2011 Ekim Anneleri

canım ciğer yenmez değilde ciğer bulaşığı olan elini vücudunun herhangi bir yerine sürmemen gerekiyor bebişte de aynı yerde leke olur derler...bunun gibi çok var daha dalından izinsiz birşey yersen onda da elini herhangi bir yerini sürmemek gerekiyormuş..ola ki farketmeden alınıp yendi aklımıza gelir gelmez arka kaşınıcakmış eskiler öyle diyor

e ben hem yedim hemde pişirdim yani dokundum ne olacak şimdi hiç duymamıstım böyle bişey (

kızlar okuyanınız var mı bilmiyorum ama "Doğmamış Çocuğun Gizli Yaşamı" diye bir kitap var. bebeğin anne karnında bilnçli bir varlık olduğunu ve daha 20. haftadan itibaren annesinin sesine tepki verdiğini ve daha bunun gibi bir sürü ilginç bilgiyi barındırıyor. hafta sonu aldım elimden düşürmeden yarısına gelsim ve bence her bebek bekleyen annenin okuması gereken, bebekle daha şimdiden nasıl iletişme geçeceğimzi anlatan bir kitap. okurken mide bulantısı gibi bir şikeyetiniz yoksa şiddetle tavsiye ederim...

bildim bildim tüpçü ismailin olduğu bakkal bizim ev 200 mt mesafede vallahi çok yakınımızdaymışsınız, çayımızı içmeye de bekleriz canım çok memnun olurum.
açıkçası uyumuyordum o gün o saatte çokktaaan uyumuş olurdum ama eşime kıyamadım, benim yüzümden kaç aydır eve hapsoldu, dışarı çıkalım değişiklik olsun dedim sinemaya gittik. tek gözüm açık tek gözüm kapalı izledim ama gittik mi gittik :)
evet evet kesinlikle buluşup gidelim pastanelere, kebapçılara :) ama bak söz saydım ben bunu, gidicez darılırım valla :)

ay çok sevindim valla havalar düzelince sahilde yürüyüş yapacak bir arkadaş buldum kendime :92:
Ayy inşallah canım şimdi çalışmıyormusun?
kızlar bu arada hamile kaldıktan sonra uçakla yolculuk yapan var mı aranızda?

Ben ankaraya gittim uçakla biraz rahatsız oldum hostes yanıma geldi tektim çünkü karnımda boşluk oluştu sanki ama kanama vs bişey olmadı

çay mııııııı? sen hala çay içiyor musun? ben limonata ve yanında tuzlu bişey yollayayım sana

ıııı şşeyy
açıklayabilirim
bir bardak sabah içiyorum, kahvaltıda. bir tane de akşam yapılmışsa içiyorum, özellikle gidip yapmiyorum, gerçekteen.

içinden ne geçiyosa o olur umarım. ben 14 mayıs'ı bekliyorum öğrenmek için ama günler geçmiyor :97:

aynı gün gidiyorduk ama benim iki gün sonra olacak sanırım canım. 16 mayıs a erteleyeceğim randevumu. eşim yok 14'ünde. ikili test için gittiğimde de yanımda değildi üçlüde de olmazsan çocuun yüzünü göstermem sana dedim. şaka şaka demedim, ama yeter yanımızda olsuun o yüzden 16'sında gidiyoruz.

şimdi biraz daha rahatladım. ne tuhafım ben de yani. doktor bişey olmaz diyor ama sadece yaşayanların söyledikleri beni rahatlatabiliyor :44:

aşk olsun ne demek. tabakları hazırlayın kızlar kazanla yapıyorum
tamam bebem yanına içecekler benden çok güzel limonata yaparım ben
yanımda olsan inan seni şuan öpücüklere bagardım iyiki yanımda degilsin

ay sevindin ya çok sevindim....korkçak bişiciğiniz yok hanfendi bebeğinizi turp gibi:))[/QUOTE]
işşallah dedigin gibidir yarın 11 gibi randevu aldım bakalım ne dicek rahimimde dikiş tarihi belli olucak :18::18::18:
bunlar sen ve eşin olsun :123::123:boda bebegin olsuncanım işşallah yaradan ayırmaz seni sevdiklerinden bunlarda gıcıuk yapanlara gelsin bendeniçin rahatladımı bakıyım dövünce
kızlar dualarınızı bekliyorum yarın amniyosentez yapılıcak iyileşsin meleğim annesini yarı yolda bırakmasın
rabbim sana saglıklı evlatlar nasip etsin bu mubarek günde işşallah seni yaradan evladınla imtaan etmez kardeşim içini rahat tut ferah tut çok zor çünkü evlatla imtaan olması rabbim yar ve yardımcın olsun işallah saglıklı saatli bir şekilde alırsın kucagına yavrunu 40 haftaları gör işşallah emzirdigini kucagına aldıgını yaradan göstersin sana dualarım hepinizle bendende duanızı eksik etmeyin ne demişler mümüne mümünün duası kabul olurmuş kimin duası kabul olur kim bilir sana canı gönülden şifa diliyorum
Anammm aynı yerdeyiz belkide komşuuu
aşk olsun miranda beni görmüyosun okadrmı çabuk unuttun sevtunu
canım hamilelikte normalmiş baş arısı doktor demişti ordan biliyorum

canım sen oku hoşuna giderse bana yolla kargoyla nasıl fikir ama

en son ne zaman gün saymıştım hatırlamıyorum. her sabah ajandamı açıp o günün üstünü çiziyorum ne manyak bi sevgiymiş bu evlet sevgisi :97: keşke bu kadar beklemeseymişim

eşim istanbulda olacak önümüzdeki hafta, dr ok derse ben de o haftasonu gidicem. istanbul gezisi yapicam uzuuun yıllar sonra dr riskli derse, otobüsle git veya otobüs de riskli derse oturup evde çekirdek yiyerek tv izliycem
havayolu şirketleri hamilelerin, uçabileceğine dair doktor raporu istiyormuş galiba. doktoruna ya da thy ye filan sor istersen önce.

e ben hem yedim hemde pişirdim yani dokundum ne olacak şimdi hiç duymamıstım böyle bişey (

dokunabiliriz,pişirebiliriz,yiyebiliriz canım o ciğerden tam arınmamış elimizi yüzümüze sağımıza solumuza dokundurmamak gerekiyormuş doğruluğu tartışılır üzülme takılma sakın sonuçta bu da bir batıl inanç canım...

Son düzenleme:

evet o yüzden uçağa binmeden 1 gün önce kontrole gidip rapor alıcam uçağa binmek için

aaa mükemmel yaa bilmezsin diye söylemiştim bildin bildiinnn ismail bakkallll evettt işte o bakkal :)ismailinde kulaklarını çınlatmış olduk burdan
iyi yapmışsın bazen zorda olsa totomuzu kaldırıp kendimizi zorlamalıyız yoksa eşlerimizde çok sıkılır bizde...zaten hareket ettikçe insan unutuyor uykuyu falan
sözüm sözdür arkadaşım yeter ki sen iyi ol...

kızlar doktordan geldm %99 boş gebelik %1 için cumayı bekleyeceğm kesem 1.72 cm olmuşş çok mutsuzummm

hayır sadece kese var göremediiii

CANIM EMİNMİ PEKİ OLMZADIGINA BİLİYOSUN BİR UMUT DİYORUM arkadaşınkinede dedi maşşallah oglu var temmusta dogurucak sen emin olmadan gene bir göster birine kan testi yaptımı hamilelik degerine bakıldımı:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…