2011 Ekim Anneleri

ikiz olmasına rağman keselerden biri çok küçük benim içinde dua edin lütfen buna ihtiyacım var bebeklerime bişey olmasın

Ben şimdi okudum sana inşallah bir şeycik olmaz sen şimdi stres yapmamaya çalış canım biliyorum çok ama çok zor düşünmeden durmak ama herşey olacağına varır o yüzden bebeklerinin sağlığı için stres yapmamaya çalış tamammı. iyilerdir onlar ikiz bebekler küçükte olabiliyor, geçte görülebiliyorlar... hatta ikiz bebeği olduğunu 3. ayda öğrenenlerin olduğunu okudum bu topikte biraz araştır sende görürsün, ikize hamile olup tek bebeği görüp ikincisini 12. haftalarda öğrenenler var içini ferah tut....

Benim tersim çok fenadır, o yüzden bu kadar açık seçik kimse yüzüme bir şey demedi yada diyemedi, arkamdan diyende allahtan buldu.. Sen dua et onlarıda allaha havale et yaradan her şeyi görüyor :) bende çok eli boş kaldım hastane kapılarında, ne demek olduğunu çok iyi bilirim ama onlar cennette bizi bekliyor artık üzülme tamammı, bu bebeğin doğacak ben inanıyorum bu defa bizde alıcaz bebeklerimizi o hastanelerden çıkarken :)

Eğer almadıysan, aslında gebelikten önce bir yardım almalıydın paşam bu dönemleri tek başına atlatmak çok zor, sen kimseye doğum yapabildiğini ıspatlamak zorunda değilsin bu kaderdir Allahın yazgısı nasiptir. Allah istediğine verir istediğinden alır bizi bir şekilde imtihan eder. Yazması yaşamasından daha kolay biliyorum. Yaşaması ateş gibi kor gibi... Sen o bebeği en çok eşin sonra kendin için istiyorsun el aleme doğurabildiğini ıspatlama düşünceni yok etmeye çalış sana zarar verir , Allahtan korkan sana o şekilde konuşamaz zaten, allah korkusu olmayana ıspatlasan ne fayda? Sen eşine kendine ve bebişine bak... Söyleyenler söyledikleriyle imtihan olur merak etme :)

Son düzenleme:
inan görümcene çok üzüldüm canım benim başı sag olsun sözlerin içinde sag olasın

ağzı olan konuşuyor işte, boşver arkadaşım, kes böyle dili zehirli insanlarla görüşmeyi... azcık haddini bilir insan yaaa... hepsi diplomasız jinekolog mübarekler...
görüşmüyorum zatenne demişler kol kırılır yel içinde kalır demişler canım benimkide o hesap kapısını bile açmıyorum zaten
canım aldım yardım herkez dediki hemen çocuk yap bebegi,n acısını unutursun dediler iyimi yaptım kötümü bilemiyorumama mutlumusun dersen hamdolsun çok mutluyum rabbim gülmekten mutluluktan ayırmasın işşallahben sadece o bebegi önce kendim için sonra eşim için istiyorum birda canım o bebegin yolunu çokl bekleyen var annem var ablalarım var kardeşim var anlıcagın sinir edenlerimde var sevenlerimde kime dediysen sevinçten agladılarhep dualar ediyolar herkez diyo yasinleri okurken namazları kılarken senide katıyoruz allah razı olsun sevdiklerim sag olsun gelip işlerimide yapıyolar yemek bile yapılıyo yeterki yavrumu sag saglim kucagıma alıyım diye eşim bile bir ayrı titriyo üstüme allah razı olsun hepsinden sizdende tabi ben öyle diyenleri rabbime emanet ettim canım allahım nasıl biliyosa öyle yapsın onlarıtek dilegim yavrumu sag saglim dogum ediyim istiyorum gözümde inanın ne para ne pul yok tek derdim bebegim yavruma bir şey olmasın daha istemem bir şey

İstanbullu hamileler;

Chicco nun deposu varmış Tuzlada bir de Mothercare de her ayın 15.inde indirim oluyormuş, ikisinin de ürünlerini çok beğeniyorum, hastane çıkışları vs.ler için takip etmek lazım.

yüzde yetmiş oğlum oluyomuuuşşşşşş

ay canım çok sevindim inan cuma günüde işşallah ben vericem müjdeli haberi yaradan saglıcakla almayı nasip etsin işşallah hepimizerabim acılarını göstermesin işallah zeynep kaygun nerelered bebeler görünmüyo bu aralar amann topigi erkekler bastı

canım aldım yardım herkez dediki hemen çocuk yap bebegi,n acısını unutursun dediler iyimi yaptım kötümü bilemiyorumama mutlumusun dersen hamdolsun çok mutluyum rabbim gülmekten mutluluktan ayırmasın işşallahben sadece o bebegi önce kendim için sonra eşim için istiyorum birda canım o bebegin yolunu çokl bekleyen var annem var ablalarım var kardeşim var anlıcagın sinir edenlerimde var sevenlerimde kime dediysen sevinçten agladılarhep dualar ediyolar herkez diyo yasinleri okurken namazları kılarken senide katıyoruz allah razı olsun sevdiklerim sag olsun gelip işlerimide yapıyolar yemek bile yapılıyo yeterki yavrumu sag saglim kucagıma alıyım diye eşim bile bir ayrı titriyo üstüme allah razı olsun hepsinden sizdende tabi ben öyle diyenleri rabbime emanet ettim canım allahım nasıl biliyosa öyle yapsın onlarıtek dilegim yavrumu sag saglim dogum ediyim istiyorum gözümde inanın ne para ne pul yok tek derdim bebegim yavruma bir şey olmasın daha istemem bir şey[/QUOTE]

