2011 Ekim Anneleri

Paşam Maşallah suphanallah bizimde aynen böyle, ben bir teklifte bulunmadım kendimi suçlu hissetmedim çünkü, hangi anne istergi evladndan ayrılmayı.... tabi eğer o bulunsaydı hiç tereddütsüz boşanırdım hazmedemezdim, allah korkusu olan insanlarla evliyiz elhamdülillah... onlarda bizler gibi sabırlarının mükafatını alıcaklar ben en çok eşim için istiyorum onun kucağına bebeğimizi vereceğim günü düşünüyorum sürekli iyi düşünüyorum bu mutluluğu bizde yaşayacağız canım inan olucak, ve mutluluğumuza mutluluk katacağız dahada güzel bir yuvamız olucak sende hep güzelini iyiyi düşün ilk başlarda korkuyorudm iyiyi düşünüp kötüyü yaşamaktan hep yarım bırakıyordum heveslerimi, ha bişi oldu ha bişi olucak diye... şimdi umrumda değil anı yaşamak istiyorum şu an o benimle bende onunlayım işte... inşallah ayrılamayacağız ikimizde sağ salim doğurucaz canım benim :)

Rabbim inşallah o günlerinide gösterir merak etme biz öyle evlat sevgisi ile doluyuz ki gelinimizede damadımızada aynı sevgiyi besleriz evlat deriz :)[/QUOTE]

canım sen aynı ben aynı seninan dedigin gibi eşlerimizden allah razı olsun sana bir şey sorbilirmiyim tabi yaranı deşmezseminan yazmasanda kırılmam seninde benim gibi kayıpların çokmu birde benle aynı yaştamısın merak ettimgelin damat olsun yeterki bizim olsun dünürüm

ılk gıttıgımde kız benzıyo dedı baska doktora gıttım bısey ıcın yukarı bakıo %90 erkek dedı uzuntuyle ertesı gun gıttım oyleyukarı baktı asabaktıyla karar verılmez dedı bacak arasına baktı yuksek ıhtımal kız dedı 16 haftalık olmadıgından kesın konusmadı aklım karısık onun ıcın nasıl sabredıcem bılmıyorum belkı haftaya yıne gıderım :) suna emın oldumkı ben kız cocugunu cok ıstıyorum

tşk ederim cnm, en güzelini yapıyorsun bundan sonra eskiyi hiç düşünme tamammı? Eski geçmişte kaldı biz arkamıza değil önümüze bakıcaz artık :)
canım sana söz eskiye mazi yeniye yelken açtım dedigin gibi 2 gebelik geçridim çok korkarak ama bu hamielligimde dikkate ediyorum ama hamile degilmişim gibi yaşıyorum kafaya takarsan ne olcekki ne yapsanda olanın önüne geçemiyosun demi çaldım çayıra mevlam kayıra modundayım vallahi fazla streste bebege yaramaz degilmi yavrum içimde mutlu huzurlu yaşasın annesiyle yesin içsin güzsün eylensim keretayla 24 satimiz birlikte geçiyo bir bütünüz yavrumla allah ayırmasın işşallah hiç birimizinkini
Canım ben daha öğrenmedim ama öğrenenlerinkide %80 % 85 filan erkek oluyor gördükleri şeyin keisn pipi olduğunu söylemeleri 16. haftayı buluyormuş...

canım ben bundaki vefat eden oglumda gördüm 3 aylıkken bildi doktor zaten rahime düşerkende pıt pıtlar vardı dedim hatta doktor oglum ne yapıyo sen dedi nerden bildin içime dogdu çünkü herkez kız bekledi ben erkek dogurdum sonunu biliyosun zaten

canım bak şimdi bir şey çıkmış 100 de 100 belli oluyomuş 60 tl kaqdardı galiba idraraını yapıyomuşun sonuçu çıkıyomuş kızmı erkekmi oldugu istersen dene içini kemirmesin kesin sonuç oluyomuş hatası yokmuş burdanda duyurulur

ben biraz serviz dışıyım canlarım namazımı kılıyım geliyorum sizleride duaya katarım merak etmeyin

ılk kez duydum bunu sorarım yarın arayıp bı ıkı hastaneyı saol canım
ıcım kız ıdyodubenım suanda kız olduguna ınanıyorum bakalım rabbım neylerse guzel eyler

ılk kez duydum bunu sorarım yarın arayıp bı ıkı hastaneyı saol canım
ıcım kız ıdyodubenım suanda kız olduguna ınanıyorum bakalım rabbım neylerse guzel eyler

canım eczanelerde oluyo o bebem her eczanede bulursun afiyet olsun paşaya allah gönlüne göre versin işşallah

sinemcim ben 13+2 de öğrendim cuma günü %80 erkek dedi. arkadaşların çoğu da bu dönemlerdeler. ama bildiğim kadarıyla kızda yanılma payı erkekten daha fazla. inş. seninki gönlüne göre olur...

