amin canım amin oglum olursa ismini koyucam işşallah kaynanamlar gıcıklık yapmazsa tabicanım sen yapa dur biz topikçe sana gelelim ne dersin
canım rabim babana ömür versin acısını göstermesin işşallah benim baban bu sene gellrise 2 sene olucak öleli babasızlık çok zorçok özlüyorum onu babacım okadr tedavi oldum hamile kalamadın diye hep üzülmüştü garibim anacıgıma demiş hanım paşanın ablalarının çocukları var paşamın yok demiş yardım edelimde tüp bebek yapsınlar yavrumun kolları boş kalmasın demiş babacım kalp krizinden vefat etti annem babam okadar yogun bakımda kaldıki 5 gün ablamla memlekete gittik nasıl aglıyorum otobüste kardeşim babamın resmini gösterdi o kocaman babam gitmiş yerine çok kötü bir tablo gelmişti makinalara baglıydı ablam dedi girip görücez degilmi abla dedi ablamda izin alırız dedi hatta dedim beni çok sever sesimi duysun bak nasılda ayagı kalkıcak dedik hastaneye gittik ailece öylen 1 de açılan kapılar açılmıyo sabırsızlanıyorum babamı görücem diye 1 .30 doktor çıktı başınıuz sag olsun dedi hastayı kaybettik o an bir sesim varmış babam benim sesimi duyup ayaga kalkıcaktım beni bırakıp nerelere gittin dedim secyeyle naşını çıkardılar bir gözü açıktı ah babam doyamadım sana çok özlüyorum onu keşkeler gelse ama dayanılmaz bir acı bu babalarınızın kıymetini bilin ne olur arayım şimdi seslerini duyun allah kimseyi babasız bırakmasın sayipsizlik çok zor hemde çok annem yanına çagırdı dediki rahmetlinin vasiyeti vardı bu paralar senin tüp bebek yaptır diye ayırdı dedielime tutuşturdu evladını ne düşünürdü babam yaptımmı tüp bebek gerek kalmadı dua etti galiba hamile kaldım parasına dokunmadım öyle bankada duruyo yavrum için saklıyorum dedesinin parasıyla isteklerini yerine getiricem işşallah
PAşam ağlattın beni allah sizlere uzun ömürler versin...
amin hiç birimizi anne baba evlat apayrı şeyler....
öyle canım annenin canı bin kere babanın canı bir bilyon ker yanarmış en acısıda kardeş acısıymış
canım çok geçmiş olsun inşallah Alllahın izniyle hastalığını atlatmıştır ve torunuyla beraber önünde uzun güzel yıllar vardır..
canım benim allah sabır versin gerçekten çok zor
Allah bşrdaha yaşatmasın inşallah
Bebeklerimiz dedelerinin ömrüne ömür katacak inşallah
ah canım ben poşuna panik atak -hastası olmadım anlatsam abartı dersiniz inanın ilk ogluma hamiletim önce annanemi kaybettim peşine ogluma ondan sonra teyzem öldüpaşam ağlama duvarı gibisin vallahi. ağzından her çıkana ağlıyor olucaz yakında.
başın sağ olsun canım, seni anlıyorum. ben de küçük yaşta annemi kaybettim maalesef. Allah hayatta kalanlara sağlıklı uzun ömür versin
amin canım tek tememnim kimsenin babası ölmesin işin garibi ben babamın ölücegini biliyodum ama konduramadım rüyalarım ve aklıma gelenler çıkıyoBaşın sağ olsun canım rabbim sizlere uzun ömür versin.
öyle canım şimdi bebegim beni mutlu ediyo yaradan işşallah mutlulugumu kursagımda bırakmaz ben biraz servis dışıyım namaz kılıp geliyorumpaşam canım benim allah rahmet eylesin allah mekanını cennet eylesin babacığının ...
çok zor zamanlar geçirmişsin sendeçok şükür ki bebeğin seninle şimdi dedeside kesinlikle bunu biliyor canım ben inanıyorum
yaa inan o kadar kötü oldum ki anlatamam ağlıyorum şimdi..başın sağolsun canım..nasıl güzel bi baban varmış Allah mekanını cennet etsin inşallah..
baba çok farklı bi şey dün babam benim onlara gideceğimi sanıyomuş gitmiş meyveler baklavalar almış. sonra annem söyledi bana baban sen geliceksin diye çok heveslenmişti dedi. o kadar kötü oldum ki ağlamaya başladım. eşim de çok üzüldü. akşam beni annemlere bıraktı onlarda kal bu akşam dedi. iyiki gitmişim diyorum şimdi sizin yazdıklarınızı okuyunca ertelememek gerekiyo bazı şeyleri hayatta..
geçmiş olsun canım hepimiz bi soğuk algınlığı atlattık. baharla birlikte tekrar coştu kimimizde. iğnenin bir zararı olsaydı vurmazlardı bence.. yarın iyi bir sonuç alırsın umarım 2 nin altında bir değerin vardır. çok büyütmüşsün annesii maşallah kuzuya :) cinsiyet öğrendiniz mi?
canım nasıl patladı neyde haslıyodukkiş çok zor oldumu patlatmambir yaşıma daha girdim düdüklüyü duydumda yumurtayı ilk defe duydum
Anladım canım ben diğer topikten sadece ebrar la özelden msjlaşıp duaları okuyorum benim kusmalar geçmedi hala canım tam 5 kilo verdim 4 ayımız bitti bu c.tesi bakalım kontrolümüz var allahım yavrunu sağlıkla bağışlasın canım inşallah
aynen canım ara sıra bende konuşuyorum neyse cinsitetin belli oldumu senin :26::26::26:
:) ben 1,5 sene sonra hamile kaldım yine tepki aldım daha erkendi diye duyanda 22 yaşındayım sanıcak.
