2011 Ekim Anneleri

tatlım bende 6 haftalıkken yeni görülmüştü daha dogrusu 6 haftamın sonunda yani 5+6yken net görülmüştü gerçi ben doktorun gösterdiğini gördüm çokta net bişi değildi bence ama kalp atışı yoktu gerçi 8. haftaya kadar duyulurmuş kalp atışıda bence acele etme doktorunuda değiştir başka doktorla devam et moralini bozmamış olursun. ben iyi düşünmenden yanayım çünkü eğer bende ilk doktorun dediğine inansaydım şu an yumurtalıgımı aldırmış evde yatıo olurdum

canım dünürüm fikrin için teşekkürler değerlendiricem manasıda sahabe ismi olmasıda güzelmiş.isim konusunda gelinime bir adım daha yaklaştım
senin düşündüğün odada güzelmiş ama malzeme olarak çilek mobilyanın genelde ürünleri suntalem oluyor eğer büyüyen karyolasındn alıcksan farklı modellere bak derim.mdf olan modeller daha dayanıklı çünkü.

ikiz olmasına rağman keselerden biri çok küçük benim içinde dua edin lütfen buna ihtiyacım var bebeklerime bişey olmasın

ben de beklemenden yanayım sera. doktor ptesi arasın yaptırmayacagını soylersin. zorla alacak degil gec goren, duyan anneler var burda. hem bir problem olsa bebegin kendi kararını verip senden ayrılır merak etme.

ikiz olmasına rağman keselerden biri çok küçük benim içinde dua edin lütfen buna ihtiyacım var bebeklerime bişey olmasın

Canım Allah yardımcın olsun inşallah ikisinide sağlıklı ve mutlu bir şekilde kolay geçen bir doğumun ardından kucagına alabilirsin. bende 6 haftalık hamileyim ve bazı sorunlar yaşıyorum henüz kalp atışını duyamadıgımız için çok korkuyorum geçrekten seni anlayabiliyorum Allah yardımcın olsun ve bebeklerini sağ salim kucagına almayı nasip etsin..

Allah yardımcın olsun, kolaylık versin demekten baska bir sey gelmiyor elimden. Bir de burda perolidya ve 07eslem arkadaslarımız ikiz bebek bekliyor onların gorusunu al istersen ozelden mesaj gonder. normal bir durum olabilir. Hakkında hayırlısı olsun

canım öldüm bittim çok güzel şirinmi şirin kaç tlkaç paraysa deger vallahi parasına ben bir yer buldum orasıda uygum kasımpaşada bir yer bebek odaları çok uygum kasımpaşa çocuk yuvası varya onun karşısında bir magaza var orda gördüm şaştım kaldım fiyatlarainan kalitelide dedim olursa burdan alırım hemde imalat yeri en büyük hayalim 3 kapılı gardolabı şifonyeri beşşigi hani altında bir şey yokya çubuk şeklinde görünüyo ondan istiyorum birde bembeyaz olsun birde sllamalı sandalye istiyorum yavrumu kucagıma alıdıgımda hem sallıyım hemde kokusunu içime çekiyim o kadar ihtiyacım varki bebek kokusuna dile kolay 10 sene sandalyelerde pahalı 750 tl kadar allahım işşallah hayallerimi yapmamı nasip eder eşim oglumda bebek odasını boşaltmıştı odası boş hiç giremiyorum o odaya elim gitmiyo kapısına aldıklarım içerde eşim anahtarını sakladı girmemem için kötü oluyosun dedi bir seferinde beni orda buldu bir dahada girmemi istemedi dediki bir lafı var hiç aklımdan gitmiyor sen dedi aglayınca üzülünce biliyomusun benim şuram acıyo dedi kalbini gösterdi bu bebegimdede 23 şubatta dogum yapıp oglumu kucagıma alıcaktım nasip olmadı ama 24 anne olucagımı duydum rabbime şükürler olsun allahım bunu saglıklısından bana bagışlasın bir alıyım emziriyim evime getiriyim daha bir şey istemiyorum saglıklısından işşallah kurbanını kesicem 40 okutucam 40 kapıya aşüre dagıtıcam bir yetim çocugu giydiricem işşallah yapmayıda yaradan nasip eder birde annem derdi kızım dogsun hiç bir şeyi olmasın dogum yaptıgım hastanede allah nasip ederse orda dogurucam çünkü dedim bir gün gelicek bebegimle bu kapıdan çıkıcam dedim 2 kere ellerim boş çıktım ordan eşim söz verdi bebegi dedi sana vericem çık o kapıdan dedi çıkıpta decek bak 2 kere bebegimi burda bıraktım alamadım senden ama bak bu sefer yavrumla çıkıyorum dicem işşallah inanın sizi üzmek degil maksadım ne olur kızmayın hepimiz kadınız birine desem dalga geçerler ben üzüldükçe diyolar tek seninmi öldü herkezin ölüyo diyolar helede bir eşimin akrabası var hiç o lafı aklımdan gitmiyo sen çocuk yapmayı bile beceremiyosun senin rahimin sakat bebekleri bir aydan sonra atıyo dedi okadar agırıma gittiki sormayın benim suçummu rahim açıklıgı olmaz size soruyorum neden bu insanlar beni üzüp kırıyolar şimdide hamileyim kimseyede demedim adan olsalar dicemde neyse kusura bakmayın bugün biraz doluyum sizleri üzdüysem kırdıysam affedin biriyle dertleşmem lazımdı yoksa kafayı yicem içimden gelenleri yazmak istedim tekrardan affedin çok uzun oldu hakkınızı helal edin okurken

