2011 Ekim Anneleri

yazdığın mesaj çok kısa diyor alooo kadınlar kulübü iyimisin sen

kızlar bu arada 3'lüye giren oldumu ben yarın 3'lü teste girecem drum 2'li temiz çıktığı için hepsini yapmayacağını söyledi ama gireniniz varsa anlatsanıza canlarım

çok teşekkür ediyorum hepinize canlarım bugün beni bu ödül çok mutlu etti
hakkettin canım sen inan bende nasip olursa şu testim işşallah temiz çıkıcak rahim dikişine güna lıyım muhtamelen 2 mayıs olucak:18::18::18:sag saglim dikişten geliyim sende bana topik adına cesaret kupası verirsin olur biter ödeşiriz

canım yumurat yemede zaten melet çok pahalı ordan yırtarsınhiçmi bir yere gidipte kek yemedin merak ettim:44::44::44ndada yumurta var ben çok güzel yaparım vallahi gel yapıyımda ye barieşimin te4yzesinin kızı var oda peynir yememiş hayatında tadını bilmem diyorarkadaş karnıbaharı kızartıyoya içi,ne soda koyuyo dene bri çok güzel oluyo

evet canım seni andım. yoksa sesinin çıkacağı yok, özletiyosun böyle amaa
anlat hadi anlat anlat annlatt

OYYY NEREDEN BAŞLASAM BİLEMEDİM

27.07.2008 DEN BAŞLIYAYIM EN BAŞINDAN HAYATIMIN EN DOĞRU KARARINI VERİP EŞİME EVET DEDİĞİM GÜN 1 SENEMİZ OLMADAN DAHA HAZİRAN GİİBİ İSTEMEYE BAŞLADIK CANIMIZIN PARÇASINI AMA KENDİSİ PEK NAZLI ÇIKTI EŞİME VE BANA YAPILAN TESTLERDE HERHANGİ BİR SORUNA RASLANMADI ÇOK KAFAYA TAKIYO ÇOK ÜZÜLÜYODUM HER AY GÜNÜM GELMEDEN TEST YAPIP TEK ÇİZGİYİ GÖRÜP OTURUP AĞLIYODUM :85: HAYATI ZİNDAN ETTİM KENDİME BU FİKRİ KAFAMDAN ATAMIYODUM
TAAA Kİ 2010 ARALIK AYINA KADAR CANIMDAN ÇOK SEVDİĞİM BABAM BAĞZI ŞİKAYETLERİNDE DOLAYI BİR TAKIM TESTLER YAPTIRDI VE SONUÇ "GIRTLAK KANSERİ" DOKTORLAR HEMEN AMELİYAT DEDİ OCAK AYINDA APARTOPAR AMELİYAT EDİLDİ TAM 11 SAAT SÜRDÜ AMELİYATI ÇOK ŞÜKÜR SAĞSALİM ÇIKTI AMELİYATTAN 2.AMELİYATI OLMASI GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİLER 15 GÜN SONRA 2.AMELİYATINI OLDU 9 SAAT SÜRDÜ O DA
BABACIM KANSERDEN KURTULDU AMA SES TELLERİNİ VE GIRTLAĞINI KAYBETTİ BOĞAZINA AÇILAN BİR DELİK ARACILIĞIYLA SOLUNUM İHTİYACINI GÖRÜYOR ÇOK ŞÜKÜR KEMOTERAPİ VE RADYOTERAPİ 4.HAFTASINDA VE İYİ GİDİYOR ÇOK İSTİYORDU BİR TORUN SAHİBİ OLMAK HERALDE ALLAH BABAMIN DUALARINI KABUL ETTİKİ ŞUBAT AYINDA SADECE EŞİMLE 2KERE BİRLİKTE OLMAMIZA :78: RAĞMEN GELDİ BEBEĞİMİZ NE YUMURTLAMA ZAMANIMDI NE DİKKAT ETTİM KALKMAMAYA REGL GÜNÜME 2 GÜN KALA ŞÜPHELERİM DOĞRULTUSUNDA TEST YAPINCA ANLADIM HAMİLE OLDUĞUMU SONUCA İNANAMADIM İLAÇ GİBİ GELDİ BEBEĞİMİN HABERİ AİLEMİZE BABAM TORUNUNUN HABERİYLE YENİDEN HAYATA BAĞLANDI SANKİ TORUNUYLA İLGİLİ PLANLARI VAR GELECEĞE DAİR BELKİ BEBEĞİM DEDESİNİN SESİNİ HİÇ DUYAMIYCAK AMA ONUN SEVGİSİNDEN DE MAHRUM OLMAYACAK ALLAHIN İZNİYLE İŞTE BÖYLE KIZLAR UZATTIM BİRZ KUSURA BAKMAYIN

Geçmiş olsun melsss ne yalan söylim bende ilk defa duydum öğrenmenin yaşı yokmuş. Bundan sonra yumurtanın suyuna daha dikkat edeceğim

leynacım çok güzelmiş..bakıyorum da yine pembiş beğenmişsin :)

Çok cici leyla çok beğendim.