Allah razı olsun sen ne yaşıyorsan aynı şeyleri bende yaşıyorum paşam sanki beni bizi anlattın rabbim dualarımızı kabul etsin :)

ya ama ben 20 gün sonra öğrenicem, kız anaları bence bütün herkes cinsiyetini öğrenmeden vermeyin kızları sonra pişman olursunuz bak demedi demeyin

Tabi canım herkes bir öğrensin kesinleşsin ondan sonra teklifleri değerlendireceğiz

Hanzadecim bugün bebek ziyaretine gittik, kadın sezeryanı bir övdü bir övdü, normal doğumdan korktum yaaa :2:

Tabi canım herkes bir öğrensin kesinleşsin ondan sonra teklifleri değerlendireceğiz

Hanzadecim bugün bebek ziyaretine gittik, kadın sezeryanı bir övdü bir övdü, normal doğumdan korktum yaaa :2:

Aman iyi canım övsün övsün bende sezeryandan korkuyorum sonrası çok fena oluyor diyorlar... daha önce 5,5 aylık normal doğum yaptım çok rahat oldu sancı çekiyosun tamam ama doğum 10 dakka sürmüyor ve hemen ayaktasın şimdi nasip olursa sezeryan olucakmışım seçme şansım yok kan sulandırıcı yüzünden ay aman sağlıklı olsunlarda nasıl gelrilerse gelsinler yeterki sağlıkla gelsinler :)

Ya siz böyle karaborsa filan demeyin şimdiden kıslar, teklif değerlendiricem derken, kızları kapan kaçarmış bu erkek analarıda bir fena canım hele yeşil zeytin o oğlu istesin kaçırır valla :) ben daha öğrenmedim ya ortalık kızıştırım bari biraz

Hayırlıı olsun canımmm, kız karaborsaya düştü duygu, rumuz yaşadık biz

çok saolun kızlar rabbim gönlümüze göre verdi şükürler olsun ben eşim hep erkek erkek diyorduk :)
yüzde yetmiş yeterlimidir acaba 2 hafta sonra yüzde yüz cinsiyeti söylerim ama eminim dedi pipişi gördü
bugün birde bende kan aldılar 2li test için bebeğinde burnunu ve ensesini ölçtü gayet iyi bu ölçülerle sonucunu beklediğimiz tahlilden bişey çıkmaz dedi allahım inşallah sağlıklıdır bebeğimiz.
ama çok mutluyuz çok

teyzoşlar bize de doktorumuz %80 erkek dedi ama sakın mavileri almaya başlamayın önümüzdeki ay 4 boyutlu ultrasonda kesinleşir dedi Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...

Aaaa o depo bana çok yakın Şimdi hatırladım orayı doktor kontrolümden sonra bi ziyaret etsem orayı iyi olucak
Hayırlıı olsun canımmm, kız karaborsaya düştü duygu, rumuz yaşadık biz

Öyle oldu valla Bu kadar erkek anasının içinde kız anası olarak biz ve kızlarımız acaba şanslımıyız yoksa bu kadar erkeğin ortasında şanssızmı?????

Canım benim de kayınvalidemler oraya yakın, müsait bir zamanda gidicem inşallah. Bir de netten İdil Baby e baktım orada da çok kaliteli ürünler var Bir ay daha beklesem miii alışveriş içiin çok sabırsızım ya

Ben ilk olarak don (donansın diye) sonrada oyun parkı - ana kucağı - banyo küveti-sabun-deterjan-emzik-biberon-burun aspratörü-emzik askısı-emzik saklama kabı-5 tane zıbın takımı-5 tane çıtçıtlı badi-5 tane önlük-battaniye-çorap-külotlu çorap-alt minicik eşofman aldım
Bunların dışındada bi tane yorgan hurcum vardı onun içide şimdiden örgü yelek hırka patik gibi şeylerle doldu bile ama bana hala hiçbi şeyi yok gibi geliyo Çünkü cinsiyeti kesinleştirip alışveriş yapmadım aldıklarım hem kız hem erkek için müsait olan şeyler sende cinsiyetin kesinleşmesini bekle bence

Maşallah duygu yaa benim ufaklığın daha sadece iki tane kısa kollu bodysi var Aslında burada bir alışveriş listesi oluştursak tecrübeli anneler de yardım etse harika olur, ben kendim çıksam 2 sini alır 5 ini unuturum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…