2011 Ekim Anneleri

Yok mu şimdi ekşimesi olan yaa:84: Ben ne yapıcam, karnımm aç bişi de yiyemiyorum....
sanki ağzımın içine limon sıkılmış gibiii

allah gönlüne göre versin inş canım

amin kardeşim amin işşallah bakalım haftaya cumartesi özele gidicem rahim açıklıgı varya bende dalında uzmanmış o doktor bride benim doktorumdan sonra ona ngörünüğyüm dedim bakalım yaradan ne gösteriyo:97::97::97:

Amin canım amiiinn inşallah hiç birimizi onlar bizi karşılayacaklar :)

Yok mu şimdi ekşimesi olan yaa:84: Ben ne yapıcam, karnımm aç bişi de yiyemiyorum....

Bende hafiften sinirleniyo gibiyim, hala gelmediler ben çok acıktım ve inatla bekliyorum yemek için hep beraber yeriz diye inşallah dışarda atıştırıp gelmezler yutarım ikisinide

Bende hafiften sinirleniyo gibiyim, hala gelmediler ben çok acıktım ve inatla bekliyorum yemek için hep beraber yeriz diye inşallah dışarda atıştırıp gelmezler yutarım ikisinide

canım sen atıştırsana birazcık, zaten ist trafiğinde onlar gelene kadar bi kez daha acıkırsın

bende değilde okuldaki hamile arkadaşımda oluyordu, doktorumuz (aynı doktora gidiyoruz da) sık sık ve azar azar yemesini söyledi; uyguladığında işe yaradığını söylemişti... bir de gaviscon adlı şurubu öneriyorlar diye biliyorum...

geçmiş olsun... yarım ekmekler seni bekler, toparlanırsın inşallah kısa sürede...

Teşekkürler Ben de şimdi bakıyordum evet dediğin gib sık ve az, baharat ve yağlılardan kaçınarak.
Var bi kaç gündür, ama normalde 5.aydan sonra başlarmış. Dr gidene kadar idare edicez mecbur, çok berbat bişey ama yaa. Çayın yanına acaba peynir ekmek mi alsam, en iyisi o görünüyor yine:97:

Hoş geldin sybell3:80: ben ekşimiş bi haldyim, sen nasılsın?...

iyiyim cnm saol, sana geçmiş olsun, ben de çok yıyorum, ne olacak halim bilmiyorum, sana gün içinde yediklerimi saysam ağzın açık kalır, minicik kızdım bakalım ne olur sonum

Ben de takdir ettim kayın valideni. Neyse ki aynısından bende de var yoksa kıskanırdım valla :) Melek sanki, kanatları yok bir tek. her akşam birlilkteyiz, her akşam birlikte yemek yeriz ve nerdeyse 1 yıldır sofra bile toplatmıyor bana. elinden tabakları çekerek alıyorum artık. Allah hepsinden razı olsun

Canım benim kız 2 gün önce netleşti, doktor çok iyi dedi kilosu için daha doğrusu gramı için

Kızzlaaarr bitkisel şampuan kullanmaya karar verdim, normallerin içinde bir sürü kimyasal var, bir de bitkisel nemlendirici almam lazım yüzüm için var mı tavsiyesi olan? Bir de bu doğal saç bakım yağlarının bebeğe bir zararı var mıdır? Hamilelikte saçlar güçsüzleşiyormuş, şimdiden önlem alayım diyorum

kuzucum benim ekşimem yok, bolca bulantım var. safra üretemiyor sanırım vücudum artık çıkmıyor çünkü, çıkamıyor safram bitti :) yalnız ara sıra metalik bir tat oluyor ağzımda. ne yesem tat alamıyorum. normaldir canım. sevdiğin şeylerden yemeye çalış istersen.

her şey yolunda gidecek pasamcım içini ferah tut. verdiğin ölçüler 55 mm dir, 5 buçuk santim filan oluyor küsüratıyla. benim de aynı, hem ikimizin çizelgesi de aynı, normal gözüküyor onu dert ediyim deme sakın yeni bir endişe konusu yapma kendine:) ama hiç gramını ağırlığını söylemedi bana doktorum.

merhaba kızlarrrrrr... nasılsınız bakalım...

merhaba sibel. sabahki göbek deliğimin altındaki ağrının şiddeti arttı, gündüz çok yoruldum ondan mı acaba yaa off çok acıyoor sen nasılsın?

Tek başıma yemek yemeyi hiç sevmiyorum ama yemeliyim içim kıyıldı resmen.. Hadi ben kaçtım size iyi geceler, tatlı sohpetler :)

aşkolsun hanzade bu kadar aç mı kaldın kendini düşünmüyorsun bebeğini düşün hanıım hanııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…