kilo demişken, kaç kilo aldınız? ben cuma günü 15 haftalık olucam ve 2,5 kilo almışım şimdiye kadar, sanki az gibi geliyor bana...
kilo demişken, kaç kilo aldınız? ben cuma günü 15 haftalık olucam ve 2,5 kilo almışım şimdiye kadar, sanki az gibi geliyor bana...
niyeymiş oooBen çatır çatır çitliyorum hıı kilo yapar diye söylüyosan hiiiç sorun değil ben zati kilo almak istiyorummm
kızlar doktordan geldm %99 boş gebelik %1 için cumayı bekleyeceğm kesem 1.72 cm olmuşş çok mutsuzummm
Zueleyha, ctesi -pazar kiminle görüştüysem "senin kızın olmayacak , oğlun olacak" dedi. ne alaka diye sorduğumda "Tipimin kız doğurmaya müsait olmadığını" öğrendim:44: Şimdi ben de meraklanmaya başladım iyi miNeyse 10 Mayıs'tan sonra kesinleşirse, damat bakmaya başlıcam topikten:89:
ben evlendiğimde 60 kiloydum şimdi 65 im ama bu kiloyu 10 aydamı aldım yoksa hamileliktemi aldım bilmiyorum
canım benimde sat a göre 16 haftalık gittiğim kontrolde 15 haftalık çıktı bebiş hala bir hafta küçük geliyor ama cinsiyet %80 erkek dedi yani şimdi bile net söylemedi önümüzdeki ay 4 boyutlu ultrasonda kesinleşir dedi kafam karıştı iyice :44:
canım bak benim bildigim boş gebelik olsa deger düşer kan degeri bu 1 ikinci kanaman olur buda 2 benim arkadaşlarımın hepsi boş gebelik geçridi ama onların kan degerleri düştü normal kanamayla düşük yaptılar sende kese var su var kanda iyi bebekte gelişme geriligimi vaarsa oda kürtaj sebebi ama bebek yani yaratılma yok diyosun enteresan:26::26::26:cumayı bekle eger yoksada üzülme bir daha olur bak bana ben 5 aylık 2 oglumu kaybettim ne çektigimi bir ben bir yaradqan biliyo çok aglamıştım arkadaşın kardeşide benden sonra dogum yaptı kızı oldu ama bebegi 10 gün yaşadı kalp yetmezliginden öldü arkadaş dedi haline şükret o dedi aldı yıkadı emzırdi işin kötüsü garibin gözünün önünde kalp krizi geçirmiş bebegi beterin beteri var dedim ozaman ya benimde başıma öyle bir şey gelseydi diye hep kötüsünü degil iyisini düşündüm rabbime şükrettim şimdi o kızla hamileyiz aramızda 2 hafta var işin garibi ikimizde bebeklerimizi dogurdugumuz gün dogum yapıcak olmamız yaradan sınıyo canım elimizden bir şey gelse keşke ama gelmiyo hep kötü tarafını düşün ünan ozaman canın acımıyo
ilk dört ay hiç almamak bile normal. çünkü asıl kilo bundan sonra alınıyor ayda 2 kiloya kadar bundan sonra bol bol alıcaz nasılsa bebek zaten 150 gr civarında alınan kiloyu anne almış oluyor.
öhüm öhümm
bu konuya girmek şart mıydı yani şimdii :)
doktorumun iddiasına göre tamm 6 kilo almışım :) amaa, yeppyeni dijital baskülüm hiç de öyle olmadığını söylüyortartısı bozuk doktorun. 3 kg aldım ben.
kızlar doktordan geldm %99 boş gebelik %1 için cumayı bekleyeceğm kesem 1.72 cm olmuşş çok mutsuzummm
aaa sendemi yeni evlisin ben karıştırıyorum heralde senin önceden bi çocuğun var diye biliyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?