canım bel agrısının olmasının nedeni rahime baskı oldugunda oluyo canım bebek nasıl rahimi gerip bizi sızlatıyosa rahimi belede öyle baskı yapıyoki rahat taşıma olsun diye gittim doktora zaten biliyo takıntılı oldugumudedi bebek için dedi gerekli aynı böyle dedi anlattıgım gibi ban bilinçli, hastan geldi diyor her seferinde inan okusan dedi benden iyi doktoır olurmuşsun dedi sormama gerek yok çok iyi biliyorum neler olucagını mesela şuan bebeklerimiz idrarını yapıyo herşeyleri gelişmiş küçücük insanlar onu biliyomusunuz okadar şeyler insanın başına geliyoki ister istemez biliyosun herşeyi rahim kasıldıgı için belde kasılıyomuş
suyu bitmiş olabilirmi melss ciğim çünkü ablamında öyle bir hatırası var tavanda patlamıştı yumurtaları onunda ben hiç hayatımda yumurta yemedim tadı nasıldır acaba bu gün karnıbahar kızartıcam yumurtasız nasıl kızarır diye kara kara düşünüyorum:97:
dikkat et kıss aklın çıkmıstır şimdi bide yumurtayı hiç duymamıstım nasıl patladı acaba iyiki mutfakta değildin bide cnm sana tavsiyem yumurta bende kaç ay sürmedim ağzıma çok kötü kokuyodu haslanmıs bana hala kötü kokuyo yiyemiyorum yağda yapıyorum o daha iyi oluyo sanki
allah iyiliğini versin ne güzel teselli buu:)
suyu bitmiş olabilirmi melss ciğim çünkü ablamında öyle bir hatırası var tavanda patlamıştı yumurtaları onunda ben hiç hayatımda yumurta yemedim tadı nasıldır acaba bu gün karnıbahar kızartıcam yumurtasız nasıl kızarır diye kara kara düşünüyorum:97:
aynı bizde işteyalnız ben kararsızdım yani hemen olmaz diye beklemiyordum,
anlatırım canım acıktım ben bi mutfağa gitsem
allah iyiliğini versin ne güzel teselli buu:)
canım seni önce tebrik ediyorumbu topigin yumurta patlatan hatunu diye atıyorum seni al bakıyım kupanı topikçe kabul et sözcü olarak ben veriiyim dedimde aman bebem dikkat et yuımurta bile garibim dayanamamış susuzluyga insan nasıl dayansın
ooyy kuzum beniimm sen yeter ki acıkmaa koşş çabuk bi şeyler ye :) şaka yapmıyorum bak yslzytn takılması gibi değil yani :) konuşuruz yine. Afiyet olsun canım
E]
suyu bitmiş canım unutursam olacağı bu bende bir daha haşlanmış yiyebileceğimi sanmıyorum yumurtayı mutfağa giremiyorum şuanyumurtasız kızarmaz diye biliyorum karnıbaharı ama araştırmak lazım canım vardır belki başka bir yöntemi :44:
hemde ne aklım çıkmak anlatamam :86: ahesteninde dediği gibi birazda genetik sorunu vardı galiba yumurtacığın neyse artık..teşekkür ederim önerin için canım yağda denerim bende bundan sonra
yok bacım hayatta yemem yani önyargı nerden bilmiyorum ama sanki yenmemesi gereken bişey benim için garip kocam ben yemiyorum diye o da 10 aydır ağzına sürmedi minik kuşa nasıl yedircem bilmiyorumyumurtanın tadını bilmiyormusun
1 yaşıma daha girdim nedennnnnnnnnnnnn bu ön yargın nedir zavallıma
canım karnı baharı haşla fırına ver beşemel sosola çok güzel oluyo ben öyle yapıyorum dene istersen kızartayı bırak beşemele geç bebem dene bak pişman olmazsın
ben biraz serviz dışıyım dönerim birazdan
kötü olmuştur makinaya tutuver bari allahtan cıvık değilmiş
eşiminkini yımırtalı kızartırımda artık kendiminkini yoğurtla una bularım biraz sıçrayacak ama napiim
wuhuuu birileri benimi andı acabaaaa
Ben anlatimmi benim hikaye uzun ama
karnıbahar istiyoruuuuumohh miss gibi olur o zaman karnıbahar kızartması afiyet olsun canım
evet canım seni andım. yoksa sesinin çıkacağı yok, özletiyosun böyle amaa
anlat hadi anlat anlat annlatt
heyoooo 100 msj tamamladım kızlar bugün yarın yeni yeni çıkmaya baslayan göbişimi eklerim artık
çok geveze hissettim kendimi, küstüm sana
alt tarafı 1790 msj olmuş. (off gerçekten çok gevezeyiimsusucam biraz)
Kraftbaby.com -
kızlar size bu oyun parkı nasıl ?
hayır susma sen ben normalde az yazıyorum bugün çenem düştü nasıl olduyda bide geç katıldım ben aranıza ondan yani hem siz yazmayınca bende onları okumayınca günüm eksik gibi geçiyo bknz:hafta sonları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?