Kızlar şimdi nette geziniyordum, kağan kocatepenin sitesinde okudum, gebelikte sırt üstü yatmak ta sakıncalıymış bebeğe giden kan dolaşımını yavaşlatıyormuş, sol yada sol tarafa yatamıyorsak sağımıza yatmamız daha doğruymuş...
Birde sigara içen anneler 13. haftadan sonra içtiğiniz sigara, kullanan var ise alkol direk bebeğe gidiyormuş ve şu an gelişimi bir iki hafta ileride görünebilse dahi doğum zamanı düşük kilolu doğmasına ve sağlık sorunları yaşamasına sebep oluyormuş bilginize..
Kalsiyum alımı bu haftada çok önemliymiş, bebeğin kemiklerinin gelişme haftasıymış 13. ten sonraki haftalar süt peynir yoğurt yumurta hangisini yiyebiliyorsak fazlaca tüketelim...
evet kardeşim çok haklısın inan allah razı olsun eşlerimizdeb ben okadar dedim bak benden bir halt olmuyoistersen ayrılalım dedim oda sen dedi istersen dogurma benim yanımda ol beni bırakma yeter zaten biz zaqten birbirimizin çocukları degilmiyiz çocuklarımız yok şimdi mesela sevgi direk eşlere geçiyo bir sevgiyle şefkatle yaklaşıyoruz eşlerimize diyo zaten bebek olursa beni unutursun diyo bende ah canım seni unutmak mümkünmü neden unutayım sen bana lazımsın ilerde diyorum ah canım benim nede düşünüyo eşini dedi çok düşünceliyimdir şahsen kendim dedim eşime 10 sene dile kolay olsunda senide bir araya sıkıştırırım üzülme dedim yavrumu dogurunca zaten ister istemez ayrı kalıcaz malun 40 çıkması çocuk uyuması vs zaten garibim bendeb çoktan ayrıldı yasaka oldugundan allah razı olsun çok anlayışlı kimileri var yasak olsada yaramazlık yapıyo ama nasıl kıyabilirsinki degilmi evladına allah razı olsun bazen beni sinir ediyo ama olsun genede seviyorum ben bu adamı allahım başımızdan eksik etmesin şimdiye kadar hiç vurmadı hastalıgımı yüzüme mesela 8 senedir panik atak hastasıyım hemde ne hasta yemin ediyorum başkası olsa çekmez inan buna ona ragmen sag olsun iyi bebegim olmadıgındada yüzüme vurmadı sen dedi ol hayatımda istemem bir şey kardeşinin çocuklarını olsun başkalarını olsun sevmez yanımda üzülürüm diye ama şunu istiyorum yaradndan rabbimde biliyoya canım bak yavrumuz çok şükür bizim parçamız deyip kucagına vermeyi çok istiyorum çünkü o okadar hakkediyoki bunu bilemezsin bizim burda biri var karısı hamile kalamadı diye boşadı garibi meyerse adamda sorun varmış gelelim demin dedigim şahısa gelin aldı inan gelin ne yamagini ne çayını ne temizligini yapıyo evini bile açmıyor kıymetimi bildi ama sonradan çocukları bile olmuyo goya günahını almıyım yapmıyolarmış sen beni aglatırsan ne demişler alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste demişler ama yaradan gelininede tez zamanda versin yaradan evlat hasretini ben çok iyi biliyorum tek istedigim yaradan herkeze versin okadar güzel bir duyguki anlatamam anne olmak anne ne güzel bir laf geçen ablamın oglunu yederim 15 aylık oglum elimde büyüdü bana deediki anne abla dedim anne dedi bana okadar duygulandımki anlatamam anne ne güzel bir laf herşeyini ben karşıladım hastanede ben baktım ablam dogum yaptı bebegi getirdiler verdiler elime ablam diyo paşa bakıyım bir suratına bende diyorum az dur farkında degilim 10 dakika ablama göstermemişim diyoki seninde dogsa bende aynı şey yapıcam diyo ay dedim yapmazsın degilmi görürüsün dedi :90::90::90: yaparmı yapar vallahi
canım vallahi sana hak verdim he bizim çocukları evlendirince bizde iç güveysi gideriz merak etme şart koşarız bizide alırsanın veriyoruz diyeallah seni ne yapmasın bende çok güldüm bu lafıına
bu arada ekim anneleri sizlere iyi güzel bir hafta sonu diliyorum allahım mutlulugunuzu daim etsin işşallah
Paşam Maşallah suphanallah bizimde aynen böyle, ben bir teklifte bulunmadım kendimi suçlu hissetmedim çünkü, hangi anne istergi evladndan ayrılmayı.... tabi eğer o bulunsaydı hiç tereddütsüz boşanırdım hazmedemezdim, allah korkusu olan insanlarla evliyiz elhamdülillah... onlarda bizler gibi sabırlarının mükafatını alıcaklar ben en çok eşim için istiyorum onun kucağına bebeğimizi vereceğim günü düşünüyorum sürekli iyi düşünüyorum bu mutluluğu bizde yaşayacağız canım inan olucak, ve mutluluğumuza mutluluk katacağız dahada güzel bir yuvamız olucak sende hep güzelini iyiyi düşün ilk başlarda korkuyorudm iyiyi düşünüp kötüyü yaşamaktan hep yarım bırakıyordum heveslerimi, ha bişi oldu ha bişi olucak diye... şimdi umrumda değil anı yaşamak istiyorum şu an o benimle bende onunlayım işte... inşallah ayrılamayacağız ikimizde sağ salim doğurucaz canım benim :)
Rabbim inşallah o günlerinide gösterir merak etme biz öyle evlat sevgisi ile doluyuz ki gelinimizede damadımızada aynı sevgiyi besleriz evlat deriz :)[/QUOTE]
canım sen aynı ben aynı sen