2011 Ekim Anneleri

Bu unutkanlıkların olması için ben gördüğüm şeyi alıyorum hemen Nerde ne görsem fiyatıda uygunsa alıp koyuyorum kenara toplu alışverişe çıkmak zor olur hem unutulur bazı şeyler hemde maddi olarak zorlar
aldığım oyun parkını dün salona kurdum eşime göstermek için iyikide yapmışım eşim hamile olduğumu dün idrak etti sabah gözünü açar açmaz bebeğime iyi bak dedi Önceden inanamıyodu salonun ortasında oyun parkını görmek yaradı kocama

Hamile olduğuma inanamayan eşim benimle bütün doktor kontrollerime istemediğim, gelme dediğim halde geliyo ultrasona ağzı kulaklarında bakıyo ama yinede inanamıyodu

Ben hamileliğimin başından beri pek gezemiyorum, inanmazsın hala bulantılarım var. Ayakta kalınca da kasıklarım ağrıyor. Biraz da eşim hoş hevessiz, benim de hevesimi kırıyor haliyle. Bilemiyorum yavaş yavaş hazırlık yapmaya başladıkça heyecanlanır belki de. İlk hamilelik ya çok tecrübesizim, gereksiz şeyler de almak istemiyorum. Bakalım artık, mayıs ayı alışveriş ayım olsun inşallah

Bende hiç gezmem ama etrafımızda market mağaza felan var ister istemez ekmek almaya bile çıksam gözüme bişeyler takılıyo Benim eşimde aynı niye alıyosun daha erken felan diyo ama benim bi kulağımdan girip öbüründen çıkıyo sanki hiç duymuyomuşum gibi bütün şirin ifadeleri yüzüme takınıp bak bide bunu aldım diye devam ediyorum Sende hevesini kırmasına izin verme duyma dediklerini zamanla oda havaya giriyo Ben formülü buldum tavsiye ederim

Son düzenleme:

cnm benim ne güzel dökmüssün içini iyide yapmıssın bizler seni anlarız eğer bizim söylediklerimiz biraz sana kendini iyi hissettirebiliyorsa ne mutlu bize çok kötü günler geçirmissin cnm okurken çok kötü oldum sanki hepsini ben yasadım ama biraz daha sabır diyorum inş. 6 ay sonra bunların hepsini unutacaksın arkadasım bebişin tüm acılarını dindirecek sen herkese en güzel cvbıda bebeği görmeye geldiklerinde birşey demeyerek vereceksin zaten içini ferah tut cnm inş bebişin bırakmayacak seni....

