Şu uyuz mıymıntı halsiz halimle güzel bir haber vereyim size az evvel dr. aradı ikili test sonucum iyi çıkmış, darısı sonuç bekleyenlerin ve yaptıracak olanların başına inşallah :)
Arkadaşlar merhabalar,
İşlerin yoğunluğu yüzünden geçen hafta pek giremedim sayfaya. Herkes iyidir umarım. Ben geçen perşembe kontrole gittim. Doktor 1 ay önce büyük ihtimal erkek demişti, bu sefer büyük ihtimal kız dedi. Biz şaşırdık kaldık. 1 ay sonra ayrıntılı ultrason var heyecanla onu bekliyoruz. Cinsiyeti kesin olmadığından hiçbirşey alamıyoruz hala. Neyse sağlıklı olsun da önemli olan o.
Amin zeynepçim amin inşallah :)
Seninkide temiz çıkıcak paşam emin ol içini ferak tut :)
önemli degil
bende öyle yaparım canım takıntılıyım ne yapıyım
gözün aydın yeşimcim :) sağ salim dünyaya gelir inşallah canım :)
canımm öyle ama eşimse tam tersini söylüyor. doğumdan sonra menopoza girsem iyiymiş. niye dedim, adet olurken bir hafta önceden krize giriyordun, esip gürlüyordun, şimdi çok sakinsin sevdim ben bu halini diyormutlu anne olucam diye elimden geleni yapıyorum, bi doğsun o zaman görür sakinliği :)
Allah aynı sıkıntıları bir daha yaşatmasın pasamcım. hepimizin yavrusunu korusun inşallah
sorunu görmedim şekercim ara ara bakıyorum ben ekrana. soruna cevabımı vereyim, ense kalınlığı 1 mm, risk değeri : 1/3350, bhcg hormon şeysini bilmiyorum canım... senin de iyi geçer, güzel çıkar inşallah canım.[/QUOTE
işşallah canım benim işşallah
gerçektenmiben doktora gittigimde soruyum barı sagdamı soldamı benim kereata 2 oglumdada soldaydı
ENSE KALINLIGI 1 BEBEM
canım demin degerleri yazdım görem olmamış gözünüzden kaçmış galiba neyse gene yazıyorum PARP-SONUÇ1.38 SERBESTHCG33.2 KUSURA BAKMAYIN NE OLUR SİZİDE SIKIYORUM AMA NE YAPAYIM BU ARADA KESME ŞEKERİ DOYURUYODUM KUSURA BAKMAYIN ENSE KALINLIGI 1 ÇIKTI YAŞ 31
kuzum benim ense kalınlığı 2,1 çıktı sonra herşey normal çıktı
gözün aydın : ) darısı herkesin başına
canım demin degerleri yazdım görem olmamış gözünüzden kaçmış galiba neyse gene yazıyorum PARP-SONUÇ1.38 SERBESTHCG33.2 KUSURA BAKMAYIN NE OLUR SİZİDE SIKIYORUM AMA NE YAPAYIM BU ARADA KESME ŞEKERİ DOYURUYODUM KUSURA BAKMAYIN ENSE KALINLIGI 1 ÇIKTI YAŞ 31
Amin zeynepçim amin inşallah :)
Seninkide temiz çıkıcak paşam emin ol içini ferak tut :)
hanzade nasıl teyzesin sen neden oğlumu hayırlamadın bakim
Naıl hatırlamam olurmu hiç ben seni tebrik ettim hemde iki defa ama yine göremedin sanırım :)))) Sen hep benim yorumlarımı kaçırıyorsunAllah birde hayırlı kız evlat versin dedim hattaa
kızlar bebişin hareketlerini hisseden var mı?
yaş = 27
paşam benim değerlerim
us ölçümü (crl ) = 65.1
gebelik hesaplaması =12 hafta 4 gün sat ile
nuchal tr. ölçüm (ense kalınlığı) = 2.5 mm ; 1.48 mom
papp-a seviyesi =3.2 mıu/ml ; 1.58 mom
freeb-hcg seviyesi =16 mıu /ml ; 0,85 mom
fetal nazal kemik = var
yorum: tarama negatif 1/20000 (miadında) (veriler kullanılarak alınan sonuç) canım benim ikili test sonuçlarımda bunlar yazıyor ama bu değerler herkeze göre değişiyor ve onlarda normal sayılıyor bence yorum kısmında tarama pozitif yazmadığı sürece endişelenmene gerek yok. gerçi pozitif bile yazsa bu testin %40 yanılma payı olduğunu unutma umarım yardımcı olabilmişimdir.
hımm tamam o zaman affetti oğlum.inş şunu bir doğurim artık nasip gücüm olursa bakcaz ikinciye
naıl hatırlamam olurmu hiç ben seni tebrik ettim hemde iki defa ama yine göremedin sanırım :)))) sen hep benim yorumlarımı kaçırıyorsunAllah birde hayırlı kız evlat versin dedim hattaa
amanın domatesli pilavım gelmişama işlerimi halledeyim bir tabak isterim senden haberin olsun artık kaçma zamanı degil pilavından verme zamanı bir tabak fazla degil
kuzum dokora gerek yok ki bu test normal....1/250 ve daha küçük oranlarda endişe duymamız lazım...senin zaten 1/20000...hiç korkcak bişi yok maşallah
:80: şahidim :80:
Hatta aynı dilekte bende bulunmuştum
Fox city nin oradaki shelldenmi bahsediyorsun acaba?bende oraya yakınım çünkü heheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?