cok gecmıs olsun rabbım sıfaversın babana en kısa surede insallah ve tabı butun hastalaradaya sabah sabah dünkü konuşmaları hatırlatmak istemezdim ama beni mecbur bıraktınızyslzytn, ealitinn valla içim çıktı ağlamaktan üstüne de paşam tuz biber oldu.. benim babacım da 2009 ekim ayında ameliyat oldu, gırtlak kanseriydi.. ses kısıklığı uzun süredir vardı ama doktora gitmeyi reddetti hep benim düğünüm var diye. düğünü kimseye zehretmek istemiyorum düğünden sonra giderim, belki bir şey yoktur diye bizi teselli etti. kaldı ki kendi de doktor olduğu için ne olduğunu gayet iyi biliyordu aslında. gırtlağının dörtte üçü alındı, şimdi kanülle dolaşıyor. ameliyattan sonra kanülün çıkacağını ama zaman alacağını söyledi doktorumuz, 1,5 yıldır boğazındaki deliğin kapanmasını bekliyoruz. inşallah kapanır da biraz daha rahatlar babacım, çok şükür proteze gerek kalmadı ama o güzelim sesi çok çok kısık çıkıyor artık. babacığımın sesi çok güzeldi, zamanında trt'nin ses sanatçılığını bile birincilikle kazanmış şimdi en büyük üzüntüsü şarkı söyleyememek. benim de en büyük duam allahım babacığımın güzel sesini benim oğluma versin inşallah.
ealitinn baban için dua edeceğim, inşallah güzel haberler alırsınız en kısa zamanda.. allah yardımcınız olsun bu süreçte.
cok gecmıs olsun rabbım sıfaversın babana en kısa surede insallah ve tabı butun hastalarada
Günaydın kızlar bulantısız agrısız guzel bır gun dılıyorum hepınıze bugun temızlıkvar annemde nermın teyzemızı beklıyoruz oglum durmadıgından ben anneme gıdıyorum tabı 2. dogunca tasınamam habıre alısıcak oglumda artık aksama mıs gıbı olucak evım
ruyamda kızım vardı 4 5 yaslarında cok guzeldı bı dahakı ultrasonakadar nasıl dayanıcam bılmıyorum 3 hafta 2 gun kaldıgun sayar oldum ama 1 ayı tam doldurmada gıderım belkı 2lı testımı almıs dun esım onu gosterme bahanesıyle gıdebılırım kendıdoktoruma gostercek esım kendıde bakmıs ıyı dıo ama bahane olsundasu cınsıyet olayından emın oluyımalısverıs yapmamak ıcın kendımı zor tutuyorum
amin inşallah,çok teşekkür ederim. bugün bende de temizlik var ama kendim yapacağımşimdi sabah keyfi yapıyorum kendimi bir kaldırtabilsem de balkonu yıkasam.. zaman çabuk geçsin inşallah, bir de umarım kızın olur.. bir erkeğin üstüne iyi gider
amın ınsallah bı kız bı erkek sonra yıne kız dendı :) oglusum kız dıyo hatta zeybep dıyo ona bakalım hayırlısı
kolay gelsın sanada benım balkonlarım kapalı halı var supurup sılıyorum cok ozledım mıs gıbı balkon yıkıyıp oturmayı havada guzel ama kendını fazla yorma dınllenerek ıs yap
ya sabah sabah dünkü konuşmaları hatırlatmak istemezdim ama beni mecbur bıraktınızyslzytn, ealitinn valla içim çıktı ağlamaktan üstüne de paşam tuz biber oldu.. benim babacım da 2009 ekim ayında ameliyat oldu, gırtlak kanseriydi.. ses kısıklığı uzun süredir vardı ama doktora gitmeyi reddetti hep benim düğünüm var diye. düğünü kimseye zehretmek istemiyorum düğünden sonra giderim, belki bir şey yoktur diye bizi teselli etti. kaldı ki kendi de doktor olduğu için ne olduğunu gayet iyi biliyordu aslında. gırtlağının dörtte üçü alındı, şimdi kanülle dolaşıyor. ameliyattan sonra kanülün çıkacağını ama zaman alacağını söyledi doktorumuz, 1,5 yıldır boğazındaki deliğin kapanmasını bekliyoruz. inşallah kapanır da biraz daha rahatlar babacım, çok şükür proteze gerek kalmadı ama o güzelim sesi çok çok kısık çıkıyor artık. babacığımın sesi çok güzeldi, zamanında trt'nin ses sanatçılığını bile birincilikle kazanmış şimdi en büyük üzüntüsü şarkı söyleyememek. benim de en büyük duam allahım babacığımın güzel sesini benim oğluma versin inşallah.
