yapıştırıyorum ama resmi desteklemiyor yazıyor. anlamadım gitti
kontrol paneli profil düzenle kişisel rütbe ordan galiba cnm bi dene istersen
canım ssknın doktorları var zaten kadın doguma giriyorum internetten adını alıyorum seninde gittigin yer varsa bak interntten ben randevu sistemine giriyorum doktoru buluyorum zaten bana kayıtlıordab alıyorum çokl kolay sende gittigi hastaneye gir bak dedigimi bulursun
bu arada avatar resmim nasıl olmuş yaşasın başardımama altına yazıyı nerden yazıyoduk ya bir gösterin benim gibi beceriksize
benimde başıma aynısı geldi ama en sonunda oldu çizelgenin tam üstüne yapıştır
http ile başlayıp png ile biten yeri kopyalıycaksın
canım linki nereden aldın image url yazanın linkini alıp çizelge denen yere yapıştırırsan olur tatlım bir daha dene istersen...
kızlar regle 4 gün kaldı ben çok istiyorum anne olmayı ama adet sancımda var aranızda hamile olduğunu öğrenmeden adet sancısı çeken varmı lütfen yazın başka belirtimde var ama artık onları önemsemiyorum piskolojiktir diyr düşünüyorum lütfen yazın bana arkadaşlar şimdiden saolun ... allaha emanet olun
kızlar regle 4 gün kaldı ben çok istiyorum anne olmayı ama adet sancımda var aranızda hamile olduğunu öğrenmeden adet sancısı çeken varmı lütfen yazın başka belirtimde var ama artık onları önemsemiyorum piskolojiktir diyr düşünüyorum lütfen yazın bana arkadaşlar şimdiden saolun ... allaha emanet olun
cnm ben öyleydim sanki adet olacakmısım gibi hissediyordum bütün adet belirtilerim vardı bebiş varsa zaten kan tahlilinde çıkar yarın bi yaptır istersen :))) hatta dr bana hamilesin dediğinde hayır nasıl olur ben adet olucam öyle hissediyorum demiştim :)))
rabbim yanında olsun hayırlı haberlerle gelirsin inşallah....canım teşekkür ederim allah razı olsun yaptım sayendebenim 11 randevum var dua edinde sonuçlar iyi çıksın dikişimde belli olucak allah yardımcım olsun ne diyim iyi geceler sizlere bebelere süt içirmeyi unutmayın sakın
yuıppppyyyyyy başardım oğluşum cetvelini koymayı:79:
canım eşimden utanıyorum artık geçen aylardada öyle yaptığım oldu artık isteyemem ama kesin adet olcakmışım gibi hissediyorum ben böyle şaslı degilimki mucizeler olmazki bende dua edin lütfen öyle bi istiyorumki hamile olmayı anlatamam
canım eşimden utanıyorum artık geçen aylardada öyle yaptığım oldu artık isteyemem ama kesin adet olcakmışım gibi hissediyorum ben böyle şaslı degilimki mucizeler olmazki bende dua edin lütfen öyle bi istiyorumki hamile olmayı anlatamam
cnm Tickerfactory.com da var bunlar ama bende daha yeni üyeyken sağolsunlar benimkini de kızlar yapmıstıealtinn cnm senin cetvelin çok hoşuma gitti bunları nerden buluyosunuz nasıl ayrlıyosunuz yardımcı olurmusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?