ben de yeni evliyiim9 aylık.
yazdığın mesaj çok kısa diyor alooo kadınlar kulübü iyimisin senkarnıbahar istiyoruuuuum
o zaman napıyoruz en yakın markete gidip karnıbahar alıyoruz 10 dakikada haşlıyoruz sonra bir güzel kızartıyoruz yada arayın babanızı gelirken alsın hem karnıbaharda birsürüde vitamin var
evet anlat hadi bekliyoruz
hakkettin canım sen inançok teşekkür ediyorum hepinize canlarım bugün beni bu ödül çok mutlu etti
yok bacım hayatta yemem yani önyargı nerden bilmiyorum ama sanki yenmemesi gereken bişey benim için garip kocam ben yemiyorum diye o da 10 aydır ağzına sürmedi minik kuşa nasıl yedircem bilmiyorum
oo beşamel sos onu da yememki aslında hiç yemek ayırt etmem ama böyle bi kaç şey var onların hayatımda yeri yok
evet canım seni andım. yoksa sesinin çıkacağı yok, özletiyosun böyle amaa
anlat hadi anlat anlat annlatt
haftalardır bulantıdan yumurta yiyemiyordum bugün dedim ki artık başlayayım yemeğe yaklaşık bir buçuk saat önce ocağa haşlansın diye koymuş olduğum yumurta BOMBA GİBİ patladı kızlarçok korktum kombi patladı sandım bir de baktımda heryerde yumurta parçaları
leynacım çok güzelmiş..bakıyorum da yine pembiş beğenmişsin :)
leynacım çok güzelmiş..bakıyorum da yine pembiş beğenmişsin :)
AFERİN SİZE TAZE GELİNLER bizde yeni evli gibiyiz sanki 5,5 sene geçmemiş gibi sanki 8-9 aylık gibi böyle anlatamam yani ayaklarımız yerden kesiliyo hıh
evet cnm ya benim drumda bana diyo sen herşeyi biliyosun diyo sanada bişey yutturamıyoruz diyo ama estağfurullah hem netten bakıyorum hemde sizin tecrübelerinizden yararlanıyorum öğreniyoruz bişeyler işte geçen kim koydu hatırlamıyorum ama 15 haftalık bebek resmi vardı burda bildiğin insan oldular artık o kadar güzellerki geçen eşime diyorum ki keşke karnımızda şöyle fermuar falan olsa istediğimizde çıkarıp sevsek sonra geri yerine koysak ahhh ahhhh haksızmıyım ama güzel olmazmıydı
yazdığın mesaj çok kısa diyor alooo kadınlar kulübü iyimisin sen
aynen canım bana da çok tepki gösterdiler 2 yıl bekleseydin dediler hatta ben bile ilk başta şok olmuştum ne düşüneceğimi bilemiyodum..şimdi ise dünyanın en güzel hediyesini vermiş bana Allahım ne kadar şükretsem azdır..hatta keşke daha önce olsaymış diyorum şimdi..evet canım çevremde bana tekpi gösteren çok oldu daha yeni evlisin gezip tozsaydın tadını çıkarsaydın evliliğin diye ben hepsini kulak ardı ettim yavrumu bana nasip eden rabbime binlerce kez şükürler olsun ki ikinci denememde yavrumun haberini aldım iyikide geciktirmedim...
