pazartesi sendoramıdır bebem merak etme gün geçsin açılırsınGünaydın kızlar, uykudan ölüyorum akşam olurmu bugün daha şimdiden akşam olsada eve gitsem diye söyleniyorum.. Sanki heryerim dayak yemişçesine ağrıyor. Şimdi böylesye nasip olursa son aylara doğru nasıl çalşırım bilmiyorum yoksa bu bir pazartesi sendromumu :26:
selam kızlar
bugün bende evdeyim
eşim çok hasta ateşi var, bi yandan çok yaklaşmamaya çalışıyorum bi yandan birşeyler yedirdimde ilaç içirdim, kendine kalsa ne yiycek ne ilaç içicek
inşallah bulaşmaz banada..
selam kızlar
bugün bende evdeyim
eşim çok hasta ateşi var, bi yandan çok yaklaşmamaya çalışıyorum bi yandan birşeyler yedirdimde ilaç içirdim, kendine kalsa ne yiycek ne ilaç içicek
inşallah bulaşmaz banada..
önemli degil canımpasam çok sağol yazdıkların için
bi parça ekmek verdim bi de ıhlamur
üzerine nurofenle buscopan verdim yattı biraz
bakalım iyi gelir inş.
gelmez gülüm gelmez biz onların yolunu kaç sene bekliyoruz degilmi mesela ben 10 sene annesi ne ciciler aldı ona bir bilsen ellerimle mendiller işledim ama nasip olmadı yavruma kulanması işallah buna nasip olur dün sandıgı açtım bebklerime aldıklarım geldi önüme eşim oraya koymuş elime geçmesin diye oturdum çok agladım ah dedim ne hevesle yaptım sizleri ne hevesle aldım sizleri 8 takımı var iç atletlerinden tuta çıtçıtlı badiler almışım bir yelekleri var kıyamazsın bakmayaPaşam kendi bebeğimiz olunca zor gelmez inşallah :)
canım bende pıt pıt atıyo erkektir o erkekKızlar günaydın....bebeğimi daha hissetmiyorum ya sanki içerde bişi olmuş hissi var bende sizde de oluyormu bu..ben piskopatamı bağladım
Hayırlı sabahlar enn güzel anneler ve kelebekleriii:87:
önemli degil canımbol terlet eşini sakın yanına yanaşma hefesin bile hefesine geçmesin ben öyle grip oldum inan bize bir misafir geldi kadın grip annem kızdı hatta kızım sen yaklaşma dedi yaklaşmasanda ne mümkün hefesi ne yapıcaz kadında bir düşünce olsa der ben gribim yazık gidersemonlarada geçer o gitti grip oldum varad yogada aglıyorum zaten oldummu sana grip onun için bol bol tavul suyuna çorba yap içir ben ayıptır söyelmesi hasta çok güzel bakarım:94::94::94:
gelmez gülüm gelmez biz onların yolunu kaç sene bekliyoruz degilmi mesela ben 10 sene annesi ne ciciler aldı ona bir bilsen ellerimle mendiller işledim ama nasip olmadı yavruma kulanması işallah buna nasip olur dün sandıgı açtım bebklerime aldıklarım geldi önüme eşim oraya koymuş elime geçmesin diye oturdum çok agladım ah dedim ne hevesle yaptım sizleri ne hevesle aldım sizleri 8 takımı var iç atletlerinden tuta çıtçıtlı badiler almışım bir yelekleri var kıyamazsın bakmayaonun için diyorum dogum yapana kadar almayı düşünmüyorum elimdekileri giydiririm ya bride bir şey paylaşıyım sizlerle bakım başıma geldi ablamın oglu oldu neyse 6 aylık oglu çamaşırları kaldırıdık ablamla dediki paşa bak bunları benim oglan giydi seninde bebegin olursa ilk bunları giydir dedi okadar tedaviye gittim hamile kalamadım ben düşünün artık dedim abla sana söz eger bir gün hamile kalırsam giydiricem dedim oda dedi kesin kalıcak bebek hastanede ne giyiyosa koydu yeşil bir takım verdi çok şeker küçücük o ay hamile kaldım kaynanalarının orda öyle bir şey varmış ban demedi rahmetli oglanda hamile kalınca dediki ben bilerk verdim onları sana dedi denemesi bedava ama yaşayan birinin kıyafeti olucak hamile kalamayan birine verin inanın ben inanıyorum başıma geldi
canım bende pıt pıt atıyo erkektir o erkek
günaydın minişler ve annelerrr
amanın sıcak ekmegim gelmiş hoş gelmiş
kuzu elimi koyunca gövek deliğimin altında kalp atışı gibi duyuyorum ama o benim kalp atışım değilmi yafuuu
önemli degil canımbol terlet eşini sakın yanına yanaşma hefesin bile hefesine geçmesin ben öyle grip oldum inan bize bir misafir geldi kadın grip annem kızdı hatta kızım sen yaklaşma dedi yaklaşmasanda ne mümkün hefesi ne yapıcaz kadında bir düşünce olsa der ben gribim yazık gidersemonlarada geçer o gitti grip oldum varad yogada aglıyorum zaten oldummu sana grip onun için bol bol tavul suyuna çorba yap içir ben ayıptır söyelmesi hasta çok güzel bakarım:94::94::94:
kuzu elimi koyunca gövek deliğimin altında kalp atışı gibi duyuyorum ama o benim kalp atışım değilmi yafuuu
canım bak göbeginde kalp atışı senin nefesini tut bak nasılda atıyo ben ekg çektirdim kadın göbegime koyduydu prdan biliyorum allah seni ne güldüm hecanım benim dedigim şu rahimin üstü yani bebegin oldugu yer pıy pıy damar atışı gibi atıyosa dedim benim 2 oglumdada olmuştu onun için buda galiba erkek diyorum anldınmı şeker
günaydın edut.
burun kanamasından sen mi bahsetmiştin geçen gün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?