açtım canımmCOTURNIX arkadaşım bu mesajı gördüğünde özel mesaj kutunda yer açabilir misin ? msj atıcam ama özel mesaj kutun doluymuş birazcık
ben de yeni evliyiim9 aylık.
benim bel ağrılarım olduğu için yüzüyorum sürekli. hamile kaldığımda da doktorum devam edebileceğimi söyledi. haftada 2-3 gün de (havalar iyi olduğu sürece) yürüyüş yapıyordum - hala da yapıyorum. ama hamile kalmadan önceki kadar hızlı ve saatlerce değil tabii. havalar düzelsin de kapalı havuzdan kurtulup açık hava da yüzeyim diye bekliyorum
Annecikler İclal ismi sizce nasıl prensesime bu ismi düşünüyorum
Bu arada nohutum tam 19 cm.olmuş
Annecikler İclal ismi sizce nasıl prensesime bu ismi düşünüyorum
Bu arada nohutum tam 19 cm.olmuş
benim de 1-2 haftadır bel sırt ağrılarım başladı, ben de yüzmeye başlasam iyi olacak. İnşallah şekerim yazın hamilelik güzel olacak, ifil ifil elbiseler giyeceğiz inşallah.
işşallah dedigin gibidir yarın 11 gibi randevu aldım bakalım ne dicek rahimimde dikiş tarihi belli olucak :18::18::18:tamam bebem yanına içecekler benden çok güzel limonata yaparım ben
ay sevindin ya çok sevindim....korkçak bişiciğiniz yok hanfendi bebeğinizi turp gibi:))
selam denisss_ruj
nasılsın troid'in nasıl oldu benimde yarın kontrolüm var bakalım ne çıkıcak?
kızlar merak ettim kuyruk sokumu denen yerde ağrı yaşayan var mı:78: ben yatakta dönemiyorum bile bazen bu ağrı yüzünden kalkmakta da zorlanıyorum bir hafta oldu başlayalı :44:
kızlar merak ettim kuyruk sokumu denen yerde ağrı yaşayan var mı:78: ben yatakta dönemiyorum bile bazen bu ağrı yüzünden kalkmakta da zorlanıyorum bir hafta oldu başlayalı :44:
Maşallah kuzuna annesii
Ben severim iclal ismini:82: süper, yanına bi isim daha düşünseydin
OYYY MAŞALLAH KOCA KIZ OLMUŞ
İSMİDE GÜZELMİŞ BEYENDİK OĞLUMLA
şeyma var sinem var vahideninde var mıydı hatırlayamadım:78:
bu arada şeyma kaç gündür görünmüyor merak ettim doğrusu:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?