Allah razı olsun sen ne yaşıyorsan aynı şeyleri bende yaşıyorum paşam sanki beni bizi anlattın rabbim dualarımızı kabul etsin :)[/QUOTE]
her ana yüregi yanan anneler hep böyledir kardeşim kimbilir sen ne yaşamışsındırinan birini hamile duydugumda hep aglardım kıskanmak kesinlikle degil aklınıza gelmesin imrenmek diyelim ona arkadaşlarım hep hamile haberleeri alırdım sevinirdim helede eve gelinceiçim buruk olurdu eşim hep derdiki sabret derdi bende allah affetsin canım sabrede sabrede sabır taşı oldum olmuyo dedim hiç unutmuyorum sizlerle bir şeyimide paylaşmak isterim bir akşam eşimin yemgesi geldi kadın karşı dairemde oturuyo yedik içtik neyse bu beni hep bozardı milletin içinde günüm geçerdi derdim kesin var hiç unutmam o günü eşim dedi paşanın günü çok geçti yenge kesin var bu sefer oda kaldırdı dediki tabi tabi vardır o her at hamile kalıyo oglum sen bunu al geri yolla bundan sana ne köy ne kasaba olur bunun rahimi çürümüş döl möl tutamaz dedi siz artık benim halimi bir düşünün dondum kaldım okadar sinirlendinki dedim neden öyle diyosun bak kırıyosun beni dedim oda dogru söylüyorum dedi eşimde dediki tedaviye gitmiyoruz ondan dedi olmuyo bende o sinirle kalktım ayaga dedim de get evimden gözüm görmesin sen dedim beni üzüyosunya allahta sana ne gelininin hayrını gör ne torununun benim canımı acıttınya allah seni nasıl biliyosa öyle yapsın dedim kovdum eşimde kızdı bu çok zor bir laf nasıl dersin diye şimdi görüşüyoruzmu yok birde karşı komsum istesende istemesende görüyosun o gitti eşimle başladık konuşmaya neyse üzülme dengesiz dedi sabah oldu evi bir otarafa bir bu tarafa dolanıyorum o sinirden başladım evin ortasında bagırmaya bu arada ilk oglum vefat etti 5 senelik mevzu bu eşim sesime kalktı yavreum ne oluyo dedi hırsımı alamadımya başladım bir şey ler fırlatmaya tuvalet aynasında ne kadar parfüm cam eşyası varsa fırlatım saga sola aglıyorum bir yerden eşim yanıma yaklaşamıyo kırıklardan yalvarıyo korkuyorum paşa ne olur yapma diyor başladı benle aglamaya en son yanıma geldi oturturdu yere elleriyle kollarımı ayaklarıylada bacaklarımı tuttu ben bagırıyorum bir yerden ben sakat degilim diye bagırıyorum eşim garib,im bri yerden korkusundan aglıyor 31 yasşına geldim öyle olmamıştım meyerse sinir krizi geçirmişim ah eşim ne üzüldüğ halime işe bile gitmedi ben diyorum sakat degilim o diyo sakat diyen utansın sana allahım dedim ne olur banada bir evlat ver canımı acıtıyolar kulun dayanamıyo diye çok aglşadım ah o secdelerin dili olsada konuşsa sen ben herkez olsa bir bir anne adayıyız içim gidiyo yavruma bri şey olur diye iş güç hiç bir şey yapmıyorum yeterki evladıma bir şey olmasın daha bir şey istemiyorum yeterki etlerim acısın yavrum iyi olsunda 4 aydır ne iş ne güç yapıyorum duşu bile ılık alıyorum eşim bile güldü ben dedi hayatta o suyla duş alamam ben yavrum iyi olsundiye nelere katlanıyorum bir bilsen sakatat yemiyorum baharattan uzak duruyorum hep saglıklı haşlama yiyorum insanlar evime gelirnce utana utana diyorum şunu yapalım bunu yapalım diye çok agırıma gidiyo bu olay ama bebegim için katlanmam lazım tek istedigim şu rahimimi dikiş attırayım iltaabım olmasın çünkü dogum gerçekleşiyomuş erken dogum ondan saglıklıcana taşıyım daha bir şey istemiyorum canım ya az kaldı inanıyorum rabbime bana göre şunu dicek kulum senin iki yavrunu aldım al sana mükafatı deyip yavrumu saglıklı bir şekilde dünyaya getiricem allahım bu sefer olucak başarmalıyım ne olur ban bir şans ver peygamber efendimiz gibi iyi huylu eyüp peygamber gibi sabırlı ömer peygamber gibi adaletli yusuf peygamber gibi güzel evlatlar nasip et hepimize anasına babasına vatanına milletine saglıklı bir şeklde evlatlar nasip eyle benim içimdeki fırtınaları bir bilseniz allahım aglayanlardan degilde gülenlerden nasip etsin işşallah

günaydın uykucu hatunlar saat kaç oldu hani nerdesiniz hadi uyanın artık güzel güzel kahvaltınızı yapın bol peynir yiyin sütüde unutmayın öpüyorum hepinizi

işşallah böyle kötü günler olmayacak artık allahım yardım etsin işşallah hepimize
ya ama ben 20 gün sonra öğrenicem, kız anaları bence bütün herkes cinsiyetini öğrenmeden vermeyin kızları sonra pişman olursunuz bak demedi demeyin
canım allahım gönlüne göre versin işallahne istiyosun sen içine ne doguyo söylesene
Tabi canım herkes bir öğrensin kesinleşsin ondan sonra teklifleri değerlendireceğiz

