Canım benim kız 2 gün önce netleşti, doktor çok iyi dedi kilosu için daha doğrusu gramı için
Kızzlaaarr bitkisel şampuan kullanmaya karar verdim, normallerin içinde bir sürü kimyasal var, bir de bitkisel nemlendirici almam lazım yüzüm için var mı tavsiyesi olan? Bir de bu doğal saç bakım yağlarının bebeğe bir zararı var mıdır? Hamilelikte saçlar güçsüzleşiyormuş, şimdiden önlem alayım diyorum
merhaba sibel. sabahki göbek deliğimin altındaki ağrının şiddeti arttı, gündüz çok yoruldum ondan mı acaba yaa off çok acıyoorsen nasılsın?
Iyıyım bugun çok şükür, dr.a gidince bi rahatlıyorum, 3-5 gün beni idare ediyor. nıye yoruyorsun kendini, yorma boşver, ağrılar bende de arada oluyor, dr.a soruyorum, her defasında normal diyor, istirahat et cnm, uyuyunca geçer
Iyıyım bugun çok şükür, dr.a gidince bi rahatlıyorum, 3-5 gün beni idare ediyor. nıye yoruyorsun kendini, yorma boşver, ağrılar bende de arada oluyor, dr.a soruyorum, her defasında normal diyor, istirahat et cnm, uyuyunca geçer
canım en doalı komilinin bebek şampuanı katkı madeesi yok içinde bebegimden önce bek kullanmaya başladım duj jelide kullanıyodum ama onuda bıraktımCanım benim kız 2 gün önce netleşti, doktor çok iyi dedi kilosu için daha doğrusu gramı için
Kızzlaaarr bitkisel şampuan kullanmaya karar verdim, normallerin içinde bir sürü kimyasal var, bir de bitkisel nemlendirici almam lazım yüzüm için var mı tavsiyesi olan? Bir de bu doğal saç bakım yağlarının bebeğe bir zararı var mıdır? Hamilelikte saçlar güçsüzleşiyormuş, şimdiden önlem alayım diyorum
işşallah canım saglıklı bir şekilde alırız kucagımıza işşallahkuzucum benim ekşimem yok, bolca bulantım var. safra üretemiyor sanırım vücudum artık çıkmıyor çünkü, çıkamıyor safram bitti :) yalnız ara sıra metalik bir tat oluyor ağzımda. ne yesem tat alamıyorum. normaldir canım. sevdiğin şeylerden yemeye çalış istersen.
her şey yolunda gidecek pasamcım içini ferah tut. verdiğin ölçüler 55 mm dir, 5 buçuk santim filan oluyor küsüratıyla. benim de aynı, hem ikimizin çizelgesi de aynı, normal gözüküyor onu dert ediyim deme sakın yeni bir endişe konusu yapma kendine:) ama hiç gramını ağırlığını söylemedi bana doktorum.
merhaba sibel. sabahki göbek deliğimin altındaki ağrının şiddeti arttı, gündüz çok yoruldum ondan mı acaba yaa off çok acıyoorsen nasılsın?
aşkolsun hanzade bu kadar aç mı kaldınkendini düşünmüyorsun bebeğini düşün hanıım hanııım
çok iyi düşünmüşsün zehra. deriden emilimi olmaz kimyasalların bu şekilde. şampuanımı ve kremimi ucuzlukta gördükçe almış stoklamıştım onlar bitince mi başlasam ben de mi başlasam seninkilere bilemedim ama mantıklı. ürün bilgim yok şuan,araştırmak lazım.
iyi olmana sevindim canım dün oldukça endişeliydin haklı olarak tabi. neyse ki birkaç gün daha iyi görebilecez seni desene :) hep böyle olursun inşallah sıkıntın olmaz.
