2011 Ekim Anneleri

selam annişşleer. nasılsınız güzeller? ben iyi sayılırım, göbek deliğim acıyor. ve çok yorgunum, gözlerim kapanıyor az sonra yatıcam, bi bakim dedim size. herkes iyidir umarım. öpüyorum sizi

çok iyi düşünmüşsün zehra. deriden emilimi olmaz kimyasalların bu şekilde. şampuanımı ve kremimi ucuzlukta gördükçe almış stoklamıştım onlar bitince mi başlasam ben de mi başlasam seninkilere bilemedim ama mantıklı. ürün bilgim yok şuan,araştırmak lazım.

iyi olmana sevindim canım dün oldukça endişeliydin haklı olarak tabi. neyse ki birkaç gün daha iyi görebilecez seni desene :) hep böyle olursun inşallah sıkıntın olmaz.
işyerinde yordum kendimi. cuma diye işler bitsin dedim pazartesiye iş kalmasın diye. zaten pazartesi sendromu yaşayan biriyim yıllardır, hem de pazardan başlar bende :) şimdi cumadan başlıyor :) o yüzden koşturmacalı geçti. çabucak yatıcam az sonra, çook dinlenmem lazım yarın daha da yorucu olacak çünkü. bahar temizliği yapıcaz evde

canım en doalı komilinin bebek şampuanı katkı madeesi yok içinde bebegimden önce bek kullanmaya başladım duj jelide kullanıyodum ama onuda bıraktım
işşallah canım saglıklı bir şekilde alırız kucagımıza işşallahbende dedim bu kız nerelere kayboldu kocişte yok evde gelmedi tekim takılıyorum ne yapcen işi olmayan ne yapar seninkinle aynımı boyutlar
ne acaba cinsiyeti ne zaman ögrenicez acaba

Eşim bildim bileli doğal zeytin sabunu kullanır ama benim saçları fena yapıyor sabun, zaten boyalı kuru iyice keçeleşiyor. Ben fazlaca araştırmadan Mecitefendinin şampuan ve saç bakım kremini aldım, güzel şimdilik kokusu falan da ferah. Benim de şampuanlar stoktu ama içindeki kimyasallara şöyle bir göz atınca boşa giden şampuan olsun dedim

Aynen öyle, dün dr.a da dedim keşke hep yanınızda olsam nedense kontrölden 3 gün sonra başlıyorum merak etmeye. temizlikte de yorma kendini, boşver arkadaşım..

bir önceki sıvı el sabununu komili aldım ama çok sevmedim, alışmışız boyalı kokulu kimyasallara pek bi sade geldi bana :) sağlık önemli tabi önceliği doğallığa vericez artık.
inşallah sağlıcakla kucaklıycaz yavrularımızı canım.
ayy niye gelmedi bu saate kadar aç mı kaldıın? domatesli pilav yapacaktı sana daha off aç kalmasaydın.
cinsiyet merakım yok benim, burda konuşulmasa aklıma bile gelmiyor vallahi. benim bir sonraki randevum 14 mayısta pasamcım o gün dr söylerse öğrenicez bakalım hayırlısı :)

Aynen öyle, dün dr.a da dedim keşke hep yanınızda olsam nedense kontrölden 3 gün sonra başlıyorum merak etmeye. temizlikte de yorma kendini, boşver arkadaşım..

bu söylediğinin en kolay yolu onlarla birlikte çalışmak olurdu herhalde :) hatta cihazları kullanmayı öğrenir gizli gizli bakardık içerde ne oluyor diye :) harika olurdu :)
yorulmamaya gayret edicem ama düşüncesi bile uykumu kaçıracak türden, ev berbat çünkü. cam kapı perde koltuk vs acaip bir iş var

bana müsaade arkadaşlar uyumalıyım şimdi. kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın. hepinize iyi haftasonları, yarın fırsat buldukça gelicem topiğe, görmezsem özlerim valla öptüm sizi iyi geceler.

canımın içi geldi eşim eve sizden sonra aradım sagolsun geldi beni doyurdu gitti birazdan gelir domatesli pilav yiyemedim söz verdi pazar yapıcekonun yerine tel peyniriyle yumurtayı karıştıdı bir şeyler ayptı oda bana yetti vallahibirde pazara gitti aceleden garibim poşetlerin yarısını sen unut gelgeri birdaha gitti geldi anlıcagın zaman kaybından domatesli pilavda hüsran olduama aimliyim pazar bu iş tamamdır tarifini bilen varsa desin yoksa domatesli pilav gelince alırız topluca tarifini yavrudan

iyi geceler kızlar bi türlü giremedim kaç gündür.

bugün doktora gittim yeni doktoruma çok sevdim çok hoş bi bayan ve ben sormadan o söyledi cinsiyetini :)))

sıkı durun kızlarrrrrr

Topiğe bi şehzade de benden

burda bi pipi var dedi % 80 dedi ama eşim halaya başladı.

bi demet de çiçek yaptırdı akşama

ben kız istiyodum ama içten içe oğlum olacağını biliyodum galiba çünkü rüyalarımda da hep kız gördüm.

çok farklı bi duygu çoook ağladım doktorda

Canım hayırlı uğurlu olsun Kızıma çok talip çıkacak ayyy

evet aheste son üç gündür yesemde yemesemde midemde ekşime oluyor. bazen de kaynama yapıyor hareket edince, eğilip doğrulunca çok fena oluyorum geceleride 2 yastık olmassa ekşimeden uyuyamıyorum ama bu ekşime için ikinci trimesterde sürekli olucağını yazıyordu nette, hep böle devam ederse pekte altın dönem gibi gelmedi bana .....

canım benbir kaç yerde hamilelikte saçlar ve tırnaklar hormonlar yüzünden daha hızlı uzar ve özellikle saçlar çok daha hacimli görünür ve daha kolay şekil alır yazıyordu . Benimde saçlarım ince telli ve cansızdır ama son 2 haftadır daha dolgun görünüyor birde çok çabuk yağlanmaya başladığı için ben ekstra saç kremi kullanmayı bıraktım...

İstanbuldayım cnm, bahçelievlerde oturuyorum, işim leventte ama o trafik varya aman yarabbim... Benide yoruyordu ama edanın karşıya otobüsle gidip geldiğini okuyunca utandım şikayet etmekten :)))

aaa hanzade belkide işyerlerimiz yakın baya bi öğlen yemek yiyelim beraber ne güzel olur

zehram çok tatlısın teşekkür ederim
çok şükür Allah kuvvetini veriyor demekki kalabalıktan ayağımı milim kıpırdatmadan 1 saat gittiğimi biliyorum ama çok şükür ağrım sancım olmadı inşallah hep böyle devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…