Hanzadecim bugün bebek ziyaretine gittik, kadın sezeryanı bir övdü bir övdü, normal doğumdan korktum yaaa :2:
canım en güzeli normal dogum bence hemde o duyguyu tada tada çıkarıyosun sancı çekmeden acı duymadan dogummu olur yawşahsen ben normal dogum yaparsam sancım geldiginde dicem doktorlara çek,il doktor bir geçeyim köşküme başlarım artık ıkınmaya 1 kere 2 kere 3 tamamdır bu iş sonra mutlu son o ilk bakış o ilk karşılaşma ne güzel olurdu demi
bak kızım olursa sana veriyim ben dünür sana dünürüm diyebilirmiyim başka topikte 1 tane daha var ama degerlendiricez artık:90::90::90::90:
yesin paşa teyzesi pipisini onun allahım analı babalı büyütsün canım ,işşallah 40 haftaları görürüz hepberaber sonrada gene buluşuruz gazı var yok uyumuyo başlarız muhabbete
teyzoşlar bize de doktorumuz %80 erkek dedi ama sakın mavileri almaya başlamayın önümüzdeki ay 4 boyutlu ultrasonda kesinleşir dedi Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...
amanın genemi erkek vallahi kız anaları yaşadı erkekler çok kızlar az olucek herhalde erkek ayımı ney bu ay
Hamile olduğuma inanamayan eşim benimle bütün doktor kontrollerime istemediğim, gelme dediğim halde geliyo ultrasona ağzı kulaklarında bakıyo ama yinede inanamıyodu

ah canım sen benim eşimin bir sırıtmasını görsen aynı böle:86::86::86::86 bile inanamıyo allahım eşlerimizi başımızdan eksik etmesin işallah:123::123::123:ben bile inanamıyorum halen içimde bir canlı olduguna anca dogum yapınca inanıcam o ilk balış o ilk yakınlaşma ne güzel olur demi

