2011 Ekim Anneleri

Anladım fatoşcum, demek ki yalnız değilim. o kadar çok kanı bir arada görünce feci korktum ama sizden bunları duyunca rahatladım canım. hemen aklıma edut geldi, kafam lavabonun içinde edut ne demişti ne demişti diye onu düşünmeye çalışıyordum bir yandan :) o kadar hayatımın içindesiniz yani
Bizim ev çok sıcak oluyor, eşim çok üşüyor o yüzden kombiyi çok açıyor bense sıcaktan fenalık geçiriyorum. Evin havası kupkuru, peteklerin üstüne kaselerin içine su koyup yatıyordum ama bu aralar yapmadım, odayı nemlendirmek lazımmış. Bir de onu deneyeyim ama kan artmasına yapabilecek bir şey yok, bilakis artsın :) Benim vücudum da zamanla alışacak demek ki.. hayırlısı canım Allah daha büyük sıkıntı yaşatmasın hiçbirimize.

Allah korusun cnm inşallah veren Allah emanetini korur başka bişey diyemiyorum riskleri kabullenerek bugünlere geldik bizimkide tüp bebek şu anda bi tehlike yok 5.aydan sonra çok dikkat etmek gerek Allah büyüktür cnm
canım ben çok acılar çektim inan birinin bebegine birşey olsa kendiminki gibi oturup aglıyorum çok duygusalım ne yapayım tutamıyorum kendimiallahım yavrularını korusun canım işşallah saglıcakla kucagıba lırsın yavrularını annelşgş tadarsın
canım bol bol dinlen iyi gelicek minigine
iyi tamam oynuyalımda beni gören yok yawdeminden beri bekliyorum ikili test yaptıran yokmu aranızda degerleriniz kaç çıktı yazın ne olur kafayı yicem doktorla randevum yarın kimi internette iyi diyo kimi kötü sonuçlara beni gören yokmu aranıza

Bu arada tv deki tüm yemek programlarını ve her türlü yiyecek-içecek reklamlarını esefle kınıyorum
Bunlar bizi hiç düşünmüyorlar mı canımm

Son düzenleme:

Ya canlar hepimizin hormonlar fazla salgılanmış haftasonu kesinleşti. Senin niye musluklar açıldı ahestecim?

günaydın kızlar.fikir sorcam murat cansın nasıl bir isim sizce

I ıh Murat tamam da Cansın kız ismi gibi durmuş yanında.Tabi bence...

oyy hassas kuzu ya görmedim inan hoş görsemde yardımcı olamıycaktım benim test sonuçları bu hafta çıkacak canım cumartesi kontrolümüzde göstericez doktora

oyy hassas kuzu ya görmedim inan hoş görsemde yardımcı olamıycaktım benim test sonuçları bu hafta çıkacak canım cumartesi kontrolümüzde göstericez doktora

tamam canım sen elendin aranızda ikili test yaptırıpta sonuçları yazsanız ne olurdu :84::84:karşılaştırmam lazım içim içimi yiyor az kaldı aglıcam

ayyy sen görcektin kuzumu teyzesi açmış bacaklarını kocaman ohhh yatmış

Ya kızlar, benim kızın da her gittiğimde bacaklar sonuna kadar açık, ayaklar havada oluyor. Hiç utanması yok cık cık.
Ha birde bişey sorucam, bebişimin ultrason fotoğrafında göbüşü kocaman duruyor. Normal mi? Eşim de söyledi geçen " sanırım bizim kız da hamile şu göbeğe bak" dedi. Kafama takılıyor sizinkilerinde mi kafası kadar göbüşü var?

Bu arada paşam, bizler ikili testi yaptıralı epey oluyor. Değerleri falan unuttum inan, zaten rapor da evde. yardımcı olamıcam kusura bakma.

tamam canım sen elendin aranızda ikili test yaptırıpta sonuçları yazsanız ne olurdu :84::84:karşılaştırmam lazım içim içimi yiyor az kaldı aglıcam

yahu kuruntu yok endişe yok demiyomuyum ben sabahtan beri Ben sonuçlarımın hep temiz çıkacağını düşünüyorum ve inanıyorum öylede olucak ve bu sayede bu pozitif düşüncemle 1 hafta bebeğimide germiyeceğim paşam sende öyle yapmayı dene ikinizede iyi gelicek

