Ya kızlar, benim kızın da her gittiğimde bacaklar sonuna kadar açık, ayaklar havada oluyor. Hiç utanması yok cık cık.
Ha birde bişey sorucam, bebişimin ultrason fotoğrafında göbüşü kocaman duruyor. Normal mi? Eşim de söyledi geçen " sanırım bizim kız da hamile şu göbeğe bak" dedi. Kafama takılıyor sizinkilerinde mi kafası kadar göbüşü var?
Bu arada paşam, bizler ikili testi yaptıralı epey oluyor. Değerleri falan unuttum inan, zaten rapor da evde. yardımcı olamıcam kusura bakma.
Ya kızlar, benim kızın da her gittiğimde bacaklar sonuna kadar açık, ayaklar havada oluyor. Hiç utanması yok cık cık.
Ha birde bişey sorucam, bebişimin ultrason fotoğrafında göbüşü kocaman duruyor. Normal mi? Eşim de söyledi geçen " sanırım bizim kız da hamile şu göbeğe bak" dedi. Kafama takılıyor sizinkilerinde mi kafası kadar göbüşü var?
canım biyerde okumuştum ilk aylarda bebeğin en büyük yeri göbeğidir diğer uzuvları göbeğine göre oldukça küçüktür , gebeliğin ilerleyen aylarında bu duurm düzelir ve tüm vücut aynı orantı ve büyüklükte gözükür yazıyordu. buarada benim bebeğimde koca göbekli :))) endişenmene gerek yok bence....
kızlarr bu minik kanat çırpışlarını bikaç gün öncesine kadar hissediyordum yada pıt pıtları ...... ama buaralar bişi hissetmiyorum ama bebeğimin iyi olduğunu düşünüyorum kötü bişi olsa hissederdim. birde buaralar ara ara mide bulantım ve öğürtülerim olmaya başladı yine. sonra akşamları karnım şişiyorda şişiyor 5 aylık hami,le gibi oluyorum orda olmasa niye bukadar gazım olsun diyorum kendi kendime ufff ayda bir kontrol çook yaa ben en çok 15 gün pimpiriklenmeden dayanabiliyorum :))))) buarada dün bir tanıdığımıza oturmaya gittik 5 yaşında kızları var soruları beni öldürdü :)))
abla senin karnına bebeği nasıl koydunuz ?
şeyyy siz evlisiniz değilmi ? / ozaman dudaktan da öpüşüyorsunuzdur ?
buarada eşime fare gibisin dedi sonrada başladı yanaklarını sıkmaya " tontiş yanaklım benim" deyip fıstık alıyordu ben hani fare suratlıydı deyince " fare suratlı ama yakışıklı " dedi sonra uzunca bi süre eşimi dudaklarından öpmeye çalıştı başaramayınca ozaman bende bu güsel totişi öperim diye poposunu öpmeye kalktı. ben gülmekten az daha ölücektim, zavallı eşimse bir avuç çocukla başedetmeye çalıştı eve gelince biz sakın bizim çocuğa dizi falan seyrettirmeyeliyim dedi :))))))
tamam canım sen elendin aranızda ikili test yaptırıpta sonuçları yazsanız ne olurdu :84::84:karşılaştırmam lazım içim içimi yiyor az kaldı aglıcam
kızlarr bu minik kanat çırpışlarını bikaç gün öncesine kadar hissediyordum yada pıt pıtları ...... Ama buaralar bişi hissetmiyorum ama bebeğimin iyi olduğunu düşünüyorum kötü bişi olsa hissederdim. Birde buaralar ara ara mide bulantım ve öğürtülerim olmaya başladı yine. Sonra akşamları karnım şişiyorda şişiyor 5 aylık hami,le gibi oluyorum orda olmasa niye bukadar gazım olsun diyorum kendi kendime ufff ayda bir kontrol çook yaa ben en çok 15 gün pimpiriklenmeden dayanabiliyorum :))))) buarada dün bir tanıdığımıza oturmaya gittik 5 yaşında kızları var soruları beni öldürdü :)))
abla senin karnına bebeği nasıl koydunuz ?
şeyyy siz evlisiniz değilmi ? / ozaman dudaktan da öpüşüyorsunuzdur ?
