çok duygusallaştık bugün. Gözüme toz kaçtı yine yahuu
Yarın daha mutlu anne&daha mutlu bebek oluyoruz ona göre.:89:
çok duygusallaştık bugün. gözüme toz kaçtı yine yahuu
yarın daha mutlu anne&daha mutlu bebek oluyoruz ona göre.:89:
canım sen yapa dur biz topikçe sana gelelim ne dersin
canım rabim babana ömür versin acısını göstermesin işşallah benim baban bu sene gellrise 2 sene olucak öleli babasızlık çok zorçok özlüyorum onu babacım okadr tedavi oldum hamile kalamadın diye hep üzülmüştü garibim anacıgıma demiş hanım paşanın ablalarının çocukları var paşamın yok demiş yardım edelimde tüp bebek yapsınlar yavrumun kolları boş kalmasın demiş babacım kalp krizinden vefat etti annem babam okadar yogun bakımda kaldıki 5 gün ablamla memlekete gittik nasıl aglıyorum otobüste kardeşim babamın resmini gösterdi o kocaman babam gitmiş yerine çok kötü bir tablo gelmişti makinalara baglıydı ablam dedi girip görücez degilmi abla dedi ablamda izin alırız dedi hatta dedim beni çok sever sesimi duysun bak nasılda ayagı kalkıcak dedik hastaneye gittik ailece öylen 1 de açılan kapılar açılmıyo sabırsızlanıyorum babamı görücem diye 1 .30 doktor çıktı başınıuz sag olsun dedi hastayı kaybettik o an bir sesim varmış babam benim sesimi duyup ayaga kalkıcaktım beni bırakıp nerelere gittin dedim secyeyle naşını çıkardılar bir gözü açıktı ah babam doyamadım sana çok özlüyorum onu keşkeler gelse ama dayanılmaz bir acı bu babalarınızın kıymetini bilin ne olur arayım şimdi seslerini duyun allah kimseyi babasız bırakmasın sayipsizlik çok zor hemde çok annem yanına çagırdı dediki rahmetlinin vasiyeti vardı bu paralar senin tüp bebek yaptır diye ayırdı dedielime tutuşturdu evladını ne düşünürdü babam yaptımmı tüp bebek gerek kalmadı dua etti galiba hamile kaldım parasına dokunmadım öyle bankada duruyo yavrum için saklıyorum dedesinin parasıyla isteklerini yerine getiricem işşallah
mekanı cennet olsun inşallah.Allah geride kalanlarınıza ve bebişinize uzun ve hayırlı ömürler versin inşallah
canım biz de benzerini yaşadık. 12.haftada yüksek ihtimal erkek demişti, bu sefer de yüksek ihtimal kız dedi. Hayırlısı ben de 1 ay sonraki kontrolü bekliyorum
kızlar merak ettim kuyruk sokumu denen yerde ağrı yaşayan var mı:78: ben yatakta dönemiyorum bile bazen bu ağrı yüzünden kalkmakta da zorlanıyorum bir hafta oldu başlayalı :44:
seninde basın sağolsun cnm rahmetli annende eminimki izliyordur seni sen ne kadar göremesende o en zor anlarında hep yanındadır mekanı cennet olsun.....
denizcim aTlamışım canım yazdığını allah anneciğinin mekanını cennet eylesin inşallah
Allah bizlere yavrularımızlar uzun ömürler nasip etsin inşallah
oldu bebemyerim bebem ben o tozu
neyse sayılı zaman çabuk geçermiş inşallah önce Allah hayırlısını sonra da cinsiyetini istediğiniz gibi nasip eder
bende oluyor canım, 2 hafta önce falan başladı, doktor magnezyum ne kalsiyum verdi, otururken destek koy beline dedi... yatarken de bacaklarının arasına yastık al dedi, daha rahat edersin dedi...
hafifledi bu aralar ama okulda ayakta çok kaldığımda artıyor...
geçmiş olsun sana da...