kızlarr bu minik kanat çırpışlarını bikaç gün öncesine kadar hissediyordum yada pıt pıtları ...... ama buaralar bişi hissetmiyorum ama bebeğimin iyi olduğunu düşünüyorum kötü bişi olsa hissederdim. birde buaralar ara ara mide bulantım ve öğürtülerim olmaya başladı yine. sonra akşamları karnım şişiyorda şişiyor 5 aylık hami,le gibi oluyorum orda olmasa niye bukadar gazım olsun diyorum kendi kendime ufff ayda bir kontrol çook yaa ben en çok 15 gün pimpiriklenmeden dayanabiliyorum :))))) buarada dün bir tanıdığımıza oturmaya gittik 5 yaşında kızları var soruları beni öldürdü :)))

abla senin karnına bebeği nasıl koydunuz ?
şeyyy siz evlisiniz değilmi ? / ozaman dudaktan da öpüşüyorsunuzdur ?
buarada eşime fare gibisin dedi sonrada başladı yanaklarını sıkmaya " tontiş yanaklım benim" deyip fıstık alıyordu ben hani fare suratlıydı deyince " fare suratlı ama yakışıklı " dedi sonra uzunca bi süre eşimi dudaklarından öpmeye çalıştı başaramayınca ozaman bende bu güsel totişi öperim diye poposunu öpmeye kalktı. ben gülmekten az daha ölücektim, zavallı eşimse bir avuç çocukla başedetmeye çalıştı eve gelince biz sakın bizim çocuğa dizi falan seyrettirmeyeliyim dedi :))))))

maşallah canım allahım esirgesin hepsini... bizimde kızımız olacak galiba dr net değil dedi ben ısrar edince söyledi.. 2 hafta sonra belli olacak tabi sıpa bacaklarını açarsa...

gözün aydın yeşimcim :) sağ salim dünyaya gelir inşallah canım :)

sana katılıyorum deniz.. bu dönemde sanırım sıkça gereksiz alınganlıklar, asabiyet olacak gibi..
o anlar geldiğinde kendine telkin veremiyormusun tabi:95:

canımm öyle ama eşimse tam tersini söylüyor. doğumdan sonra menopoza girsem iyiymiş. niye dedim, adet olurken bir hafta önceden krize giriyordun, esip gürlüyordun, şimdi çok sakinsin sevdim ben bu halini diyor mutlu anne olucam diye elimden geleni yapıyorum, bi doğsun o zaman görür sakinliği :)

Allah aynı sıkıntıları bir daha yaşatmasın pasamcım. hepimizin yavrusunu korusun inşallah
sorunu görmedim şekercim ara ara bakıyorum ben ekrana. soruna cevabımı vereyim, ense kalınlığı 1 mm, risk değeri : 1/3350, bhcg hormon şeysini bilmiyorum canım... senin de iyi geçer, güzel çıkar inşallah canım.

Ya canlar hepimizin hormonlar fazla salgılanmış haftasonu kesinleşti. Senin niye musluklar açıldı ahestecim?

I ıh Murat tamam da Cansın kız ismi gibi durmuş yanında.Tabi bence...

aman işte ne olsun, zaten eşime gereksiz kaprisler tripler filan yapıyordum tabi elimde olmadan.. Hata kendime bile şaştım dizideki karakterle bile söylenirken buldum bir ara kendimi

Katınvalidem geçen hafta safra kesesinden ameliyat oldu, dün eşimde keşke haftasonu gidip bi gelseydim dedi memlekete.. Ben de bi an çok üzüldüm, yani ben burda yalnızım üstelik kimsem yok Allah korusun başıma bişey gelse koşacak kimsem yok yani.. beni bırakıp mı gidecektin dedim, hayır bu durumda olmasam gitsin yani.. Neyse sorun bu değil aslında akşam yatağa yattım birden kardeşlerimin küçüklüğü geldi aklıma bazen onlara kızdığım anlar filan.. Sonra üzüldüm o masum bakışları geldi oturdum ağladım bi güzel.. kalktım dolandım en az iki saat oyanlandım heralde, ama yatınca yine başladı geçmedi mübarek.. çok özlemişim galiba
neyse işte nasıl uyuduysam artık sabah olmuştu şükür:97:

ayyy çok güldüm yaaa inanamıyorum 5 yaşında kızlarımız olursa gerçekten tv izletmeyelim

ay kıyamam kuzum ne güzel aklına gelmem sağol valla

rumuzcum benim yavrumunda göbeği kocaman hatta çok güldüm ilk gördüğümde hiç anormal olabilceği aklıma gelmemişti ne pimpirikli hatunsun :
Hatta doktor o koca göbekten pipoşu nasıl gördü diye düşündüm
Buz devrini izleyen bilir koca göbekli sid i ben oğlumu bazen sid diye seviyorum hatta

bu arada deniz seni kınıyorum geçen gün kolay gelsin dedim cvp yazmadın bugün geçmiş olsun dedim cvp yazmadın insan en azından bi beğenir yavvv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…