2011 Ekim Anneleri

Canım benimde hiç aklıma gelmiyor insan sağlığından endişe edip gittiğinde duymak istediği tek şey sağlığı oluyor :) Ama erkeklerin atağa kalkması ilginç kızlar pek kıymetli olucak :)

Canım benimde hiç aklıma gelmiyor insan sağlığından endişe edip gittiğinde duymak istediği tek şey sağlığı oluyor :) Ama erkeklerin atağa kalkması ilginç kızlar pek kıymetli olucak :)

Aslında bu ilahi bir adalet olsa gerek. Doğruluğunu bilmiyorum ama bir yazıda okumuştum. Her yıl doğan erkek sayısı kız bebek sayısından fazla olurmuş. Ancak kadınların yaşam ömrü erkeklere göre fazla olduğundan belirli bir zamanda kadın-erkek oranı eşitlenirmiş.

merhabalar güzel annişler ve onların meleklerine.inş herkesler iyidir.evde haftsonunun keyfini çıkranlara iyi dinlenmeler.çalışan arkadaşlara kolay gelsin.kendinizi fazla yormayın.

Yani kadınların dır dırı erkekleri erkenden gönderiyor mu diyorsun sen şimdi

Şaka bir yana kadın çektiği onca çileye rağmen neden bilmiyorum ama erkeklerden daha güçlü, ama neden yine bilmiyorum ben en güçlü olduğum anda dahi kocamın kanatlarının altında huzur buluyorum. Rabbim iyiki bizi birbirimize nasip etmiş :)

merhabalar güzel annişler ve onların meleklerine.inş herkesler iyidir.evde haftsonunun keyfini çıkranlara iyi dinlenmeler.çalışan arkadaşlara kolay gelsin.kendinizi fazla yormayın.

Merhaba canım evet çalışan anneler karnınız biraz şişince cts gitmemek için talepte bulunun gerekirse o günün ücretini kestirin, dinlenin hiç olmassa.

Kızlar varya kahvaltı masası hala ortada :) eşim havaalanına gitti kuzenini bırakmaya bende geldim size bakayım hem biraz uzanmış olurum dedim, gecede 3 ü buldu yatmamız bende ilk defa üst üste 3 küçük çay bardağı çay içtim :) biraz daha atıştırıp kaldırıcam ne tembel tavuk oldum ben, daha yatağımı toplamadım bulaşık makinasını açıcam bende salmayayım yavaş yavaş bir iş yapar otururum evdeyim nasıl olsa belki öğleden sonra markete gider bir şeyler alırım eşim pasta türü bir şeyler istiyor ev işi olsunmuş, dışarıdan yemek istemiyormuş bende tmm dedim aylar oldu yapmadım bir şey kıyamadım yapayım bari...

Sabahta kahvaltıyı kuzeniyle o hazırladı bende ikisinin gömleğini pantolonunu ütüledim :) Çok tatlılardı, biri yumurtayı soysana oğlum diyor ötekisi ben ekmek kızartıyorum sen soy diyor haha:) neyseki muntazam bir kahvaltı hazırladılar sağolsunlar ellerine sağlık, kendimi prenses gibi hissettim

Merhabalar hanımlar, okula gittik sabah 23 Nisan kutlamızı yaptık geldik, birazdan da arkadaşlarla toplanacağız, çıkmadan topiğimize bir bakayım dedim; bu arada yeni cinsiyet haberleri gelmiş...

kızlar oğluma şuanlık isim araştırmasındayımda sizede sorayım.iki isim koymayı düşünüyoruz ilk ismi ahmet olcak onu baba istiyor ikinci isimde şuanlık tuğra vey kayra yı beğeniyorum.ilerleyen zamanlarda belki değişir ama sizce nasıl veya ahmetin yanına başka ne olabilir????

son adet tarihime göre 9 haftalık hamileyim 2 doktora gidiyorum ikiside geç döllenme diyor şuan 6 haftalık olduğumu söylüyorlar ama biri prof ona göre 6 haftalıkken bebek görünmeliydi kalp atışı görememiş kürtaj yapalım diyor diğeri daha erkn diyor sizce ne yapmalıyım

canım inan çok sevindim bende nasip olursa cumartesi gidicem ozaman 13 hafta biticek 14 gün alıcak gösteririmi acaba
günaydın kızlar bizimde oğlumuz oluyor yeni öğrendik ekek sayısı artıyor
canım ben ne dedim hatırlayan varsa burayı erkekler basıcak dedigimde oldu boşver dünür sayısı çok olur çekişmeli ne güzel ay dur bir hayal ediyim bakıyım
bebelerin 23 nisanı mutlu kutlu olsun işşallah seneye bebelerimizle gireriz gene buluşuruz burda
günaydın arkadaşlar bişeyi merak ettim hiç 2li testi problemli çıkan oldumu aramızda olmamıştır umarım bende bugün gidicem 2li test için çok heyecanlı ve endişeliyim ya
canım benbim ense kalınlıgı benim 1 çıktı sonuçları salı alıcam ona göre serklaj yapılıcak gün vericek rahimi dikicekler şimdiden heyecan sardı ne yapcem ben anacım:18::18::18::18:
canım ne şekilde düştügün önemli bence ama stres yapma dur önce rahat bir git uzan sakın yerinden kalma için rahat etmiyosa doktora git benim arkadaşım 6 aylık hamileydi düştü karnının üstüne saglıklı bir kızı var rabbim korusun melegini kardeşim hepimizinkinide içinde
allah seni ne yapmasın hemi ç.ok güldüm yazdıgınacanım pazara eşimle normalde gidiyorduk garip okadar yokuşu in çık birde en önemlilerini unutmuş sipariş vermiştimde
bugün erken kalktık kahvaltı yaptık sag olsun çamaşırları astı birlikte diyelim bir asmış ne güldümdedim biri görse aman bu nasıl asış derdi tabi ev temizleniyo yemekler hazır iş bırakmıyodum ona iş başa düşünce dediki canım senden özür dilerim işiniz çok zormuş ben bunu anladım dediönceden di,yoduki aman ev işimi sil süpür yemek yap düzelt ütü onu bende yaparım dedi şimdide özür diliyo ne yapıcen zoru görünce adam ev işi yemek market pazar ona kaldı ben anca hazıra oturup yiyorum şimdi kayınvalidem gelicek evi temizlemiye yemekleride yapar oh gelme keyfime ben böyle hazıra alışıyorumda benimki emaneti dogurunca görürüm seni dedi ozamanda bebegi öne sürerim kaçarım iştenşaka bir yanada insanın agırına gidiyo içim gidiyo işe yapamıyorum elimden gelen bir şey yok malesef

