ah canım hayırdır ne sorunu benim rahimimn dikilicek mayısta bakalım ameliyat kolay geçicekmi:18::18:kolaymış aslında ama gelde sen bunu bana anlat
geçmiş olsun kaç haftalık gebesin cnm allah yardımcın olsun
geçmiş olsun kaç haftalık gebesin cnm allah yardımcın olsun
canım cetvel den mı bahsedıyorsunn
onun için son adet tarıhını yaz sanada yapalım
2 tane 5 aylık ogullarımı kaybettim rahim agzı açıklıgından doktorda dikiş atılmazsa durmaz diyo
evet cnm cetvelden bahsediyorum son adetim 5 ocak teşekkür ederim kimse ilgilenmiyodun benle bi tuhaflık var bu işte diyodum bende saolasın
evet cnm cetvelden bahsediyorum son adetim 5 ocak teşekkür ederim kimse ilgilenmiyodun benle bi tuhaflık var bu işte diyodum bende saolasın
kızlar bende istiyorum o cetvelden satım 11 ocak dogum tarihim 22 ekim
çok üzüldüm cnm dikilirse sorun yok sanırım bizimde bi akrabanın başında aynı dert yatıyo kızcağaz onada mayısta dikiş atılacakmış çok geçmiş olsun başka bebiş varmı
slm arkadaslar bi sorum olacak sizlere dokturunuz folik asiti kaçıncı haftadan itibaren kesti?ben14+4 günlük hamileyim ve doktorum kesmedi baska bi vitaminde vermedi...
http://lbdf.lilypie.com/LSxSp3.png
canım seninkininde linki bu aynen kontrol panelinden profili düzenle ve çizelge kısmına yapıştırıp kaydedersen olur tatlım..
bende yaptım : )
benbim doktorum 12 haftada 2'li test için gittiğimde folik asiti kesip yerine demir ve bir multi vitamin verdi ama demir hapı da multi vitamin de folik asit içeriyor zaten
http://lbdf.lilypie.com/7R7Fp3.png
canım çizelge linki bu senin kontrol panelinden profili düzenleye girip çizelge kısmına yapıştırabilirsin beğenmezsen eğer değiştirebilirimm
Hayılı olsun iklim ve ececim. Allahım hayırlsıyla kucağına almayı nasip etsin inş.
Zueleyha, ctesi -pazar kiminle görüştüysem "senin kızın olmayacak , oğlun olacak" dedi. ne alaka diye sorduğumda "Tipimin kız doğurmaya müsait olmadığını" öğrendim:44: Şimdi ben de meraklanmaya başladım iyi miNeyse 10 Mayıs'tan sonra kesinleşirse, damat bakmaya başlıcam topikten:89:
kızlarr bu minik kanat çırpışlarını bikaç gün öncesine kadar hissediyordum yada pıt pıtları ...... ama buaralar bişi hissetmiyorum ama bebeğimin iyi olduğunu düşünüyorum kötü bişi olsa hissederdim. birde buaralar ara ara mide bulantım ve öğürtülerim olmaya başladı yine. sonra akşamları karnım şişiyorda şişiyor 5 aylık hami,le gibi oluyorum orda olmasa niye bukadar gazım olsun diyorum kendi kendime ufff ayda bir kontrol çook yaa ben en çok 15 gün pimpiriklenmeden dayanabiliyorum :))))) buarada dün bir tanıdığımıza oturmaya gittik 5 yaşında kızları var soruları beni öldürdü :)))
abla senin karnına bebeği nasıl koydunuz ?
şeyyy siz evlisiniz değilmi ? / ozaman dudaktan da öpüşüyorsunuzdur ?
buarada eşime fare gibisin dedi sonrada başladı yanaklarını sıkmaya " tontiş yanaklım benim" deyip fıstık alıyordu ben hani fare suratlıydı deyince " fare suratlı ama yakışıklı " dedi sonra uzunca bi süre eşimi dudaklarından öpmeye çalıştı başaramayınca ozaman bende bu güsel totişi öperim diye poposunu öpmeye kalktı. ben gülmekten az daha ölücektim, zavallı eşimse bir avuç çocukla başedetmeye çalıştı eve gelince biz sakın bizim çocuğa dizi falan seyrettirmeyeliyim dedi :))))))
Canım ya bende istitorum alttaki çizelgeden uğraştım uğraştım yapamadım yardımcı olursan çok mutlu olurum 9 ocak oğluşum olacak inşallah
http://lbdf.lilypie.com/7R7Fp3.png
canım çizelge linki bu senin kontrol panelinden profili düzenleye girip çizelge kısmına yapıştırabilirsin beğenmezsen eğer değiştirebilirimm
canım teşekkür ederim ben dediğini yapamadım neresine yapıştırıcam anlamadım profilimin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?