2011 Ekim Anneleri

İkilemde kalmakta kötü olsa gerek ya, erkeğe alıştırmışsınızdrı kendinizi yok kız diye bir haber, en iyisi 20. haftaları beklemek galiba..

yaş = 27
paşam benim değerlerim
us ölçümü (crl ) = 65.1
gebelik hesaplaması =12 hafta 4 gün sat ile
nuchal tr. ölçüm (ense kalınlığı) = 2.5 mm ; 1.48 mom
papp-a seviyesi =3.2 mıu/ml ; 1.58 mom
freeb-hcg seviyesi =16 mıu /ml ; 0,85 mom
fetal nazal kemik = var
yorum: tarama negatif 1/20000 (miadında) (veriler kullanılarak alınan sonuç) canım benim ikili test sonuçlarımda bunlar yazıyor ama bu değerler herkeze göre değişiyor ve onlarda normal sayılıyor bence yorum kısmında tarama pozitif yazmadığı sürece endişelenmene gerek yok. gerçi pozitif bile yazsa bu testin %40 yanılma payı olduğunu unutma umarım yardımcı olabilmişimdir.[/QUOTE]
allah razı olsun canım inan içime su serptin ne yapıcez yarını beklemekten başak elimizden bir şey gelmiyo
Amin zeynepçim amin inşallah :)

Seninkide temiz çıkıcak paşam emin ol içini ferak tut :)

işşallah kardeşim işşalah benim biraz işlerim var sonra gene girerim işşallah

yaş = 27
paşam benim değerlerim
us ölçümü (crl ) = 65.1
gebelik hesaplaması =12 hafta 4 gün sat ile
nuchal tr. ölçüm (ense kalınlığı) = 2.5 mm ; 1.48 mom
papp-a seviyesi =3.2 mıu/ml ; 1.58 mom
freeb-hcg seviyesi =16 mıu /ml ; 0,85 mom
fetal nazal kemik = var
yorum: tarama negatif 1/20000 (miadında) (veriler kullanılarak alınan sonuç) canım benim ikili test sonuçlarımda bunlar yazıyor ama bu değerler herkeze göre değişiyor ve onlarda normal sayılıyor bence yorum kısmında tarama pozitif yazmadığı sürece endişelenmene gerek yok. gerçi pozitif bile yazsa bu testin %40 yanılma payı olduğunu unutma umarım yardımcı olabilmişimdir.[/QUOTE]

kuzum dokora gerek yok ki bu test normal....1/250 ve daha küçük oranlarda endişe duymamız lazım...senin zaten 1/20000...hiç korkcak bişi yok maşallah

Naıl hatırlamam olurmu hiç ben seni tebrik ettim hemde iki defa ama yine göremedin sanırım :)))) Sen hep benim yorumlarımı kaçırıyorsun Allah birde hayırlı kız evlat versin dedim hattaa

hımm tamam o zaman affetti oğlum.inş şunu bir doğurim artık nasip gücüm olursa bakcaz ikinciye

kuzum dokora gerek yok ki bu test normal....1/250 ve daha küçük oranlarda endişe duymamız lazım...senin zaten 1/20000...hiç korkcak bişi yok maşallah[/QUOTE]

yanımda olsan inan seni şuan öpücüklere bagardım iyiki yanımda degilsin

naıl hatırlamam olurmu hiç ben seni tebrik ettim hemde iki defa ama yine göremedin sanırım :)))) sen hep benim yorumlarımı kaçırıyorsun Allah birde hayırlı kız evlat versin dedim hattaa

:80: şahidim :80:
Hatta aynı dilekte bende bulunmuştum

kuzum dokora gerek yok ki bu test normal....1/250 ve daha küçük oranlarda endişe duymamız lazım...senin zaten 1/20000...hiç korkcak bişi yok maşallah

yanımda olsan inan seni şuan öpücüklere bagardım iyiki yanımda degilsin[/QUOTE]

ay sevindin ya çok sevindim....korkçak bişiciğiniz yok hanfendi bebeğinizi turp gibi:))

Günaydınlar herkese, pazartesileri geçmişi okumaktan öğlen oluyo

Yavaş yavaş cinsiyetler belli oluyor erkekler öne geçmiş oldukça Herkesi tek tek tebrik ediyorum rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri nasip etsin. Geçmişler açılmış üzüntülü konuşmalar yapılmış, yapmayın arkadaşlar hiç bir zaman negatif düşünmeyin ben inanıyorum ki bizim topiğimiz çok sağlıklı ve hep mutlu haberleri olan bir topik olacak.Kimsenin ne dediğine kulak asmayın ağzı olan konuşur.
Cuma günü bahsetmiştim h. sonu düğünümüz var diye çok yakın bir arkadaşımın düğünüydü ve aynı mahallenin gençleriydik. Kınada düğünde herkes bana hastalıklıymış gibi davrandı. Şaka gibi sinir oldum otur oynama düşüreceksin şimdi, bişi olucak ayyy ayyy ayyyy ayakta durma oynadığımda ankara misket sanki dersin horon tepiyorum. Birde zaten ben kendimi biliyorum düz ayakkabı giyinmişim en rahatından her türlü önlemimi almışım onlardan az düşünecek halim yok bebişimi. Sonra herkes çatlak olduğuma ve bebişimde kıpır kıpır bişey olacağına karar verdiler. Şaka bi yana ilk defa dans ederken ağladım eşimle benim düğünümdeki ilk dans müziğimiz çaldı ve biz dans ederken aramızda bu sefer mesafe değil bebişimiz vardı

kızlar dualarınızı bekliyorum yarın amniyosentez yapılıcak iyileşsin meleğim annesini yarı yolda bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…