Buarada eşime fare gibisin dedi sonrada başladı yanaklarını sıkmaya " tontiş yanaklım benim" deyip fıstık alıyordu ben hani fare suratlıydı deyince " fare suratlı ama yakışıklı " dedi sonra uzunca bi süre eşimi dudaklarından öpmeye çalıştı başaramayınca ozaman bende bu güsel totişi öperim diye poposunu öpmeye kalktı. Ben gülmekten az daha ölücektim, zavallı eşimse bir avuç çocukla başedetmeye çalıştı eve gelince biz sakın bizim çocuğa dizi falan seyrettirmeyeliyim dedi :))))))
bak nasılda bildimcinsiyetini güzel kardeşim sen doktora gidince doktor ultrosonu kodugu yer bebegin oldugu yer orası atıyosa bebektir bu arada bebek sagdaysa kız soldaysa erkekmiş haberiniz olsun sizinkiler nerelerde dedimi doktor
rumuzcum benim yavrumunda göbeği kocaman hatta çok güldüm ilk gördüğümde hiç anormal olabilceği aklıma gelmemişti ne pimpirikli hatunsun :
Hatta doktor o koca göbekten pipoşu nasıl gördü diye düşündüm
Buz devrini izleyen bilir koca göbekli sid i ben oğlumu bazen sid diye seviyorum hatta
bu arada deniz seni kınıyorum geçen gün kolay gelsin dedim cvp yazmadın bugün geçmiş olsun dedim cvp yazmadın insan en azından bi beğenir yavvv
aman işte ne olsun, zaten eşime gereksiz kaprisler tripler filan yapıyordum tabi elimde olmadan.. Hata kendime bile şaştım dizideki karakterle bile söylenirken buldum bir ara kendimi
Katınvalidem geçen hafta safra kesesinden ameliyat oldu, dün eşimde keşke haftasonu gidip bi gelseydim dedi memlekete.. Ben de bi an çok üzüldüm, yani ben burda yalnızım üstelik kimsem yok Allah korusun başıma bişey gelse koşacak kimsem yok yani.. beni bırakıp mı gidecektin dedim, hayır bu durumda olmasam gitsin yani.. Neyse sorun bu değil aslında akşam yatağa yattım birden kardeşlerimin küçüklüğü geldi aklıma bazen onlara kızdığım anlar filan.. Sonra üzüldüm o masum bakışları geldi oturdum ağladım bi güzel.. kalktım dolandım en az iki saat oyanlandım heralde, ama yatınca yine başladı geçmedi mübarek.. çok özlemişim galiba
neyse işte nasıl uyuduysam artık sabah olmuştu şükür:97:
yaa dimi hakikaten pimpirikli oldum çıktım.:26: Siz olmasanız kimseye soramazdım bunları. Allahtan sabırla cevaplayan arkadaşlarım var. (biraz yıkama yağlama yapıyımda kızmayın)
ya şimdi eşine de hak vermek lazım. Birisi annesi diğeri eşi. Eminim annesi de orada beklemiştir. Amaaan Allah eşlerimize de sabır versin yaa. Bizler boş kalınca kafaya takacak bişey buluyoz heralde.
üff benim acık canım sıkılıyorrr:97:
Annemi özledim o ayrı tabi.. Evimi şöyle mis gibi biri temizlese tam benim istediğim gibi, sonra istediğim kitapları bi çırpıda okuyuversem, aklıma gelen her nimeti biri bana hayrına pişiriverse, hava hep güneşli olsa, çok pis alışveriş yapsam mesela kaliteyi ucuza alsam hep, Aramayı ihmal ettiğim arkadaş-eş dost ne varsa kimse alınmadan hemen arasam..... uzarda uzar.....
En çok da bebeklerimize sağlıkla kavuşuversek hemen
tamam canım sen elendin aranızda ikili test yaptırıpta sonuçları yazsanız ne olurdu :84::84:karşılaştırmam lazım içim içimi yiyor az kaldı aglıcam
sorma sana cevap yetiştirmekten ahesteme bile bulaşamadım bugün
şaka şaka öyle şey olurmu tatlıım hepimiz birbirimize desteğiz burda böyle böyle doğuracaz inşallah
Yaa dimi hakikaten pimpirikli oldum çıktım.:26: Siz olmasanız kimseye soramazdım bunları. Allahtan sabırla cevaplayan arkadaşlarım var. (biraz yıkama yağlama yapıyımda kızmayın)
ilahi minik kız. çok güldüm ama yaa:))))..hakkatten kız çocukları daha meraklı oluyor galiba...eltimin kızı da öyle aynı yaşta kuzeni var görümcemin oğlu onu sıkıştırıyor sürekli...halamız o yüzden hiç yalnız bırakmaz oğlunu...
Al bendende o kadar ne geri dnüp mesajları okuyacak halim var nede çalışma isteğim halim yok hani iyiolucaktık biz 12. haftadan sonra? Canlı heyecanlı hareketli olucaktık?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?