETMESİN ÇOK ZOR HEMDE ÇOK
Yok mu şimdi ekşimesi olan yaa:84: Ben ne yapıcam, karnımm aç bişi de yiyemiyorum....
sanki ağzımın içine limon sıkılmış gibiii
CANIM MM OLMASIN OCİNSİYETİ 14 HAFTADA KESİN BELLİ OLURMUŞ ÖYLE DEDİ DOKTORUM
Olabilir diyelim hadi :) bana 16. hafta dedi salıklı olsunlarda öğreniriz naısl olsa :)
Bende hafiften sinirleniyo gibiyim, hala gelmediler ben çok acıktım ve inatla bekliyorum yemek için hep beraber yeriz diye inşallah dışarda atıştırıp gelmezler yutarım ikisinide
Hoş bulduk canımcım, al hepsi senin olsunbende iştah filan kalmadı zaten.
İyice nane molla mı oldum nedir:97: bişi sorcam kızlar midenizde ekşime oluyor mu sizinde, bide benim ağzımın hiç tadı yok kaç gündür, aynı ekşimeyi hissediyorum ordada..
canım sen atıştırsana birazcık, zaten ist trafiğinde onlar gelene kadar bi kez daha acıkırsın
bende değilde okuldaki hamile arkadaşımda oluyordu, doktorumuz (aynı doktora gidiyoruz da) sık sık ve azar azar yemesini söyledi; uyguladığında işe yaradığını söylemişti... bir de gaviscon adlı şurubu öneriyorlar diye biliyorum...
geçmiş olsun... yarım ekmekler seni bekler, toparlanırsın inşallah kısa sürede...
Tek başıma yemek yemeyi hiç sevmiyorum ama yemeliyim içim kıyıldı resmen.. Hadi ben kaçtım size iyi geceler, tatlı sohpetler :)
merhaba kızlarrrrrr... nasılsınız bakalım...
Hoş geldin sybell3:80: ben ekşimiş bi haldyim, sen nasılsın?...
teşekkür ederiz...
üç tane kızı var onlarda okumuşlar ve çalışıyorlar, o nedenle de halden anlıyor sanırım...
kızlarda aynıdır zaten sağolsunlar... hatta bir keresinde bayramda gitmiştik diğer odadayken duydum, büyük görümcem annesine "hard_disk gelmeden bitirdin mi işleri", diye sordu, sonra da "geline iş yaptırma bana söyle yapılacakları" dedi... hani hiç birisinin gelini ezelim çalıştıralım mantığı yok...
MAŞALLAH ANNESİCİNSİYET BELLİMİ ACABA BENİMKİ İÇİMDEN ERKEK GEÇİYO AMA RABBİM BİLİR KİLOSU MORMALMİYMİŞ AYINA GÖRE BENİKİ YA ERKEK AYNI BÖYLE ŞİRİN YADA KIZ ACABA HANGİSİ ÖLEN RAHMETLİ YAVRULARIMIN İKİSİDE ERKEKTİ AMA ONLAR CENNETE BENİ VE BABALARINI BEKLİYOLAR ALLAHIM BUNU ACISINI GÖSTERMESİN İŞŞALLAH ALLAHIMKİMSEYİ EVLADIYLA İMTAAN ETMESİN ÇOK ZOR HEMDE ÇOK
Yok mu şimdi ekşimesi olan yaa:84: Ben ne yapıcam, karnımm aç bişi de yiyemiyorum....
sanki ağzımın içine limon sıkılmış gibiii
amin kardeşim amin işşallah bakalım haftaya cumartesi özele gidicem rahim açıklıgı varya bende dalında uzmanmış o doktor bride benim doktorumdan sonra ona ngörünüğyüm dedim bakalım yaradan ne gösteriyo:97::97::97:
merhaba kızlarrrrrr... nasılsınız bakalım...
Tek başıma yemek yemeyi hiç sevmiyorum ama yemeliyim içim kıyıldı resmen.. Hadi ben kaçtım size iyi geceler, tatlı sohpetler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?