2011 Ekim Anneleri

pazartesi sendoramıdır bebem merak etme gün geçsin açılırsınben işe gitmiyorum ama sag olsun benim kesme şeker uyutmuyo 7.30 kalktım yataktan şimdide karnımı doyurucem bende çok zor bir işte çalışmıştım bebek baktım 6 sene 35 günlüktü aldıgımda kızımı evlenince bıraktım inan bebek varya bebek çok zor işin gözünü seviyim ben bu günlerini çok arıcan haberin olsun demedi deme aman yavrularımızı saglıklıcana alalımda olsun yorgunluk herşeye katlanırız demi

canım bak bol bol su içir bol giydir altına baddaniye üstüne baddaniye koy bir güzel terlet inan şimdiki hamileligimde bir grip oldum okadar üşüyorum yanıyorumki sorma çok korktum yavruma bir şey olur diye aglıyorum yatakta eşim kızıyo diyo canım bir şey olmaz diyorum çok üzüşüyorum yanıyorum hastayım elimi kaldırıcak halim yok ya bebegime bir şey olursa diye dert yanıyorumoda yok yaradan korur dedi inan terletti eşim beni ertesi günü iyileştim nane limon kaynat birebir ilk hamile kaldım dişimden çektim okadar agrıdıki yerimde duramadım dişçiye gittim bebek küçük bir şey yapamayız dedi ilaç verdi kadın doguma gittim minoseti içme dedi parol kullan dedi şu ilacı iç dedi bende korktum elimde buz kopleksi gezdim durdum dişimden ne birşey yiyebildim ne içebildim o geçti hayda kum çıktı bende onun tedavisinı oldum tam iyi derken panik atagım çogaldı onu hallettim başıma gelmeyen kalamadı anlıcagın yavrum benim yüzümden çok çekti garibim
bu arada herkeze iyi bir gün diliyorum allahım herkeze bol şans mutluluk umut bol para versin benim eşim bugün evde fazla giremezsem kusura bakmayın hey millet kalkın bakalım sabah oldu

pasam çok sağol yazdıkların için
bi parça ekmek verdim bi de ıhlamur
üzerine nurofenle buscopan verdim yattı biraz
bakalım iyi gelir inş.

Geçmiş olsun sende fazla yaklaşma bolca c vitamini almaya çalış mümkün mertebe odayıda havalandırmaya çalış.

Kızlar günaydın....bebeğimi daha hissetmiyorum ya sanki içerde bişi olmuş hissi var bende sizde de oluyormu bu..ben piskopatamı bağladım

pasam çok sağol yazdıkların için
bi parça ekmek verdim bi de ıhlamur
üzerine nurofenle buscopan verdim yattı biraz
bakalım iyi gelir inş.
önemli degil canım bol terlet eşini sakın yanına yanaşma hefesin bile hefesine geçmesin ben öyle grip oldum inan bize bir misafir geldi kadın grip annem kızdı hatta kızım sen yaklaşma dedi yaklaşmasanda ne mümkün hefesi ne yapıcaz kadında bir düşünce olsa der ben gribim yazık gidersemonlarada geçer o gitti grip oldum varad yogada aglıyorum zaten oldummu sana grip onun için bol bol tavul suyuna çorba yap içir ben ayıptır söyelmesi hasta çok güzel bakarım:94::94::94:
Paşam kendi bebeğimiz olunca zor gelmez inşallah :)
gelmez gülüm gelmez biz onların yolunu kaç sene bekliyoruz degilmi mesela ben 10 sene annesi ne ciciler aldı ona bir bilsen ellerimle mendiller işledim ama nasip olmadı yavruma kulanması işallah buna nasip olur dün sandıgı açtım bebklerime aldıklarım geldi önüme eşim oraya koymuş elime geçmesin diye oturdum çok agladım ah dedim ne hevesle yaptım sizleri ne hevesle aldım sizleri 8 takımı var iç atletlerinden tuta çıtçıtlı badiler almışım bir yelekleri var kıyamazsın bakmaya onun için diyorum dogum yapana kadar almayı düşünmüyorum elimdekileri giydiririm ya bride bir şey paylaşıyım sizlerle bakım başıma geldi ablamın oglu oldu neyse 6 aylık oglu çamaşırları kaldırıdık ablamla dediki paşa bak bunları benim oglan giydi seninde bebegin olursa ilk bunları giydir dedi okadar tedaviye gittim hamile kalamadım ben düşünün artık dedim abla sana söz eger bir gün hamile kalırsam giydiricem dedim oda dedi kesin kalıcak bebek hastanede ne giyiyosa koydu yeşil bir takım verdi çok şeker küçücük o ay hamile kaldım kaynanalarının orda öyle bir şey varmış ban demedi rahmetli oglanda hamile kalınca dediki ben bilerk verdim onları sana dedi denemesi bedava ama yaşayan birinin kıyafeti olucak hamile kalamayan birine verin inanın ben inanıyorum başıma geldi
Kızlar günaydın....bebeğimi daha hissetmiyorum ya sanki içerde bişi olmuş hissi var bende sizde de oluyormu bu..ben piskopatamı bağladım
canım bende pıt pıt atıyo erkektir o erkek

kuzu elimi koyunca gövek deliğimin altında kalp atışı gibi duyuyorum ama o benim kalp atışım değilmi yafuuu

amanın sıcak ekmegim gelmiş hoş gelmiş

Hoş bulduk canım kahvaltımı yaptımda geldim:82:
Bu arada bakıyorum da şöyle bunalıma bağlıyorsunuz galiba, olmuyor amaaaçok ayıp...

Allah ın izniyle her şey yolunda şimdi bak, yine O nun izniyle devam edecek ve güzel bebeğinin kokusunu içine çekesin... Geçmişi hatırlamak, külleri ayaklandırmak olur, koru alevlendirmenin sana bi faydası olur mu

Son düzenleme:
kuzu elimi koyunca gövek deliğimin altında kalp atışı gibi duyuyorum ama o benim kalp atışım değilmi yafuuu

canım bak göbeginde kalp atışı senin nefesini tut bak nasılda atıyo ben ekg çektirdim kadın göbegime koyduydu prdan biliyorum allah seni ne güldüm hecanım benim dedigim şu rahimin üstü yani bebegin oldugu yer pıy pıy damar atışı gibi atıyosa dedim benim 2 oglumdada olmuştu onun için buda galiba erkek diyorum anldınmı şeker

bende gene hiç bilmem hasta bakmayı :)
şimdi şehriye çorbası koydum ocağıa bol naneli
evde limon yok çıkıp alıcam onu vericem birazdan kahvaltı niyetine
ii gelir inşallah

Kız senin kalbinin göbeğinde ne işi var Onu bende hissediyorum, özellikle uzandığımda..
tam da emin olmaıyorsun ama hissetmek güzel

benim oğlum olacak allah kısmet ederse zaten....rahim üstü neresi şimdi ki....üfff benim ilk bebeğimde cahilim yafu(

Günaydınnn güzel anneler ve bebekler...cuma günü dr dediki %80 kız ama net değil dedi bacaklarını sıkıştırmış bizim sıpa bağdaş kurmuş oturuyordu...:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…