2011 Ekim Anneleri

allah uzun ömürler versin babana sevdiklerine onu sevenlere bağışlasın torunu ilaç gibi gelsin ona inşallah...

canım sen yapa dur biz topikçe sana gelelim ne dersin
canım rabim babana ömür versin acısını göstermesin işşallah benim baban bu sene gellrise 2 sene olucak öleli babasızlık çok zorçok özlüyorum onu babacım okadr tedavi oldum hamile kalamadın diye hep üzülmüştü garibim anacıgıma demiş hanım paşanın ablalarının çocukları var paşamın yok demiş yardım edelimde tüp bebek yapsınlar yavrumun kolları boş kalmasın demiş babacım kalp krizinden vefat etti annem babam okadar yogun bakımda kaldıki 5 gün ablamla memlekete gittik nasıl aglıyorum otobüste kardeşim babamın resmini gösterdi o kocaman babam gitmiş yerine çok kötü bir tablo gelmişti makinalara baglıydı ablam dedi girip görücez degilmi abla dedi ablamda izin alırız dedi hatta dedim beni çok sever sesimi duysun bak nasılda ayagı kalkıcak dedik hastaneye gittik ailece öylen 1 de açılan kapılar açılmıyo sabırsızlanıyorum babamı görücem diye 1 .30 doktor çıktı başınıuz sag olsun dedi hastayı kaybettik o an bir sesim varmış babam benim sesimi duyup ayaga kalkıcaktım beni bırakıp nerelere gittin dedim secyeyle naşını çıkardılar bir gözü açıktı ah babam doyamadım sana çok özlüyorum onu keşkeler gelse ama dayanılmaz bir acı bu babalarınızın kıymetini bilin ne olur arayım şimdi seslerini duyun allah kimseyi babasız bırakmasın sayipsizlik çok zor hemde çokannem yanına çagırdı dediki rahmetlinin vasiyeti vardı bu paralar senin tüp bebek yaptır diye ayırdı dedielime tutuşturdu evladını ne düşünürdü babam yaptımmı tüp bebek gerek kalmadı dua etti galiba hamile kaldım parasına dokunmadım öyle bankada duruyo yavrum için saklıyorum dedesinin parasıyla isteklerini yerine getiricem işşallah

içini ferah tut canım Allah'ın izniyle herşey yolunda gidecek inşallah sen güzel haberleri getir yeter ki ne kadar kupa varsa hepsi senin
işşallah canım dedigin gibi olur allahım evladımla imtaan etmesin beni

valla bende nerdeyse seninkini ve denizinkini en az sizin kadar merak ediyorum bi öğrenemedik gitti

evet evet öğrenelim artık 16 mayısta öğrenicez biz teyzesi, leyna daha şanslı 6 sında gidecekmiş. benim daha erkendi de kociş gidiyor yine o gelince gidebilicez bu durumda...

bence böyle hastalıklarda moral çok önemli. İnşallah bebeğiniz dedesine moral olacak ve baban uzun yıllar yaşayacak. Malum dedeler torunlarını çok severler

canım çok geçmiş olsun inşallah Alllahın izniyle hastalığını atlatmıştır ve torunuyla beraber önünde uzun güzel yıllar vardır..

canım rabim babana ömür versin acısını göstermesin işşallah benim baban bu sene gellrise 2 sene olucak öleli babasızlık çok zorçok özlüyorum onu babacım okadr tedavi oldum hamile kalamadın diye hep üzülmüştü garibim anacıgıma demiş hanım paşanın ablalarının çocukları var paşamın yok demiş yardım edelimde tüp bebek yapsınlar yavrumun kolları boş kalmasın demiş babacım kalp krizinden vefat etti annem babam okadar yogun bakımda kaldıki 5 gün ablamla memlekete gittik nasıl aglıyorum otobüste kardeşim babamın resmini gösterdi o kocaman babam gitmiş yerine çok kötü bir tablo gelmişti makinalara baglıydı ablam dedi girip görücez degilmi abla dedi ablamda izin alırız dedi hatta dedim beni çok sever sesimi duysun bak nasılda ayagı kalkıcak dedik hastaneye gittik ailece öylen 1 de açılan kapılar açılmıyo sabırsızlanıyorum babamı görücem diye 1 .30 doktor çıktı başınıuz sag olsun dedi hastayı kaybettik o an bir sesim varmış babam benim sesimi duyup ayaga kalkıcaktım beni bırakıp nerelere gittin dedim secyeyle naşını çıkardılar bir gözü açıktı ah babam doyamadım sana çok özlüyorum onu keşkeler gelse ama dayanılmaz bir acı bu babalarınızın kıymetini bilin ne olur arayım şimdi seslerini duyun allah kimseyi babasız bırakmasın sayipsizlik çok zor hemde çokannem yanına çagırdı dediki rahmetlinin vasiyeti vardı bu paralar senin tüp bebek yaptır diye ayırdı dedielime tutuşturdu evladını ne düşünürdü babam yaptımmı tüp bebek gerek kalmadı dua etti galiba hamile kaldım parasına dokunmadım öyle bankada duruyo yavrum için saklıyorum dedesinin parasıyla isteklerini yerine getiricem işşallah

