2011 Ekim Anneleri

Allah'ım yaa mahsus mu söylüyosun domatesli_pilav? ben de bugün itibari ile 2,5 kilo almış görünüyorum. Bugün çok sevdiğim dijital tartım da 60,5'u görünce gözümü kapattım. Yerini değiştirip bir daha çıktım. ı ıh 60,5 olmuşum, artık kendisini sevmiyorum. 5. aya kadar kilo almama çalışıyordum. iyi ki çalışıyorum, senin gibi kilo almaya çalışsam işe yuvarlanarak gider gelirim artık.

aaa leyna sendemi yeni evlesin :)
biliyomusun ben 11 aylık evliyken bebeişi öğrendim, ilk başkta daha çok erkendi diye o kadar üzülmüştümki :)
şimdi şükrediyorum

kız doğurmaya müsait tip nasıl oluyormuş ben anlayamadım. senin tipin nasıl?.ona göre bakim benim tipim müsait mi?ben de daha öğrenmedim de

Hahah, ben biraz kabadayı bir tipim. Herkes ağzına geleni söyleyemez bana, Söyleyen olursa cevabını anında alır. Her işimi kendim halleder(dim)im. Bu erkek işi, bu bayan işi demem. Bu hallerime bakıp, senden erkek doğar diyorlar. ama ben kocişimi çoook seviyorum ve bazıları da der ki "Kocasını çok seven kız doğurur." Şaka bi yana hepsi batıl inanç, ben ilimden yanayım[/QUOTE]
allah seni ne yapmasın çok güldüm he yazdıgına

canım öylemi oluyomuş bir dedilet kimyasal olanı var biliyorum birde arkadaşın dedigi gibi arkadaşım hamile kaldı bebek gelişmemiş kürtajla aldılar normalde oluyomuş yaradanın işi işte kardeş ne yapıcan yaradan ne alnımıza yazarsa biz onu yaşıoyuoruz malesef imtaandayız

bu arad öpücügü hakkettin beni yanlıştan kurtarıp aydınlattıgın için bebem

canım doktorum tartısına güvenme. sonuçta üstünde bir ton kıyafet falan oluyor. evde dijital tartın varsa sabah uyanınca tuvaletten sonra mümkünse üstünde sadece iç çamaşırların varken tartıl. benim doktorum da kontrole gittiğimde tartıyor ama ayağımdaki 2 kiloluk çizmeleri görünce geçen gittiğimde sabah tartıldığım değeri sorup onu işlemeye başladı dosyama

yüzme imkanın varsa bence yüz.gerçi havuz olayını bilmiyorum bebekler için nasıl oluyor.ben denizde çok yüzmüştüm.çok iyi geliyor.ben yazın nasip olursa gene bol bol yüzmeyi düşünüyorum,havalar düzelse yürüyüş yapacağım ama hep rüzgarlı bizim burası dağ başı olduğu için.üşütmekten korkuyorum

Sabah tartıldım gram almamışım hala Ne ilginç oysaki büyüyen göbeğim, göbeğimden 2 kat büyüyen göğüslerimin yaklaşık 2-3 kilo çekmesi lazım hesaplarıma göre
kızz söylesene neden çekirdek zaarlıymış herkesi merağa düşürdünnn
aaa leyna sendemi yeni evlesin :)
biliyomusun ben 11 aylık evliyken bebeişi öğrendim, ilk başkta daha çok erkendi diye o kadar üzülmüştümki :)
şimdi şükrediyorum

evet canım çevremde bana tekpi gösteren çok oldu daha yeni evlisin gezip tozsaydın tadını çıkarsaydın evliliğin diye ben hepsini kulak ardı ettim yavrumu bana nasip eden rabbime binlerce kez şükürler olsun ki ikinci denememde yavrumun haberini aldım iyikide geciktirmedim...

teşekkür ederim canım net bir bilgi olmadıktan sonra söylemese de olurdu deyip kızmadım da değil hani doktor amcamıza 25 mayısta kontrole gidip doktorun yönlendirdiği yere detaylı ultrason için gidicem canım sanırım hemen hemen aynı zamanlara denk geliyor işte benim en korktuğum o inşallah onda da hiç bir aksilik yaşamayız hiç birimiz...bana sürekli ortak renkli bebiş kıyafetleri gelmeye başladı ama çocuğun kıyafetleri sarı beyaz turuncudan ibaret olacak bu gidişle

desenize içinizde en tombulunuz benim ama nedense kilom aynı gögüslerim büyüdü göbegimde farkediyo ama kilo aynı anlamdım gittibu arda tombul kelebegim ben kilom 93varmı artıran satıyorum satıyorum sattım

benim bel ağrılarım olduğu için yüzüyorum sürekli. hamile kaldığımda da doktorum devam edebileceğimi söyledi. haftada 2-3 gün de (havalar iyi olduğu sürece) yürüyüş yapıyordum - hala da yapıyorum. ama hamile kalmadan önceki kadar hızlı ve saatlerce değil tabii. havalar düzelsin de kapalı havuzdan kurtulup açık hava da yüzeyim diye bekliyorum

COTURNIX arkadaşım bu mesajı gördüğünde özel mesaj kutunda yer açabilir misin ? msj atıcam ama özel mesaj kutun doluymuş birazcık

selam denisss_ruj
nasılsın troid'in nasıl oldu benimde yarın kontrolüm var bakalım ne çıkıcak?

ne kadar güzel.imrendim valla

Biri kilodan mı bahsetti:82:
hımm bende de kararsız bi yarım kilo var, bi gidiyo bi geliyo.. Şu an yerinde bakalım
...........

Sera yanılmıyorsam henüz yedi haftalıktın sen, bence dr değiştir. Bende duyamadım yedinci hafta da, son derece ilgisiz dr um hemen vajinal muyane dedi beni korkutarak. Ben tabi yaptırmadım, dr değiştirdim. Meğer benim bi de düşük riskim varmış, gyüa önceki dr uzmandı neyse bizde sekizinci haftada duyduk yanılmıyosam. Zaten ana rahmine düştüğü vakitler bu zaman bebeğin.
Allah yardımcınız olsun, hayırlısını versin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…