ooo Cakire ve Filiz_fidan da şehzade getiriyormuş... Kızlar yeni görüdüm. hayırlı olsun. Maşallah. Ah bizim kızlar pek bi kıymetli olacak ayol
Kızlar bu arada Dün acilen ultrasona girmek zorunda kaldım ya, sadece bebiş canlı mı diye baktık. Cinsiyeti hala kız değil mi demek aklıma bile gelmemiş. Akşam olup, başımın ağrısı hafifleyince aklıma geldi.
Canım benimde hiç aklıma gelmiyor insan sağlığından endişe edip gittiğinde duymak istediği tek şey sağlığı oluyor :) Ama erkeklerin atağa kalkması ilginç kızlar pek kıymetli olucak :)
Aslında bu ilahi bir adalet olsa gerek. Doğruluğunu bilmiyorum ama bir yazıda okumuştum. Her yıl doğan erkek sayısı kız bebek sayısından fazla olurmuş. Ancak kadınların yaşam ömrü erkeklere göre fazla olduğundan belirli bir zamanda kadın-erkek oranı eşitlenirmiş.
merhabalar güzel annişler ve onların meleklerine.inş herkesler iyidir.evde haftsonunun keyfini çıkranlara iyi dinlenmeler.çalışan arkadaşlara kolay gelsin.kendinizi fazla yormayın.
canım inan çok sevindim bende nasip olursa cumartesi gidicem ozaman 13 hafta biticek 14 gün alıcak gösteririmi acabaçok sağ ol canım . İnş. senin de gönlüne göre olur. gerçi benim eşimin gönlüne göre oldu ama :)))
dediğin gibi sağlıklık olsun da Rabbim ne vermişse o tabii...
birazdan çıkacam doktora kan testi falan yaptıracam. öğlen de bi arkadaşa davetliyim akşama gelirim inş.
sizleri özlüyorum gelmeyince...
canım ben ne dedim hatırlayan varsa burayı erkekler basıcak dedigimde oldugünaydın kızlar bizimde oğlumuz oluyor yeni öğrendik ekek sayısı artıyor
bebelerin 23 nisanı mutlu kutlu olsun işşallah seneye bebelerimizle gireriz gene buluşuruz burdagünaydın kıslar oh ne güzel herkes uyyuyo bugün bi ben çalışıyorum heralde
HADİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ uyanııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bugün 23 nisan kalkın neşe dolalım birlikta yavvv uyumayın lütfeeennnn
canım benbim ense kalınlıgı benim 1 çıktı sonuçları salı alıcam ona göre serklaj yapılıcak gün vericek rahimi dikicekler şimdiden heyecan sardı ne yapcem ben anacım:18::18::18::18:günaydın arkadaşlar bişeyi merak ettim hiç 2li testi problemli çıkan oldumu aramızda olmamıştır umarım bende bugün gidicem 2li test için çok heyecanlı ve endişeliyim ya
canım ne şekilde düştügün önemli bence ama stres yapma dur önce rahat bir git uzan sakın yerinden kalma için rahat etmiyosa doktora git benim arkadaşım 6 aylık hamileydi düştü karnının üstüne saglıklı bir kızı var rabbim korusun melegini kardeşim hepimizinkinide içindegunaydin kizlar,hemen acil bisi soracam,10 dakika once banyoda ayagim kaydi dustum,simdilik kanamam falan olmadi,karnim falanda agrimiyor ama bisey olmusmudur acaba diye cok korkuyorum 17 haftalik hamileyim ve sali gunu kontrolum var,burda paskalya bayrami oldugu doktorum falan tatilde..napsam acaba
allah seni ne yapmasın hemi ç.ok güldüm yazdıgınaYani kadınların dır dırı erkekleri erkenden gönderiyor mu diyorsun sen şimdi
Şaka bir yana kadın çektiği onca çileye rağmen neden bilmiyorum ama erkeklerden daha güçlü, ama neden yine bilmiyorum ben en güçlü olduğum anda dahi kocamın kanatlarının altında huzur buluyorum. Rabbim iyiki bizi birbirimize nasip etmiş :)
son adet tarihime göre 9 haftalık hamileyim 2 doktora gidiyorum ikiside geç döllenme diyor şuan 6 haftalık olduğumu söylüyorlar ama biri prof ona göre 6 haftalıkken bebek görünmeliydi kalp atışı görememiş kürtaj yapalım diyor diğeri daha erkn diyor sizce ne yapmalıyım
Kızlar varya kahvaltı masası hala ortada :) eşim havaalanına gitti kuzenini bırakmaya bende geldim size bakayım hem biraz uzanmış olurum dedim, gecede 3 ü buldu yatmamız bende ilk defa üst üste 3 küçük çay bardağı çay içtim :) biraz daha atıştırıp kaldırıcam ne tembel tavuk oldum ben, daha yatağımı toplamadım bulaşık makinasını açıcam bende salmayayım yavaş yavaş bir iş yapar otururum evdeyim nasıl olsa belki öğleden sonra markete gider bir şeyler alırım eşim pasta türü bir şeyler istiyor ev işi olsunmuş, dışarıdan yemek istemiyormuş bende tmm dedim aylar oldu yapmadım bir şey kıyamadım yapayım bari...
