ay ay ay ayyy canıımmkına beni. hak ettim ben bunu
haftasonu yazılanlara bakamadım, bugün de işte yoruyorlar beni, tüm mesajlara dönemedim diycem ama kırılmış bir kere güzel kalbin. teşekkür ederim eslemcim, çok sağol
wawwwww saat kaç olmuş oku oku anca bitirdim çenesi düşük hatunlar siziiiii yine erkek haberleri gelmiş erkek anaları çoğalmış artık birileri de kız haberi vermeliiii az daha bekleyin 6 sına az kaldı geliyoruuummmm
hüzünlenenler olmuş hanzade paşam eskilere dalmışsınız artık sizin yeriniz burası eskileri atın gitsin
denizciğim sanada geçmiş olsun damarlarla ilgili bir problemdir umarım çabuk geçer
ben haftasonu çok yoruldum gezdim tozlum misafir ağırladım hiç dinlenmedim ama hala bomba gibiyim
size bişey sorucam ama :78:ya hamileler ciğer yemez derler sizce bir doğruluğu varmııııı
iiyide güzelim manen yanında zaten hoş bişey demiyorum da.. hem üç kızı bir oğlu pervane gibi, bi de akraba bol zaten, kalabalıklar.. Ben zaten gurbetteyim çok dokundu yani... neyse acımasız mıyım
önemli degilYa kızlar, benim kızın da her gittiğimde bacaklar sonuna kadar açık, ayaklar havada oluyor. Hiç utanması yok cık cık.
Ha birde bişey sorucam, bebişimin ultrason fotoğrafında göbüşü kocaman duruyor. Normal mi? Eşim de söyledi geçen " sanırım bizim kız da hamile şu göbeğe bak" dedi. Kafama takılıyor sizinkilerinde mi kafası kadar göbüşü var?
Bu arada paşam, bizler ikili testi yaptıralı epey oluyor. Değerleri falan unuttum inan, zaten rapor da evde. yardımcı olamıcam kusura bakma.
bende öyle yaparım canım takıntılıyım ne yapıyımyahu kuruntu yok endişe yok demiyomuyum ben sabahtan beriBen sonuçlarımın hep temiz çıkacağını düşünüyorum ve inanıyorum öylede olucak ve bu sayede bu pozitif düşüncemle 1 hafta bebeğimide germiyeceğim paşam sende öyle yapmayı dene ikinizede iyi gelicek
SONUÇLARINI YAZ benimki yanımda olabilir cnm
gözün aydın yeşimcim :) sağ salim dünyaya gelir inşallah canım :)
canımm öyle ama eşimse tam tersini söylüyor. doğumdan sonra menopoza girsem iyiymiş. niye dedim, adet olurken bir hafta önceden krize giriyordun, esip gürlüyordun, şimdi çok sakinsin sevdim ben bu halini diyormutlu anne olucam diye elimden geleni yapıyorum, bi doğsun o zaman görür sakinliği :)
Allah aynı sıkıntıları bir daha yaşatmasın pasamcım. hepimizin yavrusunu korusun inşallah
sorunu görmedim şekercim ara ara bakıyorum ben ekrana. soruna cevabımı vereyim, ense kalınlığı 1 mm, risk değeri : 1/3350, bhcg hormon şeysini bilmiyorum canım... senin de iyi geçer, güzel çıkar inşallah canım.[/QUOTE
işşallah canım benim işşallah
paşam sen değerlerini yazarsan bizde bizimkine göre az çok kıyaslayabiliriz
gerçektenmiGünaydın hepinizee vesvesesiz kuruntusuz hayırlı haftalar diliyorum
mirandacım nasılsın ben sevtun bebem görüşmeyeli keyşfler nasıl
Benim bebeğim sağda ama erkek :)))ben doktora gittigimde soruyum barı sagdamı soldamı benim kereata 2 oglumdada soldaydı
ENSE KALINLIGI 1 BEBEMben yaptırıdm ense kalınlığı çok normal zaten, diğerleride normal bence ama sana verilen kağıtta % değeleri vardır...onlarda ne yazıyor
canım demin degerleri yazdım görem olmamış gözünüzden kaçmış galiba neyse gene yazıyorum PARP-SONUÇ1.38 SERBESTHCG33.2 KUSURA BAKMAYIN NE OLUR SİZİDE SIKIYORUM AMA NE YAPAYIM BU ARADA KESME ŞEKERİ DOYURUYODUM KUSURA BAKMAYIN ENSE KALINLIGI 1 ÇIKTI YAŞ 31Estağfrullah rumuzcum.