28 oldum ayol
sağol canım,
aay cinsiyeti daha 12. haftada yüzde 90 erkek demişti doktor. ama 1 ay sonra kesin belli olur demişti.
şimdide göremedi, göstermedi bebişim, kordon tam o kısımda duruyodu bi türlü emin olamadı, doktor
bakalım haftaya tekrar gidicem, hayırlısı...
canım rabim babana ömür versin acısını göstermesin işşallah benim baban bu sene gellrise 2 sene olucak öleli babasızlık çok zorçok özlüyorum onu babacım okadr tedavi oldum hamile kalamadın diye hep üzülmüştü garibim anacıgıma demiş hanım paşanın ablalarının çocukları var paşamın yok demiş yardım edelimde tüp bebek yapsınlar yavrumun kolları boş kalmasın demiş babacım kalp krizinden vefat etti annem babam okadar yogun bakımda kaldıki 5 gün ablamla memlekete gittik nasıl aglıyorum otobüste kardeşim babamın resmini gösterdi o kocaman babam gitmiş yerine çok kötü bir tablo gelmişti makinalara baglıydı ablam dedi girip görücez degilmi abla dedi ablamda izin alırız dedi hatta dedim beni çok sever sesimi duysun bak nasılda ayagı kalkıcak dedik hastaneye gittik ailece öylen 1 de açılan kapılar açılmıyo sabırsızlanıyorum babamı görücem diye 1 .30 doktor çıktı başınıuz sag olsun dedi hastayı kaybettik o an bir sesim varmış babam benim sesimi duyup ayaga kalkıcaktım beni bırakıp nerelere gittin dedim secyeyle naşını çıkardılar bir gözü açıktı ah babam doyamadım sana çok özlüyorum onu keşkeler gelse ama dayanılmaz bir acı bu babalarınızın kıymetini bilin ne olur arayım şimdi seslerini duyun allah kimseyi babasız bırakmasın sayipsizlik çok zor hemde çokannem yanına çagırdı dediki rahmetlinin vasiyeti vardı bu paralar senin tüp bebek yaptır diye ayırdı dedielime tutuşturdu evladını ne düşünürdü babam yaptımmı tüp bebek gerek kalmadı dua etti galiba hamile kaldım parasına dokunmadım öyle bankada duruyo yavrum için saklıyorum dedesinin parasıyla isteklerini yerine getiricem işşallah
allah mekanını cennet etsin cnm allah babamı basımdan eksik etmesin ama inan çok iyi anlıyorum seni kaybetme korkusu bile yetiyo insana
özür dilerim sizleri üzdüysem kusura bakmayım söz böyel üzüntülü şeyleri yazmam bir dahayaa inan o kadar kötü oldum ki anlatamam ağlıyorum şimdi..başın sağolsun canım..nasıl güzel bi baban varmış Allah mekanını cennet etsin inşallah..
baba çok farklı bi şey dün babam benim onlara gideceğimi sanıyomuş gitmiş meyveler baklavalar almış. sonra annem söyledi bana baban sen geliceksin diye çok heveslenmişti dedi. o kadar kötü oldum ki ağlamaya başladım. eşim de çok üzüldü. akşam beni annemlere bıraktı onlarda kal bu akşam dedi. iyiki gitmişim diyorum şimdi sizin yazdıklarınızı okuyunca ertelememek gerekiyo bazı şeyleri hayatta..
canım seninde başın sag olsun çok zordur anne babaya hiç benzemezmiş öyle derler diyenler allahım babanı baından eksik etmesin kimseyi yetim bırakmasın yaradanpaşam ağlama duvarı gibisin vallahi. ağzından her çıkana ağlıyor olucaz yakında.
başın sağ olsun canım, seni anlıyorum. ben de küçük yaşta annemi kaybettim maalesef. Allah hayatta kalanlara sağlıklı uzun ömür versin
canım çok sevindim bana göre erkek ama bakalım cuma belli olucak teyzesi işşallah saglıklı olsunda kız olmuş oglan olmuş önemli degil canım yeterki benim parçam olsun elimde ne kız ne erkek varErkekim olacak teyzesi kısmetse sen öğrendinmi peki
anneciklerr benim mesai de burda biter...kendinize iyi bakın yarın görüşmek üzre...
canım insanların her dediğine çok kulak asmamak gerekiyo biz 6 yıllık beraberlikten sonra evlendik evliliğimizin 9. ayında, beraberliğimizinde nerdeyse 7. yılında hamile kaldım ama herkes bahane buldu bize. Halbuki o kadar gezip tozduk ki eşimle anlatamam. bütün aileye göre hala büyümedim halbuki 25 yaşındayım ben de..
çok duygusallaştık bugün. gözüme toz kaçtı yine yahuu
yarın daha mutlu anne&daha mutlu bebek oluyoruz ona göre.:89:
evet evet öğrenelim artık16 mayısta öğrenicez biz teyzesi, leyna daha şanslı 6 sında gidecekmiş. benim daha erkendi de kociş gidiyor yine o gelince gidebilicez bu durumda...
canım biz de benzerini yaşadık. 12.haftada yüksek ihtimal erkek demişti, bu sefer de yüksek ihtimal kız dedi. Hayırlısı ben de 1 ay sonraki kontrolü bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?