Allah razı olsun sen ne yaşıyorsan aynı şeyleri bende yaşıyorum paşam sanki beni bizi anlattın rabbim dualarımızı kabul etsin :)
her ana yüregi yanan anneler hep böyledir kardeşim kimbilir sen ne yaşamışsındırinan birini hamile duydugumda hep aglardım kıskanmak kesinlikle degil aklınıza gelmesin imrenmek diyelim ona arkadaşlarım hep hamile haberleeri alırdım sevinirdim helede eve gelinceiçim buruk olurdu eşim hep derdiki sabret derdi bende allah affetsin canım sabrede sabrede sabır taşı oldum olmuyo dedim hiç unutmuyorum sizlerle bir şeyimide paylaşmak isterim bir akşam eşimin yemgesi geldi kadın karşı dairemde oturuyo yedik içtik neyse bu beni hep bozardı milletin içinde günüm geçerdi derdim kesin var hiç unutmam o günü eşim dedi paşanın günü çok geçti yenge kesin var bu sefer oda kaldırdı dediki tabi tabi vardır o her at hamile kalıyo oglum sen bunu al geri yolla bundan sana ne köy ne kasaba olur bunun rahimi çürümüş döl möl tutamaz dedi siz artık benim halimi bir düşünün dondum kaldım okadar sinirlendinki dedim neden öyle diyosun bak kırıyosun beni dedim oda dogru söylüyorum dedi eşimde dediki tedaviye gitmiyoruz ondan dedi olmuyo bende o sinirle kalktım ayaga dedim de get evimden gözüm görmesin sen dedim beni üzüyosunya allahta sana ne gelininin hayrını gör ne torununun benim canımı acıttınya allah seni nasıl biliyosa öyle yapsın dedim kovdum eşimde kızdı bu çok zor bir laf nasıl dersin diye şimdi görüşüyoruzmu yok birde karşı komsum istesende istemesende görüyosun o gitti eşimle başladık konuşmaya neyse üzülme dengesiz dedi sabah oldu evi bir otarafa bir bu tarafa dolanıyorum o sinirden başladım evin ortasında bagırmaya bu arada ilk oglum vefat etti 5 senelik mevzu bu eşim sesime kalktı yavreum ne oluyo dedi hırsımı alamadımya başladım bir şey ler fırlatmaya tuvalet aynasında ne kadar parfüm cam eşyası varsa fırlatım saga sola aglıyorum bir yerden eşim yanıma yaklaşamıyo kırıklardan yalvarıyo korkuyorum paşa ne olur yapma diyor başladı benle aglamaya en son yanıma geldi oturturdu yere elleriyle kollarımı ayaklarıylada bacaklarımı tuttu ben bagırıyorum bir yerden ben sakat degilim diye bagırıyorum eşim garib,im bri yerden korkusundan aglıyor 31 yasşına geldim öyle olmamıştım meyerse sinir krizi geçirmişim ah eşim ne üzüldüğ halime işe bile gitmedi ben diyorum sakat degilim o diyo sakat diyen utansın sana allahım dedim ne olur banada bir evlat ver canımı acıtıyolar kulun dayanamıyo diye çok aglşadım ah o secdelerin dili olsada konuşsa sen ben herkez olsa bir bir anne adayıyız içim gidiyo yavruma bri şey olur diye iş güç hiç bir şey yapmıyorum yeterki evladıma bir şey olmasın daha bir şey istemiyorum yeterki etlerim acısın yavrum iyi olsunda 4 aydır ne iş ne güç yapıyorum duşu bile ılık alıyorum eşim bile güldü ben dedi hayatta o suyla duş alamam ben yavrum iyi olsundiye nelere katlanıyorum bir bilsen sakatat yemiyorum baharattan uzak duruyorum hep saglıklı haşlama yiyorum insanlar evime gelirnce utana utana diyorum şunu yapalım bunu yapalım diye çok agırıma gidiyo bu olay ama bebegim için katlanmam lazım tek istedigim şu rahimimi dikiş attırayım iltaabım olmasın çünkü dogum gerçekleşiyomuş erken dogum ondan saglıklıcana taşıyım daha bir şey istemiyorum canım ya az kaldı inanıyorum rabbime bana göre şunu dicek kulum senin iki yavrunu aldım al sana mükafatı deyip yavrumu saglıklı bir şekilde dünyaya getiricem allahım bu sefer olucak başarmalıyım ne olur ban bir şans ver peygamber efendimiz gibi iyi huylu eyüp peygamber gibi sabırlı ömer peygamber gibi adaletli yusuf peygamber gibi güzel evlatlar nasip et hepimize anasına babasına vatanına milletine saglıklı bir şeklde evlatlar nasip eyle benim içimdeki fırtınaları bir bilseniz allahım aglayanlardan degilde gülenlerden nasip etsin işşallah[/QUOTE]

Amiiiin paşam amiiin..Benide ağlattın üzülme eden allahından bulur, bana kendi evimde böyle konuşabilecek insan yok çevremde. İstediklerim mutlu olduklarımla görüşüyorum. O kadın nasıl bir mahluk ya? Hiçmi Allah korkusu olmaz insanda... Ama çok şanslısın bak eşin hep yanında hep destek seninde :) kim ne derse desin seni ne kadar çok seviyor bak :) Bizim gibi şanslı kadın çok fazla yok paşam bazı erkekler karılarını sürekli eziyor aşağılıyor çocukları olmuyor diye, halbuki takdiri ilahi... Rabbim onlara sabır versin tez vakitte hayırlı evlat versin inşallah..

Günaydın hatunlar :)

Paşam çok güldüm ya,

Ben hissedemiyorum kızmı erkekmi ama topikteki erkek patlamasına bakarak bu yıl erkek olasılığı daha yüksek gibime geldi, hep diyorum önce sağlık ama cinsiyetini öğrenmekte çok heyecan verici bir şey sanırım ben naparım bilmiyorum ne olduğunu söylediğinde sanki o zaman hamileliğim daha gerçekçi gelicek gibime geliyor...

