ikiz olmasına rağman keselerden biri çok küçük benim içinde dua edin lütfen buna ihtiyacım var bebeklerime bişey olmasın
canım öldüm bittim çok güzel şirinmi şirinkaç tl kaç paraysa deger vallahi parasına ben bir yer buldum orasıda uygum kasımpaşada bir yer bebek odaları çok uygum kasımpaşa çocuk yuvası varya onun karşısında bir magaza var orda gördüm şaştım kaldım fiyatlara inan kalitelide dedim olursa burdan alırım hemde imalat yeri en büyük hayalim 3 kapılı gardolabı şifonyeri beşşigi hani altında bir şey yokya çubuk şeklinde görünüyo ondan istiyorum birde bembeyaz olsun birde sllamalı sandalye istiyorum yavrumu kucagıma alıdıgımda hem sallıyım hemde kokusunu içime çekiyim o kadar ihtiyacım varki bebek kokusuna dile kolay 10 sene sandalyelerde pahalı 750 tl kadar allahım işşallah hayallerimi yapmamı nasip eder eşim oglumda bebek odasını boşaltmıştı odası boş hiç giremiyorum o odaya elim gitmiyo kapısına aldıklarım içerde eşim anahtarını sakladı girmemem için kötü oluyosun dedi bir seferinde beni orda buldu bir dahada girmemi istemedi dediki bir lafı var hiç aklımdan gitmiyor sen dedi aglayınca üzülünce biliyomusun benim şuram acıyo dedi kalbini gösterdi bu bebegimdede 23 şubatta dogum yapıp oglumu kucagıma alıcaktım nasip olmadı ama 24 anne olucagımı duydum rabbime şükürler olsun allahım bunu saglıklısından bana bagışlasın bir alıyım emziriyim evime getiriyim daha bir şey istemiyorum saglıklısından işşallah kurbanını kesicem 40 okutucam 40 kapıya aşüre dagıtıcam bir yetim çocugu giydiricem işşallah yapmayıda yaradan nasip eder birde annem derdi kızım dogsun hiç bir şeyi olmasın dogum yaptıgım hastanede allah nasip ederse orda dogurucam çünkü dedim bir gün gelicek bebegimle bu kapıdan çıkıcam dedim 2 kere ellerim boş çıktım ordan eşim söz verdi bebegi dedi sana vericem çık o kapıdan dedi çıkıpta decek bak 2 kere bebegimi burda bıraktım alamadım senden ama bak bu sefer yavrumla çıkıyorum dicem işşallah inanın sizi üzmek degil maksadım ne olur kızmayın hepimiz kadınız birine desem dalga geçerler ben üzüldükçe diyolar tek seninmi öldü herkezin ölüyo diyolar helede bir eşimin akrabası var hiç o lafı aklımdan gitmiyo sen çocuk yapmayı bile beceremiyosun senin rahimin sakat bebekleri bir aydan sonra atıyo dedi okadar agırıma gittiki sormayın benim suçummu rahim açıklıgı olmaz size soruyorum neden bu insanlar beni üzüp kırıyolar şimdide hamileyim kimseyede demedim adan olsalar dicemde neyse kusura bakmayın bugün biraz doluyum sizleri üzdüysem kırdıysam affedin biriyle dertleşmem lazımdı yoksa kafayı yicem içimden gelenleri yazmak istedim tekrardan affedin çok uzun oldu hakkınızı helal edin okurken
sag olun allah razı olsun hepinizden iyikide varsınız
canım ben artık herkezi boşladım inan bir karnımdaki mucizem birde eşim önemli şu hayatta onu anladım herkez ektigini biçer derdi rahmetli babam tek istedigim saglıklıcana doguruyum diyeyim bakın ben dogum yaopabiliyorum deyim utansınlar dediklerinden işşallah
nejlacım sen neden zehraya bak diyosunki erkek tarafı olarak kızın odasını siz yapmayacakmısınız bence size düşer ben bilmem yani
saol Denizcim. endleeslove noldu ki kaçırdım galiba ?
:)) hiç sorma canım dünden beri napcağını şaşırdı, bi demet çiçek aldı oğluşunun şerefine, bi de bugün bizim nişan yıl dönümümüz o da var tabi :)) bugün de ben tek taşımı kaybetmiştim tektaş baktık, sonra yemeğe götürdü beni. arkadaşlarla göüşcektik aslında ama o iptal oldu. eşimle baş başa çook güzel bi gün geçirdik ah pardon biz artık 3 kişiyiz. oğluşum kocişim ve ben
saol rumuzcum, Rabbim herkesin gönlüne göre versin inş.
