canım lütfen böyle düşünme burada herşeyi paylaşıyoruz sakın kendine sıkıntı yapma dök içini rahatla.senin bu yazdıklarını okurken çok duygulndım.inş bu sefer bebişini sağlıklı bir şekilde evine götüreceksin.RABBİM herkesin bebişini sağlıklı bir şekilde kucaklarına versin inş.sen sadece dua et içini ferah tut inş herşey güzel olucak.canım öldüm bittim çok güzel şirinmi şirinkaç tl kaç paraysa deger vallahi parasına ben bir yer buldum orasıda uygum kasımpaşada bir yer bebek odaları çok uygum kasımpaşa çocuk yuvası varya onun karşısında bir magaza var orda gördüm şaştım kaldım fiyatlara inan kalitelide dedim olursa burdan alırım hemde imalat yeri en büyük hayalim 3 kapılı gardolabı şifonyeri beşşigi hani altında bir şey yokya çubuk şeklinde görünüyo ondan istiyorum birde bembeyaz olsun birde sllamalı sandalye istiyorum yavrumu kucagıma alıdıgımda hem sallıyım hemde kokusunu içime çekiyim o kadar ihtiyacım varki bebek kokusuna dile kolay 10 sene sandalyelerde pahalı 750 tl kadar allahım işşallah hayallerimi yapmamı nasip eder eşim oglumda bebek odasını boşaltmıştı odası boş hiç giremiyorum o odaya elim gitmiyo kapısına aldıklarım içerde eşim anahtarını sakladı girmemem için kötü oluyosun dedi bir seferinde beni orda buldu bir dahada girmemi istemedi dediki bir lafı var hiç aklımdan gitmiyor sen dedi aglayınca üzülünce biliyomusun benim şuram acıyo dedi kalbini gösterdi bu bebegimdede 23 şubatta dogum yapıp oglumu kucagıma alıcaktım nasip olmadı ama 24 anne olucagımı duydum rabbime şükürler olsun allahım bunu saglıklısından bana bagışlasın bir alıyım emziriyim evime getiriyim daha bir şey istemiyorum saglıklısından işşallah kurbanını kesicem 40 okutucam 40 kapıya aşüre dagıtıcam bir yetim çocugu giydiricem işşallah yapmayıda yaradan nasip eder birde annem derdi kızım dogsun hiç bir şeyi olmasın dogum yaptıgım hastanede allah nasip ederse orda dogurucam çünkü dedim bir gün gelicek bebegimle bu kapıdan çıkıcam dedim 2 kere ellerim boş çıktım ordan eşim söz verdi bebegi dedi sana vericem çık o kapıdan dedi çıkıpta decek bak 2 kere bebegimi burda bıraktım alamadım senden ama bak bu sefer yavrumla çıkıyorum dicem işşallah inanın sizi üzmek degil maksadım ne olur kızmayın hepimiz kadınız birine desem dalga geçerler ben üzüldükçe diyolar tek seninmi öldü herkezin ölüyo diyolar helede bir eşimin akrabası var hiç o lafı aklımdan gitmiyo sen çocuk yapmayı bile beceremiyosun senin rahimin sakat bebekleri bir aydan sonra atıyo dedi okadar agırıma gittiki sormayın benim suçummu rahim açıklıgı olmaz size soruyorum neden bu insanlar beni üzüp kırıyolar şimdide hamileyim kimseyede demedim adan olsalar dicemde neyse kusura bakmayın bugün biraz doluyum sizleri üzdüysem kırdıysam affedin biriyle dertleşmem lazımdı yoksa kafayı yicem içimden gelenleri yazmak istedim tekrardan affedin çok uzun oldu hakkınızı helal edin okurken
Hımm, suntalem olduğunu bilmiyordum ya. O zaman Modoko'ya da bir bakayım ben orada da çok güzel modeller var geçerken gördüm geçtiğimiz gün cama yapıştım geçerken. Ama zannedersem Mdf olan modeller daha pahalıdır, gezmek lazım işteCanım senin sevdiğin isimlerden Kayra daha güzel geldi bana ama anlamını falan da iyi araştır. Anne baba olarak şu an için çocuğumuza anlamı güzel bir isim koymamız, bebeklerimizin bizim üzerindeki hakkı.