Kızım olursa kızımı kimselere veremem ben ya kıyamam :)) senin oğlunu alırız ama sende vermessin bizden dünür olmaz paşam

Oğlum olursada sanırım topikten kimse bana kız vermez çünkü daha önce, zar zor kavuşacağım oğlumu başka bir kadınla paylaşamam yazmıştım :))))

Son düzenleme:

canım bence biraz daha bekle çünkü kalp atışı normalde 6-9 hafta arasında duyuluyor. yani 9 hafta olmadan kesinlikle kürtaj yaptırma bence 2-3 hafta beklemek sana zarar vermez eğer profun dediği gibiyse düşük gerçekleşir zaten.bizdede kalp atışı 6. haftada dıuyulmadı ama 7 hafta 2 günlükken duyuldu şuan 15 haftalık hamileyim ve herşey yolunda eğer geç döllenmeyse henüz duyulmaması normal, çoğu 8. haftasında kalp atışını duyuyor 6 hafta kürtaj kararını vermek için çok erken bence bebeğine bir şans ver.....

Amiiiin paşam amiiin..Benide ağlattın üzülme eden allahından bulur, bana kendi evimde böyle konuşabilecek insan yok çevremde. İstediklerim mutlu olduklarımla görüşüyorum. O kadın nasıl bir mahluk ya? Hiçmi Allah korkusu olmaz insanda... Ama çok şanslısın bak eşin hep yanında hep destek seninde :) kim ne derse desin seni ne kadar çok seviyor bak :) Bizim gibi şanslı kadın çok fazla yok paşam bazı erkekler karılarını sürekli eziyor aşağılıyor çocukları olmuyor diye, halbuki takdiri ilahi... Rabbim onlara sabır versin tez vakitte hayırlı evlat versin inşallah..[/QUOTE]
evet kardeşim çok haklısın inan allah razı olsun eşlerimizdeb ben okadar dedim bak benden bir halt olmuyoistersen ayrılalım dedim oda sen dedi istersen dogurma benim yanımda ol beni bırakma yeter zaten biz zaqten birbirimizin çocukları degilmiyiz çocuklarımız yok şimdi mesela sevgi direk eşlere geçiyo bir sevgiyle şefkatle yaklaşıyoruz eşlerimize diyo zaten bebek olursa beni unutursun diyo bende ah canım seni unutmak mümkünmü neden unutayım sen bana lazımsın ilerde diyorum ah canım benim nede düşünüyo eşini dedi çok düşünceliyimdir şahsen kendimdedim eşime 10 sene dile kolay olsunda senide bir araya sıkıştırırım üzülme dedim yavrumu dogurunca zaten ister istemez ayrı kalıcaz malun 40 çıkması çocuk uyuması vs zaten garibim bendeb çoktan ayrıldı yasaka oldugundan allah razı olsun çok anlayışlı kimileri var yasak olsada yaramazlık yapıyo ama nasıl kıyabilirsinki degilmi evladına allah razı olsun bazen beni sinir ediyo ama olsun genede seviyorum ben bu adamı allahım başımızdan eksik etmesin şimdiye kadar hiç vurmadı hastalıgımı yüzüme mesela 8 senedir panik atak hastasıyım hemde ne hasta yemin ediyorum başkası olsa çekmez inan buna ona ragmen sag olsun iyi bebegim olmadıgındada yüzüme vurmadı sen dedi ol hayatımda istemem bir şey kardeşinin çocuklarını olsun başkalarını olsun sevmez yanımda üzülürüm diye ama şunu istiyorum yaradndan rabbimde biliyoya canım bak yavrumuz çok şükür bizim parçamız deyip kucagına vermeyi çok istiyorum çünkü o okadar hakkediyoki bunu bilemezsin bizim burda biri var karısı hamile kalamadı diye boşadı garibi meyerse adamda sorun varmış gelelim demin dedigim şahısa gelin aldı inan gelin ne yamagini ne çayını ne temizligini yapıyo evini bile açmıyor kıymetimi bildi ama sonradan çocukları bile olmuyo goya günahını almıyım yapmıyolarmış sen beni aglatırsan ne demişler alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste demişler ama yaradan gelininede tez zamanda versin yaradan evlat hasretini ben çok iyi biliyorum tek istedigim yaradan herkeze versin okadar güzel bir duyguki anlatamam anne olmak anne ne güzel bir laf geçen ablamın oglunu yederim 15 aylık oglum elimde büyüdü bana deediki anne abla dedim anne dedi bana okadar duygulandımki anlatamam anne ne güzel bir laf herşeyini ben karşıladım hastanede ben baktım ablam dogum yaptı bebegi getirdiler verdiler elime ablam diyo paşa bakıyım bir suratına bende diyorum az dur farkında degilim 10 dakika ablama göstermemişim diyoki seninde dogsa bende aynı şey yapıcam diyo ay dedim yapmazsın degilmi görürüsün dedi :90::90::90: yaparmı yapar vallahi

