yapmadım ama dr ok derse iki hafta sonra yapicam.
wawwwww saat kaç olmuş oku oku anca bitirdim çenesi düşük hatunlar siziiiii yine erkek haberleri gelmiş erkek anaları çoğalmış artık birileri de kız haberi vermeliiii az daha bekleyin 6 sına az kaldı geliyoruuummmm
hüzünlenenler olmuş hanzade paşam eskilere dalmışsınız artık sizin yeriniz burası eskileri atın gitsin
denizciğim sanada geçmiş olsun damarlarla ilgili bir problemdir umarım çabuk geçer
ben haftasonu çok yoruldum gezdim tozlum misafir ağırladım hiç dinlenmedim ama hala bomba gibiyim
size bişey sorucam ama :78:ya hamileler ciğer yemez derler sizce bir doğruluğu varmııııı
canım ciğer yenmez değilde ciğer bulaşığı olan elini vücudunun herhangi bir yerine sürmemen gerekiyor bebişte de aynı yerde leke olur derler...bunun gibi çok var daha dalından izinsiz birşey yersen onda da elini herhangi bir yerini sürmemek gerekiyormuş..ola ki farketmeden alınıp yendi aklımıza gelir gelmez arka kaşınıcakmış eskiler öyle diyor
cuma akşamı aktepeydik eşimin halasına oturmaya gittik hani ismail bakkal var ya onun üstünde evleribildinmi? keşke haber verseydim sanada birer dondurma yeseydik ama geç olmuştu saat 22 civarlarıydı deniz bu saatte yatmıştır diye düşündüm
benim hep aklımda arkadaşım şu göbecikler azıcık büyüsün şööyle foroğraflara gelecek hale gelsin bizlerde biraz sıkıntıları atlatıp rahata ereriz sonra buluşuruz inşallah sonra pastaneler falan hak getire kebapçıya götürürüm ben siziii
Ayy inşallah canım şimdi çalışmıyormusun?ay çok sevindim vallahavalar düzelince sahilde yürüyüş yapacak bir arkadaş buldum kendime :92:
kızlar bu arada hamile kaldıktan sonra uçakla yolculuk yapan var mı aranızda?
çay mııııııı? sen hala çay içiyor musun? ben limonata ve yanında tuzlu bişey yollayayım sana
içinden ne geçiyosa o olur umarım. ben 14 mayıs'ı bekliyorum öğrenmek için ama günler geçmiyor :97:
uçakta basınç farkında rahatsız falan olmamışlar di mi?
Ayy inşallah canım şimdi çalışmıyormusun?
malesef hamile olduğum işten çıkarıldım
Ben ankaraya gittim uçakla biraz rahatsız oldum hostes yanıma geldi tektim çünkü karnımda boşluk oluştu sanki ama kanama vs bişey olmadı
tamam bebem yanına içecekler benden çok güzel limonata yaparım benaşk olsun ne demek. tabakları hazırlayın kızlar kazanla yapıyorum
yanımda olsan inan seni şuan öpücüklere bagardım iyiki yanımda degilsin
bunlar sen ve eşin olsun :123::123:boda bebegin olsunGünaydınlar herkese, pazartesileri geçmişi okumaktan öğlen oluyo
Yavaş yavaş cinsiyetler belli oluyor erkekler öne geçmiş oldukçaHerkesi tek tek tebrik ediyorum rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri nasip etsin. Geçmişler açılmış üzüntülü konuşmalar yapılmış, yapmayın arkadaşlar hiç bir zaman negatif düşünmeyin ben inanıyorum ki bizim topiğimiz çok sağlıklı ve hep mutlu haberleri olan bir topik olacak.Kimsenin ne dediğine kulak asmayın ağzı olan konuşur.
Cuma günü bahsetmiştim h. sonu düğünümüz var diye çok yakın bir arkadaşımın düğünüydü ve aynı mahallenin gençleriydik. Kınada düğünde herkes bana hastalıklıymış gibi davrandı. Şaka gibi sinir oldumotur oynama düşüreceksin şimdi, bişi olucak ayyy ayyy ayyyy ayakta durma oynadığımda ankara misket sanki dersin horon tepiyorum. Birde zaten ben kendimi biliyorum düz ayakkabı giyinmişim en rahatından her türlü önlemimi almışım onlardan az düşünecek halim yok bebişimi. Sonra herkes çatlak olduğuma ve bebişimde kıpır kıpır bişey olacağına karar verdiler. Şaka bi yana ilk defa dans ederken ağladım eşimle benim düğünümdeki ilk dans müziğimiz çaldı ve biz dans ederken aramızda bu sefer mesafe değil bebişimiz vardı
rabbim sana saglıklı evlatlar nasip etsin bu mubarek günde işşallah seni yaradan evladınla imtaan etmez kardeşim içini rahat tut ferah tut çok zor çünkü evlatla imtaan olmasıkızlar dualarınızı bekliyorum yarın amniyosentez yapılıcak iyileşsin meleğim annesini yarı yolda bırakmasın
aşk olsun miranda beni görmüyosun okadrmı çabuk unuttun sevtunuAnammm aynı yerdeyiz belkide komşuuu
canım hamilelikte normalmiş baş arısı doktor demişti ordan biliyorumBen de eve gitmek istiyorum. hem koşarak bile giderim şuanyeter ki gideyiim. başım tuttu yine ağrıyor. dün de çok ağrıyordu belki bu yüzden burnum kanadı.. pazartesileri zaten sevmezdim ama bugün gerçekten geçmiyor ve çekilmiyor. canım evim, mis evim, pamuk evim benim ne çok özledim senii akşam kapısını bile okşayarak severek giricem içeri. yatağım gözümün önünden gitmiyor.. haftasonu çok yoruldum, pek dinlenemedim ondan böyle sersemledim galiba.
