2011 Ekim Anneleri

kilo demişken, kaç kilo aldınız? ben cuma günü 15 haftalık olucam ve 2,5 kilo almışım şimdiye kadar, sanki az gibi geliyor bana...

bence son derece iyi bir kilo, ilk 3 ay da ne kadar az alırsak o kadar iyi. Çünkü ilerleyen dönemlerde zaten çok kilo alıcaz. Ben 3-3,5 kilo aldım şimdiden. Küçük bir panda yavrusu gibi olucam muhtemelen

kilo demişken, kaç kilo aldınız? ben cuma günü 15 haftalık olucam ve 2,5 kilo almışım şimdiye kadar, sanki az gibi geliyor bana...

ilk dört ay hiç almamak bile normal. çünkü asıl kilo bundan sonra alınıyor ayda 2 kiloya kadar bundan sonra bol bol alıcaz nasılsa bebek zaten 150 gr civarında alınan kiloyu anne almış oluyor.

niyeymiş ooo Ben çatır çatır çitliyorum hıı kilo yapar diye söylüyosan hiiiç sorun değil ben zati kilo almak istiyorummm

yağlı tuzlu nesi faydalıki
Ceviz ye fındık ye
Hem kilo için acele etme yeterince alıcaz gibime geliyor topikçek

öhüm öhümm
bu konuya girmek şart mıydı yani şimdii :)
doktorumun iddiasına göre tamm 6 kilo almışım :) amaa, yeppyeni dijital baskülüm hiç de öyle olmadığını söylüyor tartısı bozuk doktorun. 3 kg aldım ben.

kız doğurmaya müsait tip nasıl oluyormuş ben anlayamadım. senin tipin nasıl?.ona göre bakim benim tipim müsait mi?ben de daha öğrenmedim de[/QUOTE]

Hahah, ben biraz kabadayı bir tipim. Herkes ağzına geleni söyleyemez bana, Söyleyen olursa cevabını anında alır. Her işimi kendim halleder(dim)im. Bu erkek işi, bu bayan işi demem. Bu hallerime bakıp, senden erkek doğar diyorlar. ama ben kocişimi çoook seviyorum ve bazıları da der ki "Kocasını çok seven kız doğurur." Şaka bi yana hepsi batıl inanç, ben ilimden yanayım

Meliscim gebelik ilerledikçe ultrasonun söylediğin haftalık değerle senin sata göre hesapladğın eşitleniyormuş onu kafana takma. Sanırım aynı zamanlarda detaylı ultrasona giricez. Hayırlı olsun bu arada, ilk cinsiyet tahmini öğrenmişsin. Ben heyecanla detaylı ultrasonu bekliyorum artık yavaş yavaş birşeyler alasım var bebişime.

yaw biraz alıyıım göbişim çıksın insanlar anlasın hamile olduğumu istiyorum. 54 kiloyla hamile kaldım. boyum 1,70. ben ve kocam anlıyoruz göbişimin hafif çıktığını ama kıyafetle çok belli olmuyor. sadece arkadaşlarım falan anlıyor hamile olduğumu. geçen hafta özendim hamile pantolonu alayım dedim. tezgahtar kadın "3 aydan sonra alın bence" dedi bozuldum resmen. deli bigi pilav ve makarna yiyorum ama tık yok

Sabah tartıldım gram almamışım hala Ne ilginç oysaki büyüyen göbeğim, göbeğimden 2 kat büyüyen göğüslerimin yaklaşık 2-3 kilo çekmesi lazım hesaplarıma göre

canım benim o kendi adet olup düşen kimyasal ben geçirdim.....boş gebelikte kürtaj olunuyor genelde...ve bebeğin gelişmemesi aslında üzücü olsada sorunlu doğmamasından ötürü sevindirici birşey

bak kuzum biz nedenini hatta doktorlar bile nedenini bilmemekle birlikte doğanın seçimi bu

ilk dört ay hiç almamak bile normal. çünkü asıl kilo bundan sonra alınıyor ayda 2 kiloya kadar bundan sonra bol bol alıcaz nasılsa bebek zaten 150 gr civarında alınan kiloyu anne almış oluyor.

ilk üç ay kuru ekmekle bile beslensen olur dedi doktorum. hamilelik psikolojisiyle ne bulursan yeme dedi, zaten iştahlı değildim, tamam dedim. iştahım çok açılmadı da, ama tartısı 6 kg diyor şok oldum.
belimde fıtık var benim, boynumda da var. 3 ay hiç kilo almasan çok iyi olur dedi ama 3 kg hoopp aldım.nasıl oldu anlamadım yaklaşık 10 yıldır 55 kiloydum ben, şimdi evde 58, dr da 61 :84:

canım doktorda kıyafetlerinle tartılıyorsundur ondan farkediyordur. Ben haftada bir gün evde çamaşırlarımla tartılıyorum, kilomu not ediyorum. Bu arada hiç yürüyüş yapan yüzenler var mı? Ben yüzmek istiyorum ama üşeniyorum. Yüzmek çok iyi geliyormuş bebeklere. Anneleri egzersiz yapan bebekler daha sağlıklı oluyormuş.

aaa sendemi yeni evlisin ben karıştırıyorum heralde senin önceden bi çocuğun var diye biliyodum

ooo amannn 2. miii dur daha birinciyi bi yapalım hele
ben 10 aylık evliyim ama sanki eşimle 10 yıldır evli gibiyiz çok şükür artık tanıyalım birbirimizi lutfennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…