canım vallahi sana hak verdim he bizim çocukları evlendirince bizde iç güveysi gideriz merak etme şart koşarız bizide alırsanın veriyoruz diyeallah seni ne yapmasın bende çok güldüm bu lafıına

bu arada ekim anneleri sizlere iyi güzel bir hafta sonu diliyorum allahım mutlulugunuzu daim etsin işşallah

Son düzenleme:
Kızlar şimdi nette geziniyordum, kağan kocatepenin sitesinde okudum, gebelikte sırt üstü yatmak ta sakıncalıymış bebeğe giden kan dolaşımını yavaşlatıyormuş, sol yada sol tarafa yatamıyorsak sağımıza yatmamız daha doğruymuş...

Birde sigara içen anneler 13. haftadan sonra içtiğiniz sigara, kullanan var ise alkol direk bebeğe gidiyormuş ve şu an gelişimi bir iki hafta ileride görünebilse dahi doğum zamanı düşük kilolu doğmasına ve sağlık sorunları yaşamasına sebep oluyormuş bilginize..

Kalsiyum alımı bu haftada çok önemliymiş, bebeğin kemiklerinin gelişme haftasıymış 13. ten sonraki haftalar süt peynir yoğurt yumurta hangisini yiyebiliyorsak fazlaca tüketelim...

zaten yarın sabah doktora gidicem doktor kürtaj dese bile beklicem dua edin benim içinnnnn

evet kardeşim çok haklısın inan allah razı olsun eşlerimizdeb ben okadar dedim bak benden bir halt olmuyoistersen ayrılalım dedim oda sen dedi istersen dogurma benim yanımda ol beni bırakma yeter zaten biz zaqten birbirimizin çocukları degilmiyiz çocuklarımız yok şimdi mesela sevgi direk eşlere geçiyo bir sevgiyle şefkatle yaklaşıyoruz eşlerimize diyo zaten bebek olursa beni unutursun diyo bende ah canım seni unutmak mümkünmü neden unutayım sen bana lazımsın ilerde diyorum ah canım benim nede düşünüyo eşini dedi çok düşünceliyimdir şahsen kendimdedim eşime 10 sene dile kolay olsunda senide bir araya sıkıştırırım üzülme dedim yavrumu dogurunca zaten ister istemez ayrı kalıcaz malun 40 çıkması çocuk uyuması vs zaten garibim bendeb çoktan ayrıldı yasaka oldugundan allah razı olsun çok anlayışlı kimileri var yasak olsada yaramazlık yapıyo ama nasıl kıyabilirsinki degilmi evladına allah razı olsun bazen beni sinir ediyo ama olsun genede seviyorum ben bu adamı allahım başımızdan eksik etmesin şimdiye kadar hiç vurmadı hastalıgımı yüzüme mesela 8 senedir panik atak hastasıyım hemde ne hasta yemin ediyorum başkası olsa çekmez inan buna ona ragmen sag olsun iyi bebegim olmadıgındada yüzüme vurmadı sen dedi ol hayatımda istemem bir şey kardeşinin çocuklarını olsun başkalarını olsun sevmez yanımda üzülürüm diye ama şunu istiyorum yaradndan rabbimde biliyoya canım bak yavrumuz çok şükür bizim parçamız deyip kucagına vermeyi çok istiyorum çünkü o okadar hakkediyoki bunu bilemezsin bizim burda biri var karısı hamile kalamadı diye boşadı garibi meyerse adamda sorun varmış gelelim demin dedigim şahısa gelin aldı inan gelin ne yamagini ne çayını ne temizligini yapıyo evini bile açmıyor kıymetimi bildi ama sonradan çocukları bile olmuyo goya günahını almıyım yapmıyolarmış sen beni aglatırsan ne demişler alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste demişler ama yaradan gelininede tez zamanda versin yaradan evlat hasretini ben çok iyi biliyorum tek istedigim yaradan herkeze versin okadar güzel bir duyguki anlatamam anne olmak anne ne güzel bir laf geçen ablamın oglunu yederim 15 aylık oglum elimde büyüdü bana deediki anne abla dedim anne dedi bana okadar duygulandımki anlatamam anne ne güzel bir laf herşeyini ben karşıladım hastanede ben baktım ablam dogum yaptı bebegi getirdiler verdiler elime ablam diyo paşa bakıyım bir suratına bende diyorum az dur farkında degilim 10 dakika ablama göstermemişim diyoki seninde dogsa bende aynı şey yapıcam diyo ay dedim yapmazsın degilmi görürüsün dedi :90::90::90: yaparmı yapar vallahi

