2011 Ekim Anneleri

selam kıslar ben geldım ıslerımı hallettım sayılır bı yemek kaldı oda kolay bugun ıcın yarın buyuk temızlık var yıne ısler hıc bıtmıyo
bu gun esım 2lı testsonucumu alıcak ama merak etmıyorum doktorun zoruyla yaptırdım bu testı cunku
bende bebegımınhareketlerını hıssetmeye basladım aslında daha oncede hıssedıyom ama artık emın oldum sol tarafımda bebegım karnımız doyunca hareketlenıyoruz
pek gıremıorum gırsemde okuyup cıkıyorum umarım herkes ıyıdır

ah canım desene ortaya karışık seninki yesin paşa teyzesi onları canım çok dikkat et benide bir arkadaşım vardı tüple hamile kaldı rahimini diktirdi canım bebekler dursun diye sende güzel bir doktor bul bebem ona göre git benim ablam bir doktora gidiyodu 23 haftalıkken kaybetti ikizlerini allahım sana acı göstermesin işşallah çok zor çok dikkat etmen lazım dikkat et
işşallah canım inan bir tane dogursam 10 tane dogurdum sayıcam kendimi:90::90::90::90:

Evet bitanem, pazar günü kahverengi lekelenme kırmızıya döndü. Çok az da pıhtı geldi. Eşimde yoktu yanımda, gelince destek bekledim ama çok yorulmuş ilgilenmedi benimle. Bende açtım muslukları, hıçkıra hıçkıra ağladım. Annemin bir lafı var, " Er adamı sağken, el adamı varken sever" der. ben iyi değilim diye bu adam beni sevmiyordan tut, yaşlandım ben bebeğime bakamıyoruma kadar saydım saydım ağladım Ama iyi geldi ağlamak.
Akşam katılmamız gereken bir toplantı vardı. Bir laf var ya düşecekse ayağını kaldırsan düşer, düşmeyecekse damdan atla yine düşmez diye. Onu dedim kendi kendime, kalktım yataktan. Şimdi iyiyim şükür.

morallerimizi hep yüksek tutalım en azından ufak şeyleri kafamıza takmıyalım geçmişe takılmayalım hep güzel şeyler düşünüp devamlı gülümseyelim o zaman bebeklerimiz daha huzurlu olucak ve çok daha sağlıklı gelişecek denizim ne diyor hep mutlu anne mmutlu bebek Psikolojilerimizin en az beslenmemiz kadar etkisi olduğunu düşünüyorum bebelerimiz üzerinde
Haydi herkess gülümsesinnnnnn oh yarasın bebelerimizeeeeeeeeeee

bana bakın rahatlayın kızlar :) 14 mayısta gidecektik, eşim yine seyahate gidiyor. 14'ü akşamı ankarada olacak. o yüzden en iyi ihtimalle 16 mayısta gidicez. sizinkilere az kalmış :)

benimki aslında 7 si....ama ben doktor değiştiricem o yüzden 30 unada aldım

sağol canım benim inşallah söylediğin gibidir, tekrarlarsa dr gidip öğrenicez bakalım...
paşaamm.. bayan pırpıırr!! haftasonu yazılanları okuyamadım henüz, ağlattın mı herkesi ne yaptın? dağıtmışsın herhalde topiği :) mutlu ol canım artık umutlan, bak bebeğin seninle. eskiyi düşünme artık, bak çok güzel olacak bundan sonra her şey. yeter ki umudunu yitirme, karamsarlığa kapılma. doktorun ne derse onu yap, kendine dikkat et, içini ferah tut

Saol zeytinlerin en güzeliii:) İnşallah, amin , hayırlısıyla....

canım ya geçmiş olsun senindemi var lekelenme...bende geçen hafta düşük riski vardı...çarşamba durdu tekrar başladı şimdide kahverengi lekeler geliyor cuma günü dr bir kaç gün daha sürecek dedi...düşük riskin aza indi dedi..dün akşam belim çok ağrıdı nasıl moralim bozuldu anlatamam...eşimde aynısını diyor yeşim düşecekse düşer kısmetimizden gidecekse gider...ama gelde içime anlat...

