yok canım bu 3 çü ogullarımı 7 sene arayla kaybettim ben malesef yaradan bunu bana bagışlar işşallah
iltaap olmasa dikişler saglıklı dogum eger olursa dogum gene olur dedi doktoranlıcagım tedbiri alıcam sonucu yaradan göstericek
canim cizelge yaziyor dikkatli okursan goreceksin kucuk yazilarla yaziyo
canım çizelge yzısını gördüm kopyala yapıştır yaptım ama yapışmıyo benmi beceremedim yoksa siz farklımı yapıyosunuz
arkadaşlar bugün bebişimin bariz oynamasını hissettim solumda oynadı halada solumda şuan sizde hissediyomusunuz cuma günü erkek bebek dedi doktor ama erkek sağda oynar diye bekliyodum sizce bu söylentimi yorum beklişyorum
selam arkadaşlar hepinize iyi akşamlar. geçiyordum uğradım :)bi bakim dedim napiyosunuz diye. yeni katılan arkadaşlar olmuş hoş gelmişler.eve geldim yemek yedim 1 bolum house izleyip yatıcam az sonra. iyi geceler hepinize. cok oppttum siziii
canım eline yüregine saglık hepsi birbirinden güzel ,inan aynı senin gibi
canım iki bebegimdede özele gittim bundada ssk okmeydanına gidiyorum doktorumdanda çok memnunum o anladı zaten açıklıgıallah yardımcın olsun cnm herşey gönlünce olsun nereye gidiyosun doktora bende iyi bir doktor araştırıyorum bilgin varmı
canım sol erkek sag kız diyolar ama ortaya karışıklarda vararkadaşlar bugün bebişimin bariz oynamasını hissettim solumda oynadı halada solumda şuan sizde hissediyomusunuz cuma günü erkek bebek dedi doktor ama erkek sağda oynar diye bekliyodum sizce bu söylentimi yorum beklişyorum
selam arkadaşlar hepinize iyi akşamlar. geçiyordum uğradım :)bi bakim dedim napiyosunuz diye. yeni katılan arkadaşlar olmuş hoş gelmişler.eve geldim yemek yedim 1 bolum house izleyip yatıcam az sonra. iyi geceler hepinize. cok oppttum siziii
canım eline yüregine saglık hepsi birbirinden güzel ,inan aynı senin gibiama biraz pahalı eşime gösterdim çok beyendi ben diyorum fiyat çok pahalı o diyor iyidirde ondan diyor 10 sene beklemişim ben onun yolunu alırız ne olur diyo adam haklı dile kolay 10 senelik hasret var kız bu kesme şekeri bulunca beni kesin unutur he
canım iki bebegimdede özele gittim bundada ssk okmeydanına gidiyorum doktorumdanda çok memnunum o anladı zaten açıklıgıbenim rahimim şu an 2 cm yakın açıklık var bebek dedi büyüdükçe baskı yaptıgından rahim agzı zayıf oldugundan bebegi tutamıyor dedi okadar iyiki sigorta deyip geçmeyin yani özelle birebir vallahi dogumumu o yaptırdı kürtaşımıda o yaptı eşime demişler siz bu doktoru bırakmayın kadın özel yerlerde hastanelerded çalışmış çapadada birincilikleri var canım kadının bebegimi ekimde kaybettim ozamandır ona gidiyorum bu doktor başka ya yarın randevuyu aldım 11 bakalım ikili testin sonuçları çıksın işşallah iyi çıkar ona göre dikiş tarihini söylücek muhtemelen 2 mayıs ama gene o belirlicek dikişi :18::18::18::18:%95 şansın var dedi tabi dikişler enfeksiyon olmasa eger olursa dogum yenden başlaya bilir dedi günde 3 litre su iç dedi istanbuldaysan tavsiye ederim senin sorun neydi canım :26::26::26:
canım sol erkek sag kız diyolar ama ortaya karışıklarda varbende hissediyorum erkek kesin diyorum kimse inanmıyo bana oynadıgını sanki yalan söylücek halim varda
iyi yapmışsın şekerim görüşmeyeli keyifler nasıl
yaaa olmamış, profili düzenleden nereye yapıştırıyorsunuz cetveli arkadaşlar, yapamadım bir türlü
cnm ben üsküdarda özel bi hastaneye gidiyorum tahlillerimi merdivenköy ssk da yaptırıyorum bende çok memnun kaldım ssk dan ama her gittiğimde doktor değişmiş oluyo sen nasıl denk getiriyosun bide bana cuma günü erkek bebek dedi inansammı solumda oynadı buggün
canım ssknın doktorları var zaten kadın doguma giriyorum internetten adını alıyorum seninde gittigin yer varsa bak interntten ben randevu sistemine giriyorum doktoru buluyorum zaten bana kayıtlıordab alıyorum çokl kolay sende gittigi hastaneye gir bak dedigimi bulursun
bu arada avatar resmim nasıl olmuş yaşasın başardımama altına yazıyı nerden yazıyoduk ya bir gösterin benim gibi beceriksize
cnm bak ilk önce çizelgeyi kopyala sonra kntrol panelini aç orda profili düzenleye gel çizelge var orda oraya yapıştır sonrada değişiklikleri kaydet yap
yapıştırıyorum ama resmi desteklemiyor yazıyor. anlamadım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?