2011 Ekim Anneleri

Al bendende o kadar ne geri dnüp mesajları okuyacak halim var nede çalışma isteğim halim yok hani iyiolucaktık biz 12. haftadan sonra? Canlı heyecanlı hareketli olucaktık?

Dimi Hanzade ama. Benim de burayı okumak ve cevap yazmaktan başka bişi istemiyo canım. Hatta evde olsam yatardım kesin. Zaten sabahtan beri wc'ye ziyaret eksik olmadı. Ama artık bulantıya alıştım sanki. İyi bebişim sağlıklı demek ki diyor oturuyorum. Öğleden sonra geçiyor zaten. 12. haftayı bekliyordum geçecek diye, son bir umut 16. haftayı bekliyorum. Yine geçmezse Denizin dediği gibi 9 aylığına kabullenip oturucam. :26:

kızlar dualarınızı bekliyorum yarın amniyosentez yapılıcak iyileşsin meleğim annesini yarı yolda bırakmasın

merhaba gülse, 3'lü test yapılmadan mı amniyosentez istediler? sen canını sıkma bebişini de üzme, eminim iyi çıkacaktır :76: etrafında doğan sağlıklı çocukları düşün. down sendromu oldukça düşük bir ihtimal bunu unutma

kızlar dualarınızı bekliyorum yarın amniyosentez yapılıcak iyileşsin meleğim annesini yarı yolda bırakmasın

inşallah sonuç çok iyi çıkar canım biyerde okumuştum amniyosentes testi istenen hamilelerden %90'ı normal çıkıyormuş sadece %10'u sorunlu oluyormuş bence %10 küçük bir ihtimal kalıyor diğerinin yanında çokkk küçük bir ihtimalde olsa bu testi istiyor doktorlar yoksa bu test istendi diye kesin bir sorun var anlamına gelmiyor. sakın kendini de bebeğinide üzme % 90'lık grubun içinde olduğunu bebişininde gayet sağlıklı olduğunu düşünmeye çalış hem iyi tarafındanda bak yarından sonra bebeğinin çok sağlıklı olduğunu ve cinsiyetini kesin ve değişmez bir şekilde öğreniceksin :))

Son düzenleme:
Anammm aynı yerdeyiz belkide komşuuu

arabayla 2, yürüyerek 5 dakika var evlerimizin arasında

yaa ne güzel. siz istanbullular hep bi komşu buluyosunuz birbirinize yakınsınız. biz ankaralılar şehrin dört bir yanına savrulmuşuz resmen.. dimi leynacım? hele ben cezalandırılmış gibiyim :) işim bir yandaa, evim bir başka ücra köşedee :)

ben ne yapçam konyada bir allahın kulu yok

kızlar merhaba ilk günden beri yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum ama pek yazamıyorum benim gözlerimide etkiledi hamilelik uzun süre pc başında oturamıyorum agrımaya başlıyor gözlerim inşallah bebişlerimiz saglıklı bir şekilde dogar yoksa biz her sıkıntıya razıyız hepinize mutlu günler

Ben de eve gitmek istiyorum. hem koşarak bile giderim şuan yeter ki gideyiim. başım tuttu yine ağrıyor. dün de çok ağrıyordu belki bu yüzden burnum kanadı.. pazartesileri zaten sevmezdim ama bugün gerçekten geçmiyor ve çekilmiyor. canım evim, mis evim, pamuk evim benim ne çok özledim senii akşam kapısını bile okşayarak severek giricem içeri. yatağım gözümün önünden gitmiyor.. haftasonu çok yoruldum, pek dinlenemedim ondan böyle sersemledim galiba.
Rumuzcum seni böyle gördükçe halime şükrediyorum ama bir o kadar da sana üzülüyorum. Benim her sabah bulantım oluyor ama gün içinde olmuyor, nadiren de akşamları oluyor.Sen ve zeynepkaygin çok sıkıntılısınız bu konuda. sen de onun gibi haftanın bir günü serum alsan iyi olmaz mı? her cuma serum alıp bir hafta kadar rahat ediyor bildiğim kadarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…