hayır sakın yaptırma benim sata göre 6+5 ama dün gözüken kesenin boyutlarına göre 5+6 ymış geçen hafta kontrole gittiğimde gözükmeliydi gözükmüo dış gebelik alalım dediler dün görünce bu seferde bebek gözüküo ama kalp atışı yok almamız lazım dediler doktorlara hemen güvenme canım başka doktora gittim oda daha gözğkmez kalp atışı cuma yine bakalım dedi hemen kürtaja karar vermeyin doktorların ne acelesi var amma kürtaj meraklısılar anlamadım ki

Kızlarrrr günaydıın,

Yeni cinsiyet haberleri gelmiş, hayırlı olsun Sabah 10.30 da kalktım bir uykumu almışım ohhh, kayınvalidem geldi kahvaltı yaptık eşimin teyzesine ziyarete gidicez birazdan. Denizcim ben de ufak ufak bahar temizliğine başlayayım dedim, halıları yıkamaya vericem bir temizlensinler, sil sil çok da temiz olmuyor

Fikrinize ihtiyacım var şu bebek odası nasıl? Dün fiyatını sordum çok da pahalı değil, gerçi daha fiyatlar nasıldır pek bilmiyorum pek yere sormadım

Çilek > Baby Dream

canım ne güzel oluyo demi hazıra oturmak demi inan bu günlerimizi çok arıcez bir bebeler olsun yemege bile fırsatımız olmucek:90::90::90::90:

canım ahmet tugra koy bence kulaga daha güzel geliyo

canım bak sakın aldırıyım deme altan baktımı birde benim bir arkadaşım vardı 9 haftalıkken gördüler kalp atışını sakın kürtaş olma biraz daha bekle eger geç döllenmeyse görünmez ben bile 8 haftalıkken gördüm

Dünürcüm ben oğlum olsaydı adını Ahmet Affan koyacaktım, Ahmet kayınpederimin adı, Affan ise günahlardan kaçan demek anlamını beğenmiştim ve de Hz. Osman'ın adı. Osman bin Affan, sahabe adı olduğundan hoşuma gitmişti. Ama tabi ki sen beğenir misin bilmem

birde yolk olumaya başlamış ama bu bebekten hayır gelmez dedi doktor arada lekenmem oldu rahim dışında korkma dediler ama doktorlardan biri kesinlikle alalım diyor pazartesi tekrar çağıracak sence engeç nezaman görülür doktorun bişey dedimi ben çok kötü oldum artık okumadığım makale kalmadııı kafam allak bullak

Kızlar merhabaaaa.... Nasılsınız bakalım... Bebişlerimizin ilk çocuk bayramı kutlu olsun
Hanzadeciğim dediklerini gördüm cnm, çok haklısın, artık bebişlerimizi üzmek yok, onlar çok iyi olacaklar inşallah. Dualarımız herzaman onlarla.

aa çok üzüldüm hayırlısı hakkımızda çok saol inşallah iyi geçer sen yaptırdınmı ..
biz belki cinsiyetide görürmüşüz ama haftaya asıl cinsiyet günü

evet maalesef biz de cok uzulduk hakkımızda hayırlısı hepimizin...
12. haftaya girdigim ilk gun yaptırdım guzel cıktı herhangi bir tehlike gozukmedi cok sukur. senin de oyle olacaktır insallah. gelince yazarsın artık. cinsiyet sormadım hem de cok erkendi. nitekim bir sey goremiyorum dedi doktorum. 14 mayısta bir sonraki kontrolumuz. 3 lu yapılacak hem de cinsiyet ogreniriz herhalde. kısmet :)

OOOHHH iyisin hanzade
ama neyseki bu pazar bende iyiyim kayınvalidemler bizde banakahvaltı hazırlarlar heralde gerçi be n duramam ama olsun onlar olunca iyi oluyo şen şakrak zaten dünkü domatesli pilavıda kayınpederim yapmış saolsun telefonda istemiştim kayınpederim ben yaparım kızım parmaklarını yersin annen yapamaz dedi :)) gerçekten güzel yapmış Allah daha uzun seneler sağlık sıhhat versin inşallah

tuğra daha güzel cnm sanki

canım biraz bekle tabiki doktorunun bildiği bişey vardır ama bende kalp atışılarını 7+4 te falanduydum mutlaka 2 doktora danış ve biraz daha bekle zaten sağlıksız bi bebekse kendisi düşer hemen kürtaj yapılmasına gerek yokki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…