OYYY NEREDEN BAŞLASAM BİLEMEDİM
27.07.2008 DEN BAŞLIYAYIM EN BAŞINDAN HAYATIMIN EN DOĞRU KARARINI VERİP EŞİME EVET DEDİĞİM GÜN1 SENEMİZ OLMADAN DAHA HAZİRAN GİİBİ İSTEMEYE BAŞLADIK CANIMIZIN PARÇASINI AMA KENDİSİ PEK NAZLI ÇIKTI EŞİME VE BANA YAPILAN TESTLERDE HERHANGİ BİR SORUNA RASLANMADI ÇOK KAFAYA TAKIYO ÇOK ÜZÜLÜYODUM HER AY GÜNÜM GELMEDEN TEST YAPIP TEK ÇİZGİYİ GÖRÜP OTURUP AĞLIYODUM :85: HAYATI ZİNDAN ETTİM KENDİME BU FİKRİ KAFAMDAN ATAMIYODUM
TAAA Kİ 2010 ARALIK AYINA KADAR CANIMDAN ÇOK SEVDİĞİM BABAM BAĞZI ŞİKAYETLERİNDE DOLAYI BİR TAKIM TESTLER YAPTIRDI VE SONUÇ "GIRTLAK KANSERİ" DOKTORLAR HEMEN AMELİYAT DEDİ OCAK AYINDA APARTOPAR AMELİYAT EDİLDİ TAM 11 SAAT SÜRDÜ AMELİYATI ÇOK ŞÜKÜR SAĞSALİM ÇIKTI AMELİYATTAN 2.AMELİYATI OLMASI GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİLER 15 GÜN SONRA 2.AMELİYATINI OLDU 9 SAAT SÜRDÜ O DA
BABACIM KANSERDEN KURTULDU AMA SES TELLERİNİ VE GIRTLAĞINI KAYBETTİ BOĞAZINA AÇILAN BİR DELİK ARACILIĞIYLA SOLUNUM İHTİYACINI GÖRÜYOR ÇOK ŞÜKÜR KEMOTERAPİ VE RADYOTERAPİ 4.HAFTASINDA VE İYİ GİDİYORÇOK İSTİYORDU BİR TORUN SAHİBİ OLMAK HERALDE ALLAH BABAMIN DUALARINI KABUL ETTİKİ ŞUBAT AYINDA SADECE EŞİMLE 2KERE BİRLİKTE OLMAMIZA :78: RAĞMEN GELDİ BEBEĞİMİZ NE YUMURTLAMA ZAMANIMDI NE DİKKAT ETTİM KALKMAMAYA REGL GÜNÜME 2 GÜN KALA ŞÜPHELERİM DOĞRULTUSUNDA TEST YAPINCA ANLADIM HAMİLE OLDUĞUMU SONUCA İNANAMADIM İLAÇ GİBİ GELDİ BEBEĞİMİN HABERİ AİLEMİZE BABAM TORUNUNUN HABERİYLE YENİDEN HAYATA BAĞLANDI SANKİ TORUNUYLA İLGİLİ PLANLARI VAR GELECEĞE DAİR BELKİ BEBEĞİM DEDESİNİN SESİNİ HİÇ DUYAMIYCAK AMA ONUN SEVGİSİNDEN DE MAHRUM OLMAYACAK ALLAHIN İZNİYLE İŞTE BÖYLE KIZLAR UZATTIM BİRZ KUSURA BAKMAYIN
hakkettin canım sen inanbende nasip olursa şu testim işşallah temiz çıkıcak rahim dikişine güna lıyım muhtamelen 2 mayıs olucak:18::18::18:sag saglim dikişten geliyim sende bana topik adına cesaret kupası verirsin olur biter ödeşiriz
babacık nerde gelirken alsın cnm ben hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren o kadar yalnızım ki( eşim şube değiştirdi cnm dükkan oturana kadar sabah 9 gece 11 çalışıp duruyo haftada 1 gün izin 1 en fazla 2 günde erken çıkısı var garibim çocuğunu bile yarın ilk defa görecek canlı canlı çok dertliyim çooook ((
