2011 Ekim Anneleri

Günaydınnn güzel anneler ve bebekler...cuma günü dr dediki %80 kız ama net değil dedi bacaklarını sıkıştırmış bizim sıpa bağdaş kurmuş oturuyordu...:))
allahım analı babalı büyütsün işşallah canım inan çok sevindim nasip olursa cuma günüde ben görücem erkek derse şaşmamda kız derse şaşarımsizdede rahiminizde sızı oluyomu arkladaşlar doktor normal dedi ama bir soruyum dedim size
Günaydın arkadaşlar :2:
günaydınlar
günaydın hatunlar yüzünüzü gören cennetlik valla :))) hafta sonu diye insan bu kadar boşlarmı burayı ya biz bebişimle özlüyoruz teyzelerimizi

bak bunu dogru dedin inan hafta sonları herkez kayboluyo ortadan olan bize oluyo arasınki bulasın kızları degilmi

sağol denizcim.. hımm ilgniçmiş, edetun bilgisi var sanırım bu konuda.. çok geçimş olsun, fazla panik yapma olur mu..

bende de oldu...ama benimkiler kurumuş çıkıyordu afedersiniz kızlar...okudum nette sonra doktoruma sordum o bana normla ama yinede kbb ye git bazen kanayan yeri yakabiliyorlarda dedi

Günaydın kızlar. ne çok konuşmuşunuz hafta sonu oku oku bitmedi.
Paşam sabah sabah mahvettin beni be kuzu. Zaten haftasonu ağladım da ağladım. Senin yazdıklarını okuyunca yine ağladım. Sanırım bu haftalarda duygusallık tavan yapıyor. Sıkma canını. Senin içinde dua edicem inş. Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi. AEO

benim bildiğim ultrason resminde soldaysa erkek benimki sağda galiba....korkuyroum ya bebeğime bişi olduysa diyr

Ben ne kadar ugrassamda kendimi sakinlestirmeye yapamiyorum cumayi bekleyemiyorum gecmiyor zaman

bende de oldu...ama benimkiler kurumuş çıkıyordu afedersiniz kızlar...okudum nette sonra doktoruma sordum o bana normla ama yinede kbb ye git bazen kanayan yeri yakabiliyorlarda dedi

ben de okudum şimdi edutcum, çok normalmiş haklısın. çok fazla endişe edecek bir şey yok gibi gözüküyor. hayırlısı :)

kizzzlar yeni doktordan geldim..gordugum tum kiz ruyalarina ragmen,10 kisiden dokuzunun tahmininin kiz olmasina ragmen bi erkek haberide benden size :) oglusum oluyormus :)

yüzde yetmiş oğlum oluyomuuuşşşşşş

Hayılı olsun iklim ve ececim. Allahım hayırlsıyla kucağına almayı nasip etsin inş.
Zueleyha, ctesi -pazar kiminle görüştüysem "senin kızın olmayacak , oğlun olacak" dedi. ne alaka diye sorduğumda "Tipimin kız doğurmaya müsait olmadığını" öğrendim:44: Şimdi ben de meraklanmaya başladım iyi mi Neyse 10 Mayıs'tan sonra kesinleşirse, damat bakmaya başlıcam topikten:89:

Ya denizcim geçmiş olsun canım benim. Bende de oluyor burun kanaması. Hemde ilk aylardan beri oluyor. Sabah kalktığımda hatta gece uyandığımda genzimi temizleyip yatıyorum ve kan hep oluyor. Burnumu sildiğimde de hep geliyor ama aktif kanama olmuyor. sadece 1 kere de kusma esnasında geldi ama doktora bunu sormak aklıma bile gelmedi. İnternette normal olduğunu okumuştum, o yüzden sallamadım.

ben de okudum şimdi edutcum, çok normalmiş haklısın. çok fazla endişe edecek bir şey yok gibi gözüküyor. hayırlısı :)

yok kuzum endişelenme....benim bu devlet hastanesindeki doktorum maşallah çok rahat bir kadın...özeldekide....ben pimpirikliyim:))

Teşekkür ederim rumuzcum. benim de ara sıra küçük küçük kurumuş kan olurdu ama ilk defa böyle çok miktarda görünce çok korktum. çok fazlaydı çünkü. bir de kurumamasını sıkıntı yaptım o yüzden gerildim biraz ama şimdi daha iyiyim. bir daha olursa doktora gidicem.
haftasonu neden ağladın bakim?? lekelenme&kanama filan oldu mu? ona mı canın sıkıldı yoksa genel bir melankoli hali miydi canım? ağlama, üzülme artık nolur. bak çok güzel olacak, haftalık iğnelerini vurul. sonrası çoookk güzel olacak

biri sağda biri solda :))))

geçmiş olsun cnm dikkat et kendine nazar değdi herkes hasta ciciş anneler

Ben ne kadar ugrassamda kendimi sakinlestirmeye yapamiyorum cumayi bekleyemiyorum gecmiyor zaman

sen bol bol dua et cnm iyi düşün olumlu düşün için rahat etmiyosa git ama cumayı beklemen daha doğru olur

denizcim çok geçmiş olsun hiç bir fikrim yok konu hakkında ama hissiyatım kötü birşey olmadığından yana sen içini rahat tut allahın izniyle bebelerimiz kucağımıza alıcaz rumuzum paşam bu söylediklerim siizin içinde geçerli herşey çok güzel olucak bu sefer hepimiz peşpeşe çatır çatır doğurcaz inşallah

canım yaşananlar acıda olsa yaşanılıyo biliyomusun ama rabbim okadar büyük adilki ban yaptıklarını çekiyo şimid eşime demiş gelin aldım ne kapıma açıyo ne oturup yemegimi yiyor alt üst oturuyolar kapısını açanda yok malesef ban yaptıkları yenilir yutulur gibi degil ama üzülmedimde dgil kadına ben onun gibi kötü olamamkişimdi günahını almayayım gelininin bir şey başıma geldi bri gün ona gittim ben oturduk o içeri girdi baktım hsg kagıdı dedim hayırdır benim rahim çekindigim yerde çekinmişin dedim oda kızdı bir tedirgin olması vardı sorma dedi yok benim bir şeyim o eşimin kagıdı biz korunuyoruz bebek düşünmüyoruz dedi ne kadar dogru ne kadarı yalan allah bilir ama öyle diyince suratı degişti çok tedirgin oldu anlamadım giti elinde olsa beni dövücek bende dedim saglıklı bir kadında çektiriyor herkez bebek için çektirmiyoki dedim size soruyorum başına gelen varsa desin merak ediyorum şimdi bir bir şey çektirse fiş onun adına kesilmiyomu bek filminin hsg ne alakası var anlamadın gittibilgisi olan cevap versin ne olur bu arad terst yaptım ikili test dedim bilen yokmu yaptıranlar baksalar sonuşlarına size zahmetdesinler ban çok korkuyorum sonuç kötü çıkıcak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…