2011 Ekim Anneleri

Adanalı şeyma iyi merak etmeyin, biz özelden msjlaşmıştık bugün
Garibim hala test sonucu bekliyormuş...

bende iyi olmaya çalışıyorum deniss,
bir soğuk algınlığı boğaz enfeksiyonu oldum, durduk yere 3 iğne oldum yarın da tiroid için gidicem bakalım başka bi doktora. 18 haftaya girdim. öle ....

Annecikler İclal ismi sizce nasıl prensesime bu ismi düşünüyorum
Bu arada nohutum tam 19 cm.olmuş

maşşşşallah. ya benim bıdık 14. haftada 7,7 cm. Seninkinin 16 haftalık olduğundan emin misin? Yok değilsen, ben benimkinin 14. haftalık olduğundan şüphe edicem de o bakımdan

kızlar merak ettim kuyruk sokumu denen yerde ağrı yaşayan var mı:78: ben yatakta dönemiyorum bile bazen bu ağrı yüzünden kalkmakta da zorlanıyorum bir hafta oldu başlayalı :44:

Ben çekiyorum bu ağrıyı özellikle evde çok iş yaparsam oluyor yatıyorum sağa sola dönmekte ayağa kalkmakta zorluk çekiyorum doktoruma sordum hamilelikte olur dedi

ben de vardı bi kaç hafta önce dediğin gibi aynısı, ama geçti çok şükür zorlamıştı fakat bir haftayı geçmedi galiba. Geçer inş melssscim:87:

şükür biri daha...yataktan kalkamıyorum ya....hele yastığıma dayanıp uzanırsam hafif dik kalıyorum öyle....

şekerim benim belim ağrıyor, belki seninki de belle ilgilidir. Genelde bu haftalarda başlıyormuş bel ağrıları..

benden bahsetmişsin
ben o dediğin ağrıyı daha yumurtlamamdan sonraki zamanlardan beri yaşıyorum, daha hamile olduğumu bilmezken yaramaz ben burdayım diyodu, halada var bu ağrı, geçmeyecek herhalde doğuma kadar.

kuyruk sokumu değilde cnm benimde 10 gündür belim ağrımaya basladı yatarken kalkarken zorluyo biraz

ohhh rahatladım tek sanıyordum kendimi :18: belim ağrıyor o ayrı bir durum ama kuyruk sokumu maalesef daha da zorluyormuş insanı düz bir yerde oturunca eşim kaldırıyor yoksa saatlerce olduğum yerde kalıyorum yatakda da aynı durum söz konusu inşallah bu ağrılar fazla zorlamaz bizi canlarım..

maşşşşallah. ya benim bıdık 14. haftada 7,7 cm. Seninkinin 16 haftalık olduğundan emin misin? Yok değilsen, ben benimkinin 14. haftalık olduğundan şüphe edicem de o bakımdan

canım çok hızlı boyları uzuyor, seninki de normal onunkisi de .. bir de bazen doktorlar baş popo mesafesini ölçüyorlar tam boyunu söylemiyorlar, o da farkediyor.

açtım canımm

ayyy ne kadar tazecik gelin varmış
ben bi ben sanıyodum :)))

bide bizimki o kadar süpriz olduki arkadaşlarıma söylerken öyle bir surat ifadem varmış ki anlata anlata bitiremiyolar :)

:) ne güzel
sürpriz olunca daha mı mutlu olur, daha mı heyecanlı olur acaba insan :44:bizim gayet planlı programlı oldu çünkü. ısmarlama gibi oldu yani, o yüzden çok şaşıramadık. senin öğrenme anın daha değişik olmuştur, şok şok şokkk :)

Sevtuncum nick değiştirmişsin bilmiyordumki kuzum nasılsın[/QUOTE]
öyle gerekiyodu canım seni sormalı diger topige takılıyomusun sen merak ettim:26::26:nasıl oluyum senden sonra hamile oldugumu ögernedim seni sormalı nasılsın canım zeynep kaygun vardı kaçtır göremiyorum içinizde bilen varmı hatunu merak ettimde

benim iki gün önce gece çok az kanamam oldu evde yatıyorum şimdi.. işe de gidemiyorum. kanama yaşayan var mı şimdiye kadar? çok korkuyorum..

canım ne kadarlık hamilesin sen:26::26::26:düşük tehtidiyle karşı karşıyasın ilaç kullanmıyomusun sen doktora gitseydin için en azından rahat ederdi:26::26:

kızlar bende dün gece uykuda bi titreme nöbeti geçirdim anlatamam 15dk sürdü nerdeyse bitti bitti tekrar başladı terli falanda değildim evde sıcaktı anlamadım niye oldu ???

Kız bende tazeyim, iki yılımız yeni bitti daha çok şükür:82:
Bizim ki gayet süprizdi, anlatırım bi ara, o akşam heyecandan uyumamıştık eşimle,bi yandan kaptırmıyoruz güya dr görünmeden

Ama bu sevgi heyecan herşeye bedel denizcim emin ol seninkinden farklı değil

haftalardır bulantıdan yumurta yiyemiyordum bugün dedim ki artık başlayayım yemeğe yaklaşık bir buçuk saat önce ocağa haşlansın diye koymuş olduğum yumurta BOMBA GİBİ patladı kızlarçok korktum kombi patladı sandım bir de baktımda heryerde yumurta parçaları

Sevtuncum nick değiştirmişsin bilmiyordumki kuzum nasılsın
öyle gerekiyodu canım seni sormalı diger topige takılıyomusun sen merak ettim:26::26:nasıl oluyum senden sonra hamile oldugumu ögernedim seni sormalı nasılsın canım zeynep kaygun vardı kaçtır göremiyorum içinizde bilen varmı hatunu merak ettimde

canım ne kadarlık hamilesin sen:26::26::26:düşük tehtidiyle karşı karşıyasın ilaç kullanmıyomusun sen doktora gitseydin için en azından rahat ederdi:26::26:[/QUOTE]

Anladım canım ben diğer topikten sadece ebrar la özelden msjlaşıp duaları okuyorum benim kusmalar geçmedi hala canım tam 5 kilo verdim 4 ayımız bitti bu c.tesi bakalım kontrolümüz var allahım yavrunu sağlıkla bağışlasın canım inşallah

biz daha 2 3 sene düşünmüyorduk bebek, birde benim hormon bozukluğum var, doktorlar bebek istediğinizde tedavi göreceksin demişlerdi o yüzden hiiiç aklımızda yoktu kendiliğinden olabilecği, 2 3 sene sonra doktora gidicez tedavi olucaz sonra bebek olucak diye o kadar kanalize olmuştukki, öğrendiğimde önce yıkıldım, ben bebeğe hazır değilim diye, başımdan aşağı kaynar sular indi, bir süre böyle devam etti ama artık çok seviyorum onu çok bağlandım,, Allahım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize

aa olmaz deniz teyzesi vermiyor yeğenini, benden onay yok, hiç beklemesinler
cicilerle falan kandırmasınlar şimdi çocuğuu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…