hadi artık yeşilim, çok beklettin, uzun dedin bari çok dokunaklı olsun ki bekleyelim dedim ama bu kadarını beklemiyordum doğrusuAllah babanı ve yavrunuzu size bağışlasın canım. Ikisinin de yokluğunu göstermesin inşallah
aynısının maviside vardı ama ben pembesini tercih ettim her zamanki gibi off ayın 6 sı bir gelmedi ki çok meraktayım
27.07.2008 DEN BAŞLIYAYIM EN BAŞINDAN HAYATIMIN EN DOĞRU KARARINI VERİP EŞİME EVET DEDİĞİM GÜN1 SENEMİZ OLMADAN DAHA HAZİRAN GİİBİ İSTEMEYE BAŞLADIK CANIMIZIN PARÇASINI AMA KENDİSİ PEK NAZLI ÇIKTI EŞİME VE BANA YAPILAN TESTLERDE HERHANGİ BİR SORUNA RASLANMADI ÇOK KAFAYA TAKIYO ÇOK ÜZÜLÜYODUM HER AY GÜNÜM GELMEDEN TEST YAPIP TEK ÇİZGİYİ GÖRÜP OTURUP AĞLIYODUM :85: HAYATI ZİNDAN ETTİM KENDİME BU FİKRİ KAFAMDAN ATAMIYODUM
TAAA Kİ 2010 ARALIK AYINA KADAR CANIMDAN ÇOK SEVDİĞİM BABAM BAĞZI ŞİKAYETLERİNDE DOLAYI BİR TAKIM TESTLER YAPTIRDI VE SONUÇ "GIRTLAK KANSERİ" DOKTORLAR HEMEN AMELİYAT DEDİ OCAK AYINDA APARTOPAR AMELİYAT EDİLDİ TAM 11 SAAT SÜRDÜ AMELİYATI ÇOK ŞÜKÜR SAĞSALİM ÇIKTI AMELİYATTAN 2.AMELİYATI OLMASI GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİLER 15 GÜN SONRA 2.AMELİYATINI OLDU 9 SAAT SÜRDÜ O DA
BABACIM KANSERDEN KURTULDU AMA SES TELLERİNİ VE GIRTLAĞINI KAYBETTİ BOĞAZINA AÇILAN BİR DELİK ARACILIĞIYLA SOLUNUM İHTİYACINI GÖRÜYOR ÇOK ŞÜKÜR KEMOTERAPİ VE RADYOTERAPİ 4.HAFTASINDA VE İYİ GİDİYORÇOK İSTİYORDU BİR TORUN SAHİBİ OLMAK HERALDE ALLAH BABAMIN DUALARINI KABUL ETTİKİ ŞUBAT AYINDA SADECE EŞİMLE 2KERE BİRLİKTE OLMAMIZA :78: RAĞMEN GELDİ BEBEĞİMİZ NE YUMURTLAMA ZAMANIMDI NE DİKKAT ETTİM KALKMAMAYA REGL GÜNÜME 2 GÜN KALA ŞÜPHELERİM DOĞRULTUSUNDA TEST YAPINCA ANLADIM HAMİLE OLDUĞUMU SONUCA İNANAMADIM İLAÇ GİBİ GELDİ BEBEĞİMİN HABERİ AİLEMİZE BABAM TORUNUNUN HABERİYLE YENİDEN HAYATA BAĞLANDI SANKİ TORUNUYLA İLGİLİ PLANLARI VAR GELECEĞE DAİR BELKİ BEBEĞİM DEDESİNİN SESİNİ HİÇ DUYAMIYCAK AMA ONUN SEVGİSİNDEN DE MAHRUM OLMAYACAK ALLAHIN İZNİYLE İŞTE BÖYLE KIZLAR UZATTIM BİRZ KUSURA BAKMAYIN
teşekkür ederim denizim allah razı olsun
Bebeğimi dedesine şifa niyetine yolladı allahım
üzdüysem özür dilerim kızlarrrrr :78:
ne kadar güzel anlatmışsın hayatım bu mutluluğunuz bir ömür sürsün inşallah gerçekten babanada büyük süpriz olmuş ağlamamak için zor tuttum kendimi hadi bakalım dedesinin sesi olsun artık eminim çok da iyi anlaşacaklardırOYYY NEREDEN BAŞLASAM BİLEMEDİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?