sag olun allah razı olsun hepinizden iyikide varsınızCnm içini dökmüşsün çokta iyi yapmışsın. Acı dolu şeyler yaşamışsın, ama Allah'ım inşallah bu sefer nasip edecek, bol bol dua etmekten başka çaremiz yok, bende canımı acıtan şeyler yaşadım ama napalım herşey Allah'tan. Çevredeki insanlar da insanı bi başka yıpratıyorlar. Benimde kanamalarımda sürekli herkes senin rahmin yetersiz diyip durdu. Boşver düşünmemeye çalış. İnşallah hepimiz eylülde alacaz bebiş eşyalarımızı, yerleştireceğiz ve herşey çooook güzel olacak...
canım ben artık herkezi boşladım inan bir karnımdaki mucizem birde eşim önemli şu hayatta onu anladım herkez ektigini biçer derdi rahmetli babam tek istedigim saglıklıcana doguruyum diyeyim bakın ben dogum yaopabiliyorum deyim utansınlar dediklerinden işşallahcanım lütfen böyle düşünme burada herşeyi paylaşıyoruz sakın kendine sıkıntı yapma dök içini rahatla.senin bu yazdıklarını okurken çok duygulndım.inş bu sefer bebişini sağlıklı bir şekilde evine götüreceksin.RABBİM herkesin bebişini sağlıklı bir şekilde kucaklarına versin inş.sen sadece dua et içini ferah tut inş herşey güzel olucak.
canım ben daha önce bebek mağazasında çalıştığım için biliyorum resimden suntalem olduğunu anladım.model çok güzel ama kalite konusunda bişey diyemicem modokoda gerçekten çok güzel modeller var.mdf tabi birazdaha pahalı oluyor.isim konusundada bkalım inş oğlum için hayılı olanı seçerim.dediğin gibi çok önemli çünkü.
canım normal yollarla oldu ama geç döllenme hiç keseler gözükmüyordu ilk yapıldığında sonuç 36.8 di doktor muhtelelen 1 haftalık dedi 2 gün sonra tekrar istedi 176.8 çıktı bir dahada istemediiii
Canım Allah yardımcın olsun inşallah ikisinide sağlıklı ve mutlu bir şekilde kolay geçen bir doğumun ardından kucagına alabilirsin. bende 6 haftalık hamileyim ve bazı sorunlar yaşıyorum henüz kalp atışını duyamadıgımız için çok korkuyorum geçrekten seni anlayabiliyorum Allah yardımcın olsun ve bebeklerini sağ salim kucagına almayı nasip etsin..
Ya Sera'cım ve Merj arkadaşım, doktorlarınızda mı problem var, bizim doktorlar mı çok rahat anlamadım. bende ilk hamile olduğum öğrendiğimde 5 haftalıktı bebeğim. ama doktora 6. hafta gittim. Doktor, kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi. 8. haftada duydum kalp atışlarını. Ne bu hemen bıçak altın yatırma merakı bu doktorlarda anlamadım gitti.
bu benim ilk hamileliğimde değil kızımda hiç böyle nişey olmamıştı aradan 5 sene geçmiş şoklardayım doktor sat tarihimle karşılaştırınca problem görüyor hepimiz için hayırlısı kafaam inanılmaz karışık bekleyeceğimmmm bundan sonrası hayırlısı artıkkkkkkkkk
yanlış anlamayın ama kızlar erken davranıyorsunuz doktora gitmekte bile ben ilk kontrole 7. haftada gittim ve 5 haftalık çıktı gebeliğim demek ki dayanamayıp 5 yada 6. haftada gitseydim hiç birşey görünmeyecekti boşuna stres yaşanacaktı kan tahlili bile yaptırmadım adetim 10 gün gecikti evde idrar testi sonra bekleyip ilk kontrole gittim canlarım stres yapmayın bekleyin bence...
lekelenmem olmasaa gitmezdim doktora çok haklısınn ama nedense içim sıkılmıyor var gibileryada öyle olsun istediğim için umutluyummmmmmmm
herşey yolundadır canım Allahın izniyle sen içini ferah tut her zaman...
alah bütün bebek isteyenlerin ve hamişlerin sağsalim bebeklerini kucağına almasını nasipetsinnnnnnnn
Ya Sera'cım ve Merj arkadaşım, doktorlarınızda mı problem var, bizim doktorlar mı çok rahat anlamadım. bende ilk hamile olduğum öğrendiğimde 5 haftalıktı bebeğim. ama doktora 6. hafta gittim. Doktor, kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi. 8. haftada duydum kalp atışlarını. Ne bu hemen bıçak altın yatırma merakı bu doktorlarda anlamadım gitti.
oo bir oğluş daha geliyor, hey maşallah :) Allah bağışlasın filizcim gözünüz aydın. sağlıklıcakla gelsin inşallah miniğinbaba da çok sevinmesin ne oluur ne olmaz, bkz. endleeslove.