Hımm, suntalem olduğunu bilmiyordum ya. O zaman Modoko'ya da bir bakayım ben orada da çok güzel modeller var geçerken gördüm geçtiğimiz gün cama yapıştım geçerken. Ama zannedersem Mdf olan modeller daha pahalıdır, gezmek lazım işte Canım senin sevdiğin isimlerden Kayra daha güzel geldi bana ama anlamını falan da iyi araştır. Anne baba olarak şu an için çocuğumuza anlamı güzel bir isim koymamız, bebeklerimizin bizim üzerindeki hakkı.

arkadaşlara yadım ama daha yeni üye olduğum için msj atamıyormuşum pazartesine kadar bekleyeyim bir doktora daha gideyim yapacak birşey yok artıkk malesef beklemek ve sabır lazım umudumu kaybetmek istemiyorum şimdiden ben çok alıştım umarım daha fazla sorun olmadan iyi haberler yazarım pazartesi

Salak karıya bak ya, ağzımı bozduracak bana. Tatlım inşallah bu sefer hep beraber bebeklerimizi alacağız kucağımıza, bol bol dua etmemiz lazım, İnşirah suresini oku, namazlarına devam etmeye çalış, maneviyat çok önemli. Allah ın izniyle hiçbir şey olmaz sapasağlam doğar bebeğin. O dediğin adaklarını da mutlaka yerine getir bebeğin doğduktan sonra.

Odayı sordum 2.000 civarı dediler eşim Kayserili pazarlık konusunda güveniyorum ona daha ucuza da olabilir ama Nejlanın dediği gibi ürün kalitesini bilemiyorum sadece netten gördüm bakmadım canlısına

canım inşallah iyi haber alırsın pazartesi senin iyi haber alman demek benzer durumdaki herkese umut ışığı demek mutlaka yaz

Nejla arkadaşım benim bebişimin adıda Ahmed Tuğra olacak Allah izin verirse, adaş olacaklar desene :)

arkadaşım benim hamile kalacağım ay hem geç yumurtlama hem geç döllenme olmuş
satim 17 aralık ama ultrasona göre bebek 1 ay geride
yani ultrasona göre benim SATim 15 ocak olmalıymış,, ve çokda sağlıklı bir bebeğim var doktorların söylediğine göre çok şükür, sen biraz daha bekle. 6+4 degördük ama çok net duyamadık kalp atışlarını bizde.

