denizcim benimde 13-14. haftalarda burun kanamalarım olmuştu o dönem hafifte nezlem vardı ama hiç bir zaman dışarı bi kanama olmadı, gece uyandığımda söylediğin gibi metalik bi koku oluyor ve tükürüğümde kan şeklinde geliyordu. burnumu temizlediğimdede yarı pıhtılaşmış kan geliyordu ayrıca burun tıkanıklığımda vardı bende kbb'a gittim doktor hamilelikte vücuttaki kan %40 civarında arttığı için burunda basınç yaptığını ve kuruluk,tıkanma ve kanamanın normal olduğunu ve genellikle gece genze aktığını söyledi bunun için yapılıcak birşey olmadığını zamanla vücudun bu duruma alışacağını söyledi. eğer kılcal damar çatladıysa yakıcaklardır ama kuruluğa bağlı kanama oluyorsa sadece deniz suyu veriyorlar gerekli olduğunda güvenle kullanabiliyorsun gebelikte sakıncası yok...
maşallah canım allahım esirgesin hepsini... bizimde kızımız olacak galiba dr net değil dedi ben ısrar edince söyledi.. 2 hafta sonra belli olacak tabi sıpa bacaklarını açarsa...
canım ben çok acılar çektim inan birinin bebegine birşey olsa kendiminki gibi oturup aglıyorum çok duygusalım ne yapayım tutamıyorum kendimiAllah korusun cnm inşallah veren Allah emanetini korur başka bişey diyemiyorum riskleri kabullenerek bugünlere geldik bizimkide tüp bebek şu anda bi tehlike yok 5.aydan sonra çok dikkat etmek gerek Allah büyüktür cnm
canım bol bol dinlen iyi gelicek minigineEvet bitanem, pazar günü kahverengi lekelenme kırmızıya döndü. Çok az da pıhtı geldi. Eşimde yoktu yanımda, gelince destek bekledim ama çok yorulmuş ilgilenmedi benimle. Bende açtım muslukları, hıçkıra hıçkıra ağladım. Annemin bir lafı var, " Er adamı sağken, el adamı varken sever" der. ben iyi değilim diye bu adam beni sevmiyordan tut, yaşlandım ben bebeğime bakamıyoruma kadar saydım saydım ağladımAma iyi geldi ağlamak.
Akşam katılmamız gereken bir toplantı vardı. Bir laf var ya düşecekse ayağını kaldırsan düşer, düşmeyecekse damdan atla yine düşmez diye. Onu dedim kendi kendime, kalktım yataktan. Şimdi iyiyim şükür.
iyi tamam oynuyalımda beni gören yok yawmorallerimizi hep yüksek tutalım en azından ufak şeyleri kafamıza takmıyalım geçmişe takılmayalım hep güzel şeyler düşünüp devamlı gülümseyelim o zaman bebeklerimiz daha huzurlu olucak ve çok daha sağlıklı gelişecek denizim ne diyor hep mutlu anne mmutlu bebekPsikolojilerimizin en az beslenmemiz kadar etkisi olduğunu düşünüyorum bebelerimiz üzerinde
Haydi herkess gülümsesinnnnnn oh yarasın bebelerimizeeeeeeeeeee
huu kızlar ne bu hall canımpazartesi sendromu yok ama galiba melankolik olmuşuz azcık, dün gece benim musluklarda açıktı.. neyse bakın güneş doğmuş gün güzel, çok şükür..
hadi bi kendimize gelelim
günaydın kızlar.fikir sorcam murat cansın nasıl bir isim sizce
canım ben çok acılar çektim inan birinin bebegine birşey olsa kendiminki gibi oturup aglıyorum çok duygusalım ne yapayım tutamıyorum kendimiallahım yavrularını korusun canım işşallah saglıcakla kucagıba lırsın yavrularını annelşgş tadarsın
Canım bol bol dinlen iyi gelicek minigine
Iyi tamam oynuyalımda beni gören yok yawdeminden beri bekliyorum ikili test yaptıran yokmu aranızda degerleriniz kaç çıktı yazın ne olur kafayı yicem doktorla randevum yarın kimi internette iyi diyo kimi kötü sonuçlara beni gören yokmu aranıza
maşallah canım allahım esirgesin hepsini... bizimde kızımız olacak galiba dr net değil dedi ben ısrar edince söyledi.. 2 hafta sonra belli olacak tabi sıpa bacaklarını açarsa...