AFERİN SİZE TAZE GELİNLER bizde yeni evli gibiyiz sanki 5,5 sene geçmemiş gibi sanki 8-9 aylık gibi böyle anlatamam yani ayaklarımız yerden kesiliyo hıh

hahahah :) çookkk sevindim sizin adınıza eslemcim hep böyle olun inşallah ayaklarınız yere değmesin :)
bizim de öyle nice güzel yıllarımız olur inşallah

olur canım pekde güzel oluda o tıbben olmaz yane ben doktor olarak ultrosonda görünce bile istiyorumki hiç bitmesin o an ay ne güzel bir duygu bebegimi gösmek paha biçilemez

yazdığın mesaj çok kısa diyor alooo kadınlar kulübü iyimisin sen

babacık nerde gelirken alsın cnm ben hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren o kadar yalnızım ki ( eşim şube değiştirdi cnm dükkan oturana kadar sabah 9 gece 11 çalışıp duruyo haftada 1 gün izin 1 en fazla 2 günde erken çıkısı var garibim çocuğunu bile yarın ilk defa görecek canlı canlı çok dertliyim çooook ((

aynen canım bana da çok tepki gösterdiler 2 yıl bekleseydin dediler hatta ben bile ilk başta şok olmuştum ne düşüneceğimi bilemiyodum..şimdi ise dünyanın en güzel hediyesini vermiş bana Allahım ne kadar şükretsem azdır..hatta keşke daha önce olsaymış diyorum şimdi..

Hadi artık yeşilim, çok beklettin, uzun dedin bari çok dokunaklı olsun ki bekleyelim dedim ama bu kadarını beklemiyordum doğrusu Allah babanı ve yavrunuzu size bağışlasın canım. ikisinin de yokluğunu göstermesin inşallah

içini ferah tut canım Allah'ın izniyle herşey yolunda gidecek inşallah sen güzel haberleri getir yeter ki ne kadar kupa varsa hepsi senin

ay canımm allah yardımcınız olsun çok yoruluyordur bir an önce düzene girer inşallah çünkü daha yorulacakları zamanlar gelecek benim eşim gece çok geç uyur o konuda şanslıyım bebeğimiz gündüz gülücükler saçtığında bana ait ama mümkünse gece bana dokunmayın diyorum

teşekkür ederim denizim allah razı olsun
Bebeğimi dedesine şifa niyetine yolladı allahım
üzdüysem özür dilerim kızlarrrrr :78:

edacım çok geçmiş olsun..şükürler olsun ki Allah babanı size bağışlamış inşallah torunuyla ailesiyle beraber uzun, sağlıklı yıllar geçirir..

yztnm ya bu ne böyle ben seninle mutlaka yüz yüze gelmeliyim ortak yönlerimiz fazlalasıyo benimde babamın ses tellerinde nodul vardı ameliyat olacak biyopsi yapılacaktı bende babam ameliyattayken öğrendim bebeğimi ondan 10 gün sonrada çıkan biyopside gırtlak kanseri olduğunu öğrendim öyle kötüydü ki evdeyim tek basımayım dr telefonda baban kanser diyo üstelik daha 2 ay önce eltimi kaybetmiştim kanserden başımdan kaynar suların döküldüğünü hissettim resmen benim babam ameliyat olmak istemedi kemo-radyoterapi bi arada gördü cnm babam tedavisi geçen hafta bitti şimdi yaralarının iyileşmesini bekliyoruz sonucları almak için allaha dualarım atlatmıs olması için ama eminim atlatacak torunu ona hayat ısıgı olacak buna inanıyorum :)))

teşekkür ederim denizim allah razı olsun
Bebeğimi dedesine şifa niyetine yolladı allahım
üzdüysem özür dilerim kızlarrrrr :78:

estağfrullah canım üzüntü deme. hayatının bu en önemli anlarını bize anlattın, sağ ol sen. bebeğine ve babana sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum canım benim asıl ben hatırlattım sana, belki sen üzüldün. asıl sen kusura bakma

ne kadar güzel anlatmışsın hayatım bu mutluluğunuz bir ömür sürsün inşallah gerçekten babanada büyük süpriz olmuş ağlamamak için zor tuttum kendimi hadi bakalım dedesinin sesi olsun artık eminim çok da iyi anlaşacaklardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…