Bilgimiz, tecrübemiz olduğu ölçüde birbirimize yardımcı oluruz. iyi var topiğimiz yaa ben burayı çokkk seviyoruum, sizi seviyorum :)
wawwwww saat kaç olmuş oku oku anca bitirdim çenesi düşük hatunlar siziiiii yine erkek haberleri gelmiş erkek anaları çoğalmış artık birileri de kız haberi vermeliiii az daha bekleyin 6 sına az kaldı geliyoruuummmm
hüzünlenenler olmuş hanzade paşam eskilere dalmışsınız artık sizin yeriniz burası eskileri atın gitsin
denizciğim sanada geçmiş olsun damarlarla ilgili bir problemdir umarım çabuk geçer
ben haftasonu çok yoruldum gezdim tozlum misafir ağırladım hiç dinlenmedim ama hala bomba gibiyim
size bişey sorucam ama :78:ya hamileler ciğer yemez derler sizce bir doğruluğu varmııııı
:)))))
kızlar Leyna nerde hiç sesi çıkmıyo
huhuu ahesta hanıım :) çok gaddar gördüm bugün sizi :) oğluşun bi gelsin, besle, büyüt, okut, iş güç sahibi et, evlensin, ameliyat oludğunda gelmesin de göreyim seni :) bırak gitsin adamcağız, hatta doktorun müsaade ediyorsa sen de git ki hem sana değişiklik olsun, hem de kayınvaliden moral bulup daha çabuk iyileşsin. etrafında ne kadar akraba olursa olsun çocuğunun yerini tutmaz bence ama sen, siz bilirsiniz tabi.
ahh canım beniiimmm beni bir hatırlayan bir ses isteyen sen oldun bunu hiç unutmuycam canım benimm
buralardayım canım aynı anda yazmışız ikizler nasıl arkadaşım iyilermi?
ahh canım beniiimmm beni bir hatırlayan bir ses isteyen sen oldun bunu hiç unutmuycam canım benimm
buralardayım canım aynı anda yazmışız ikizler nasıl arkadaşım iyilermi?
canım kim demişş çig dokunulmaz cigere leke olurmuş birde çilek yerken diakkat edin oda leke yapıyo pişmişini ye bebem cigerin arnavut cigeri olsun daha güzelannem çig ellenmez derdi gül koklanmaz vs şeyler varda aklımda KALMADI
valla canım sadece ciğer değil tüm sakadat ürünleri hamilelikte fazla tüketilmemeli diyorlar ama fazla tüketmekle arada bir canın isteyince yemek arasında fark var eğer canın çekiyorsa ye bence illa bir zararı olsa annelerimiz hamileyken ciğer yeyip kaşınmışım bak çocuğun şurasında ciğer var derler kimse ciğer yedimde bebeğimi kaybettim demez
Şu uyuz mıymıntı halsiz halimle güzel bir haber vereyim size az evvel dr. aradı ikili test sonucum iyi çıkmış, darısı sonuç bekleyenlerin ve yaptıracak olanların başına inşallah :)
Şu uyuz mıymıntı halsiz halimle güzel bir haber vereyim size az evvel dr. aradı ikili test sonucum iyi çıkmış, darısı sonuç bekleyenlerin ve yaptıracak olanların başına inşallah :)
Arkadaşlar merhabalar,
İşlerin yoğunluğu yüzünden geçen hafta pek giremedim sayfaya. Herkes iyidir umarım. Ben geçen perşembe kontrole gittim. Doktor 1 ay önce büyük ihtimal erkek demişti, bu sefer büyük ihtimal kız dedi. Biz şaşırdık kaldık. 1 ay sonra ayrıntılı ultrason var heyecanla onu bekliyoruz. Cinsiyeti kesin olmadığından hiçbirşey alamıyoruz hala. Neyse sağlıklı olsun da önemli olan o.[/QUOTE
ya vnm bizede 12 haftada erkek dedi acaba değişirmiki çok merak ediyoruz ama erkek dedilermi genelde değişmiyo dediler şimdi sen diyince şaşırdımm bizimde 1 ay sonra kontrolümüz var..
Arkadaşlar merhabalar,
İşlerin yoğunluğu yüzünden geçen hafta pek giremedim sayfaya. Herkes iyidir umarım. Ben geçen perşembe kontrole gittim. Doktor 1 ay önce büyük ihtimal erkek demişti, bu sefer büyük ihtimal kız dedi. Biz şaşırdık kaldık. 1 ay sonra ayrıntılı ultrason var heyecanla onu bekliyoruz. Cinsiyeti kesin olmadığından hiçbirşey alamıyoruz hala. Neyse sağlıklı olsun da önemli olan o.
canım gözün aydın darısı cinsiyete artık
dua ette benimkide temzi çıksın inanın okusaydım kesin bilgisayar mühemdisti olurdum he girmedigim yer kalmadı sabahtan beri aradıgımı bulsam bari ama nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?