allah mekanını cennet etsin cnm allah babamı basımdan eksik etmesin ama inan çok iyi anlıyorum seni kaybetme korkusu bile yetiyo insana

amin hiç birimizi anne baba evlat apayrı şeyler....

ne büyük tesadüf hakikaten büyük rastlantı, pes doğrusu. hayat mucizelerle dolu. her günümüze şükretmemiz lazım, bunlar birer lütuf arkadaşlar. şükürler olsun ki iyileşiyorlar, çok daha iyi olurlar umarım. geçmiş olsun elifcim.

:) ben 1,5 sene sonra hamile kaldım yine tepki aldım daha erkendi diye duyanda 22 yaşındayım sanıcak.
28 oldum ayol

mesailerim 8 - 17 olarak değişti çok mutluyum ben evime gidiyorum darısını tüm çalışanlara diliyorum öptüm hepinizi kızlar sizlerle konuşmak çok güzelll

allah razı olsun ölen ogluma hamile kaldım anacıgıma dedimki git paşa hamile babama söyle sevinsin dedim geçen büyük ablam görmüş rüyasında demiş kızım bençok iyiyim evlatlarımla 2 oglu öldü torunlarımla demiş burdayım çok mutluyum hiç aglşamayın demişbabacım benim felç geçirdi 7 senedir felçliydi onu her gördügümde zaten içimden bir parça kopuyodu inanın belikim çok bencil olacak ama çocuk istemem ragmen deseydi kulum bebekmi istersin babanımı işyileştiriyişm deseydi hiç tereddüd etmez babam derdim çünkü insanın çok zoruna gidiyo anacım herşeyini görüyodu zaten onada üzülüyodum allah biliyoya rabbim yattıgı yerleri nur yapsın okadar tespih çekiyorumki dualar ediyorumki sormayın biri baba desin içim gider o lafa baba benim gibi olan varsa bilir acını allahım sizin babalarınıza ömür versin işşallah bugün çok sulu gözlü oldum durup durup aglıyorum ben aglarsam hem bebegim üzülür hemde babam mekanın cennet olsun babam nur içinde yat işşllah

canım benim allah sabır versin gerçekten çok zor
Allah bşrdaha yaşatmasın inşallah
Bebeklerimiz dedelerinin ömrüne ömür katacak inşallah

Başın sağ olsun canım rabbim sizlere uzun ömür versin.

yaa inan o kadar kötü oldum ki anlatamam ağlıyorum şimdi..başın sağolsun canım..nasıl güzel bi baban varmış Allah mekanını cennet etsin inşallah..
baba çok farklı bi şey dün babam benim onlara gideceğimi sanıyomuş gitmiş meyveler baklavalar almış. sonra annem söyledi bana baban sen geliceksin diye çok heveslenmişti dedi. o kadar kötü oldum ki ağlamaya başladım. eşim de çok üzüldü. akşam beni annemlere bıraktı onlarda kal bu akşam dedi. iyiki gitmişim diyorum şimdi sizin yazdıklarınızı okuyunca ertelememek gerekiyo bazı şeyleri hayatta..

allah razı olsun denizcim şimdi sizlerde dua ediyorsunuz ya daha çabuk iyileşecek daha iyi olcak benim canım babam iyiki varsınız kızlar ya....

paşam ağlama duvarı gibisin vallahi. ağzından her çıkana ağlıyor olucaz yakında.
başın sağ olsun canım, seni anlıyorum. ben de küçük yaşta annemi kaybettim maalesef. Allah hayatta kalanlara sağlıklı uzun ömür versin

paşam canım benim allah rahmet eylesin allah mekanını cennet eylesin babacığının ...
çok zor zamanlar geçirmişsin sende çok şükür ki bebeğin seninle şimdi dedeside kesinlikle bunu biliyor canım ben inanıyorum

bence böyle hastalıklarda moral çok önemli. Inşallah bebeğiniz dedesine moral olacak ve baban uzun yıllar yaşayacak. Malum dedeler torunlarını çok severler

inşallah canım inşallah tek dileğim bu inan
Allah anne babalarımız eksik etmesin başımızdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…