2011 Ekim Anneleri

canım çok geçmiş olsun inşallah Alllahın izniyle hastalığını atlatmıştır ve torunuyla beraber önünde uzun güzel yıllar vardır..

amin bitanem inşallah atlatmıstırda bende 1.5 ay sonra babam iyileşti haberini paylasırım sizlerle dualarınız için çok teşekkürler hakkınızı helal edin kızlar ne kadar doğru ayırt etmek bilmiyorum ama hamilelerin ve çocukların duaları daha çabuk kabul olurmus....

ah canım ben poşuna panik atak -hastası olmadım anlatsam abartı dersiniz inanın ilk ogluma hamiletim önce annanemi kaybettim peşine ogluma ondan sonra teyzem öldü
peşinden aynı sene babannem öldü bir senenin içimde peş peşe peşinden babam felç geçirdi sorma gitsin bazen şaşıyorum bu acılara nasıl dayandım diye anlatsam roman olur diyolarya benimkide o hesapanlatmıcaktımda arkadaş dedi yaram deşildi paylaşmak istedim
Başın sağ olsun canım rabbim sizlere uzun ömür versin.
amin canım tek tememnim kimsenin babası ölmesin işin garibi ben babamın ölücegini biliyodum ama konduramadım rüyalarım ve aklıma gelenler çıkıyo
öyle canım şimdi bebegim beni mutlu ediyo yaradan işşallah mutlulugumu kursagımda bırakmaz ben biraz servis dışıyım namaz kılıp geliyorum

bir bombada senden buna da ağladım... belki tuhaf gelecek ama ben pazar günlerimi annemle babama ayırıyorum...eşimi hafta içi ve c.tesi görüyorum ama pazarlarım onların oluyor...

sağol canım,

aay cinsiyeti daha 12. haftada yüzde 90 erkek demişti doktor. ama 1 ay sonra kesin belli olur demişti.
şimdide göremedi, göstermedi bebişim, kordon tam o kısımda duruyodu bi türlü emin olamadı, doktor
bakalım haftaya tekrar gidicem, hayırlısı...

Erkekim olacak teyzesi kısmetse sen öğrendinmi peki

:) ben 1,5 sene sonra hamile kaldım yine tepki aldım daha erkendi diye duyanda 22 yaşındayım sanıcak.
28 oldum ayol

canım insanların her dediğine çok kulak asmamak gerekiyo biz 6 yıllık beraberlikten sonra evlendik evliliğimizin 9. ayında, beraberliğimizinde nerdeyse 7. yılında hamile kaldım ama herkes bahane buldu bize. Halbuki o kadar gezip tozduk ki eşimle anlatamam. bütün aileye göre hala büyümedim halbuki 25 yaşındayım ben de..

canım biz de benzerini yaşadık. 12.haftada yüksek ihtimal erkek demişti, bu sefer de yüksek ihtimal kız dedi. Hayırlısı ben de 1 ay sonraki kontrolü bekliyorum

offf kızlar yapmayın. Çok ağlattınız beni. ealtinncim Rabbim senin bebeğini analı-babalı büyütsün inşallah. Yeşilzeytinim sana da tüm iyi dileklerm ve senin neşen hep daim olsun. ben çıkıyorum artık. Sanki biraz daha okursam hep ağlıcakmışım gibi geliyor. Yarın hepimiz bomba gib burada görüşelim inşallah. AEO

özür dilerim sizleri üzdüysem kusura bakmayım söz böyel üzüntülü şeyleri yazmam bir daha çok iyi yapmışsın canım onlarla bol bol zaman geçir benim babamda senin baban gibiydi 4evladı var 3 kı bir erkek ama derdi herkezi seviyorum ama seni başka derdi sen derdi beni hep kandırıyosun yapıyosun yapacagını derdiaklıma geldikçe gülerim hep burda olmasa işallah orda buluşuruz babamla
canım seninde başın sag olsun çok zordur anne babaya hiç benzemezmiş öyle derler diyenler allahım babanı baından eksik etmesin kimseyi yetim bırakmasın yaradan
Erkekim olacak teyzesi kısmetse sen öğrendinmi peki
canım çok sevindim bana göre erkek ama bakalım cuma belli olucak teyzesi işşallah saglıklı olsunda kız olmuş oglan olmuş önemli degil canım yeterki benim parçam olsun elimde ne kız ne erkek varbakalım kutudan ne çıkacak şansımacumayı iple çekiyorum ben
anneciklerr benim mesai de burda biter...kendinize iyi bakın yarın görüşmek üzre...

by bebem arayı açma özletme kendini

çok duygusallaştık bugün. gözüme toz kaçtı yine yahuu
yarın daha mutlu anne&daha mutlu bebek oluyoruz ona göre. :89:

kızlar erkek sağda oynarmış diye duydum doğruluk payı nedir iki önce bebişimin erkek olduğunu öğrendim bugün solumda oynadı kafam karıştı yorumlarınızı bekliyorum

sende bendensin desene bende 6 sene konuştum kanki naberama benim yaş 31 10 senelik evliyim yeni gelinim kızlar diyoya taze gelinim hayır ben taze gelinim kabak çiçegiyim maşşahım var

evet evet öğrenelim artık 16 mayısta öğrenicez biz teyzesi, leyna daha şanslı 6 sında gidecekmiş. benim daha erkendi de kociş gidiyor yine o gelince gidebilicez bu durumda...

neyse sayılı zaman çabuk geçermiş inşallah önce Allah hayırlısını sonra da cinsiyetini istediğiniz gibi nasip eder

canım biz de benzerini yaşadık. 12.haftada yüksek ihtimal erkek demişti, bu sefer de yüksek ihtimal kız dedi. Hayırlısı ben de 1 ay sonraki kontrolü bekliyorum

canım senin doktor desene ortaya karışık demişşbakalım bana ne dicek gösterirmi acaba benim sıpam teyzeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…