allahım analı babalı büyütsün işşallah canım inan çok sevindim nasip olursa cuma günüde ben görücem erkek derse şaşmamda kız derse şaşarımGünaydınnn güzel anneler ve bebekler...cuma günü dr dediki %80 kız ama net değil dedi bacaklarını sıkıştırmış bizim sıpa bağdaş kurmuş oturuyordu...:))
günaydınlarGünaydın arkadaşlar:2:
günaydın hatunlar yüzünüzü gören cennetlik valla :))) hafta sonu diye insan bu kadar boşlarmı burayı ya biz bebişimle özlüyoruz teyzelerimizi
sağol denizcim.. hımm ilgniçmiş, edetun bilgisi var sanırım bu konuda.. çok geçimş olsun, fazla panik yapma olur mu..
bak nasılda bildimcinsiyetini güzel kardeşim sen doktora gidince doktor ultrosonu kodugu yer bebegin oldugu yer orası atıyosa bebektir bu arada bebek sagdaysa kız soldaysa erkekmiş haberiniz olsun sizinkiler nerelerde dedimi doktor
cnm ben bayıldım bunlara tam isteğim gibi seyler varmıs burda şık ve sade tam benlik :))
bende de oldu...ama benimkiler kurumuş çıkıyordu afedersiniz kızlar...okudum nette sonra doktoruma sordum o bana normla ama yinede kbb ye git bazen kanayan yeri yakabiliyorlarda dedi
kizzzlar yeni doktordan geldim..gordugum tum kiz ruyalarina ragmen,10 kisiden dokuzunun tahmininin kiz olmasina ragmen bi erkek haberide benden size :) oglusum oluyormus :)
yüzde yetmiş oğlum oluyomuuuşşşşşş
bende çok beğendim o yğzden paylaşmak istedim
ben de okudum şimdi edutcum, çok normalmiş haklısın. çok fazla endişe edecek bir şey yok gibi gözüküyor. hayırlısı :)
Ya denizcim geçmiş olsun canım benim. Bende de oluyor burun kanaması. Hemde ilk aylardan beri oluyor. Sabah kalktığımda hatta gece uyandığımda genzimi temizleyip yatıyorum ve kan hep oluyor. Burnumu sildiğimde de hep geliyor ama aktif kanama olmuyor. sadece 1 kere de kusma esnasında geldi ama doktora bunu sormak aklıma bile gelmedi. İnternette normal olduğunu okumuştum, o yüzden sallamadım.
Ben ne kadar ugrassamda kendimi sakinlestirmeye yapamiyorum cumayi bekleyemiyorum gecmiyor zaman
bak nasılda bildimcinsiyetini güzel kardeşim sen doktora gidince doktor ultrosonu kodugu yer bebegin oldugu yer orası atıyosa bebektir bu arada bebek sagdaysa kız soldaysa erkekmiş haberiniz olsun sizinkiler nerelerde dedimi doktor
geçmiş olsun cnm dikkat et kendine nazar değdi herkes hasta ciciş annelerteşekkürler elifcim. henüz almadım, yarın sabah da bakayım, aynısı olursa gideyim diye düşündüm. işyerim çok ters bir yerde, şimdi çıksam gitmesi çok zor.. yarın da olursa işe hiç gelmeden direkt dr gideriz eşimle.
teşekkürler usluemcim. doktorum damla şeklinde kanamalarla karşılaşıyoruz ama genizden akıp midede toplanacak kadar olmuyor, uzmanına gitmekte fayda var dedi. içim rahatladı biraz ama yine de pıhtılaşmamasını kafaya takıyor insan. en kısa zamanda gidicem canım çok sağol.
Ben ne kadar ugrassamda kendimi sakinlestirmeye yapamiyorum cumayi bekleyemiyorum gecmiyor zaman
teşekkür ederim rumuzcum. Benim de ara sıra küçük küçük kurumuş kan olurdu ama ilk defa böyle çok miktarda görünce çok korktum. çok fazlaydı çünkü. Bir de kurumamasını sıkıntı yaptım o yüzden gerildim biraz ama şimdi daha iyiyim. Bir daha olursa doktora gidicem.
Haftasonu neden ağladın bakim?? Lekelenme&kanama filan oldu mu? Ona mı canın sıkıldı yoksa genel bir melankoli hali miydi canım? Ağlama, üzülme artık nolur. Bak çok güzel olacak, haftalık iğnelerini vurul. Sonrası çoookk güzel olacak
Günaydın kızlar. ne çok konuşmuşunuz hafta sonu oku oku bitmedi.
Paşam sabah sabah mahvettin beni be kuzu. Zaten haftasonu ağladım da ağladım. Senin yazdıklarını okuyunca yine ağladım. Sanırım bu haftalarda duygusallık tavan yapıyor. Sıkma canını. Senin içinde dua edicem inş. Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi. AEO
ay benimde c.tesi....kafayı yiycemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?