slm arkadaslar nasilsiniz
14.haftamdan itibaren bebisimin kiprasmalarini hissediyorum harika bir duygu sanki ilk gibi ama bir kizim var cinsiyet icin baya beklemem gerekiyo cok sabirsizim 16.haftamiz bitmek uzere herkese saglikli gunler dilerim

Paşam şimdi gördüm yazdığını, yaram deşilmez üzülmemde, geçmiş geçmişte kaldı :) Benimde 3 kaybım var ikisi 8 ila 12 hafta arasında birisi 5,5 aylık.. Yaşım 30

Son düzenleme:
allah kabul etsın bende oglumu yedırıp gelıyorum

Sinemcin 16. haftayı bekle dr. da demiş sana 16. haftadan önce kesin olmaz diye % ihtimalleri ile bir yere varamıyorsun %1 lik bile yanılma payı olsa içinde şüphe kalıyor emin olmak istiyorsun acele etme, nasıl olsa bebeğin seninle öğreniceksin, inşallah gönlüne göre bir kızın olur ama erkekse o bebiş şu an çok feci üzülüyordur canım.

Paşam şimdi gördüm yazdığını, yaram deşilmez üzülmemde, geçmiş geçmişte kaldı :) Benimde 3 kaybım var ikisi 8 ila 12 hafta arasında birisi 5,5 aylık.. Yaşım 30

canım başın sag olsun bende seni üzdüm zannettim hemen çıkınca affet kırdıysam inan dedim üzüldü çıktı zannettim pır döndüm vallahi evdebir kusur bir hatamı yaptım dedim dedigin gibi geçmiş geçmişte kaldı geçen eşim dediki eger üzülmek istemiyosan düşünme farzet dedi hiç hamile kalmadın ilk defe kaldın zannet dedi agladıgını görmüğcem dedi sakın dedi bak kendin için çabalamıyosan benim için çabala dedi çünkü hakkediyorum dedi haklıda adamgeçmişe bugünden sonra bir sünger çekiyorum yavrularım kalbimin bir kişesinde yaradan biliyoya canım kızım olursa eczane oglum olursa eczane deposu koyucak ilaç içe içe içim çıktı eşim dediki geçen hasta dedi olursun ilaç içmen dedi şimdi saatlerini sektirmiyosun dediherşey yavrum için işşalah kıymetimi bilir tek istedigim o ner namazda dua ediyorum hayırlısını ver diye rabbim herkeze hayırşı saglıklı evlatlar versinya birşey sorucam size sizinde rahiminizde sızlama oluyomu benim gibi merak ettim:44::44::44::44: oolursa nedenn olur sizce rahim büyüdügü içinmi

Ahh canım ya asıl ben özür dilerim, duş almıştım saçımda havlu ile oturuyordum pc başında saçlarımı kurutup taradım biraz evi toparladım bri şeyler atıştırdım... Senin yazdığınıda geldiğimde gördüm , yani hiç ilgisi yok çıkmamla, zaten topikte daha önce yazmıştım ben kayıplarımı filan yani senin beni üzmen imkansız takma kafana lütfen :) inşallah hayırlısı olucak, evet benimde sızlama oluyor yanma şeklinde bazen ağrı sızılar normal canım bebek gelişiyor:)

Son düzenleme:

gelişmelerini yerim ben onların dünürüme kolay degil kendilerine yer açıyolar keratalar düşüncen içinde sag olasın

amanın genemi erkek vallahi kız anaları yaşadı erkekler çok kızlar az olucek herhalde erkek ayımı ney bu ay

canım galiba erkek ayı olucak ama hemen hemen çoğumuzun yüzdelerle söylenmiş sonradan değişme yanılma ihtimalide yüksek gibi geliyor bana sağlıklısı hayırlısı olsun demekten başka birşey de düşmüyor bize:93:

Günaydın kızlar, uykudan ölüyorum akşam olurmu bugün daha şimdiden akşam olsada eve gitsem diye söyleniyorum.. Sanki heryerim dayak yemişçesine ağrıyor. Şimdi böylesye nasip olursa son aylara doğru nasıl çalşırım bilmiyorum yoksa bu bir pazartesi sendromumu :26:

selam kızlar
bugün bende evdeyim
eşim çok hasta ateşi var, bi yandan çok yaklaşmamaya çalışıyorum bi yandan birşeyler yedirdimde ilaç içirdim, kendine kalsa ne yiycek ne ilaç içicek
inşallah bulaşmaz banada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…