canım vallahi sana hak verdim he bizim çocukları evlendirince bizde iç güveysi gideriz merak etme şart koşarız bizide alırsanın veriyoruz diyeallah seni ne yapmasın bende çok güldüm bu lafıına

bu arada ekim anneleri sizlere iyi güzel bir hafta sonu diliyorum allahım mutlulugunuzu daim etsin işşallah [/QUOTE]

Paşam Maşallah suphanallah bizimde aynen böyle, ben bir teklifte bulunmadım kendimi suçlu hissetmedim çünkü, hangi anne istergi evladndan ayrılmayı.... tabi eğer o bulunsaydı hiç tereddütsüz boşanırdım hazmedemezdim, allah korkusu olan insanlarla evliyiz elhamdülillah... onlarda bizler gibi sabırlarının mükafatını alıcaklar ben en çok eşim için istiyorum onun kucağına bebeğimizi vereceğim günü düşünüyorum sürekli iyi düşünüyorum bu mutluluğu bizde yaşayacağız canım inan olucak, ve mutluluğumuza mutluluk katacağız dahada güzel bir yuvamız olucak sende hep güzelini iyiyi düşün ilk başlarda korkuyorudm iyiyi düşünüp kötüyü yaşamaktan hep yarım bırakıyordum heveslerimi, ha bişi oldu ha bişi olucak diye... şimdi umrumda değil anı yaşamak istiyorum şu an o benimle bende onunlayım işte... inşallah ayrılamayacağız ikimizde sağ salim doğurucaz canım benim :)

Rabbim inşallah o günlerinide gösterir merak etme biz öyle evlat sevgisi ile doluyuz ki gelinimizede damadımızada aynı sevgiyi besleriz evlat deriz :)

Son düzenleme:

bebeikim inan hamileligimde 1 kere süt içtim hep yogurt peynir ihmal etmedim bol bol hazır ayran içtim pek gözel oluyo be hazırı teşekkür ederim evde yarım yaglı layt sütüm var onu içerim bende zaten 13 haftaya yeni girdim teşekkür ederim sag olasın dedigini dikkate aldım sigara içmiyorum zaten saglıklı bir hamilelik diliyorum herkeze içimden geldi çiçek vereyim herkeze bari

selam kızlar bu aralar yogundum gelemedım umarım herkes ıyıdır bız ıyıyız artan tukuruk salgısından dolayı olusan bulantıyı saymazsak hala aklım karısık kızmı erkekmı dıye bı dahakı konturolu beklıyorum sabırsızlıkla ama son gıttıgım doktor bacak arasına ıyıce baktı banada gosterdı bak hıc bısey yok kız dıe 13 haftada pıpı gozukurmuydu acaba varmı goren aranızda 13 haftalıkken ben oglumunkını 14 haftalıkken gormustum :26:

tşk ederim cnm, en güzelini yapıyorsun bundan sonra eskiyi hiç düşünme tamammı? Eski geçmişte kaldı biz arkamıza değil önümüze bakıcaz artık :)

Canım ben daha öğrenmedim ama öğrenenlerinkide %80 % 85 filan erkek oluyor gördükleri şeyin keisn pipi olduğunu söylemeleri 16. haftayı buluyormuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…