düşük riski filan diyolar. korkmuyo musun hiç?
canım o hamilelikten oluyo korkma doktor agrır bu aylar demişti
haftalardır bulantıdan yumurta yiyemiyordum bugün dedim ki artık başlayayım yemeğe yaklaşık bir buçuk saat önce ocağa haşlansın diye koymuş olduğum yumurta BOMBA GİBİ patladı kızlarçok korktum kombi patladı sandım bir de baktımda heryerde yumurta parçaları
benim iki gün önce gece çok az kanamam oldu evde yatıyorum şimdi.. Işe de gidemiyorum. Kanama yaşayan var mı şimdiye kadar? çok korkuyorum..
canım nasıl patladı neyde haslıyodukkiş çok zor oldumu patlatmamhaftalardır bulantıdan yumurta yiyemiyordum bugün dedim ki artık başlayayım yemeğe yaklaşık bir buçuk saat önce ocağa haşlansın diye koymuş olduğum yumurta BOMBA GİBİ patladı kızlarçok korktum kombi patladı sandım bir de baktımda heryerde yumurta parçaları
öyle gerekiyodu canım seni sormalı diger topige takılıyomusun sen merak ettim:26::26:nasıl oluyum senden sonra hamile oldugumu ögernedim seni sormalı nasılsın canımzeynep kaygun vardı kaçtır göremiyorum içinizde bilen varmı hatunu merak ettimde
canım ne kadarlık hamilesin sen:26::26::26:düşük tehtidiyle karşı karşıyasın ilaç kullanmıyomusun sen doktora gitseydin için en azından rahat ederdi:26::26:
aa olmazdeniz teyzesi vermiyor yeğenini, benden onay yok, hiç beklemesinler
cicilerle falan kandırmasınlar şimdi çocuğuu.
düşük riski filan diyolar. korkmuyo musun hiç?
bende iyi olmaya çalışıyorum deniss,
bir soğuk algınlığı boğaz enfeksiyonu oldum, durduk yere 3 iğne oldumyarın da tiroid için gidicem bakalım başka bi doktora. 18 haftaya girdim. öle ....
yumurta patlarken ilk defa duydum
canım nasıl patladı neyde haslıyodukkiş çok zor oldumu patlatmambir yaşıma daha girdim düdüklüyü duydumda yumurtayı ilk defe duydum
benim 16. haftada 16 cm di. 120 gr.
güzelim ben 3 ay kanama geçirdim 2 defa hastaneye yattım. Kanama alanım oluştu düşük tehlikem vardı...ama meleğim beni bırakmadı...buna inan ve o kadar insan bunu yaşıyorki rahatla...geçecek
canım bel agrısının olmasının nedeni rahime baskı oldugunda oluyo canım bebek nasıl rahimi gerip bizi sızlatıyosa rahimi belede öyle baskı yapıyoki rahat taşıma olsun diye gittim doktora zaten biliyo takıntılı oldugumupaşam sende aynı drum gibi konustun bayılıyorum ben doktoruma ya bişey soruyorum şu yada bu diye normal normal kanama yoksa normaldir diyo sürekli :))))
allah iyiliğini versin ne güzel teselli buu:)çok var...mesela ben:)) takma geçerrrr......
suyu bitmiş olabilirmi melss ciğim çünkü ablamında öyle bir hatırası var tavanda patlamıştı yumurtaları onunda ben hiç hayatımda yumurta yemedim tadı nasıldır acaba bu gün karnıbahar kızartıcam yumurtasız nasıl kızarır diye kara kara düşünüyorum:97:haftalardır bulantıdan yumurta yiyemiyordum bugün dedim ki artık başlayayım yemeğe yaklaşık bir buçuk saat önce ocağa haşlansın diye koymuş olduğum yumurta BOMBA GİBİ patladı kızlarçok korktum kombi patladı sandım bir de baktımda heryerde yumurta parçaları
haftalardır bulantıdan yumurta yiyemiyordum bugün dedim ki artık başlayayım yemeğe yaklaşık bir buçuk saat önce ocağa haşlansın diye koymuş olduğum yumurta BOMBA GİBİ patladı kızlarçok korktum kombi patladı sandım bir de baktımda heryerde yumurta parçaları
bende ilk defa yaşadım bunu hala şoktayım canım
ben ocakta unutmuşum canım suyu kalmamış yumurtanın ve tam bir buçuk saat geçmiş üzerinden her yer yumurta parçaları maalesef aman dikkat edin kızlarrr ilki yaşamayın benim gibi
Kız bende tazeyim, iki yılımız yeni bitti daha çok şükür:82:
Bizim ki gayet süprizdi, anlatırım bi ara, o akşam heyecandan uyumamıştık eşimle,bi yandan kaptırmıyoruz güya dr görünmeden
Ama bu sevgi heyecan herşeye bedel denizcim emin ol seninkinden farklı değil
Yaa ne güzeel
Benim eşim çok normal karşıladı yaa off ppoff. Gerçi ben de öyleydim, şaşkındık ama ikimiz de birbirimize bakıp güldük, gülümsedik sadece. E zaten beklenen bir şeydi diye de bozuntuya vermedik. Doktora gitmeden, kan testi yapmadan emin olmayalım ayağına sakinlik tasladık birbirimize ama içten içe ikimiz de şaşkındık :)
Hikayenizi anlat bi gün bak bekliyorum.
canım seni önce tebrik ediyorumbende ilk defa yaşadım bunu hala şoktayım canım
ben ocakta unutmuşum canım suyu kalmamış yumurtanın ve tam bir buçuk saat geçmiş üzerinden her yer yumurta parçaları maalesef aman dikkat edin kızlarrr ilki yaşamayın benim gibi
hımm bunu eklemediğin için biz de hafif bi şaşkınlık oldu tabisuyu kalmamışsa normal,
dua et ev sağlam kalmış.. şaka bi yana aman dikkat et melssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?