merhaba sensen80 nerelerdesin gözükmüyorsun iyi misin??
tiroidim çoookk güzel oldu :) 10,22 den 3,6 ya düştü. 2,5'in altına düşünce tamam olacak inşallah. 112,5 mikrogram (iki tane ellilik, bir tane 25'liğin yarımı) euthyrox içiyorum her sabah.
sen ne durumdasın? iyisindir umarım...
Annecikler İclal ismi sizce nasıl prensesime bu ismi düşünüyorum
Bu arada nohutum tam 19 cm.olmuş
kızlar merak ettim kuyruk sokumu denen yerde ağrı yaşayan var mı:78: ben yatakta dönemiyorum bile bazen bu ağrı yüzünden kalkmakta da zorlanıyorum bir hafta oldu başlayalı :44:
benim iki gün önce gece çok az kanamam oldu evde yatıyorum şimdi.. işe de gidemiyorum. kanama yaşayan var mı şimdiye kadar? çok korkuyorum..
ben de vardı bi kaç hafta önce dediğin gibi aynısı, ama geçti çok şükür zorlamıştı fakat bir haftayı geçmedi galiba. Geçer inş melssscim:87:
şükür biri daha...yataktan kalkamıyorum ya....hele yastığıma dayanıp uzanırsam hafif dik kalıyorum öyle....
şekerim benim belim ağrıyor, belki seninki de belle ilgilidir. Genelde bu haftalarda başlıyormuş bel ağrıları..
benden bahsetmişsin
ben o dediğin ağrıyı daha yumurtlamamdan sonraki zamanlardan beri yaşıyorum, daha hamile olduğumu bilmezken yaramaz ben burdayım diyodu, halada var bu ağrı, geçmeyecek herhalde doğuma kadar.
kuyruk sokumu değilde cnm benimde 10 gündür belim ağrımaya basladı yatarken kalkarken zorluyo biraz
maşşşşallah. ya benim bıdık 14. haftada 7,7 cm. Seninkinin 16 haftalık olduğundan emin misin? Yok değilsen, ben benimkinin 14. haftalık olduğundan şüphe edicem de o bakımdan
açtım canımm
ayyy ne kadar tazecik gelin varmış
ben bi ben sanıyodum :)))
bide bizimki o kadar süpriz olduki arkadaşlarıma söylerken öyle bir surat ifadem varmış ki anlata anlata bitiremiyolar :)
işşallah dedigin gibidir yarın 11 gibi randevu aldım bakalım ne dicek rahimimde dikiş tarihi belli olucak :18::18::18:
bunlar sen ve eşin olsun :123::123:boda bebegin olsuncanım işşallah yaradan ayırmaz seni sevdiklerinden bunlarda gıcıuk yapanlara gelsin benden için rahatladımı bakıyım dövünce
rabbim sana saglıklı evlatlar nasip etsin bu mubarek günde işşallah seni yaradan evladınla imtaan etmez kardeşim içini rahat tut ferah tut çok zor çünkü evlatla imtaan olmasırabbim yar ve yardımcın olsun işallah saglıklı saatli bir şekilde alırsın kucagına yavrunu 40 haftaları gör işşallah emzirdigini kucagına aldıgını yaradan göstersin sana dualarım hepinizle bendende duanızı eksik etmeyin ne demişler mümüne mümünün duası kabul olurmuş kimin duası kabul olur kim bilir sana canı gönülden şifa diliyorum
aşk olsun miranda beni görmüyosun okadrmı çabuk unuttun sevtunu
canım hamilelikte normalmiş baş arısı doktor demişti ordan biliyorum
canım sen oku hoşuna giderse bana yolla kargoyla nasıl fikir ama
benim iki gün önce gece çok az kanamam oldu evde yatıyorum şimdi.. işe de gidemiyorum. kanama yaşayan var mı şimdiye kadar? çok korkuyorum..
tek isim olsun istiyorum:26:
Kim bilir bizde sizin oğlanı beğenebiliriz hem ismini hem kendini
canım o hamilelikten oluyo korkma doktor agrır bu aylar demiştikuyruk sokumu değilde cnm benimde 10 gündür belim ağrımaya basladı yatarken kalkarken zorluyo biraz
maşşşşallah. ya benim bıdık 14. haftada 7,7 cm. Seninkinin 16 haftalık olduğundan emin misin? Yok değilsen, ben benimkinin 14. haftalık olduğundan şüphe edicem de o bakımdan
:) ne güzel
sürpriz olunca daha mı mutlu olur, daha mı heyecanlı olur acaba insan :44:bizim gayet planlı programlı oldu çünkü. ısmarlama gibi oldu yani, o yüzden çok şaşıramadık. senin öğrenme anın daha değişik olmuştur, şok şok şokkk :)
öyle gerekiyodu canım seni sormalı diger topige takılıyomusun sen merak ettim:26::26:nasıl oluyum senden sonra hamile oldugumu ögernedim seni sormalı nasılsın canımSevtuncum nick değiştirmişsin bilmiyordumki kuzum nasılsın
:) ne güzel
sürpriz olunca daha mı mutlu olur, daha mı heyecanlı olur acaba insan :44:bizim gayet planlı programlı oldu çünkü. ısmarlama gibi oldu yani, o yüzden çok şaşıramadık. senin öğrenme anın daha değişik olmuştur, şok şok şokkk :)
Kız anneleri siz nazlana durun emi benim oğluma ilk talibi çıktı:82:
Küçük halamızın kızına istiyor eniştemiz, bizde kızınız 2 yaş büyük ama dedik olsun bişey olmaz diyolar..
Halası cici bakmaya gidicekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?