Ayy topiği erkekler bastı, babası halay çekti demekallah hayırlı etsin canım oluşunu :)
ooo Cakire ve Filiz_fidan da şehzade getiriyormuş... Kızlar yeni görüdüm. hayırlı olsun. Maşallah. Ah bizim kızlar pek bi kıymetli olacak ayol
kızlar oğluma şuanlık isim araştırmasındayımda sizede sorayım.iki isim koymayı düşünüyoruz ilk ismi ahmet olcak onu baba istiyor ikinci isimde şuanlık tuğra vey kayra yı beğeniyorum.ilerleyen zamanlarda belki değişir ama sizce nasıl veya ahmetin yanına başka ne olabilir????
canım öldüm bittim çok güzel şirinmi şirinkaç tl kaç paraysa deger vallahi parasına ben bir yer buldum orasıda uygum kasımpaşada bir yer bebek odaları çok uygum kasımpaşa çocuk yuvası varya onun karşısında bir magaza var orda gördüm şaştım kaldım fiyatlara inan kalitelide dedim olursa burdan alırım hemde imalat yeri en büyük hayalim 3 kapılı gardolabı şifonyeri beşşigi hani altında bir şey yokya çubuk şeklinde görünüyo ondan istiyorum birde bembeyaz olsun birde sllamalı sandalye istiyorum yavrumu kucagıma alıdıgımda hem sallıyım hemde kokusunu içime çekiyim o kadar ihtiyacım varki bebek kokusuna dile kolay 10 sene sandalyelerde pahalı 750 tl kadar allahım işşallah hayallerimi yapmamı nasip eder eşim oglumda bebek odasını boşaltmıştı odası boş hiç giremiyorum o odaya elim gitmiyo kapısına aldıklarım içerde eşim anahtarını sakladı girmemem için kötü oluyosun dedi bir seferinde beni orda buldu bir dahada girmemi istemedi dediki bir lafı var hiç aklımdan gitmiyor sen dedi aglayınca üzülünce biliyomusun benim şuram acıyo dedi kalbini gösterdi bu bebegimdede 23 şubatta dogum yapıp oglumu kucagıma alıcaktım nasip olmadı ama 24 anne olucagımı duydum rabbime şükürler olsun allahım bunu saglıklısından bana bagışlasın bir alıyım emziriyim evime getiriyim daha bir şey istemiyorum saglıklısından işşallah kurbanını kesicem 40 okutucam 40 kapıya aşüre dagıtıcam bir yetim çocugu giydiricem işşallah yapmayıda yaradan nasip eder birde annem derdi kızım dogsun hiç bir şeyi olmasın dogum yaptıgım hastanede allah nasip ederse orda dogurucam çünkü dedim bir gün gelicek bebegimle bu kapıdan çıkıcam dedim 2 kere ellerim boş çıktım ordan eşim söz verdi bebegi dedi sana vericem çık o kapıdan dedi çıkıpta decek bak 2 kere bebegimi burda bıraktım alamadım senden ama bak bu sefer yavrumla çıkıyorum dicem işşallah inanın sizi üzmek degil maksadım ne olur kızmayın hepimiz kadınız birine desem dalga geçerler ben üzüldükçe diyolar tek seninmi öldü herkezin ölüyo diyolar helede bir eşimin akrabası var hiç o lafı aklımdan gitmiyo sen çocuk yapmayı bile beceremiyosun senin rahimin sakat bebekleri bir aydan sonra atıyo dedi okadar agırıma gittiki sormayın benim suçummu rahim açıklıgı olmaz size soruyorum neden bu insanlar beni üzüp kırıyolar şimdide hamileyim kimseyede demedim adan olsalar dicemde neyse kusura bakmayın bugün biraz doluyum sizleri üzdüysem kırdıysam affedin biriyle dertleşmem lazımdı yoksa kafayı yicem içimden gelenleri yazmak istedim tekrardan affedin çok uzun oldu hakkınızı helal edin okurken
