2011 Ekim Anneleri

kontrol paneli profil düzenle kişisel rütbe ordan galiba cnm bi dene istersen

canım teşekkür ederim allah razı olsun yaptım sayende benim 11 randevum var dua edinde sonuçlar iyi çıksın dikişimde belli olucak allah yardımcım olsun ne diyim iyi geceler sizlere bebelere süt içirmeyi unutmayın sakın

avatarın çok güzel bende netten randövü alıyorum ama doktor isimleri görünmüyo sadece gebe 1 gebe 2 diye ikisinden birine alıyorum işte ama bazen çok iyi doktorlara raslıyorum cuma günü ikinci düzey ultrason için gün almaya gittim baktım güleryüzlü ultrasonla bakmasını rica ettim baktı sağolsun herşey normal erkek bebek dedi şok oldum sigorta gibi hastanelerin cinsiyetini sölemediklerini sanıyodum neyse işte böle paylaşmak istedim allah herkesin gönlüne göre versin

benimde başıma aynısı geldi ama en sonunda oldu çizelgenin tam üstüne yapıştır

http ile başlayıp png ile biten yeri kopyalıycaksın

canım linki nereden aldın image url yazanın linkini alıp çizelge denen yere yapıştırırsan olur tatlım bir daha dene istersen...

Kızlar sağolun ama beceremedim gitti, neyse artık yarın uğraşacam sinir oldum iyi geceler sizeee...

kızlar regle 4 gün kaldı ben çok istiyorum anne olmayı ama adet sancımda var aranızda hamile olduğunu öğrenmeden adet sancısı çeken varmı lütfen yazın başka belirtimde var ama artık onları önemsemiyorum piskolojiktir diyr düşünüyorum lütfen yazın bana arkadaşlar şimdiden saolun ... allaha emanet olun

cm ben hamile kalınca da çektim adet sancısı gibi sancıları ama hamile kaldığım ay acayip baş dönmeleri sıcak basmaları felan yaşıyodum sonra öğrendimki gelmiş bebiş darısı sana inşallah

Hamile olduğumuzu öğrendikten sonra bile çektik adet sancısı Vücut yeni duruma alışana kadar adet dönemlerinde oluyo o sancılar İnşallah hamilesindir değilsende ümidini yitirme çalışmalara devam et

cnm ben öyleydim sanki adet olacakmısım gibi hissediyordum bütün adet belirtilerim vardı bebiş varsa zaten kan tahlilinde çıkar yarın bi yaptır istersen :))) hatta dr bana hamilesin dediğinde hayır nasıl olur ben adet olucam öyle hissediyorum demiştim :)))

sevsercim özel msj yazamıyorum şuan daha yeniyimde ama sıkıntını hissettim inan ama tatlım biraz bekle günün geçecekmi ben kandada idrardada gebelik testine inanamadım ultrasondan sonra inandım dedğim gibi sancım oldu biray kadar rabbim sanada nasip etsin dualarım senle

canım eşimden utanıyorum artık geçen aylardada öyle yaptığım oldu artık isteyemem ama kesin adet olcakmışım gibi hissediyorum ben böyle şaslı degilimki mucizeler olmazki bende dua edin lütfen öyle bi istiyorumki hamile olmayı anlatamam

rabbim yanında olsun hayırlı haberlerle gelirsin inşallah....
yuıppppyyyyyy başardım oğluşum cetvelini koymayı:79:

şükür cnm sonunda tüm topik seferber oldu valla :)))

ben hastanede yapılan kan tahlilini dedim cnm yakınında bi klinik falan varsa beklemeden yaptır benimda daha 5 6 günüm vardı ama kanda öğrendim :))

dualarımız seninle canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah

8 Mayısda muayenem var anneler gününde ama 2 gün önce annem burda olucak acaba 2 gün önce annemle mi gitsem yoksa anneler gününde yalnız gidip cinsiyeti kesin öğrenerek ilk anneler günü hediyemi mi alsam Tabi gösterirse öğrenicem

kızlar otur otur şiştim kalkıp mutfak toplamaya gidiyorum ben herkese iyigeceler tatlı rüyalar bebişlerimiz gelsin rüyalarımıza

ya sabah sabah dünkü konuşmaları hatırlatmak istemezdim ama beni mecbur bıraktınız yslzytn, ealitinn valla içim çıktı ağlamaktan üstüne de paşam tuz biber oldu.. benim babacım da 2009 ekim ayında ameliyat oldu, gırtlak kanseriydi.. ses kısıklığı uzun süredir vardı ama doktora gitmeyi reddetti hep benim düğünüm var diye. düğünü kimseye zehretmek istemiyorum düğünden sonra giderim, belki bir şey yoktur diye bizi teselli etti. kaldı ki kendi de doktor olduğu için ne olduğunu gayet iyi biliyordu aslında. gırtlağının dörtte üçü alındı, şimdi kanülle dolaşıyor. ameliyattan sonra kanülün çıkacağını ama zaman alacağını söyledi doktorumuz, 1,5 yıldır boğazındaki deliğin kapanmasını bekliyoruz. inşallah kapanır da biraz daha rahatlar babacım, çok şükür proteze gerek kalmadı ama o güzelim sesi çok çok kısık çıkıyor artık. babacığımın sesi çok güzeldi, zamanında trt'nin ses sanatçılığını bile birincilikle kazanmış şimdi en büyük üzüntüsü şarkı söyleyememek. benim de en büyük duam allahım babacığımın güzel sesini benim oğluma versin inşallah.
ealitinn baban için dua edeceğim, inşallah güzel haberler alırsınız en kısa zamanda.. allah yardımcınız olsun bu süreçte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…