yaa ne güzel. siz istanbullular hep bi komşu buluyosunuz birbirinize yakınsınız. biz ankaralılar şehrin dört bir yanına savrulmuşuz resmen.. dimi leynacım? hele ben cezalandırılmış gibiyim :) işim bir yandaa, evim bir başka ücra köşedee :)
ben ne yapçam konyada bir allahın kulu yok
ben ne yapçam konyada bir allahın kulu yok
benimde izmitte
aahh canım kıyamam yaa. evet sen o sıkıntıyı çok çekiyorsun maalesef. aslında adanaya çok uzak değil, annenler gelebilse, işlerinizi ayarlayıp sen gidebilsen keşke...
yaa ne güzel. siz istanbullular hep bi komşu buluyosunuz birbirinize yakınsınız. biz ankaralılar şehrin dört bir yanına savrulmuşuz resmen.. dimi leynacım? hele ben cezalandırılmış gibiyim :) işim bir yandaa, evim bir başka ücra köşedee :)
canım izmitin nersinde oturuyosun.benimde asıl evim körfezde şuan yurt dışındayım.
kargo beklemeseyim dilek pastenesinde bişey içelim diycektim
kızlar bu arada hamile kaldıktan sonra uçakla yolculuk yapan var mı aranızda?
slm kızlar biraz daha uyudum ve tekrar geldim şimdi daha iyiyim gülsecim sanada geçmiş olsun çıkmayacaktır bişey içini ferah tut bu arada kızlar yarın kntrolum var cinsiyet öğrenemeyen ender şahıslardanım tahminlerinizi bekliyorum teyzoşlar
bana da bana da bana daaçık bir çay bir de tuzlu bişe alayım yanına lütfen
geliyolar ama bir hafta kalıp giderler aylarca kimseler olmaz ben eskiden sık giderdim ama şimdi bebek tehlikeli olunca kaldım
kızlar dualarınızı bekliyorum yarın amniyosentez yapılıcak iyileşsin meleğim annesini yarı yolda bırakmasın
Ben de eve gitmek istiyorum. hem koşarak bile giderim şuanyeter ki gideyiim. başım tuttu yine ağrıyor. dün de çok ağrıyordu belki bu yüzden burnum kanadı.. pazartesileri zaten sevmezdim ama bugün gerçekten geçmiyor ve çekilmiyor. canım evim, mis evim, pamuk evim benim ne çok özledim senii akşam kapısını bile okşayarak severek giricem içeri. yatağım gözümün önünden gitmiyor.. haftasonu çok yoruldum, pek dinlenemedim ondan böyle sersemledim galiba.
Rumuzcum seni böyle gördükçe halime şükrediyorum ama bir o kadar da sana üzülüyorum. Benim her sabah bulantım oluyor ama gün içinde olmuyor, nadiren de akşamları oluyor.Sen ve zeynepkaygin çok sıkıntılısınız bu konuda. sen de onun gibi haftanın bir günü serum alsan iyi olmaz mı? her cuma serum alıp bir hafta kadar rahat ediyor bildiğim kadarıyla.
ben değilde arkadaşlarımdan yapanlar var
slm kızlar biraz daha uyudum ve tekrar geldim şimdi daha iyiyim gülsecim sanada geçmiş olsun çıkmayacaktır bişey içini ferah tut bu arada kızlar yarın kntrolum var cinsiyet öğrenemeyen ender şahıslardanım tahminlerinizi bekliyorum teyzoşlar
kızlar bu arada hamile kaldıktan sonra uçakla yolculuk yapan var mı aranızda?
değirmenderedeyim...aslen ankaralıyım..iş için ytaşındım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?