hayır sadece kese var göremediiii
kızlar doktordan geldm %99 boş gebelik %1 için cumayı bekleyeceğm kesem 1.72 cm olmuşş çok mutsuzummm
eşim istanbulda olacak önümüzdeki hafta, dr ok derse ben de o haftasonu gidicem. Istanbul gezisi yapicam uzuuun yıllar sonraDr riskli derse, otobüsle git veya otobüs de riskli derse oturup evde çekirdek yiyerek tv izliycem
Havayolu şirketleri hamilelerin, uçabileceğine dair doktor raporu istiyormuş galiba. Doktoruna ya da thy ye filan sor istersen önce.
aaa mükemmel yaa bilmezsin diye söylemiştim bildin bildiinnn ismail bakkallll evettt işte o bakkal :)ismailinde kulaklarını çınlatmış olduk burdan
iyi yapmışsın bazen zorda olsa totomuzu kaldırıp kendimizi zorlamalıyız yoksa eşlerimizde çok sıkılır bizde...zaten hareket ettikçe insan unutuyor uykuyu falan
sözüm sözdür arkadaşım yeter ki sen iyi ol...
sorun orda cnm ya benim içimden bişey geçmiyo hiç hissetmiyorum kızmı erkekmi hem zaman geçiyo bundan önceki kntrolümde drum beni umutlandırmıstı belki görebiliriz diye ama benimki yan gelmiş yatıyodu enseyi bile zor ölçtük 4 hafta geçti bu sefer hareketli olurda öğrenirim inşallahiçinden ne geçiyosa o olur umarım. ben 14 mayıs'ı bekliyorum öğrenmek için ama günler geçmiyor :97:
:))) çevremdeki herkes erkek deyip duruyo bi tek kardeşim kız diyodu bende size inat kız doğurucam diyodum bakalım kısmet artık cnmben de uyumak istiyorumgözümden uyku akıyor, pek iyi uyumadım.
e hadi hayırlısı :) kız diyorum ben :) hayırlısı canım..
kızlar doktordan geldm %99 boş gebelik %1 için cumayı bekleyeceğm kesem 1.72 cm olmuşş çok mutsuzummm
kan testi değerlerim çok normal eş var kese var su var ama bebek yok dedi doktorrrr
Arkadaşlar merhabalar,
İşlerin yoğunluğu yüzünden geçen hafta pek giremedim sayfaya. Herkes iyidir umarım. Ben geçen perşembe kontrole gittim. Doktor 1 ay önce büyük ihtimal erkek demişti, bu sefer büyük ihtimal kız dedi. Biz şaşırdık kaldık. 1 ay sonra ayrıntılı ultrason var heyecanla onu bekliyoruz. Cinsiyeti kesin olmadığından hiçbirşey alamıyoruz hala. Neyse sağlıklı olsun da önemli olan o.[/QUOTE
ya vnm bizede 12 haftada erkek dedi acaba değişirmiki çok merak ediyoruz ama erkek dedilermi genelde değişmiyo dediler şimdi sen diyince şaşırdımm bizimde 1 ay sonra kontrolümüz var..
Benim bildiğim de öyle oluyor. Yani bir kere erkek dedi mi kolay kolay değiştirmiyorlar ama bizde öyle olmadı. Annemlerin zamanını fln düşünüp teselli oluyor. Onlar doğana kadar öğrenemiyorlarmış cinsiyetini sağlıklı olsunlar yeter ki..
sonunda ses verebildi kontes :) ne çok yoruyorlar canım seni, ara sıra başını kaldır, bize bak, konuuuşşş :) teşekkürler canım geçicek inşallah tekrarlanmaz.
ciğer mi... hmm olsa da yesem :) ben olsam yerdim ama azıcık, bir iki kaşık ye canım sen. dokunma meselesini bilmiyorum maalesef.
hoşgeldin canım. ben iyiyim, gibiyim, bi şeyim :) sen de iyisindir umarım.
ikinci cinsiyet mağdurumuz oldun. erkenden erkenden öğreniyosunuz ondan sonra böyle oluyo işte :)
biz de cinsiyet bilmiyoruz henüz, ama bir iki tane sarılı yeşilli ilk cicilerini aldık haftasonu :) ilk kostümleri bebeğimiinnn
İyi yapmışsınız. Ben de yine de hevesimi az da olsa alabilmek için sarılı yeşilli birşeyler alacaktım ama haftasonu kayınvalidemler bizdeydi hiç bir yere gidemedim. Yeni cicilerini iyi günlerde giydirirsin inşallah annesi
İkilemde kalmakta kötü olsa gerek ya, erkeğe alıştırmışsınızdrı kendinizi yok kız diye bir haber, en iyisi 20. haftaları beklemek galiba..
Ya evet, aslında sadece o kötü oldu. Kesin erkek diyecek diye beklerken bir anda yüksek ihtimalle kız diyince bayaa bir şaşırdık. Haklısın şekerim. Benim bir dahaki kontrol detaylı ultrason olacak, inşallah atrık o zaman netleşir.
evde otur tv izle çekirdekte yemek yok o da sakıncalı
Ben 4 aydır hasretim kokusu burnumda tütüyo :97:
Ya evet, aslında sadece o kötü oldu. Kesin erkek diyecek diye beklerken bir anda yüksek ihtimalle kız diyince bayaa bir şaşırdık. Haklısın şekerim. Benim bir dahaki kontrol detaylı ultrason olacak, inşallah atrık o zaman netleşir.
niyeymiş oooben çatır çatır çitliyorum hıı kilo yapar diye söylüyosan hiiiç sorun değil ben zati kilo almak istiyorummm
kan testi değerlerim çok normal eş var kese var su var ama bebek yok dedi doktorrrr
kilo demişken, kaç kilo aldınız? ben cuma günü 15 haftalık olucam ve 2,5 kilo almışım şimdiye kadar, sanki az gibi geliyor bana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?