2011 Ekim Anneleri

canım tekrardan rabbim analı babalı büyütsün işşallah saglıcakla alasın kucagınabakalım benim kutudan ne çıkcak mavi hissediyourm ama evet mavi var bu kutuda içime erkek doguyo kızda olsa kabulum yaradan saglıklı bir şekilde dogum yapmayı ve taşımayı nasip etsin işşallah

çok sağ ol canım . İnş. senin de gönlüne göre olur. gerçi benim eşimin gönlüne göre oldu ama :)))

dediğin gibi sağlıklık olsun da Rabbim ne vermişse o tabii...

birazdan çıkacam doktora kan testi falan yaptıracam. öğlen de bi arkadaşa davetliyim akşama gelirim inş.
sizleri özlüyorum gelmeyince...

günaydın kıslar oh ne güzel herkes uyyuyo bugün bi ben çalışıyorum heralde
HADİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ uyanııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bugün 23 nisan kalkın neşe dolalım birlikta yavvv uyumayın lütfeeennnn

Günaydın eslemcim. Merak etme, bende çalışıyorum. Sabah eşim uyurken yataktan kalkmak ağırıma gitti. Yine kafama saydırdım.

gunaydin kizlar,hemen acil bisi soracam,10 dakika once banyoda ayagim kaydi dustum,simdilik kanamam falan olmadi,karnim falanda agrimiyor ama bisey olmusmudur acaba diye cok korkuyorum 17 haftalik hamileyim ve sali gunu kontrolum var,burda paskalya bayrami oldugu doktorum falan tatilde..napsam acaba

Kızlar dün çok kötü başım ağrıyordu. İşlerden acil olanları yapıp gerisini salladım.Dolayısıyla yazılanları yeni okudum. Benden sonra güzel dileklerini ileten tüm annişlere sevgiler. İnanın, insan çok duygulanıyor ve seviniyor okuyunca. İyi ki varsınız. İnşallah bebeklerimizden de konuşmayı nasip eder Allah hepimize.

Korkma bitanem, olmaz inşallah birşey. Doktoruna telefon açamıyor musun? telefon açsan da için rahat etse.

oo bir oğluş daha geliyor, hey maşallah :) Allah bağışlasın filizcim gözünüz aydın. sağlıklıcakla gelsin inşallah miniğin baba da çok sevinmesin ne oluur ne olmaz, bkz. endleeslove.

günayydın eslemciiim günaydın canım sen hiiç merak etme ben mesaiye gider gibi sabahın nurunda uyandım. en az işe giden arkadaşlarım kadar çalışıyorum aferin bana :) evet bugün 23 nisan, bebişlerimizin çocuk bayramı kutlu olsun

geçmiş olsun. orda acil servis yok mu?? bayram da olsa dr vardır hastanelerde, vakit kaybetmeden gitseydin keşke. kendi doktorun olması şart değil bence bu durumda herhangi bir dr da olur.

baş ağrısını bilirim rumuzcum adı bile tüylerimi diken diken etmeye yetiyor, ben de çok çekiyorum geçmiş olsun canım benim. işlerin acil olanlarını yapmakla iyi etmişsin, bundan sonra da aynı performansı bekliyoruz senden :) unutmuyoruz şekercim önce sağlık, önce bebecikler. sonrasında mutlu anne&mutlu bebek :) aarrtııı, iyi gün dostluğumuz yok bizim çok şükür her şeyi rahatlıkla paylaşıyoruz ve bu da beni çok mutlu ediyor. iyi günde kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta burdayız :)

geçmiş olsun cnm doktorun yoksa bile bence acile falan gidip bi baktır sonuçta için rahat etsin bişey olmamıştır ama sen yinede bi baktır derim

günaydın arkadaşlar bişeyi merak ettim hiç 2li testi problemli çıkan oldumu aramızda olmamıştır umarım bende bugün gidicem 2li test için çok heyecanlı ve endişeliyim ya

günaydın arkadaşlar bişeyi merak ettim hiç 2li testi problemli çıkan oldumu aramızda olmamıştır umarım bende bugün gidicem 2li test için çok heyecanlı ve endişeliyim ya

bir kişi oldu.tupbaby. onun durumu biraz farklıydı.başka saglık sorunları da vardı kurtaj oldu. senin iyi gecer umarım.

bu arada sanda kolay gelsin denizcim bilirim evdeki çalışma daha zor geçen hafta bende giriştim akşam çok yorulmuştum Allah kolaylık versin kendini fazla yorma

bir kişi oldu.tupbaby. onun durumu biraz farklıydı.başka saglık sorunları da vardı kurtaj oldu. senin iyi gecer umarım.

aa çok üzüldüm hayırlısı hakkımızda çok saol inşallah iyi geçer sen yaptırdınmı ..
biz belki cinsiyetide görürmüşüz ama haftaya asıl cinsiyet günü

Aynen öyle, dün dr.a da dedim keşke hep yanınızda olsam nedense kontrölden 3 gün sonra başlıyorum merak etmeye. temizlikte de yorma kendini, boşver arkadaşım..

Bende aynı senin gibi oluyorum cnm dr. 3 gün sonra yine merak ediyorum acaba iyimi diye iyi olucaz merak etme inan sadece :)

Son düzenleme:

Canım arayıp sorabilme ihtimalinde yokmu? Yada başka bir doktora muayene olabilme şansın? Şimdi yapabileceğin tek şey ayaklarını uzatıp güzelce dinlenmek... Bir şeyi yoktur annesi o sana sımsıkı tutunmuştur inşallah...

aa çok üzüldüm hayırlısı hakkımızda çok saol inşallah iyi geçer sen yaptırdınmı ..
biz belki cinsiyetide görürmüşüz ama haftaya asıl cinsiyet günü

Korkma canım güzel haberlerle gelirsin sende inşallah... Önce rabbime sonrada bu topiğin uğuruna, annelerin bebişlerin birbirini çok sevmesine ve dualarına çok inanıyorum ben :)

ooo Cakire ve Filiz_fidan da şehzade getiriyormuş... Kızlar yeni görüdüm. hayırlı olsun. Maşallah. Ah bizim kızlar pek bi kıymetli olacak ayol

Kızlar bu arada Dün acilen ultrasona girmek zorunda kaldım ya, sadece bebiş canlı mı diye baktık. Cinsiyeti hala kız değil mi demek aklıma bile gelmemiş. Akşam olup, başımın ağrısı hafifleyince aklıma geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…