2011 Ekim Anneleri

canım lütfen böyle düşünme burada herşeyi paylaşıyoruz sakın kendine sıkıntı yapma dök içini rahatla.senin bu yazdıklarını okurken çok duygulndım.inş bu sefer bebişini sağlıklı bir şekilde evine götüreceksin.RABBİM herkesin bebişini sağlıklı bir şekilde kucaklarına versin inş.sen sadece dua et içini ferah tut inş herşey güzel olucak.

canım ben daha önce bebek mağazasında çalıştığım için biliyorum resimden suntalem olduğunu anladım.model çok güzel ama kalite konusunda bişey diyemicem modokoda gerçekten çok güzel modeller var.mdf tabi birazdaha pahalı oluyor.isim konusundada bkalım inş oğlum için hayılı olanı seçerim.dediğin gibi çok önemli çünkü.

sag olun allah razı olsun hepinizden iyikide varsınız
canım ben artık herkezi boşladım inan bir karnımdaki mucizem birde eşim önemli şu hayatta onu anladım herkez ektigini biçer derdi rahmetli babam tek istedigim saglıklıcana doguruyum diyeyim bakın ben dogum yaopabiliyorum deyim utansınlar dediklerinden işşallah

canım normal yollarla oldu ama geç döllenme hiç keseler gözükmüyordu ilk yapıldığında sonuç 36.8 di doktor muhtelelen 1 haftalık dedi 2 gün sonra tekrar istedi 176.8 çıktı bir dahada istemediiii

cnm kesinlikle bekle çünkü bu tür durumlarda en önemlisi değerinin iki katına çıkması ve senin değerin 2 katına çıkmış tek tavsiyem bekle ve doktorunu değiştir.o zamanda kese veya kalp atışı gözükmüyo derse tamam ama şu an çok erken

Ya Sera'cım ve Merj arkadaşım, doktorlarınızda mı problem var, bizim doktorlar mı çok rahat anlamadım. bende ilk hamile olduğum öğrendiğimde 5 haftalıktı bebeğim. ama doktora 6. hafta gittim. Doktor, kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi. 8. haftada duydum kalp atışlarını. Ne bu hemen bıçak altın yatırma merakı bu doktorlarda anlamadım gitti.

SERA 35

canım bira bekle benimde arkadaşım hamile kaldı ikizmiş digerini sonradan gördüler haberin olsun allahtan umut kesilmez bebem bunu unutma en önemlisi bak örnek benim 7 senede bir hamile kalıyodum yaradan bak bunu hemen verdi rabbine sıgın benim gibi o ne eylerse güzel eyler canım benimbiraz bekle belkim çok nazlı bebeklrin olucak degilmi neyse ben biraz serviz dışıyım namazımı kıllıyım geliyorum

bu benim ilk hamileliğimde değil kızımda hiç böyle nişey olmamıştı aradan 5 sene geçmiş şoklardayım doktor sat tarihimle karşılaştırınca problem görüyor hepimiz için hayırlısı kafaam inanılmaz karışık bekleyeceğimmmm bundan sonrası hayırlısı artıkkkkkkkkk

yanlış anlamayın ama kızlar erken davranıyorsunuz doktora gitmekte bile ben ilk kontrole 7. haftada gittim ve 5 haftalık çıktı gebeliğim demek ki dayanamayıp 5 yada 6. haftada gitseydim hiç birşey görünmeyecekti boşuna stres yaşanacaktı kan tahlili bile yaptırmadım adetim 10 gün gecikti evde idrar testi sonra bekleyip ilk kontrole gittim canlarım stres yapmayın bekleyin bence...

lekelenmem olmasaa gitmezdim doktora çok haklısınn ama nedense içim sıkılmıyor var gibileryada öyle olsun istediğim için umutluyummmmmmmm

Canım evet doktorlarımızda problem var değiştirdim zaten ama hiç beklemeyeceği bi hastane olunca insanın inanıo tabi hemen ama sonradan ögrendim çok kişinin başına gelmiş özellikle dış gebelik teşhisi şimdi cuma kontrolüm inşallah bi sıkıntı olmaz bundan sonra

oo bir oğluş daha geliyor, hey maşallah :) Allah bağışlasın filizcim gözünüz aydın. sağlıklıcakla gelsin inşallah miniğin baba da çok sevinmesin ne oluur ne olmaz, bkz. endleeslove.

saol Denizcim. endleeslove noldu ki kaçırdım galiba ?