Allah korusun cnm inşallah veren Allah emanetini korur başka bişey diyemiyorum riskleri kabullenerek bugünlere geldik bizimkide tüp bebek şu anda bi tehlike yok 5.aydan sonra çok dikkat etmek gerek Allah büyüktür cnm

bizde o yollardan geçtik takmayın lekelenmeyi falan düşecek çocuk zınk diye düşüp gidiyor ben hastanede bile yattım bak şimdi kocaman pipisi var teyzesi

denizcim benimde 13-14. haftalarda burun kanamalarım olmuştu o dönem hafifte nezlem vardı ama hiç bir zaman dışarı bi kanama olmadı, gece uyandığımda söylediğin gibi metalik bi koku oluyor ve tükürüğümde kan şeklinde geliyordu. burnumu temizlediğimdede yarı pıhtılaşmış kan geliyordu ayrıca burun tıkanıklığımda vardı bende kbb'a gittim doktor hamilelikte vücuttaki kan %40 civarında arttığı için burunda basınç yaptığını ve kuruluk,tıkanma ve kanamanın normal olduğunu ve genellikle gece genze aktığını söyledi bunun için yapılıcak birşey olmadığını zamanla vücudun bu duruma alışacağını söyledi. eğer kılcal damar çatladıysa yakıcaklardır ama kuruluğa bağlı kanama oluyorsa sadece deniz suyu veriyorlar gerekli olduğunda güvenle kullanabiliyorsun gebelikte sakıncası yok...

huu kızlar ne bu hall canım pazartesi sendromu yok ama galiba melankolik olmuşuz azcık, dün gece benim musluklarda açıktı.. neyse bakın güneş doğmuş gün güzel, çok şükür..
hadi bi kendimize gelelim

Aaah canımm yaa Ağlamakta haklıymışsın, korkmuşsun çünkü. haklı olarak ağladın tabi.. belki eşin seninle ilgilenmiştir, elinden geleni yapmıştır ama sen o panik halinle yetersiz bulmuşsundur. Panik halde olduğundan yanında doktor bile olsa tatmin etmeyecekti belki seni... Annenin sözü çok ağırmış canım yaa :) Ama doğruluğunu inkar edemeyeceğim :)
Eşin seni elbette seviyor, öyle olmasa senden neden çocuk sahibi olmak istesin ki.. benim eşimin de öyle, muhtemelen senin eşin de sendeki durumlarla ilk kez karşılaşıyor ve ne yapması gerektiğini bilemediği durumlar oluyordur,o da korkuyor endişeleniyordur. çünkü o bebiş senin benim olduğu kadar onların da çocukları ama erkek oldukları için bizden daha farklı tepki veriyorlardır.
ağlayarak rahatlaman da iyi olmuş gerçi, ihtiyacın vardı demek ki :) yine de ağlama hep mutlu ol canım. mutlu anne&mutlu bebek

arkadaşlar merhaba,
yeniyim burda bende 16 haftalık hamileyim. 12 haftalıkken benimde kanamam oldu gece apar topar kalktık doktora gittik. hemen bir iğne yapıldı.
neyseki bi daha olmadı.
Sizlerede geçmiş olsun aman çok dikkat edin kendinize

bizde o yollardan geçtik takmayın lekelenmeyi falan düşecek çocuk zınk diye düşüp gidiyor ben hastanede bile yattım bak şimdi kocaman pipisi var teyzesi

maşallah canım allahım esirgesin hepsini... bizimde kızımız olacak galiba dr net değil dedi ben ısrar edince söyledi.. 2 hafta sonra belli olacak tabi sıpa bacaklarını açarsa...

sana katılıyorum deniz.. bu dönemde sanırım sıkça gereksiz alınganlıklar, asabiyet olacak gibi..
o anlar geldiğinde kendine telkin veremiyormusun tabi:95:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…