2011 Ekim Anneleri

canım kordon falan var ya o size büyük gözüküyodur

Son düzenleme:

göz göre göre tacize uğramış yazık yahuu
tv kültürü maalesef... bence de tv izletmeyelim.

rumuzcum bu sabah sen ne kadar evhamlanmışsın canım öyle
Bi besmele çek bakıyım, vesveseler dağılsın

ilahi minik kız. çok güldüm ama yaa:))))..hakkatten kız çocukları daha meraklı oluyor galiba...eltimin kızı da öyle aynı yaşta kuzeni var görümcemin oğlu onu sıkıştırıyor sürekli...halamız o yüzden hiç yalnız bırakmaz oğlunu...

Günaydın hepinizee vesvesesiz kuruntusuz hayırlı haftalar diliyorum

Benim bebeğim sağda ama erkek :)))

Yaa dimi hakikaten pimpirikli oldum çıktım.:26: Siz olmasanız kimseye soramazdım bunları. Allahtan sabırla cevaplayan arkadaşlarım var. (biraz yıkama yağlama yapıyımda kızmayın)

bu arada deniz seni kınıyorum geçen gün kolay gelsin dedim cvp yazmadın bugün geçmiş olsun dedim cvp yazmadın insan en azından bi beğenir yavvv

ay ay ay ayyy canıımm kına beni. hak ettim ben bunu
haftasonu yazılanlara bakamadım, bugün de işte yoruyorlar beni, tüm mesajlara dönemedim diycem ama kırılmış bir kere güzel kalbin. teşekkür ederim eslemcim, çok sağol

üff benim acık canım sıkılıyorrr:97:
Annemi özledim o ayrı tabi.. Evimi şöyle mis gibi biri temizlese tam benim istediğim gibi, sonra istediğim kitapları bi çırpıda okuyuversem, aklıma gelen her nimeti biri bana hayrına pişiriverse, hava hep güneşli olsa, çok pis alışveriş yapsam mesela kaliteyi ucuza alsam hep, Aramayı ihmal ettiğim arkadaş-eş dost ne varsa kimse alınmadan hemen arasam..... uzarda uzar.....

En çok da bebeklerimize sağlıkla kavuşuversek hemen

ya şimdi eşine de hak vermek lazım. Birisi annesi diğeri eşi. Eminim annesi de orada beklemiştir. Amaaan Allah eşlerimize de sabır versin yaa. Bizler boş kalınca kafaya takacak bişey buluyoz heralde.

yaa dimi hakikaten pimpirikli oldum çıktım.:26: Siz olmasanız kimseye soramazdım bunları. Allahtan sabırla cevaplayan arkadaşlarım var. (biraz yıkama yağlama yapıyımda kızmayın)

sorma sana cevap yetiştirmekten ahesteme bile bulaşamadım bugün
şaka şaka öyle şey olurmu tatlıım hepimiz birbirimize desteğiz burda böyle böyle doğuracaz inşallah

ya şimdi eşine de hak vermek lazım. Birisi annesi diğeri eşi. Eminim annesi de orada beklemiştir. Amaaan Allah eşlerimize de sabır versin yaa. Bizler boş kalınca kafaya takacak bişey buluyoz heralde.

iiyide güzelim manen yanında zaten hoş bişey demiyorum da.. hem üç kızı bir oğlu pervane gibi, bi de akraba bol zaten, kalabalıklar.. Ben zaten gurbetteyim çok dokundu yani... neyse acımasız mıyım

Al bendende o kadar ne geri dnüp mesajları okuyacak halim var nede çalışma isteğim halim yok hani iyiolucaktık biz 12. haftadan sonra? Canlı heyecanlı hareketli olucaktık?

tamam canım sen elendin aranızda ikili test yaptırıpta sonuçları yazsanız ne olurdu :84::84:karşılaştırmam lazım içim içimi yiyor az kaldı aglıcam

ben yaptırıdm ense kalınlığı çok normal zaten, diğerleride normal bence ama sana verilen kağıtta % değeleri vardır...onlarda ne yazıyor

Yaa dimi hakikaten pimpirikli oldum çıktım.:26: Siz olmasanız kimseye soramazdım bunları. Allahtan sabırla cevaplayan arkadaşlarım var. (biraz yıkama yağlama yapıyımda kızmayın)

Estağfrullah rumuzcum.
Bilgimiz, tecrübemiz olduğu ölçüde birbirimize yardımcı oluruz. iyi var topiğimiz yaa ben burayı çokkk seviyoruum, sizi seviyorum :)

ya canım bunlar ne ki öldüm dün gülmekten, eşime dün koca memişlim benimmi demedi, bana sen kocanın totişini öpüyosundur demimi demedi , eşimin yanaklarını sıkıştırıp senin tontiş yanaklarını kesip totişine yapıştırmışlar oyüzden bu totiş çok tatlı çok güzelmi demedi. birde kendi osurdu sonra kokunca bana dönüp karnıma dokundu ufff senin karnındaki bebişin osurdu burası çok pis koktu dedi. daha neler neler kesinlikle kız çocukları çok fena oluyor, hap kadar kız eşimi çok utandırdı. poposunu en az 10 kere öpmüştür eşim bütün gece kımıl kımıldı

Al bendende o kadar ne geri dnüp mesajları okuyacak halim var nede çalışma isteğim halim yok hani iyiolucaktık biz 12. haftadan sonra? Canlı heyecanlı hareketli olucaktık?

dimi ama.. balayı dönemi diyorlar bi de ikinci evre için
Neyse biz yine de çok şükür diyelim halimize....

wawwwww saat kaç olmuş oku oku anca bitirdim çenesi düşük hatunlar siziiiii yine erkek haberleri gelmiş erkek anaları çoğalmış artık birileri de kız haberi vermeliiii az daha bekleyin 6 sına az kaldı geliyoruuummmm
hüzünlenenler olmuş hanzade paşam eskilere dalmışsınız artık sizin yeriniz burası eskileri atın gitsin
denizciğim sanada geçmiş olsun damarlarla ilgili bir problemdir umarım çabuk geçer
ben haftasonu çok yoruldum gezdim tozlum misafir ağırladım hiç dinlenmedim ama hala bomba gibiyim
size bişey sorucam ama :78:ya hamileler ciğer yemez derler sizce bir doğruluğu varmııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…