işyerinde yordum kendimi. cuma diye işler bitsin dedim pazartesiye iş kalmasın diye. zaten pazartesi sendromu yaşayan biriyim yıllardır, hem de pazardan başlar bende :) şimdi cumadan başlıyor :) o yüzden koşturmacalı geçti. çabucak yatıcam az sonra, çook dinlenmem lazım yarın daha da yorucu olacak çünkü. bahar temizliği yapıcaz evde
canım en doalı komilinin bebek şampuanı katkı madeesi yok içinde bebegimden önce bek kullanmaya başladım duj jelide kullanıyodum ama onuda bıraktım
işşallah canım saglıklı bir şekilde alırız kucagımıza işşallahbende dedim bu kız nerelere kayboldu kocişte yok evde gelmedi tekim takılıyorum ne yapcen işi olmayan ne yapar seninkinle aynımı boyutlar
ne acaba cinsiyeti ne zaman ögrenicez acaba
Aynen öyle, dün dr.a da dedim keşke hep yanınızda olsamnedense kontrölden 3 gün sonra başlıyorum merak etmeye. temizlikte de yorma kendini, boşver arkadaşım..
canımın içi geldi eşim eve sizden sonra aradım sagolsun geldi beni doyurdu gitti birazdan gelir domatesli pilav yiyemedim söz verdi pazar yapıcekbir önceki sıvı el sabununu komili aldım ama çok sevmedim, alışmışız boyalı kokulu kimyasallara pek bi sade geldi bana :) sağlık önemli tabi önceliği doğallığa vericez artık.
inşallah sağlıcakla kucaklıycaz yavrularımızı canım.
ayy niye gelmedi bu saate kadar aç mı kaldıın? domatesli pilav yapacaktı sana dahaoff aç kalmasaydın.
cinsiyet merakım yok benim, burda konuşulmasa aklıma bile gelmiyor vallahi. benim bir sonraki randevum 14 mayısta pasamcım o gün dr söylerse öğrenicez bakalım hayırlısı :)
iyi geceler kızlar bi türlü giremedim kaç gündür.
bugün doktora gittim yeni doktoruma çok sevdim çok hoş bi bayan ve ben sormadan o söyledi cinsiyetini :)))
sıkı durun kızlarrrrrr
Topiğe bi şehzade de benden
burda bi pipi var dedi % 80 dedi ama eşim halaya başladı.
bi demet de çiçek yaptırdı akşama
ben kız istiyodum ama içten içe oğlum olacağını biliyodum galiba çünkü rüyalarımda da hep kız gördüm.
çok farklı bi duygu çoook ağladım doktorda
Hoş bulduk canımcım, al hepsi senin olsunbende iştah filan kalmadı zaten.
İyice nane molla mı oldum nedir:97: bişi sorcam kızlar midenizde ekşime oluyor mu sizinde, bide benim ağzımın hiç tadı yok kaç gündür, aynı ekşimeyi hissediyorum ordada..
Canım benim kız 2 gün önce netleşti, doktor çok iyi dedi kilosu için daha doğrusu gramı için
Canım hayırlı uğurlu olsunKızıma çok talip çıkacak ayyy
hahahahahahakoptum valla ömrüne bereket edaa :))
selam annişler.
zehraaaaaaaaa nasılsın????? gelinim nasıl ona iyi bakıyomusun???
İstanbuldayım cnm, bahçelievlerde oturuyorum, işim leventte amao trafik varya aman yarabbim... Benide yoruyordu ama edanın karşıya otobüsle gidip geldiğini okuyunca utandım şikayet etmekten :)))
Karşıya denetime gittiğimde Eda yı da alayım benÇok Avrupa Yakası şubem yok ama Valla Edanın dirayetine hayran kaldım, ben ayakta 10 dk durayım kasıklarımda baskı oluyor kötüleşiyorum.
Bu arada rumuzcum geçmiş olsun, ben olsam rapora atlardım direkt ama sen malum işkoliksin normal almamanİşini değil, bebeğini düşün ama tatlım kötüleşirsen hemen al raporunu eve gidip ayaklarını uzat yat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?