Ayy topiği erkekler bastı, babası halay çekti demek allah hayırlı etsin canım oluşunu :)

:)) hiç sorma canım dünden beri napcağını şaşırdı, bi demet çiçek aldı oğluşunun şerefine, bi de bugün bizim nişan yıl dönümümüz o da var tabi :)) bugün de ben tek taşımı kaybetmiştim tektaş baktık, sonra yemeğe götürdü beni. arkadaşlarla göüşcektik aslında ama o iptal oldu. eşimle baş başa çook güzel bi gün geçirdik ah pardon biz artık 3 kişiyiz. oğluşum kocişim ve ben

ooo Cakire ve Filiz_fidan da şehzade getiriyormuş... Kızlar yeni görüdüm. hayırlı olsun. Maşallah. Ah bizim kızlar pek bi kıymetli olacak ayol

saol rumuzcum, Rabbim herkesin gönlüne göre versin inş.

ben kayra ismini daha çok severim Ahmet Kayra da güzel oluyo sankimmmm

Canım benim zor zamanlar yaşamışsın rabbim yardım etsin ama sen kimseye bakma. yaşamayan bilmez çünkü. benim görümcemde de rahim yetmezliği var bi oğlu var maş. çok zor bi hamilelik geçirmiş onun da kayınvalidesi neler dememiş ki 3. yılında her gün ağlıyomuş allahım bana bi evlat nasip et diye. oğlu şimdi 3 yaşında çook da tatlı. geçen eylül ayında hsmile kaldı maalesef bebek karnında öldü pes etti ama tekrar anne olmak istiyor ve yeniden deneyecek.
sen de pes etme bak ne güzel şu aylara kadar gelmişsin Allahın da izniyle alacaksın yavrunu kucağına çıkacaksın hastanaden, sana laf edenler de utannma damarları varsa yerin dibine girerler.

ben ilk gittiğimde 4+4 günlüktü sadece keseyi gördük, 2 hafta sonragel demişti ben de 7+3 te gitmiştim kalp atışlarını o zaman görmüştük...

kizzzlar yeni doktordan geldim..gordugum tum kiz ruyalarina ragmen,10 kisiden dokuzunun tahmininin kiz olmasina ragmen bi erkek haberide benden size :) oglusum oluyormus :)

allah seni ne yapmasın hemi ç.ok güldüm yazdıgınacanım pazara eşimle normalde gidiyorduk garip okadar yokuşu in çık birde en önemlilerini unutmuş sipariş vermiştimde
bugün erken kalktık kahvaltı yaptık sag olsun çamaşırları astı birlikte diyelim bir asmış ne güldümdedim biri görse aman bu nasıl asış derdi tabi ev temizleniyo yemekler hazır iş bırakmıyodum ona iş başa düşünce dediki canım senden özür dilerim işiniz çok zormuş ben bunu anladım dediönceden di,yoduki aman ev işimi sil süpür yemek yap düzelt ütü onu bende yaparım dedi şimdide özür diliyo ne yapıcen zoru görünce adam ev işi yemek market pazar ona kaldı ben anca hazıra oturup yiyorum şimdi kayınvalidem gelicek evi temizlemiye yemekleride yapar oh gelme keyfime ben böyle hazıra alışıyorumda benimki emaneti dogurunca görürüm seni dedi ozamanda bebegi öne sürerim kaçarım iştenşaka bir yanada insanın agırına gidiyo içim gidiyo işe yapamıyorum elimden gelen bir şey yok malesef[/QUOTE]

Allah gülmekten ayırmasın diyim bari, bırak yapsınlar iyidir iyi, sağolsunlar umursamaz naparsanız yapın diyen insanlar değiller. Hamileyken karısını dövenleri düşününce insan şükrediyor binlerce kez... Emanetiniz yaramaz olursa görür babası, en nihayetinde ona birinin bakması lazım dimi işlerin yapılması için

Canım geç döllenme ve 6 haftalıksa görünmemesi çok normal benim bebeğim 7 haftalıkken göründü, acele etme, bekle ve dua et oraya bir yere saklanmıştır miniğin inşallah..

Eslemciğim çok güzel dimi sana ayrıcalıklı davranılması:) Benim çok hoşuma gitti kendimi özel hissettim :) Nasip olurda karnımız büyürse o zaman dahada özel olucaz inşallah bu arada kayınvalidenle kayıpederinede maşallah hemde kocaman

Nejla bir arkadaş daha ilk başlarda Ahmet tuğra demişti bence Ahmet isminin yanına en çok yakışan isim tuğra çok güzel bir isim kayrada güzel komşum verdi oluna ama tuğra daha hoş geliyor cnm kulağa ..

ağzı olan konuşuyor işte, boşver arkadaşım, kes böyle dili zehirli insanlarla görüşmeyi... azcık haddini bilir insan yaaa... hepsi diplomasız jinekolog mübarekler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…