Rumuzcum seni böyle gördükçe halime şükrediyorum ama bir o kadar da sana üzülüyorum. Benim her sabah bulantım oluyor ama gün içinde olmuyor, nadiren de akşamları oluyor.Sen ve zeynepkaygin çok sıkıntılısınız bu konuda. sen de onun gibi haftanın bir günü serum alsan iyi olmaz mı? her cuma serum alıp bir hafta kadar rahat ediyor bildiğim kadarıyla.
kızlar okuyanınız var mı bilmiyorum ama "Doğmamış Çocuğun Gizli Yaşamı" diye bir kitap var. bebeğin anne karnında bilnçli bir varlık olduğunu ve daha 20. haftadan itibaren annesinin sesine tepki verdiğini ve daha bunun gibi bir sürü ilginç bilgiyi barındırıyor. hafta sonu aldım elimden düşürmeden yarısına gelsim ve bence her bebek bekleyen annenin okuması gereken, bebekle daha şimdiden nasıl iletişme geçeceğimzi anlatan bir kitap. okurken mide bulantısı gibi bir şikeyetiniz yoksa şiddetle tavsiye ederim...
ıııı şşeyy
açıklayabilirim
bir bardak sabah içiyorum, kahvaltıda. bir tane de akşam yapılmışsa içiyorum, özellikle gidip yapmiyorum, gerçekteen.
aynı gün gidiyorduk ama benim iki gün sonra olacak sanırım canım. 16 mayıs a erteleyeceğim randevumu. eşim yok 14'ünde. ikili test için gittiğimde de yanımda değildiüçlüde de olmazsan çocuun yüzünü göstermem sana dedim. şaka şaka demedim, ama yeter yanımızda olsuun o yüzden 16'sında gidiyoruz.
ben de 19 mayıs'da izmir'e kayınvalidemleri ziyarete gidicem uçakla. doktorum risk olmadığını söyledi. uçağa binmeden 1 gün önce yine kontrolden geçicem ama sayahat eden varsa merak ediyorum basınçta ağrı falan hissetmişler diye
e ben hem yedim hemde pişirdim yani dokundum ne olacak şimdi hiç duymamıstım böyle bişey(
kızlar doktordan geldm %99 boş gebelik %1 için cumayı bekleyeceğm kesem 1.72 cm olmuşş çok mutsuzummm
canım şimdiye kadarhiç kalp atışlarını görmedi mi doktorun?
eşim istanbulda olacak önümüzdeki hafta, dr ok derse ben de o haftasonu gidicem. istanbul gezisi yapicam uzuuun yıllar sonradr riskli derse, otobüsle git veya otobüs de riskli derse oturup evde çekirdek yiyerek tv izliycem
havayolu şirketleri hamilelerin, uçabileceğine dair doktor raporu istiyormuş galiba. doktoruna ya da thy ye filan sor istersen önce.
aaa mükemmel yaa bilmezsin diye söylemiştim bildin bildiinnn ismail bakkallll evettt işte o bakkal :)ismailinde kulaklarını çınlatmış olduk burdanbildim bildim tüpçü ismailin olduğu bakkalbizim ev 200 mt mesafede vallahi çok yakınımızdaymışsınız, çayımızı içmeye de bekleriz canım çok memnun olurum.
açıkçası uyumuyordum o gün o saatte çokktaaan uyumuş olurdum ama eşime kıyamadım, benim yüzümden kaç aydır eve hapsoldu, dışarı çıkalım değişiklik olsun dedim sinemaya gittik. tek gözüm açık tek gözüm kapalı izledim ama gittik mi gittik :)
evet evet kesinlikle buluşup gidelim pastanelere, kebapçılara :) ama bak söz saydım ben bunu, gidicez darılırım valla :)
kızlar doktordan geldm %99 boş gebelik %1 için cumayı bekleyeceğm kesem 1.72 cm olmuşş çok mutsuzummm
hayır sadece kese var göremediiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?