Sabahta kahvaltıyı kuzeniyle o hazırladı bende ikisinin gömleğini pantolonunu ütüledim :) Çok tatlılardı, biri yumurtayı soysana oğlum diyor ötekisi ben ekmek kızartıyorum sen soy diyor haha:) neyseki muntazam bir kahvaltı hazırladılar sağolsunlar ellerine sağlık, kendimi prenses gibi hissettim
canım ahmet tugra koy bence kulaga daha güzel geliyokızlar oğluma şuanlık isim araştırmasındayımda sizede sorayım.iki isim koymayı düşünüyoruz ilk ismi ahmet olcak onu baba istiyor ikinci isimde şuanlık tuğra vey kayra yı beğeniyorum.ilerleyen zamanlarda belki değişir ama sizce nasıl veya ahmetin yanına başka ne olabilir????
son adet tarihime göre 9 haftalık hamileyim 2 doktora gidiyorum ikiside geç döllenme diyor şuan 6 haftalık olduğumu söylüyorlar ama biri prof ona göre 6 haftalıkken bebek görünmeliydi kalp atışı görememiş kürtaj yapalım diyor diğeri daha erkn diyor sizce ne yapmalıyım
kızlar oğluma şuanlık isim araştırmasındayımda sizede sorayım.iki isim koymayı düşünüyoruz ilk ismi ahmet olcak onu baba istiyor ikinci isimde şuanlık tuğra vey kayra yı beğeniyorum.ilerleyen zamanlarda belki değişir ama sizce nasıl veya ahmetin yanına başka ne olabilir????
hayır sakın yaptırma benim sata göre 6+5 ama dün gözüken kesenin boyutlarına göre 5+6 ymış geçen hafta kontrole gittiğimde gözükmeliydi gözükmüo dış gebelik alalım dediler dün görünce bu seferde bebek gözüküo ama kalp atışı yok almamız lazım dediler doktorlara hemen güvenme canım başka doktora gittim oda daha gözğkmez kalp atışı cuma yine bakalım dedi hemen kürtaja karar vermeyin doktorların ne acelesi var amma kürtaj meraklısılar anlamadım ki
aa çok üzüldüm hayırlısı hakkımızdaçok saol inşallah iyi geçer sen yaptırdınmı ..
biz belki cinsiyetide görürmüşüz ama haftaya asıl cinsiyet günü
OOOHHH iyisin hanzadeKızlar varya kahvaltı masası hala ortada :) eşim havaalanına gitti kuzenini bırakmaya bende geldim size bakayım hem biraz uzanmış olurum dedim, gecede 3 ü buldu yatmamız bende ilk defa üst üste 3 küçük çay bardağı çay içtim :) biraz daha atıştırıp kaldırıcam ne tembel tavuk oldum ben, daha yatağımı toplamadım bulaşık makinasını açıcam bende salmayayım yavaş yavaş bir iş yapar otururum evdeyim nasıl olsa belki öğleden sonra markete gider bir şeyler alırım eşim pasta türü bir şeyler istiyor ev işi olsunmuş, dışarıdan yemek istemiyormuş bende tmm dedim aylar oldu yapmadım bir şey kıyamadım yapayım bari...
Sabahta kahvaltıyı kuzeniyle o hazırladı bende ikisinin gömleğini pantolonunu ütüledim :) Çok tatlılardı, biri yumurtayı soysana oğlum diyor ötekisi ben ekmek kızartıyorum sen soy diyor haha:) neyseki muntazam bir kahvaltı hazırladılar sağolsunlar ellerine sağlık, kendimi prenses gibi hissettim
kızlar oğluma şuanlık isim araştırmasındayımda sizede sorayım.iki isim koymayı düşünüyoruz ilk ismi ahmet olcak onu baba istiyor ikinci isimde şuanlık tuğra vey kayra yı beğeniyorum.ilerleyen zamanlarda belki değişir ama sizce nasıl veya ahmetin yanına başka ne olabilir????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?