iyi geceler kızlar bi türlü giremedim kaç gündür.
bugün doktora gittim yeni doktoruma çok sevdim çok hoş bi bayan ve ben sormadan o söyledi cinsiyetini :)))
sıkı durun kızlarrrrrr
Topiğe bi şehzade de benden
burda bi pipi var dedi % 80 dedi ama eşim halaya başladı.
bi demet de çiçek yaptırdı akşama
ben kız istiyodum ama içten içe oğlum olacağını biliyodum galiba çünkü rüyalarımda da hep kız gördüm.
çok farklı bi duygu çoook ağladım doktorda
canım tekrardan rabbim analı babalı büyütsün işşallahsaglıcakla alasın kucagına bakalım benim kutudan ne çıkcak mavi hissediyourm ama evet mavi var bu kutuda içime erkek doguyo kızda olsa kabulum yaradan saglıklı bir şekilde dogum yapmayı ve taşımayı nasip etsin işşallah
günaydın kıslar oh ne güzel herkes uyyuyo bugün bi ben çalışıyorum heralde
HADİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ uyanııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bugün 23 nisan kalkın neşe dolalım birlikta yavvv uyumayın lütfeeennnn
gunaydin kizlar,hemen acil bisi soracam,10 dakika once banyoda ayagim kaydi dustum,simdilik kanamam falan olmadi,karnim falanda agrimiyor ama bisey olmusmudur acaba diye cok korkuyorum 17 haftalik hamileyim ve sali gunu kontrolum var,burda paskalya bayrami oldugu doktorum falan tatilde..napsam acaba
bugün doktora gittim yeni doktoruma çok sevdim çok hoş bi bayan ve ben sormadan o söyledi cinsiyetini :)))
sıkı durun kızlarrrrrr
ben kız istiyodum ama içten içe oğlum olacağını biliyodum galiba çünkü rüyalarımda da hep kız gördüm.
günaydın kıslar oh ne güzel herkes uyyuyo bugün bi ben çalışıyorum heralde
HADİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ uyanııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bugün 23 nisan kalkın neşe dolalım birlikta yavvv uyumayın lütfeeennnn
gunaydin kizlar,hemen acil bisi soracam,10 dakika once banyoda ayagim kaydi dustum,simdilik kanamam falan olmadi,karnim falanda agrimiyor ama bisey olmusmudur acaba diye cok korkuyorum 17 haftalik hamileyim ve sali gunu kontrolum var,burda paskalya bayrami oldugu doktorum falan tatilde..napsam acaba
Kızlar dün çok kötü başım ağrıyordu. İşlerden acil olanları yapıp gerisini salladım.Dolayısıyla yazılanları yeni okudum. Benden sonra güzel dileklerini ileten tüm annişlere sevgiler. İnanın, insan çok duygulanıyor ve seviniyor okuyunca. İyi ki varsınız. İnşallah bebeklerimizden de konuşmayı nasip eder Allah hepimize.
geçmiş olsun cnm doktorun yoksa bile bence acile falan gidip bi baktır sonuçta için rahat etsin bişey olmamıştır ama sen yinede bi baktır derimgunaydin kizlar,hemen acil bisi soracam,10 dakika once banyoda ayagim kaydi dustum,simdilik kanamam falan olmadi,karnim falanda agrimiyor ama bisey olmusmudur acaba diye cok korkuyorum 17 haftalik hamileyim ve sali gunu kontrolum var,burda paskalya bayrami oldugu doktorum falan tatilde..napsam acaba
günaydın arkadaşlar bişeyi merak ettim hiç 2li testi problemli çıkan oldumu aramızda olmamıştır umarım bende bugün gidicem 2li test için çok heyecanlı ve endişeliyim ya
oo bir oğluş daha geliyor, hey maşallah :) Allah bağışlasın filizcim gözünüz aydın. sağlıklıcakla gelsin inşallah miniğinbaba da çok sevinmesin ne oluur ne olmaz, bkz. endleeslove.
günayydın eslemciiim günaydın canım sen hiiç merak etme ben mesaiye gider gibi sabahın nurunda uyandım. en az işe giden arkadaşlarım kadar çalışıyorum aferin bana :) evet bugün 23 nisan, bebişlerimizin çocuk bayramı kutlu olsun
geçmiş olsun. orda acil servis yok mu?? bayram da olsa dr vardır hastanelerde, vakit kaybetmeden gitseydin keşke. kendi doktorun olması şart değil bence bu durumda herhangi bir dr da olur.
baş ağrısını bilirim rumuzcum adı bile tüylerimi diken diken etmeye yetiyor, ben de çok çekiyorum geçmiş olsun canım benim. işlerin acil olanlarını yapmakla iyi etmişsin, bundan sonra da aynı performansı bekliyoruz senden :) unutmuyoruz şekercim önce sağlık, önce bebecikler. sonrasında mutlu anne&mutlu bebek :) aarrtııı, iyi gün dostluğumuz yok bizim çok şükür her şeyi rahatlıkla paylaşıyoruz ve bu da beni çok mutlu ediyor. iyi günde kötü günde, hastalıkta ve sağlıkta burdayız :)
bir kişi oldu.tupbaby. onun durumu biraz farklıydı.başka saglık sorunları da vardı kurtaj oldu. senin iyi gecer umarım.
Aynen öyle, dün dr.a da dedim keşke hep yanınızda olsamnedense kontrölden 3 gün sonra başlıyorum merak etmeye. temizlikte de yorma kendini, boşver arkadaşım..
canımın içi geldi eşim eve sizden sonra aradım sagolsun geldi beni doyurdu gitti birazdan gelir domatesli pilav yiyemedim söz verdi pazar yapıcekonun yerine tel peyniriyle yumurtayı karıştıdı bir şeyler ayptı oda bana yetti vallahi birde pazara gitti aceleden garibim poşetlerin yarısını sen unut gel geri birdaha gitti geldi anlıcagın zaman kaybından domatesli pilavda hüsran oldu ama aimliyim pazar bu iş tamamdır tarifini bilen varsa desin yoksa domatesli pilav gelince alırız topluca tarifini yavrudan [/QUO
Yazık yaaa :) koştur koştur anlamıştır senin kıymetini :))
sıkı durun kızlarrrrrr
aaa hanzade belkide işyerlerimiz yakın baya bi öğlen yemek yiyelim beraber ne güzel olur[/QUO
Çok iyi olur havalar ısınsın biraz ama önce :)
günaydın kızlar bizimde oğlumuz oluyor yeni öğrendik ekek sayısı artıyor
Ayy topiği erkekler bastı, babası halay çekti demekallah hayırlı etsin canım oluşunu :)
aa çok üzüldüm hayırlısı hakkımızdaçok saol inşallah iyi geçer sen yaptırdınmı ..
biz belki cinsiyetide görürmüşüz ama haftaya asıl cinsiyet günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?