işşallah dedesine naip olur artık seninde basın sag olsun canımealtın benıde ağlattın bende babamı kaybedelı ağustosta kaybedelı 3 yıl olcak
abımın kızını görebıldı sadece o doğacak dıye çok heyecanlıydı benım babam kız cocuklarını severdı daha çok ona daha doğmadan pembe tulumalmıstı biraz büyüyünce parka götürecekti onu hep yeğenımız 4 aylıkken babamı kaybetttık şimdi annem götürüyo babamın yerıne yeğenımızı park emınım babam ızlıyordur koluyordur
ben dedelerımı hıc görmedım benım çocuklarımda görmeyecek inşallah kayınpederime uzun ömür versinde o götürsün çocuklarımı parka
canım sen yapa dur biz topikçe sana gelelim ne dersin
canım rabim babana ömür versin acısını göstermesin işşallah benim baban bu sene gellrise 2 sene olucak öleli babasızlık çok zorçok özlüyorum onu babacım okadr tedavi oldum hamile kalamadın diye hep üzülmüştü garibim anacıgıma demiş hanım paşanın ablalarının çocukları var paşamın yok demiş yardım edelimde tüp bebek yapsınlar yavrumun kolları boş kalmasın demiş babacım kalp krizinden vefat etti annem babam okadar yogun bakımda kaldıki 5 gün ablamla memlekete gittik nasıl aglıyorum otobüste kardeşim babamın resmini gösterdi o kocaman babam gitmiş yerine çok kötü bir tablo gelmişti makinalara baglıydı ablam dedi girip görücez degilmi abla dedi ablamda izin alırız dedi hatta dedim beni çok sever sesimi duysun bak nasılda ayagı kalkıcak dedik hastaneye gittik ailece öylen 1 de açılan kapılar açılmıyo sabırsızlanıyorum babamı görücem diye 1 .30 doktor çıktı başınıuz sag olsun dedi hastayı kaybettik o an bir sesim varmış babam benim sesimi duyup ayaga kalkıcaktım beni bırakıp nerelere gittin dedim secyeyle naşını çıkardılar bir gözü açıktı ah babam doyamadım sana çok özlüyorum onu keşkeler gelse ama dayanılmaz bir acı bu babalarınızın kıymetini bilin ne olur arayım şimdi seslerini duyun allah kimseyi babasız bırakmasın sayipsizlik çok zor hemde çok annem yanına çagırdı dediki rahmetlinin vasiyeti vardı bu paralar senin tüp bebek yaptır diye ayırdı dedielime tutuşturdu evladını ne düşünürdü babam yaptımmı tüp bebek gerek kalmadı dua etti galiba hamile kaldım parasına dokunmadım öyle bankada duruyo yavrum için saklıyorum dedesinin parasıyla isteklerini yerine getiricem işşallah
mekanı cennet olsun inşallah.Allah geride kalanlarınıza ve bebişinize uzun ve hayırlı ömürler versin inşallah
amişn arkadasım bütün sevdiklrimizin cenneti makan olsun
işşallah dedesine naip olur artık seninde basın sag olsun canım
amişn arkadasım bütün sevdiklrimizin cenneti makan olsun
amınn canım inşallah
kızlar meraba msjların altındaki resimleri nasıl koydunuz yardımcı olurmusunuz daha yeniyim çözemedim
ealtın benıde ağlattın bende babamı kaybedelı ağustosta kaybedelı 3 yıl olcak
abımın kızını görebıldı sadece o doğacak dıye çok heyecanlıydı benım babam kız cocuklarını severdı daha çok ona daha doğmadan pembe tulumalmıstı biraz büyüyünce parka götürecekti onu hep yeğenımız 4 aylıkken babamı kaybetttık şimdi annem götürüyo babamın yerıne yeğenımızı park emınım babam ızlıyordur koluyordur
ben dedelerımı hıc görmedım benım çocuklarımda görmeyecek inşallah kayınpederime uzun ömür versinde o götürsün çocuklarımı parka
Kızlar oku oku bitmedi yahu...
Yalnız çok komik, kimilerini okuyorum ağlıyorum, kimilerinkilerine de çok güldüm...
Öncelikle rahmetli babacığınızın ve anacığınızın mekanları cennet olsun. Benim babacığım ben 17 yaşındayken rahmetli oldu, acısı çok büyük, Allah kalanlara sağlıklı ömür versin.
Kilo konusunda bişeyler yazılmış, ay çok bozuldum... Bu topiğin, bu konudaki 'number one' ı' benim maalesef, ama hiç ısrar etmeyin, kaç kilo aldığımı asla söylememYalnız şunun da altını çiziyorum 3 aydan beri kıpırdamadan yatıyorum.
Kanamalı olan arkadaşlarda morallerini yüksek tutsunlar. Olmayınca birşey olmuyor, ama tabi kendinize çoook dikkat edin.
kötü olmuştur makinaya tutuver bari allahtan cıvık değilmiş
eşiminkini yımırtalı kızartırımda artık kendiminkini yoğurtla una bularım biraz sıçrayacak ama napiim
canım seninde başın sag olsun rabim onlarım ömürlerini bizlere versin işşallahsende benim gibisin galiba çok şükür kanamam yok ama rahim açıklıgı var malesef allah yardımcımız olsun işşallh
canım hiç tuhaf gelmiyo bana en iyisni yapıyosun onların hakkı ödenmez sonradan keşkelerin olmaması için mümkün olduğu kadar zaman ayırmak çok önemli..bir bombada senden buna da ağladım... belki tuhaf gelecek ama ben pazar günlerimi annemle babama ayırıyorum...eşimi hafta içi ve c.tesi görüyorum ama pazarlarım onların oluyor...
Sağol paşacığım, Allah hepsini rahmet eylesin, benim yavrucuğumunda plasentasında problem var maalesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?