son adet tarihime göre 9 haftalık hamileyim 2 doktora gidiyorum ikiside geç döllenme diyor şuan 6 haftalık olduğumu söylüyorlar ama biri prof ona göre 6 haftalıkken bebek görünmeliydi kalp atışı görememiş kürtaj yapalım diyor diğeri daha erkn diyor sizce ne yapmalıyım
son adet tarihime göre 9 haftalık hamileyim 2 doktora gidiyorum ikiside geç döllenme diyor şuan 6 haftalık olduğumu söylüyorlar ama biri prof ona göre 6 haftalıkken bebek görünmeliydi kalp atışı görememiş kürtaj yapalım diyor diğeri daha erkn diyor sizce ne yapmalıyım
canım öldüm bittim çok güzel şirinmi şirinkaç tl kaç paraysa deger vallahi parasına ben bir yer buldum orasıda uygum kasımpaşada bir yer bebek odaları çok uygum kasımpaşa çocuk yuvası varya onun karşısında bir magaza var orda gördüm şaştım kaldım fiyatlara inan kalitelide dedim olursa burdan alırım hemde imalat yeri en büyük hayalim 3 kapılı gardolabı şifonyeri beşşigi hani altında bir şey yokya çubuk şeklinde görünüyo ondan istiyorum birde bembeyaz olsun birde sllamalı sandalye istiyorum yavrumu kucagıma alıdıgımda hem sallıyım hemde kokusunu içime çekiyim o kadar ihtiyacım varki bebek kokusuna dile kolay 10 sene sandalyelerde pahalı 750 tl kadar allahım işşallah hayallerimi yapmamı nasip eder eşim oglumda bebek odasını boşaltmıştı odası boş hiç giremiyorum o odaya elim gitmiyo kapısına aldıklarım içerde eşim anahtarını sakladı girmemem için kötü oluyosun dedi bir seferinde beni orda buldu bir dahada girmemi istemedi dediki bir lafı var hiç aklımdan gitmiyor sen dedi aglayınca üzülünce biliyomusun benim şuram acıyo dedi kalbini gösterdi bu bebegimdede 23 şubatta dogum yapıp oglumu kucagıma alıcaktım nasip olmadı ama 24 anne olucagımı duydum rabbime şükürler olsun allahım bunu saglıklısından bana bagışlasın bir alıyım emziriyim evime getiriyim daha bir şey istemiyorum saglıklısından işşallah kurbanını kesicem 40 okutucam 40 kapıya aşüre dagıtıcam bir yetim çocugu giydiricem işşallah yapmayıda yaradan nasip eder birde annem derdi kızım dogsun hiç bir şeyi olmasın dogum yaptıgım hastanede allah nasip ederse orda dogurucam çünkü dedim bir gün gelicek bebegimle bu kapıdan çıkıcam dedim 2 kere ellerim boş çıktım ordan eşim söz verdi bebegi dedi sana vericem çık o kapıdan dedi çıkıpta decek bak 2 kere bebegimi burda bıraktım alamadım senden ama bak bu sefer yavrumla çıkıyorum dicem işşallah inanın sizi üzmek degil maksadım ne olur kızmayın hepimiz kadınız birine desem dalga geçerler ben üzüldükçe diyolar tek seninmi öldü herkezin ölüyo diyolar helede bir eşimin akrabası var hiç o lafı aklımdan gitmiyo sen çocuk yapmayı bile beceremiyosun senin rahimin sakat bebekleri bir aydan sonra atıyo dedi okadar agırıma gittiki sormayın benim suçummu rahim açıklıgı olmaz size soruyorum neden bu insanlar beni üzüp kırıyolar şimdide hamileyim kimseyede demedim adan olsalar dicemde neyse kusura bakmayın bugün biraz doluyum sizleri üzdüysem kırdıysam affedin biriyle dertleşmem lazımdı yoksa kafayı yicem içimden gelenleri yazmak istedim tekrardan affedin çok uzun oldu hakkınızı helal edin okurken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?