2011 Ekim Anneleri

çok duygusallaştık bugün. Gözüme toz kaçtı yine yahuu
Yarın daha mutlu anne&daha mutlu bebek oluyoruz ona göre. :89:

denizcim aTlamışım canım yazdığını allah anneciğinin mekanını cennet eylesin inşallah
Allah bizlere yavrularımızlar uzun ömürler nasip etsin inşallah

Son düzenleme:

canım biz de benzerini yaşadık. 12.haftada yüksek ihtimal erkek demişti, bu sefer de yüksek ihtimal kız dedi. Hayırlısı ben de 1 ay sonraki kontrolü bekliyorum

Allahım ya, ilginç bu doktorlar ya, hayır bunu göremiyolarsa başka şeyleride gözden kaçırıyolar mı sorusu geliyo insanın aklına...senin kaç haftalık oldu canım bebişin?

ealtın benıde ağlattın bende babamı kaybedelı ağustosta kaybedelı 3 yıl olcak

abımın kızını görebıldı sadece o doğacak dıye çok heyecanlıydı benım babam kız cocuklarını severdı daha çok ona daha doğmadan pembe tulumalmıstı biraz büyüyünce parka götürecekti onu hep yeğenımız 4 aylıkken babamı kaybetttık şimdi annem götürüyo babamın yerıne yeğenımızı park emınım babam ızlıyordur koluyordur
ben dedelerımı hıc görmedım benım çocuklarımda görmeyecek inşallah kayınpederime uzun ömür versinde o götürsün çocuklarımı parka

Son düzenleme:
kızlar merak ettim kuyruk sokumu denen yerde ağrı yaşayan var mı:78: ben yatakta dönemiyorum bile bazen bu ağrı yüzünden kalkmakta da zorlanıyorum bir hafta oldu başlayalı :44:

bende oluyor canım, 2 hafta önce falan başladı, doktor magnezyum ne kalsiyum verdi, otururken destek koy beline dedi... yatarken de bacaklarının arasına yastık al dedi, daha rahat edersin dedi...

hafifledi bu aralar ama okulda ayakta çok kaldığımda artıyor...

geçmiş olsun sana da...

seninde basın sağolsun cnm rahmetli annende eminimki izliyordur seni sen ne kadar göremesende o en zor anlarında hep yanındadır mekanı cennet olsun.....

denizcim aTlamışım canım yazdığını allah anneciğinin mekanını cennet eylesin inşallah
Allah bizlere yavrularımızlar uzun ömürler nasip etsin inşallah

oldu bebem yerim bebem ben o tozu

teşekkür ederim güzeller. sizler sağ olun. Amin.

neyse sayılı zaman çabuk geçermiş inşallah önce Allah hayırlısını sonra da cinsiyetini istediğiniz gibi nasip eder

Amin canım benim. Teşekkür ederim

bendede oluyo bacaklarımı uzatınca kesınlıkle ayaklarımı ust uste atamıyorum bacak arasına yastık alınca baya rahat edıyorum ve benım karnım çok büyüyor sankı göbeğimin alt kısmında ıcı su dolu balon hıssedıyorumm

kızlarr bu ara çapa da ikili test yaptırıp memnun kalan varm ııı

Ben toparlanıyorum arkadaşlar, az sonra çıkarım. Kendinize ve meleklerinize çok iyi bakın.
Sizler, hepimiz bu kadar anne baba düşkünüyken eminim çok iyi birer anne olacağız O güzel günleri hep birlikte görelim, birlikte yaşayalım inşallah :) Çok öpüyorum sizi, hepinize iyi akşamlar sevgiler...

işşallah dedesine naip olur artık seninde basın sag olsun canım

cnm menatı cennet olsun biricik babanın ben hep inanırım bizler onları göremesek de onlar hep bizim yanımızdalar yardımları hiç bitmiyor.....
inşallah allahım o günleri görmeyi benim babama nasip etmiştir de torunu hayatına hayat nesesine nese katar babamın tedavisi bitti şuan 1.5 bekliyoruz yaraları geçsin btsi çekilsin drlar bitti desin dünyalar benim olacak

Kızlar oku oku bitmedi yahu...
Yalnız çok komik, kimilerini okuyorum ağlıyorum, kimilerinkilerine de çok güldüm...
Öncelikle rahmetli babacığınızın ve anacığınızın mekanları cennet olsun. Benim babacığım ben 17 yaşındayken rahmetli oldu, acısı çok büyük, Allah kalanlara sağlıklı ömür versin.
Kilo konusunda bişeyler yazılmış, ay çok bozuldum... Bu topiğin, bu konudaki 'number one' ı' benim maalesef, ama hiç ısrar etmeyin, kaç kilo aldığımı asla söylemem Yalnız şunun da altını çiziyorum 3 aydan beri kıpırdamadan yatıyorum.
Kanamalı olan arkadaşlarda morallerini yüksek tutsunlar. Olmayınca birşey olmuyor, ama tabi kendinize çoook dikkat edin.

canım seninde başın sag olsun rabim onlarım ömürlerini bizlere versin işşallahsende benim gibisin galiba çok şükür kanamam yok ama rahim açıklıgı var malesef allah yardımcımız olsun işşallh

kötü olmuştur makinaya tutuver bari allahtan cıvık değilmiş
eşiminkini yımırtalı kızartırımda artık kendiminkini yoğurtla una bularım biraz sıçrayacak ama napiim

ben yıkayıp kurutup öyle kızartıyorum karnıbaharı, gayet de güzel oluyor...

afiyet olsun...

Sağol paşacığım, Allah hepsini rahmet eylesin, benim yavrucuğumunda plasentasında problem var maalesef...

bir bombada senden buna da ağladım... belki tuhaf gelecek ama ben pazar günlerimi annemle babama ayırıyorum...eşimi hafta içi ve c.tesi görüyorum ama pazarlarım onların oluyor...
canım hiç tuhaf gelmiyo bana en iyisni yapıyosun onların hakkı ödenmez sonradan keşkelerin olmaması için mümkün olduğu kadar zaman ayırmak çok önemli..

Sağol paşacığım, Allah hepsini rahmet eylesin, benim yavrucuğumunda plasentasında problem var maalesef...

ah canım hayırdır ne sorunu benim rahimimn dikilicek mayısta bakalım ameliyat kolay geçicekmi:18::18:kolaymış aslında ama gelde sen bunu bana anlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…