2011 Ekim Anneleri

COTURNIX arkadaşım bu mesajı gördüğünde özel mesaj kutunda yer açabilir misin ? msj atıcam ama özel mesaj kutun doluymuş birazcık
açtım canımm
ben de yeni evliyiim 9 aylık.

ayyy ne kadar tazecik gelin varmış
ben bi ben sanıyodum :)))

bide bizimki o kadar süpriz olduki arkadaşlarıma söylerken öyle bir surat ifadem varmış ki anlata anlata bitiremiyolar :)

benim de 1-2 haftadır bel sırt ağrılarım başladı, ben de yüzmeye başlasam iyi olacak. İnşallah şekerim yazın hamilelik güzel olacak, ifil ifil elbiseler giyeceğiz inşallah.

kızlar merak ettim kuyruk sokumu denen yerde ağrı yaşayan var mı:78: ben yatakta dönemiyorum bile bazen bu ağrı yüzünden kalkmakta da zorlanıyorum bir hafta oldu başlayalı :44:

benim de 1-2 haftadır bel sırt ağrılarım başladı, ben de yüzmeye başlasam iyi olacak. İnşallah şekerim yazın hamilelik güzel olacak, ifil ifil elbiseler giyeceğiz inşallah.

bende de sırtımın aşağı kısımları ağrılara başlıcam sinyalleri gönderiyor.bilgisayar başında uzun oturunca ya da ayakta kalınca bilhassa

Kız anneleri siz nazlana durun emi benim oğluma ilk talibi çıktı:82:
Küçük halamızın kızına istiyor eniştemiz, bizde kızınız 2 yaş büyük ama dedik olsun bişey olmaz diyolar..
Halası cici bakmaya gidicekmiş

tamam bebem yanına içecekler benden çok güzel limonata yaparım ben

ay sevindin ya çok sevindim....korkçak bişiciğiniz yok hanfendi bebeğinizi turp gibi:))
işşallah dedigin gibidir yarın 11 gibi randevu aldım bakalım ne dicek rahimimde dikiş tarihi belli olucak :18::18::18:

bunlar sen ve eşin olsun :123::123:boda bebegin olsuncanım işşallah yaradan ayırmaz seni sevdiklerinden bunlarda gıcıuk yapanlara gelsin bendeniçin rahatladımı bakıyım dövünce

rabbim sana saglıklı evlatlar nasip etsin bu mubarek günde işşallah seni yaradan evladınla imtaan etmez kardeşim içini rahat tut ferah tut çok zor çünkü evlatla imtaan olması rabbim yar ve yardımcın olsun işallah saglıklı saatli bir şekilde alırsın kucagına yavrunu 40 haftaları gör işşallah emzirdigini kucagına aldıgını yaradan göstersin sana dualarım hepinizle bendende duanızı eksik etmeyin ne demişler mümüne mümünün duası kabul olurmuş kimin duası kabul olur kim bilir sana canı gönülden şifa diliyorum

aşk olsun miranda beni görmüyosun okadrmı çabuk unuttun sevtunu

canım hamilelikte normalmiş baş arısı doktor demişti ordan biliyorum

canım sen oku hoşuna giderse bana yolla kargoyla nasıl fikir ama[/QUOTE]

Sevtuncum nick değiştirmişsin bilmiyordumki kuzum nasılsın

selam denisss_ruj
nasılsın troid'in nasıl oldu benimde yarın kontrolüm var bakalım ne çıkıcak?

merhaba sensen80 nerelerdesin gözükmüyorsun iyi misin??
tiroidim çoookk güzel oldu :) 10,22 den 3,6 ya düştü. 2,5'in altına düşünce tamam olacak inşallah. 112,5 mikrogram (iki tane ellilik, bir tane 25'liğin yarımı) euthyrox içiyorum her sabah.
sen ne durumdasın? iyisindir umarım...

kızlar merak ettim kuyruk sokumu denen yerde ağrı yaşayan var mı:78: ben yatakta dönemiyorum bile bazen bu ağrı yüzünden kalkmakta da zorlanıyorum bir hafta oldu başlayalı :44:

ben de vardı bi kaç hafta önce dediğin gibi aynısı, ama geçti çok şükür zorlamıştı fakat bir haftayı geçmedi galiba. Geçer inş melssscim:87:

şükür biri daha...yataktan kalkamıyorum ya....hele yastığıma dayanıp uzanırsam hafif dik kalıyorum öyle....

şekerim benim belim ağrıyor, belki seninki de belle ilgilidir. Genelde bu haftalarda başlıyormuş bel ağrıları..

kızlar canınızı isteteiyimmi...öğlen helva çıkmıştı yememiştim şimdi helva ile kraker yedim azcık..

şeyma var sinem var vahideninde var mıydı hatırlayamadım:78:
bu arada şeyma kaç gündür görünmüyor merak ettim doğrusu:82:

kızcağızın kayınvalidesi gelecekti, işi başından aşkındır yazık... sinirlerini çok bozmamışlardır inşallah.
adanalı şeyma da yok evet:44:

benden bahsetmişsin
ben o dediğin ağrıyı daha yumurtlamamdan sonraki zamanlardan beri yaşıyorum, daha hamile olduğumu bilmezken yaramaz ben burdayım diyodu, halada var bu ağrı, geçmeyecek herhalde doğuma kadar.

kuyruk sokumu değilde cnm benimde 10 gündür belim ağrımaya basladı yatarken kalkarken zorluyo biraz

benim iki gün önce gece çok az kanamam oldu evde yatıyorum şimdi.. işe de gidemiyorum. kanama yaşayan var mı şimdiye kadar? çok korkuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…