2011 Ekim Anneleri

cok gecmıs olsun rabbım sıfaversın babana en kısa surede insallah ve tabı butun hastalarada

Günaydın kızlar bulantısız agrısız guzel bır gun dılıyorum hepınıze bugun temızlıkvar annemde nermın teyzemızı beklıyoruz oglum durmadıgından ben anneme gıdıyorum tabı 2. dogunca tasınamam habıre alısıcak oglumda artık aksama mıs gıbı olucak evım
ruyamda kızım vardı 4 5 yaslarında cok guzeldı bı dahakı ultrasonakadar nasıl dayanıcam bılmıyorum 3 hafta 2 gun kaldı gun sayar oldum ama 1 ayı tam doldurmada gıderım belkı 2lı testımı almıs dun esım onu gosterme bahanesıyle gıdebılırım kendıdoktoruma gostercek esım kendıde bakmıs ıyı dıo ama bahane olsundasu cınsıyet olayından emın oluyımalısverıs yapmamak ıcın kendımı zor tutuyorum

amin inşallah,çok teşekkür ederim. bugün bende de temizlik var ama kendim yapacağım şimdi sabah keyfi yapıyorum kendimi bir kaldırtabilsem de balkonu yıkasam.. zaman çabuk geçsin inşallah, bir de umarım kızın olur.. bir erkeğin üstüne iyi gider

amın ınsallah bı kız bı erkek sonra yıne kız dendı :) oglusum kız dıyo hatta zeybep dıyo ona bakalım hayırlısı
kolay gelsın sanada benım balkonlarım kapalı halı var supurup sılıyorum cok ozledım mıs gıbı balkon yıkıyıp oturmayı havada guzel ama kendını fazla yorma dınllenerek ıs yap

Son düzenleme:

hadi bakalım o zaman inşallah oğulcuğunun içine doğan olur :) ben de çamaşırları balkona asayım biraz balkon keyfi yapayım diyorum, o nedenle hemen kalkmalıyım yoksa işler kalacak..
herkese güzel günler

Şükür edin bu günlerinize babanız yanınızda ona her ihtiyacınız olduğunda dizinin dibinde olabilirsiniz ben öyle isterdim ki şu an sizin yerinizde olmayı.Bu illet hastalık babamı aldı benden midesinin hepsi alınmıştı,çekitiği acılar sancılara dayanamayıp inlemeleri dün gibi aklımda.sadece sesini duyabilmek için nelerden vaz geçmem.İsterdim ki 95 kg.dağ gibi babamı takım elbisesiyle hatırlamak şimdi hatırımda kalan 45 kg.yatakta kolunda serum tüm acılarına rağmen bizi gördüğünde yüzünde güller açması.

günaydınlar herkese..ben bişey sorucaktım sizlere.bende çok aşırı kabızlık başladı.bu sabah bagırsak sancısıyla uyandım.çok fenaa.sizlerde de varmı kabızlık.buna bi çare varmı acaba yaaa (

Ben her gün meyve suyu olarak kayısı tüketiyorum,geçti artık tuvalet sorunum yok.

Son düzenleme:
kızlar günayyydııın sütümü içtim geldiimm

bakınn ne buldummm

Bi kızım olsun..
Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime..
Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede
gaz sancıLarını gördükçe içim acısada
kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım.
Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim'
diye içim sızlasın ..
İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona..
Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim..
Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım..
Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp..
Dudakları bal gibi aynı sen..
Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler ..
Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım..
Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım ..
Kızımın saçları çıkmaya başladığında
minicik tokalarla süsleyip püsleyim onuşelaleler yapayım saçlarından ..
Yürümeye başladığındakülotlu çorapla minicik eteğiyle göreyim onu ..
Gurur duyayım bu benim kızım diye ..
tıpış tıpış yürürken bezi yüzündentebessümümle
Allahıma hep şükredeyim..
O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla..Olmaz mı ? ..

Günaydın kızlarrr..
Maşallah akşamda çok konuşmaya başlamışınız artık. Valla kaç gündür saat 9 oldu mu yatıyorum ben.Yemeği yedikten sonra yatmak kilo aldırıyor ama napim bu ara uyku bastırıyor.
Zuleyhacım akşamda olsa yaz da haber alalım senden. İnterneti kısıtlayan şirketelere de uyuz oluyorum bu arada.

