2011 Ekim Anneleri

allah yardımcın olsun cnm herşey gönlünce olsun nereye gidiyosun doktora bende iyi bir doktor araştırıyorum bilgin varmı

arkadaşlar bugün bebişimin bariz oynamasını hissettim solumda oynadı halada solumda şuan sizde hissediyomusunuz cuma günü erkek bebek dedi doktor ama erkek sağda oynar diye bekliyodum sizce bu söylentimi yorum beklişyorum

bence söylenti. çünkü benim de aynısı oldu hatta kızdır diye düsündüm ama %80 erkek dedi doktorum.

selam arkadaşlar hepinize iyi akşamlar. geçiyordum uğradım :)bi bakim dedim napiyosunuz diye. yeni katılan arkadaşlar olmuş hoş gelmişler.eve geldim yemek yedim 1 bolum house izleyip yatıcam az sonra. iyi geceler hepinize. cok oppttum siziii

ahvil teşekkürler yorum için kızlar bana cinsiyeti sigorta hastanesi söledi kendi doktoruma gitmeme daha onbeş gün var doğrumu acaba inanıyımı ikili taramada da erkek olabilir demişlerdi benim oğlum olmaz gibi geliyodu hep bana iki ızım varda inanamıyorum günaha giriyomuyum acaba böle araştırmayla onuda düşünmeden geçemiyorum allah hepimize sağlıklı hayırlı uğurlu bebişler nasip etsin

canım eline yüregine saglık hepsi birbirinden güzel ,inan aynı senin gibiama biraz pahalı eşime gösterdim çok beyendi ben diyorum fiyat çok pahalı o diyor iyidirde ondan diyor 10 sene beklemişim ben onun yolunu alırız ne olur diyo adam haklı dile kolay 10 senelik hasret var kız bu kesme şekeri bulunca beni kesin unutur he
allah yardımcın olsun cnm herşey gönlünce olsun nereye gidiyosun doktora bende iyi bir doktor araştırıyorum bilgin varmı
canım iki bebegimdede özele gittim bundada ssk okmeydanına gidiyorum doktorumdanda çok memnunum o anladı zaten açıklıgı benim rahimim şu an 2 cm yakın açıklık var bebek dedi büyüdükçe baskı yaptıgından rahim agzı zayıf oldugundan bebegi tutamıyor dedi okadar iyiki sigorta deyip geçmeyin yani özelle birebir vallahi dogumumu o yaptırdı kürtaşımıda o yaptı eşime demişler siz bu doktoru bırakmayın kadın özel yerlerde hastanelerded çalışmış çapadada birincilikleri var canım kadının bebegimi ekimde kaybettim ozamandır ona gidiyorum bu doktor başka ya yarın randevuyu aldım 11 bakalım ikili testin sonuçları çıksın işşallah iyi çıkar ona göre dikiş tarihini söylücek muhtemelen 2 mayıs ama gene o belirlicek dikişi :18::18::18::18:%95 şansın var dedi tabi dikişler enfeksiyon olmasa eger olursa dogum yenden başlaya bilir dedi günde 3 litre su iç dedi istanbuldaysan tavsiye ederim senin sorun neydi canım :26::26::26:

canım sol erkek sag kız diyolar ama ortaya karışıklarda varbende hissediyorum erkek kesin diyorum kimse inanmıyo bana oynadıgını sanki yalan söylücek halim varda

iyi yapmışsın şekerim görüşmeyeli keyifler nasıl

cnm ben üsküdarda özel bi hastaneye gidiyorum tahlillerimi merdivenköy ssk da yaptırıyorum bende çok memnun kaldım ssk dan ama her gittiğimde doktor değişmiş oluyo sen nasıl denk getiriyosun bide bana cuma günü erkek bebek dedi inansammı solumda oynadı buggün

yaaa olmamış, profili düzenleden nereye yapıştırıyorsunuz cetveli arkadaşlar, yapamadım bir türlü

canım ssknın doktorları var zaten kadın doguma giriyorum internetten adını alıyorum seninde gittigin yer varsa bak interntten ben randevu sistemine giriyorum doktoru buluyorum zaten bana kayıtlıordab alıyorum çokl kolay sende gittigi hastaneye gir bak dedigimi bulursun
bu arada avatar resmim nasıl olmuş yaşasın başardımama altına yazıyı nerden yazıyoduk ya bir gösterin benim gibi beceriksize

kontrol paneli profil düzenle kişisel rütbe ordan galiba cnm bi dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…