2011 Ekim Anneleri

:)))))

kızlar Leyna nerde hiç sesi çıkmıyo

günaydın cnm aynı anda yazmışız görmedim seni merak etmiştim cnm ciğerde çok fazla a vitamini olduğu için sanırım yani nefsini köreltecek kadar yiyebilirsin ama dokunma onu duymuştum

iiyide güzelim manen yanında zaten hoş bişey demiyorum da.. hem üç kızı bir oğlu pervane gibi, bi de akraba bol zaten, kalabalıklar.. Ben zaten gurbetteyim çok dokundu yani... neyse acımasız mıyım

huhuu ahesta hanıım :) çok gaddar gördüm bugün sizi :) oğluşun bi gelsin, besle, büyüt, okut, iş güç sahibi et, evlensin, ameliyat oludğunda gelmesin de göreyim seni :) bırak gitsin adamcağız, hatta doktorun müsaade ediyorsa sen de git ki hem sana değişiklik olsun, hem de kayınvaliden moral bulup daha çabuk iyileşsin. etrafında ne kadar akraba olursa olsun çocuğunun yerini tutmaz bence ama sen, siz bilirsiniz tabi.

önemli degil
bende öyle yaparım canım takıntılıyım ne yapıyım
SONUÇLARINI YAZ benimki yanımda olabilir cnm

Arkadaşlar merhabalar,
İşlerin yoğunluğu yüzünden geçen hafta pek giremedim sayfaya. Herkes iyidir umarım. Ben geçen perşembe kontrole gittim. Doktor 1 ay önce büyük ihtimal erkek demişti, bu sefer büyük ihtimal kız dedi. Biz şaşırdık kaldık. 1 ay sonra ayrıntılı ultrason var heyecanla onu bekliyoruz. Cinsiyeti kesin olmadığından hiçbirşey alamıyoruz hala. Neyse sağlıklı olsun da önemli olan o.

canım kim demişş çig dokunulmaz cigere leke olurmuş birde çilek yerken diakkat edin oda leke yapıyo pişmişini ye bebem cigerin arnavut cigeri olsun daha güzelannem çig ellenmez derdi gül koklanmaz vs şeyler varda aklımda KALMADI

valla canım sadece ciğer değil tüm sakadat ürünleri hamilelikte fazla tüketilmemeli diyorlar ama fazla tüketmekle arada bir canın isteyince yemek arasında fark var eğer canın çekiyorsa ye bence illa bir zararı olsa annelerimiz hamileyken ciğer yeyip kaşınmışım bak çocuğun şurasında ciğer var derler kimse ciğer yedimde bebeğimi kaybettim demez

Öyle miyim kii Hani benim düşük tehlikem vardı ya çok şkür geçti dedi dr ama yine bu ara bi yere kımıldama dedi.. Yoksa anneme gidicem ben.. Yani diyarbakırda olabilirde işte yani.. biraz üzüldüm ama çok da takmadım, gitsin canım ben tutmadım ki

ahh canım beniiimmm beni bir hatırlayan bir ses isteyen sen oldun bunu hiç unutmuycam canım benimm
buralardayım canım aynı anda yazmışız ikizler nasıl arkadaşım iyilermi?

çok şükür iyiler heralde biraz ağrı yapıyolar heralde akşama kadar sürekli oturduğum için onnun dışında iyiler teyzesi:89::89:

ahh canım beniiimmm beni bir hatırlayan bir ses isteyen sen oldun bunu hiç unutmuycam canım benimm
buralardayım canım aynı anda yazmışız ikizler nasıl arkadaşım iyilermi?

kız bende bakıyordum sana, yavaş yavaş başa geldiğini görünce nihayet bitti okuması
ciğer benimde canım çok istiyor ama öyle bişey duymamıştım:97:

Şu uyuz mıymıntı halsiz halimle güzel bir haber vereyim size az evvel dr. aradı ikili test sonucum iyi çıkmış, darısı sonuç bekleyenlerin ve yaptıracak olanların başına inşallah :)

bugün menüde var da burdaki kadınlar yeme diyorlar hatta bir çok örnekde verdiler biri yemiş leke çıkmış yok kaşında yok gözünde onlar anlattıkça benim midem coştu en azından nefsi köreltmek lazım değilmi
artık yemek zamanı

Şu uyuz mıymıntı halsiz halimle güzel bir haber vereyim size az evvel dr. aradı ikili test sonucum iyi çıkmış, darısı sonuç bekleyenlerin ve yaptıracak olanların başına inşallah :)

Çok sevindim canım gözünaydın hıı darısı bize
Benim koçiş geldi acıkmıştır hadi kaçtım benn, öptüm siziiii

dua ette benimkide temzi çıksın inanın okusaydım kesin bilgisayar mühemdisti olurdum he girmedigim yer kalmadı sabahtan beri aradıgımı bulsam bari ama nerde

canım demin degerleri yazdım görem olmamış gözünüzden kaçmış galiba neyse gene yazıyorum PARP-SONUÇ1.38 SERBESTHCG33.2 KUSURA BAKMAYIN NE OLUR SİZİDE SIKIYORUM AMA NE YAPAYIM BU ARADA KESME ŞEKERİ DOYURUYODUM KUSURA BAKMAYIN ENSE KALINLIGI 1 ÇIKTI YAŞ 31[/QUOTE]

yaş = 27
paşam benim değerlerim
us ölçümü (crl ) = 65.1
gebelik hesaplaması =12 hafta 4 gün sat ile
nuchal tr. ölçüm (ense kalınlığı) = 2.5 mm ; 1.48 mom
papp-a seviyesi =3.2 mıu/ml ; 1.58 mom
freeb-hcg seviyesi =16 mıu /ml ; 0,85 mom
fetal nazal kemik = var
yorum: tarama negatif 1/20000 (miadında) (veriler kullanılarak alınan sonuç) canım benim ikili test sonuçlarımda bunlar yazıyor ama bu değerler herkeze göre değişiyor ve onlarda normal sayılıyor bence yorum kısmında tarama pozitif yazmadığı sürece endişelenmene gerek yok. gerçi pozitif bile yazsa bu testin %40 yanılma payı olduğunu unutma umarım yardımcı olabilmişimdir.

Son düzenleme:

sonunda ses verebildi kontes :) ne çok yoruyorlar canım seni, ara sıra başını kaldır, bize bak, konuuuşşş :) teşekkürler canım geçicek inşallah tekrarlanmaz.
ciğer mi... hmm olsa da yesem :) ben olsam yerdim ama azıcık, bir iki kaşık ye canım sen. dokunma meselesini bilmiyorum maalesef.

hoşgeldin canım. ben iyiyim, gibiyim, bi şeyim :) sen de iyisindir umarım.
ikinci cinsiyet mağdurumuz oldun. erkenden erkenden öğreniyosunuz ondan sonra böyle oluyo işte :)
biz de cinsiyet bilmiyoruz henüz, ama bir iki tane sarılı yeşilli ilk cicilerini aldık haftasonu :) ilk kostümleri bebeğimiinnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…