2011 Ekim Anneleri

evet cnm ya benim drumda bana diyo sen herşeyi biliyosun diyo sanada bişey yutturamıyoruz diyo ama estağfurullah hem netten bakıyorum hemde sizin tecrübelerinizden yararlanıyorum öğreniyoruz bişeyler işte geçen kim koydu hatırlamıyorum ama 15 haftalık bebek resmi vardı burda bildiğin insan oldular artık o kadar güzellerki geçen eşime diyorum ki keşke karnımızda şöyle fermuar falan olsa istediğimizde çıkarıp sevsek sonra geri yerine koysak ahhh ahhhh haksızmıyım ama güzel olmazmıydı

E]

suyu bitmiş canım unutursam olacağı bu bende bir daha haşlanmış yiyebileceğimi sanmıyorum yumurtayı mutfağa giremiyorum şuan yumurtasız kızarmaz diye biliyorum karnıbaharı ama araştırmak lazım canım vardır belki başka bir yöntemi :44:

hemde ne aklım çıkmak anlatamam :86: ahesteninde dediği gibi birazda genetik sorunu vardı galiba yumurtacığın neyse artık..teşekkür ederim önerin için canım yağda denerim bende bundan sonra

canım karnı baharı haşla fırına ver beşemel sosola çok güzel oluyo ben öyle yapıyorum dene istersen kızartayı bırak beşemele geç bebem dene bak pişman olmazsın
ben biraz serviz dışıyım dönerim birazdan

aynı bizde işte yalnız ben kararsızdım yani hemen olmaz diye beklemiyordum,
anlatırım canım acıktım ben bi mutfağa gitsem

ooyy kuzum beniimm sen yeter ki acıkmaa koşş çabuk bi şeyler ye :) şaka yapmıyorum bak yslzytn takılması gibi değil yani :) konuşuruz yine. afiyet olsun canım

yumurtanın tadını bilmiyormusun
1 yaşıma daha girdim nedennnnnnnnnnnnn bu ön yargın nedir zavallıma

çok teşekkür ediyorum hepinize canlarım bugün beni bu ödül çok mutlu etti

kötü olmuştur makinaya tutuver bari allahtan cıvık değilmiş
eşiminkini yımırtalı kızartırımda artık kendiminkini yoğurtla una bularım biraz sıçrayacak ama napiim

yumurtanın tadını bilmiyormusun
1 yaşıma daha girdim nedennnnnnnnnnnnn bu ön yargın nedir zavallıma
yok bacım hayatta yemem yani önyargı nerden bilmiyorum ama sanki yenmemesi gereken bişey benim için garip kocam ben yemiyorum diye o da 10 aydır ağzına sürmedi minik kuşa nasıl yedircem bilmiyorum

oo beşamel sos onu da yememki aslında hiç yemek ayırt etmem ama böyle bi kaç şey var onların hayatımda yeri yok

ben geldim millet... 1 haftalık ankara tatılınden sonra yıne aranızdayım..bu arada yaklasık 10 gun el yaptırdıgım 2 li tarama testının sonucunu gosterdım bugun doktora...ben bırsey anlamadım ama o bana herhangı anormal bırseyın olmadıgını soyledı... bende evham yapmaktan uzak bırı olarak rahatım yanı... öyle şişiyorum ıste.. :95: hamılelık ıyı guzelde bıde bu kılo almak olmasaydı daha mı ıyı olacak tı ne.. bıde benım doktorun tartısı 3 kılo fazla tartıyo,gecen kontrolde dedım valla buraya gelmek ıstemıyorum psıkolojım bozuluyo dedım.. duzelttıler sukur.. :93:

işte boyle sız ne yaptınız..vukuat yoktur ınsaallah.. hepınız ıyımısınız hamisler? huuuuuuu :80:

çok geveze hissettim kendimi, küstüm sana
alt tarafı 1790 msj olmuş. (off gerçekten çok gevezeyiim susucam biraz)

hayır susma sen ben normalde az yazıyorum bugün çenem düştü nasıl olduyda bide geç katıldım ben aranıza ondan yani hem siz yazmayınca bende onları okumayınca günüm eksik gibi geçiyo bknz:hafta sonları

karnıbaharcı güzeller... bende cok severım kendılerını...fakat heryerın yag olması yuzunden kızartmasının yerıne hem daha saglıklı hemde hafıf bır yontem sunuyorum sızlere..bende besamellı hıc yemedım ,denemedım de..ama ben taflon tencereye azcık su koyuyorum yanı belkı yarım su bardagı yada 1 e yakın ... sonra bıraz tuz ve yıne yarım cay bardagı kadarda sıvı yag eklıyorum ...kısık ateste 20 dakıka ıcınde haslanmıs oluyor...suyu az koydugumuz ıcın karnıbahar vıtamınını dökmemıs oluyoruz cunku suyu cekıyor haslama sırasında... sıvıyag ve tuz lada tatlandırdık..en son suyunu cekınce bıraz ocagın altını acıp hafıf altının kızarmasını saglıyorum ..kızartma yapmadan kızartma tadını alıyorum ...en sonada sarımsaklı yogurt yada sadeyogurt döküp içine düşene kadar yiyorum..

bu arada doktorların dedıgıne gore karnıbaharı yapraklarıyla haslamak cok faydalıymıs..kendınden cok yapraklarında olurmus vıtamını..o yuzden ben yapraklarıyla haslayıp en son cıkarıyorum onları..afıyet olsun hem kolay he hafıf hem saglıklı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…