nejlacım sen neden zehraya bak diyosunki erkek tarafı olarak kızın odasını siz yapmayacakmısınız bence size düşer ben bilmem yani

canm benimde ikiz gelişimleri aşağı yukarı aynı olduğu için aynı haftatada duydum heleki iki taneyse kesinlikle bekle ve farklı bir doktorada git normal yollamı yoksa tüp bebeklemi hamile kaldın bide senden ricam bana kan değerlerini yazsana 2 gün aralıklarla yaptırdığın kan değerini beta hcg

canım benim okuduklarımla değşete düştüm ama lütfen sirkelen ve kendine gel herkesin lafları seni etkilememeli eşin seni seviyor allah yardım ediyor herşey insanlar için hayatındaki çürükleri etrafından uzaklaştır ve anne adayısın karnında bir can var hiçbirşey senden öneli değil sen üzüldükçe o bebekte üzülüyor insanlar her konuda yorum yapma hakkını buluyor boşşşverrrrrr sen bebeğini üzme lütfen sağlıkla onu kucağına alacaksın bak okadar çok teselli olacağın nokta varki lütfen üzülme bebeğinide üzmeeeeee

canım namazımı oturdugum yerde kılıyorum tespihte çekiyorum bol bol helede elavat dedigin sureyide okuyum allahın izniyle işşallah yavrumu bir alıyım kucagıma saglıklı bir şekilde işşallah yapıcam teker teker allahım aglatmayı degil güldürmeyi nasip etsin işşallah
bu arad eşini bir ara benimkinin yanına gönderde pazarlık dersi ögrensin sen git oglanda 3 buçuk milyarlık mobilya beyendi dedim o çok pahalı ne yapıyosun olsun kaliteliymiş degermiş alırım dedi dogsunda görücem ben onu gidip en pahalısını alıyımda görsün gözleri pürt pört olsun

Cnm içini dökmüşsün çokta iyi yapmışsın. Acı dolu şeyler yaşamışsın, ama Allah'ım inşallah bu sefer nasip edecek, bol bol dua etmekten başka çaremiz yok, bende canımı acıtan şeyler yaşadım ama napalım herşey Allah'tan. Çevredeki insanlar da insanı bi başka yıpratıyorlar. Benimde kanamalarımda sürekli herkes senin rahmin yetersiz diyip durdu. Boşver düşünmemeye çalış. İnşallah hepimiz eylülde alacaz bebiş eşyalarımızı, yerleştireceğiz ve herşey çooook güzel olacak...

canım normal yollarla oldu ama geç döllenme hiç keseler gözükmüyordu ilk yapıldığında sonuç 36.8 di doktor muhtelelen 1 haftalık dedi 2 gün sonra tekrar istedi 176.8 çıktı bir dahada istemediiii

teşekkür ederim canım buranın insanı gibi adam bgörmedim zaten görüşmüyorum ben kimseyle evcimenim seviyorum evi senelerce çıkmasam canım sıkılmaz hamdolsun herşeyim var sizlerlerde zamanım geçiyo burdan başka rahim agızı yetmezliginede yazıyorum opnlarda iyi sizin gibiler sag olun işşallah bu sefer başarıcam allahımın izniyle mesela bak ben 8 senedir panik atak hastasıyım yavrum nöbetler geldikçe o kadar engelliyoki beni allahım ona bir şey yapmasın ben herşeye razıyım ne korku filmi nede canımı sıkan kişilerle konuşmuyorum stresede girmiyorum eşim yetiyo ban allah başımdan eksik etmesin işşallah ben o lafları diyenleri rabbime havale ettim nasıl biliyosa öyle yapsın onlarıher şey karnımdaki için inanın ürkek ceylan misali taşıyorum yaradan işşallah acılarını göstermesin alalım saglıklıcana kucaklarımıza bebeleri ahmet tugcalın anlamı neydi bir daha deyim kulaga güzel geliyo bende erkek olursa burak cihat yada umut düşünüyorum yagızda hoşuma gidiyo ama anlamı esmer demekmiş anası gibi olur ışak koyarsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…