2011 Ekim Anneleri

denisss'cim valla büyük tesadüf. işim şişli'deydi benim ve geç vakit eve geldiğim için etreftada tenıdığım kimse yok diyedilirim. en yakın arkadaşım 10 km uzakta : ) bu tesadüf bana ilaç gibi geldi şimdi

aahh canım kıyamam yaa. evet sen o sıkıntıyı çok çekiyorsun maalesef. aslında adanaya çok uzak değil, annenler gelebilse, işlerinizi ayarlayıp sen gidebilsen keşke...

geliyolar ama bir hafta kalıp giderler aylarca kimseler olmaz ben eskiden sık giderdim ama şimdi bebek tehlikeli olunca kaldım

slm kızlar biraz daha uyudum ve tekrar geldim şimdi daha iyiyim gülsecim sanada geçmiş olsun çıkmayacaktır bişey içini ferah tut bu arada kızlar yarın kntrolum var cinsiyet öğrenemeyen ender şahıslardanım tahminlerinizi bekliyorum teyzoşlar

cuma akşamı aktepeydik eşimin halasına oturmaya gittik hani ismail bakkal var ya onun üstünde evleribildinmi? keşke haber verseydim sanada birer dondurma yeseydik ama geç olmuştu saat 22 civarlarıydı deniz bu saatte yatmıştır diye düşündüm
benim hep aklımda arkadaşım şu göbecikler azıcık büyüsün şööyle foroğraflara gelecek hale gelsin bizlerde biraz sıkıntıları atlatıp rahata ereriz sonra buluşuruz inşallah sonra pastaneler falan hak getire kebapçıya götürürüm ben siziii

bende eve gitmek istiyorum meğer evimi ne kadar çok sevivoymuşum

bugün müdürümü gıcık ettim bu koltukta rahat edemiyorum diğer koltuklardan istiyorum ben dedim ama napiimm 1 senedir söylüyorum değiştirsin öncedende sürekli boyun ağrım olyodu ama şimdi katlanmak zorunda değilimki üstelik hamileyim kocaman bi koltuk içine gömülüp gidiyorum otur
dummu kalkamıyorum kalktımmı oturamıyorum zaten minicik totoşum var

içinden ne geçiyosa o olur umarım. ben 14 mayıs'ı bekliyorum öğrenmek için ama günler geçmiyor :97:

geliyolar ama bir hafta kalıp giderler aylarca kimseler olmaz ben eskiden sık giderdim ama şimdi bebek tehlikeli olunca kaldım

oğluşun tehlikeli zamanı atlatana kadar ya da doğup biraz büyüyene kadar gitmezsin sen de annesii. anneannesi dedesi gelir ziyaretine, sonra da sen oğlunu süsler püsler el öptürmeye götürürsün :) bir süre böyle idare edersiniz annenler elinden geleni yaparlar bu süreçte sana. bizimkiler de mersinde, ablam kız kardeşim burda güya ama hepsine çok uzağım maalesef. aynı şehirde uzağız anlayacağın

kızlar dualarınızı bekliyorum yarın amniyosentez yapılıcak iyileşsin meleğim annesini yarı yolda bırakmasın

Canım daha dün 1 arkadaşımşa konuştuk. 2'li testinde down sendromu riski oldukça yüksek çıkmış. Amniyosentezde ise sapasağlam. Ama o hemşire olduğu için, 2'li testi umursamamış. Yine de amniyosentez yaptırmış. Böyle şeyleri duydukça 3'lü 4'lü hiç yaptırmasam mı diyorum yaaa.

Şükret Denizcim şükret. Ama ben kendim ettim kendim buldum, acıma benim gibisine. Ablamla aynı zamanda hamile kaldık. Benden 2 hafta önde sadece. 6. haftaya girmeden evvel bende bulantı-kusma-halsizlikhiçbişi yoktu. Bir gün gezmeye gittik ve ablam çok kötü durumdaydı. bazı yiyecekleri görmek istemiyordu. Bulantı ve halsizlik had safhadaydı. Ve ben kara cahil, abla pek bi nazlısın ayol. bak ben turp gibiyim diye hava atmıştım. 2 gün sonra attığım havayı güzelce ciğerlerime çektim. Bulantı-kusma çekmeyenler lütfen kimseyi kınamasın.

ben de uyumak istiyorum gözümden uyku akıyor, pek iyi uyumadım.
e hadi hayırlısı :) kız diyorum ben :) hayırlısı canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…