2011 Ekim Anneleri

Günaydınnn güzel anneler ve bebekler...cuma günü dr dediki %80 kız ama net değil dedi bacaklarını sıkıştırmış bizim sıpa bağdaş kurmuş oturuyordu...:))

Hadi bakalım son oğlan ataklarından sonra bi kızımız daha mı geliyor inş..
Gönlüne olur inş yeşimcim

günaydın hatunlar yüzünüzü gören cennetlik valla :))) hafta sonu diye insan bu kadar boşlarmı burayı ya biz bebişimle özlüyoruz teyzelerimizi

Günaydın denizcim, geçmiş olsun hasta mı oldun...
ay bende kronikleşti artık demiyorum bile hastayım diye

teşekkürler ahestecim. bi terslik var ama anlamadım daha ...
sana da geçmiş olsun kuzucum.

kurumuştu bacım....sende de varsa doktor dediki eğer yinede kulak burun boğazcıya gidebilirsin onlar kanamayı durdurmak için bazenyakabiliyorlar dedi

dün gece çok kanamış, dışarı çıkmamış ama genzimden mideme akmış. sabah metalik bir tat vardı ağzımda. sabah wc ye gittim, istifrah ederken bi ton kan çıktı midemden burnumu temizlerken de şıpır şıpır kanıyordu hala. doktorumu aradım, pıhtılaşması lazımdı dedi o kadar çok akmasını hiç hoş karşılamadı. bana da KBB uzmanına gitmemi söyledi. damarın yakılması gerekebilir dedi ama ya pıhtılaşma sorunu varsa diye endişe ediyorum şimdi.... sinüzitim var, burnum tıkalı dedim, sinüs filmi çektirme, damarı yaktırabilirsin, ilaç verirlerse bana sor dedi ama içim bi tuhaf...

bende gene hiç bilmem hasta bakmayı :)
şimdi şehriye çorbası koydum ocağıa bol naneli
evde limon yok çıkıp alıcam onu vericem birazdan kahvaltı niyetine
ii gelir inşallah

rabbim eşine şifa versin canım iyi gelir merak etme eşim hasta olsa üzülürüm başında çok aglamışımdır insanın sevdiklerine bir şey olunca ne biliyim içinden sanki bir şey kopıyo degilmibol terletirsen daha rahat atlatır terlerse sakın çamaşırını degiştirmemezlik yapma ne kadar tel okadar çabuk iyileşir:94::94:

film çektirme ama bence çok sorunda etme doktorum bana hiç akıyormu felan diye sormadı...kbb ye git yakabilirler ama normal dedi

denizcim merhaba geçmiş olsun tatlım... Dr gidiver. Bende internette okumuştum burun kanamasını...

teşekkürler yeşimcim. basınçtan olmuş olabilir dedi.
tansiyon sorunu olabilir dedi ama benim yüksek tansiyon sorunum yok ki, hep düşer. düşük tansiyonum. bakayım şimdi ben de, ilgili makale falan bakıcam. sağol canım.

gecmis olsun cnm ıcını ferah tutmaya calıs gercı bı terslık olun ca zor oluyo bılıyorum ama sen yınede ıcını ferah tutmaya calıs bı gıt kbb uzmanına pıhtılasma sorunun olup olmadıgı anlasılır buyuk ıhtımalle

sağol denizcim.. hımm ilgniçmiş, edetun bilgisi var sanırım bu konuda.. çok geçimş olsun, fazla panik yapma olur mu..

evet canım dedigin aslında çokta dogru ne biliyim adamın aklına geldikçekötü oluyorum ama bebegim için mutlu olmalıyımki oda annem mutlu diye sevinsinartık kimseyi kafama takmayıda düşünmüyorum kardeşim bundan sonra kafaya tokadar bride türbanımdan başka bri şey takmıcembugün kaljtım sabah dedim kendi kendime işte güzel bir gün paşa hep böyle mutlu ol dedim bugün yeniden dokdum ben test sonuçlarımı aldımda kime göstersemde bilir ikili testimi yaptırdım sonuşlarım şunlar biri el atsın biliyosa

parp-a ikili test sonuşları 1.38 serbest hcg 33.2 aranızda yorumlayan varmı ense kalınlıgı 1 çıktı bri el atın şu kardeşinize biliyosanız yarın aldım randevuyu çatlarım ozamana kadar:18::18:

benim oğlum olacak allah kısmet ederse zaten....rahim üstü neresi şimdi ki....üfff benim ilk bebeğimde cahilim yafu(

bak nasılda bildim cinsiyetini güzel kardeşim sen doktora gidince doktor ultrosonu kodugu yer bebegin oldugu yer orası atıyosa bebektir bu arada bebek sagdaysa kız soldaysa erkekmiş haberiniz olsun sizinkiler nerelerde dedimi doktor

denizcim geçmiş olsun cnm dikkat et kendine aldınmı peki randevu gidecekmisin dra

teşekkürler elifcim. henüz almadım, yarın sabah da bakayım, aynısı olursa gideyim diye düşündüm. işyerim çok ters bir yerde, şimdi çıksam gitmesi çok zor.. yarın da olursa işe hiç gelmeden direkt dr gideriz eşimle.

teşekkürler usluemcim. doktorum damla şeklinde kanamalarla karşılaşıyoruz ama genizden akıp midede toplanacak kadar olmuyor, uzmanına gitmekte fayda var dedi. içim rahatladı biraz ama yine de pıhtılaşmamasını kafaya takıyor insan. en kısa zamanda gidicem canım çok sağol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…