oyy hassas kuzu ya görmedim inan hoş görsemde yardımcı olamıycaktım benim test sonuçları bu hafta çıkacak canım cumartesi kontrolümüzde göstericez doktora
ayyy sen görcektin kuzumu teyzesi açmış bacaklarını kocaman ohhh yatmış
tamam canım sen elendin aranızda ikili test yaptırıpta sonuçları yazsanız ne olurdu :84::84:karşılaştırmam lazım içim içimi yiyor az kaldı aglıcam
tamam canım sen elendin aranızda ikili test yaptırıpta sonuçları yazsanız ne olurdu :84::84:karşılaştırmam lazım içim içimi yiyor az kaldı aglıcam
sana katılıyorum deniz.. bu dönemde sanırım sıkça gereksiz alınganlıklar, asabiyet olacak gibi..
o anlar geldiğinde kendine telkin veremiyormusun tabi:95:
canım ben çok acılar çektim inan birinin bebegine birşey olsa kendiminki gibi oturup aglıyorum çok duygusalım ne yapayım tutamıyorum kendimiallahım yavrularını korusun canım işşallah saglıcakla kucagıba lırsın yavrularını annelşgş tadarsın
canım bol bol dinlen iyi gelicek minigine
iyi tamam oynuyalımda beni gören yok yawdeminden beri bekliyorum ikili test yaptıran yokmu aranızda degerleriniz kaç çıktı yazın ne olur kafayı yicem doktorla randevum yarın kimi internette iyi diyo kimi kötü sonuçlara beni gören yokmu aranıza
Ya canlar hepimizin hormonlar fazla salgılanmış haftasonu kesinleşti. Senin niye musluklar açıldı ahestecim?
I ıh Murat tamam da Cansın kız ismi gibi durmuş yanında.Tabi bence...
kızlarr bu minik kanat çırpışlarını bikaç gün öncesine kadar hissediyordum yada pıt pıtları ...... ama buaralar bişi hissetmiyorum ama bebeğimin iyi olduğunu düşünüyorum kötü bişi olsa hissederdim. birde buaralar ara ara mide bulantım ve öğürtülerim olmaya başladı yine. sonra akşamları karnım şişiyorda şişiyor 5 aylık hami,le gibi oluyorum orda olmasa niye bukadar gazım olsun diyorum kendi kendime ufff ayda bir kontrol çook yaa ben en çok 15 gün pimpiriklenmeden dayanabiliyorum :))))) buarada dün bir tanıdığımıza oturmaya gittik 5 yaşında kızları var soruları beni öldürdü :)))
abla senin karnına bebeği nasıl koydunuz ?
şeyyy siz evlisiniz değilmi ? / ozaman dudaktan da öpüşüyorsunuzdur ?
buarada eşime fare gibisin dedi sonrada başladı yanaklarını sıkmaya " tontiş yanaklım benim" deyip fıstık alıyordu ben hani fare suratlıydı deyince " fare suratlı ama yakışıklı " dedi sonra uzunca bi süre eşimi dudaklarından öpmeye çalıştı başaramayınca ozaman bende bu güsel totişi öperim diye poposunu öpmeye kalktı. ben gülmekten az daha ölücektim, zavallı eşimse bir avuç çocukla başedetmeye çalıştı eve gelince biz sakın bizim çocuğa dizi falan seyrettirmeyeliyim dedi :))))))
Anladım fatoşcum, demek ki yalnız değilim. o kadar çok kanı bir arada görünce feci korktum ama sizden bunları duyunca rahatladım canım. hemen aklıma edut geldi, kafam lavabonun içinde edut ne demişti ne demişti diye onu düşünmeye çalışıyordum bir yandan :) o kadar hayatımın içindesiniz yani
Bizim ev çok sıcak oluyor, eşim çok üşüyor o yüzden kombiyi çok açıyor bense sıcaktan fenalık geçiriyorum. Evin havası kupkuru, peteklerin üstüne kaselerin içine su koyup yatıyordum ama bu aralar yapmadım, odayı nemlendirmek lazımmış. Bir de onu deneyeyim ama kan artmasına yapabilecek bir şey yok, bilakis artsın :) Benim vücudum da zamanla alışacak demek ki.. hayırlısı canım Allah daha büyük sıkıntı yaşatmasın hiçbirimize.
ya kızlar, benim kızın da her gittiğimde bacaklar sonuna kadar açık, ayaklar havada oluyor. Hiç utanması yok cık cık.
Ha birde bişey sorucam, bebişimin ultrason fotoğrafında göbüşü kocaman duruyor. Normal mi? Eşim de söyledi geçen " sanırım bizim kız da hamile şu göbeğe bak" dedi. Kafama takılıyor sizinkilerinde mi kafası kadar göbüşü var?
Bu arada paşam, bizler ikili testi yaptıralı epey oluyor. Değerleri falan unuttum inan, zaten rapor da evde. Yardımcı olamıcam kusura bakma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?