senin hastane bizim sigorta gibi degilmşiş deseneneyse boşver iyilerya sen ona bak inan dogum yaptım sigortada özel gibi ne bagırma ne çagırma hatta kürtaj yaparken bile kaç tane seroma igne koydu doktor dedi canın acımıcak canı korma dedi bende acısa ne olur acımasa ne olur ben ölmüşüm zaten demiştim şimdide söz verdi o bebek için elimden geleni yapıcam söz dedi bebegini kucagına almam için elimden geleni yapıyorum dedi yavrumu gördüm ultrosonda bak dedi annesi kalbi güzek atıyo siz düşünün artık yattıgım yerde gözlerimdeki yaşı hatta kızdı bak aglama annesi miniginide üzüyosun dedi şşallah sag saglim bir dogumumu yapıyım hediye alıcam götürücem o mubarek ellerinden öpücem çünkü hiç bir doktor ban öyle davranmadı özel hissettim kendimi inanın beni görünce başlıyo demeye oooo bilinçli hastam gelmiş diyor

yuıppppyyyyyy başardım oğluşum cetvelini koymayı:79:
aferim sana benim gibi beceriksiz arkadaşım becerdigin için bu kupa ikimize gelsin çünkü bende başardım avatarım nasıl ama aynı bana benziyo
canım bak benimde annem çok istiyo yavrumu görmeyi nasip ulursa cuma götürücem görsün süpriz haberi bile yok merak ediyorum tepkisini
allah razı olsun canım dün bir duygu patlaması yaşadık topikçe iyide oldu eskileri yadettik allahım sanada sabır versin şifa versin haklısın benimde babam çok kiloloydu şeker hastası oldu birde üstüne 8 senedir felçlüydi anlıcagın sag tarafı tutmyodu ne elini kaldırabiliyo nede ayagını atabiliyodu sürüyodu giderken burde eşimin bir akrabası var hep gördügümde aklıma babacım geliyo çok aglıyorumnur içinde yatsız babalarımız allahım kalanlara ömür versin şifa versin işşallah
bundan sonra sana asker dicem soruyorum duy sesimi asker şafak kaç
inan gözlerim dolarak okudum gözlerimden yaşlar akıyo inan herkez babasının kıymetini bilsinler elden gidince ozaman kıymetini bilmesinler babam felç geçirdi memleketten istanbula geldi 4 ay ben baktım çocuk gibi bir utanması vardı sıkılması vardı hiç unutamıyorum kopnduramıyodu kendine felçligi ah babacım diyorum keşke dursaydında ellerimle sana gene baksaydım nefesi bile yeterdi inanın bunababalarınızın kıymetini bilin onları üzmeyin kırmayın sakın çünkü onlar dünyaya bir kere geliyo ne ama ne eş yerini tutamıyor kayımpederime bile bir başka baba diyorum ama kendi babam gibi olmasada allah razı olsun oda bana çok iyi şakacı biri kaynanam diyo birbirimizi bulunca baba kız gene başladılar diyor
canım kuru kayısı ye birde incir test edip onaylandı ilaçlar yapıyo kabız

günaydın herkeze canlarım doktor teyzeye gitmeden dedim bir bakalım neler yapmış teyzeler

Sibelcim kilo alman çok normal. Ben sadece 10 gün yattım anında 1,5 kilo aldım. Yani senin gibi 3 ay yatsam şu anda 13,5 kilo almış olmam gerekiyordu. Ayyy Daha çok mu yatacaksın canım sen? Allah kolaylık versin.

günaydın kızlarrr...kuyruk sokumu ve kasıkları ağrıyanlar...ben idrar kültürü vermiştim bişi çıkmadı konunun idrar yoluyla alakası yokmuş(

günaydın kızlarrr...kuyruk sokumu ve kasıkları ağrıyanlar...ben idrar kültürü vermiştim bişi çıkmadı konunun idrar yoluyla alakası yokmuş(

canım bebek büyüyo bebek birde çok oturma ayaktada durma bak nasıl geçiyo eşim dün geldi eve oooo paşa hanım bir isteginiz varmı efendim çay kahve dedi çünkü yatakta oturmuş bir şekilde size laf yetiştiiriyodumcanım dedim inan çok iyi oldu geldigin sana zahmet meyva suyu koyda getir dedim ne yapayım yerimden kalakmıyorum yasak sehpanın üstüne koydun zulayı dedim insan arasıra ugrar bakar yavrunun erzagı bitmiş diye dedim bak bak sen dedi

günaydın herkesee, mutlu sabahlarrr:)) benim bugün içim biraz buruk. dün bebeklerimin cinsiyetlerini öğrendim. bebek 2 kesin erkekmiş. bebek 1 ise bağdaç kurmuş oturuyo, yani dr göremedi ama erkeğe benziyor dedi. galiba oda erkek. kızım olmayacak biliyorum şimdi herkes allah sağsalim evlat versin diyecek. o bir gercek ama birde içimdeki gerçek var. yüce rabbim içimi biliyor, kimi kandıracağımki kız istiyordum. neyse hala minicikte olsa bir ihtimal var hala... bu arada erkek olan cok fena acıtıyor canımı, kasıklarıma batıyor hep. ama diğeri cok sakin. umarım dr yanılmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…