ben kayra ismini daha çok severim Ahmet Kayra da güzel oluyo sankimmmm
Canım benim zor zamanlar yaşamışsın rabbim yardım etsin ama sen kimseye bakma. yaşamayan bilmez çünkü. benim görümcemde de rahim yetmezliği var bi oğlu var maş. çok zor bi hamilelik geçirmiş onun da kayınvalidesi neler dememiş ki 3. yılında her gün ağlıyomuş allahım bana bi evlat nasip et diye. oğlu şimdi 3 yaşında çook da tatlı. geçen eylül ayında hsmile kaldı maalesef bebek karnında öldü pes etti ama tekrar anne olmak istiyor ve yeniden deneyecek.
sen de pes etme bak ne güzel şu aylara kadar gelmişsin Allahın da izniyle alacaksın yavrunu kucağına çıkacaksın hastanaden, sana laf edenler de utannma damarları varsa yerin dibine girerler.
görüşmüyorum zatenağzı olan konuşuyor işte, boşver arkadaşım, kes böyle dili zehirli insanlarla görüşmeyi... azcık haddini bilir insan yaaa... hepsi diplomasız jinekolog mübarekler...
canım aldım yardım herkez dediki hemen çocuk yap bebegi,n acısını unutursun dediler iyimi yaptım kötümü bilemiyorumEğer almadıysan, aslında gebelikten önce bir yardım almalıydın paşam bu dönemleri tek başına atlatmak çok zor, sen kimseye doğum yapabildiğini ıspatlamak zorunda değilsin bu kaderdir Allahın yazgısı nasiptir. Allah istediğine verir istediğinden alır bizi bir şekilde imtihan eder. Yazması yaşamasından daha kolay biliyorum. Yaşaması ateş gibi kor gibi... Sen o bebeği en çok eşin sonra kendin için istiyorsun el aleme doğurabildiğini ıspatlama düşünceni yok etmeye çalış sana zarar verir , Allahtan korkan sana o şekilde konuşamaz zaten, allah korkusu olmayana ıspatlasan ne fayda? Sen eşine kendine ve bebişine bak... Söyleyenler söyledikleriyle imtihan olur merak etme :)
yüzde yetmiş oğlum oluyomuuuşşşşşş
yüzde yetmiş oğlum oluyomuuuşşşşşş
Hayırlıı olsun canımmm, kız karaborsaya düştü duygu, rumuz yaşadık biz
ya ama ben 20 gün sonra öğrenicem, kız anaları bence bütün herkes cinsiyetini öğrenmeden vermeyin kızları sonra pişman olursunuz bak demedi demeyin
Tabi canım herkes bir öğrensin kesinleşsin ondan sonra teklifleri değerlendireceğiz
Hanzadecim bugün bebek ziyaretine gittik, kadın sezeryanı bir övdü bir övdü, normal doğumdan korktum yaaa :2:
Tabi canım herkes bir öğrensin kesinleşsin ondan sonra teklifleri değerlendireceğiz
Hanzadecim bugün bebek ziyaretine gittik, kadın sezeryanı bir övdü bir övdü, normal doğumdan korktum yaaa :2:
ay canım çok sevindim inan cuma günüde işşallah ben vericem müjdeli haberi yaradan saglıcakla almayı nasip etsin işşallah hepimizerabim acılarını göstermesin işallah zeynep kaygun nerelered bebeler görünmüyo bu aralar amann topigi erkekler bastı
Aaaa o depo bana çok yakınİstanbullu hamileler;
Chicco nun deposu varmış Tuzlada bir de Mothercare de her ayın 15.inde indirim oluyormuş, ikisinin de ürünlerini çok beğeniyorum, hastane çıkışları vs.ler için takip etmek lazım.
Aaaa o depo bana çok yakınŞimdi hatırladım orayı doktor kontrolümden sonra bi ziyaret etsem orayı iyi olucak
Öyle oldu valla Bu kadar erkek anasının içinde kız anası olarak biz ve kızlarımız acaba şanslımıyız yoksa bu kadar erkeğin ortasında şanssızmı?????
Canım benim de kayınvalidemler oraya yakın, müsait bir zamanda gidicem inşallah. Bir de netten İdil Baby e baktım orada da çok kaliteli ürünler varBir ay daha beklesem miii alışveriş içiin çok sabırsızım ya
Ben ilk olarak don (donansın diye) sonrada oyun parkı - ana kucağı - banyo küveti-sabun-deterjan-emzik-biberon-burun aspratörü-emzik askısı-emzik saklama kabı-5 tane zıbın takımı-5 tane çıtçıtlı badi-5 tane önlük-battaniye-çorap-külotlu çorap-alt minicik eşofman aldım
Bunların dışındada bi tane yorgan hurcum vardı onun içide şimdiden örgü yelek hırka patik gibi şeylerle doldu bile ama bana hala hiçbi şeyi yok gibi geliyo Çünkü cinsiyeti kesinleştirip alışveriş yapmadım aldıklarım hem kız hem erkek için müsait olan şeyler sende cinsiyetin kesinleşmesini bekle bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?