2011 Ekim Anneleri

kızlar doktordan geldm %99 boş gebelik %1 için cumayı bekleyeceğm kesem 1.72 cm olmuşş çok mutsuzummm

canım çok geçmiş olsun inşallah bir mucize olurda bebeğini kaybetmekten kurtulursun ne kadar konuşsakta seni senin kadar iyi anlayamayız ama sana destek olabiliriz eminim ki bu topikteki herkes sen ve bebeğin için dua edecektir ben de dahil....

evde otur tv izle çekirdekte yemek yok o da sakıncalı
Ben 4 aydır hasretim kokusu burnumda tütüyo :97:

tesadüfen bildim, yoksa çok bildiğimden değil canım görümcem mahallenin muhtarı gibidir, herkesi her yeri bilir :) onun konuşmalarından kulak aşinalığı benimki, yoksa o bakkaldan alışveriş yapmıyoruz, biz murat bakkaldan alıyoruz :)
evet kesinlikle arasıra üzerimizdeki ölü toprağını atmamız lazım. hep baharın gelmesini bekledim, canlanayım istedim, geldi geçiyor ama hala uyuz ben...
canım benim çok teşekkür ederim, tamam hep beraber gidelim. sen, ben, advocate, present, bi de senin aynı doktora gittiğin arkadaşın vardı galiba. ismini sayamadığım arkadaşlar varsa kusura bakmasın, bize takılsın :)

içinden ne geçiyosa o olur umarım. ben 14 mayıs'ı bekliyorum öğrenmek için ama günler geçmiyor :97:
sorun orda cnm ya benim içimden bişey geçmiyo hiç hissetmiyorum kızmı erkekmi hem zaman geçiyo bundan önceki kntrolümde drum beni umutlandırmıstı belki görebiliriz diye ama benimki yan gelmiş yatıyodu enseyi bile zor ölçtük 4 hafta geçti bu sefer hareketli olurda öğrenirim inşallah
ben de uyumak istiyorum gözümden uyku akıyor, pek iyi uyumadım.
e hadi hayırlısı :) kız diyorum ben :) hayırlısı canım..
:))) çevremdeki herkes erkek deyip duruyo bi tek kardeşim kız diyodu bende size inat kız doğurucam diyodum bakalım kısmet artık cnm
kızlar doktordan geldm %99 boş gebelik %1 için cumayı bekleyeceğm kesem 1.72 cm olmuşş çok mutsuzummm

cnm kaç hafta olduki senin bunca zaman nasıl anlamazlar öyle bişey varsa kesede hiç bebek görülmedimi kalp atışı duyulmadımı???

Zueleyha, ctesi -pazar kiminle görüştüysem "senin kızın olmayacak , oğlun olacak" dedi. ne alaka diye sorduğumda "Tipimin kız doğurmaya müsait olmadığını" öğrendim:44: Şimdi ben de meraklanmaya başladım iyi mi Neyse 10 Mayıs'tan sonra kesinleşirse, damat bakmaya başlıcam topikten:89:[/QUOTE]

kız doğurmaya müsait tip nasıl oluyormuş ben anlayamadım. senin tipin nasıl?.ona göre bakim benim tipim müsait mi?ben de daha öğrenmedim de

evde otur tv izle çekirdekte yemek yok o da sakıncalı
Ben 4 aydır hasretim kokusu burnumda tütüyo :97:

niyeymiş ooo ben çatır çatır çitliyorum hıı kilo yapar diye söylüyosan hiiiç sorun değil ben zati kilo almak istiyorummm

kaç haftalıksın bilmiyorum ama boş gebelik yada üzüm gebelik daha erken belli olur diye biliyorum ben. ben ilk bebeğimi öyle kaybetmiştim ama daha 9 haftalıktı zaten daha fazla da devam etmiyor bu gebelikler. ekimde anne olacaksan en az 12-13 haftalık hamilesindir diye tahmin ediyorum. sen içini rahat tut...

canım benimde sat a göre 16 haftalık gittiğim kontrolde 15 haftalık çıktı bebiş hala bir hafta küçük geliyor ama cinsiyet %80 erkek dedi yani şimdi bile net söylemedi önümüzdeki ay 4 boyutlu ultrasonda kesinleşir dedi kafam karıştı iyice :44:

kan testi değerlerim çok normal eş var kese var su var ama bebek yok dedi doktorrrr

canım bak benim bildigim boş gebelik olsa deger düşer kan degeri bu 1 ikinci kanaman olur buda 2 benim arkadaşlarımın hepsi boş gebelik geçridi ama onların kan degerleri düştü normal kanamayla düşük yaptılar sende kese var su var kanda iyi bebekte gelişme geriligimi vaarsa oda kürtaj sebebi ama bebek yani yaratılma yok diyosun enteresan:26::26::26:cumayı bekle eger yoksada üzülme bir daha olur bak bana ben 5 aylık 2 oglumu kaybettim ne çektigimi bir ben bir yaradqan biliyo çok aglamıştım arkadaşın kardeşide benden sonra dogum yaptı kızı oldu ama bebegi 10 gün yaşadı kalp yetmezliginden öldü arkadaş dedi haline şükret o dedi aldı yıkadı emzırdi işin kötüsü garibin gözünün önünde kalp krizi geçirmiş bebegi beterin beteri var dedim ozaman ya benimde başıma öyle bir şey gelseydi diye hep kötüsünü degil iyisini düşündüm rabbime şükrettim şimdi o kızla hamileyiz aramızda 2 hafta var işin garibi ikimizde bebeklerimizi dogurdugumuz gün dogum yapıcak olmamız yaradan sınıyo canım elimizden bir şey gelse keşke ama gelmiyo hep kötü tarafını düşün ünan ozaman canın acımıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…