Günaydınnn güzel anneler ve bebekler...cuma günü dr dediki %80 kız ama net değil dedi bacaklarını sıkıştırmış bizim sıpa bağdaş kurmuş oturuyordu...:))
evet canım...doktoruma sordum bu aylarada normla dedi
Günaydın arkadaşlar:2:
Kurumuş muydu peki senin kanın? Pıhtılaşmış mıydı yoksa sıvı mı akıyor?
hadi bakalım son oğlan ataklarından sonra bi kızımız daha mı geliyor inş..
Gönlüne olur inş yeşimcim
kurumuş muydu peki senin kanın? Pıhtılaşmış mıydı yoksa sıvı mı akıyor?
Günaydın denizcim, geçmiş olsun hasta mı oldun...
ay bende kronikleşti artık demiyorum bile hastayım diye
kurumuştu bacım....sende de varsa doktor dediki eğer yinede kulak burun boğazcıya gidebilirsin onlar kanamayı durdurmak için bazenyakabiliyorlar dedi
bende gene hiç bilmem hasta bakmayı :)
şimdi şehriye çorbası koydum ocağıa bol naneli
evde limon yok çıkıp alıcam onu vericem birazdan kahvaltı niyetine
ii gelir inşallah
teşekkürler ahestecim. bi terslik var ama anlamadım daha...
sana da geçmiş olsun kuzucum.
dün gece çok kanamış, dışarı çıkmamış ama genzimden mideme akmış. sabah metalik bir tat vardı ağzımda. sabah wc ye gittim, istifrah ederken bi ton kan çıktı midemdenburnumu temizlerken de şıpır şıpır kanıyordu hala. doktorumu aradım, pıhtılaşması lazımdı dedi o kadar çok akmasını hiç hoş karşılamadı. bana da KBB uzmanına gitmemi söyledi. damarın yakılması gerekebilir dedi ama ya pıhtılaşma sorunu varsa diye endişe ediyorum şimdi.... sinüzitim var, burnum tıkalı dedim, sinüs filmi çektirme, damarı yaktırabilirsin, ilaç verirlerse bana sor dedi ama içim bi tuhaf...
denizcim merhaba geçmiş olsun tatlım... Dr gidiver. Bende internette okumuştum burun kanamasını...
dün gece çok kanamış, dışarı çıkmamış ama genzimden mideme akmış. sabah metalik bir tat vardı ağzımda. sabah wc ye gittim, istifrah ederken bi ton kan çıktı midemdenburnumu temizlerken de şıpır şıpır kanıyordu hala. doktorumu aradım, pıhtılaşması lazımdı dedi o kadar çok akmasını hiç hoş karşılamadı. bana da KBB uzmanına gitmemi söyledi. damarın yakılması gerekebilir dedi ama ya pıhtılaşma sorunu varsa diye endişe ediyorum şimdi.... sinüzitim var, burnum tıkalı dedim, sinüs filmi çektirme, damarı yaktırabilirsin, ilaç verirlerse bana sor dedi ama içim bi tuhaf...
film çektirme ama bence çok sorunda etme doktorum bana hiç akıyormu felan diye sormadı...kbb ye git yakabilirler ama normal dedi
evet canım dedigin aslında çokta dogru ne biliyim adamın aklına geldikçeHoş bulduk canımkahvaltımı yaptımda geldim:82:
Bu arada bakıyorum da şöyle bunalıma bağlıyorsunuz galiba, olmuyor amaaaçok ayıp...
Allah ın izniyle her şey yolunda şimdi bak, yine O nun izniyle devam edecek ve güzel bebeğinin kokusunu içine çekesin... Geçmişi hatırlamak, külleri ayaklandırmak olur, koru alevlendirmenin sana bi faydası olur mu
benim oğlum olacak allah kısmet ederse zaten....rahim üstü neresi şimdi ki....üfff benim ilk bebeğimde cahilim yafu(
denizcim geçmiş olsun cnm dikkat et kendine aldınmı peki randevu gidecekmisin dra
gecmis olsun cnm ıcını ferah tutmaya calıs gercı bı terslık olun ca zor oluyo bılıyorum ama sen yınede ıcını ferah tutmaya calıs bı gıt kbb uzmanına pıhtılasma sorunun olup olmadıgı anlasılır buyuk ıhtımalle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?