2011 Ekim Anneleri

2 tane 5 aylık ogullarımı kaybettim rahim agzı açıklıgından doktorda dikiş atılmazsa durmaz diyo

çok üzüldüm cnm dikilirse sorun yok sanırım bizimde bi akrabanın başında aynı dert yatıyo kızcağaz onada mayısta dikiş atılacakmış çok geçmiş olsun başka bebiş varmı

slm arkadaslar bi sorum olacak sizlere dokturunuz folik asiti kaçıncı haftadan itibaren kesti?ben14+4 günlük hamileyim ve doktorum kesmedi baska bi vitaminde vermedi...

evet cnm cetvelden bahsediyorum son adetim 5 ocak teşekkür ederim kimse ilgilenmiyodun benle bi tuhaflık var bu işte diyodum bende saolasın

http://lbdf.lilypie.com/7R7Fp3.png

canım çizelge linki bu senin kontrol panelinden profili düzenleye girip çizelge kısmına yapıştırabilirsin beğenmezsen eğer değiştirebilirimm

Son düzenleme:
çok üzüldüm cnm dikilirse sorun yok sanırım bizimde bi akrabanın başında aynı dert yatıyo kızcağaz onada mayısta dikiş atılacakmış çok geçmiş olsun başka bebiş varmı

yok canım bu 3 çü ogullarımı 7 sene arayla kaybettim ben malesef yaradan bunu bana bagışlar işşallah
iltaap olmasa dikişler saglıklı dogum eger olursa dogum gene olur dedi doktoranlıcagım tedbiri alıcam sonucu yaradan göstericek

slm arkadaslar bi sorum olacak sizlere dokturunuz folik asiti kaçıncı haftadan itibaren kesti?ben14+4 günlük hamileyim ve doktorum kesmedi baska bi vitaminde vermedi...

benbim doktorum 12 haftada 2'li test için gittiğimde folik asiti kesip yerine demir ve bir multi vitamin verdi ama demir hapı da multi vitamin de folik asit içeriyor zaten

İyi Akşamlar Herkese;

Bugün çok moralim bozuk, mesaiye kaldım 2 saat fazladan, daha hala yok geçen haftaki performansını beğenmedim yok bilmem ne diyor adam çıldırıcam galiba, kendi de süper olsa tamam diyeceğim belki de benden farkı yok, üstelik sürekli ağrılarla uğraşan, hormonları çılgın atan da benim.

Neyse o sinirle mutfağa girdim, iki kap yemek yaptım, Deniz'den özenip pazara gittik eşimle pazar günü malzemeler ziyan olmasın dedim Biri istediğim gibi olmadı ama diğeri enfes kokular saçıyor

Geçmişi okumak istiyorum ama yorgunluktan oturacak mecalim kalmadı, biraz yatarak sırtımı belimi dinlendireyim de sonra göz gezdireceğim güzel sohbetlere

Bu arada Hard_disc Ktunnel da sökmedi buraya giremedim, onu da bloklayarak gerekli önlemi almışlar Çakalto Karlos lar

benbim doktorum 12 haftada 2'li test için gittiğimde folik asiti kesip yerine demir ve bir multi vitamin verdi ama demir hapı da multi vitamin de folik asit içeriyor zaten

Benim doktorum da multi vitamin verdi, ama ne folik asiti ne de vitamini içemedim, 16.hafta olacak daha hala bulantım var. İçemiyorum diye vicdan azabı da yapıyorum bir taraftan

http://lbdf.lilypie.com/7R7Fp3.png

canım çizelge linki bu senin kontrol panelinden profili düzenleye girip çizelge kısmına yapıştırabilirsin beğenmezsen eğer değiştirebilirimm

Canım ya bende istitorum alttaki çizelgeden uğraştım uğraştım yapamadım yardımcı olursan çok mutlu olurum 9 ocak oğluşum olacak inşallah

Bana da öyle diyorlardı, kesin oğlun olacak falan diye ama ben beklentilerinin bu olduğuna kanaat getirdim, hahayt kızlarımıza burdan damat çooook rumuz teyzesiii

Maşallah yaaa kopardı akıllı bıdık. Ama gerçekten çocuklara çok TV izletmemek gerek sonra 10 yaşında ergenliğe giriyorlar kadın gibi davranıyorlar aman Allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…