ealitinn baban için dua edeceğim, inşallah güzel haberler alırsınız en kısa zamanda.. allah yardımcınız olsun bu süreçte.
günaydınlar herkese..ben bişey sorucaktım sizlere.bende çok aşırı kabızlık başladı.bu sabah bagırsak sancısıyla uyandım.çok fenaa.sizlerde de varmı kabızlık.buna bi çare varmı acaba yaaa(
Ben her gün meyve suyu olarak kayısı tüketiyorum,geçti artık tuvalet sorunum yok.
senin hastane bizim sigorta gibi degilmşiş deseneavatarın çok güzel bende netten randövü alıyorum ama doktor isimleri görünmüyo sadece gebe 1 gebe 2 diye ikisinden birine alıyorum işte ama bazen çok iyi doktorlara raslıyorum cuma günü ikinci düzey ultrason için gün almaya gittim baktım güleryüzlü ultrasonla bakmasını rica ettim baktı sağolsun herşey normal erkek bebek dedi şok oldum sigorta gibi hastanelerin cinsiyetini sölemediklerini sanıyodum neyse işte böle paylaşmak istedim allah herkesin gönlüne göre versin
aferim sana benim gibi beceriksiz arkadaşım becerdigin için bu kupa ikimize gelsinyuıppppyyyyyy başardım oğluşum cetvelini koymayı:79:
canım bak benimde annem çok istiyo yavrumu görmeyi nasip ulursa cuma götürücem görsün süpriz haberi bile yok merak ediyorum tepkisini8 Mayısda muayenem var anneler gününde ama 2 gün önce annem burda olucak acaba 2 gün önce annemle mi gitsem yoksa anneler gününde yalnız gidip cinsiyeti kesin öğrenerek ilk anneler günü hediyemi mi alsam Tabi gösterirse öğrenicem
allah razı olsun canım dün bir duygu patlaması yaşadık topikçe iyide oldu eskileri yadettik allahım sanada sabır versin şifa versin haklısın benimde babam çok kiloloydu şeker hastası oldu birde üstüne 8 senedir felçlüydi anlıcagın sag tarafı tutmyodu ne elini kaldırabiliyo nede ayagını atabiliyodu sürüyodu giderken burde eşimin bir akrabası var hep gördügümde aklıma babacım geliyo çok aglıyorumya sabah sabah dünkü konuşmaları hatırlatmak istemezdim ama beni mecbur bıraktınızyslzytn, ealitinn valla içim çıktı ağlamaktan üstüne de paşam tuz biber oldu.. benim babacım da 2009 ekim ayında ameliyat oldu, gırtlak kanseriydi.. ses kısıklığı uzun süredir vardı ama doktora gitmeyi reddetti hep benim düğünüm var diye. düğünü kimseye zehretmek istemiyorum düğünden sonra giderim, belki bir şey yoktur diye bizi teselli etti. kaldı ki kendi de doktor olduğu için ne olduğunu gayet iyi biliyordu aslında. gırtlağının dörtte üçü alındı, şimdi kanülle dolaşıyor. ameliyattan sonra kanülün çıkacağını ama zaman alacağını söyledi doktorumuz, 1,5 yıldır boğazındaki deliğin kapanmasını bekliyoruz. inşallah kapanır da biraz daha rahatlar babacım, çok şükür proteze gerek kalmadı ama o güzelim sesi çok çok kısık çıkıyor artık. babacığımın sesi çok güzeldi, zamanında trt'nin ses sanatçılığını bile birincilikle kazanmış şimdi en büyük üzüntüsü şarkı söyleyememek. benim de en büyük duam allahım babacığımın güzel sesini benim oğluma versin inşallah.
bundan sonra sana asker dicem soruyorum duy sesimi asker şafak kaçcok gecmıs olsun rabbım sıfaversın babana en kısa surede insallah ve tabı butun hastalarada
Günaydın kızlar bulantısız agrısız guzel bır gun dılıyorum hepınıze bugun temızlıkvar annemde nermın teyzemızı beklıyoruz oglum durmadıgından ben anneme gıdıyorum tabı 2. dogunca tasınamam habıre alısıcak oglumda artık aksama mıs gıbı olucak evım
ruyamda kızım vardı 4 5 yaslarında cok guzeldı bı dahakı ultrasonakadar nasıl dayanıcam bılmıyorum 3 hafta 2 gun kaldıgun sayar oldum ama 1 ayı tam doldurmada gıderım belkı 2lı testımı almıs dun esım onu gosterme bahanesıyle gıdebılırım kendıdoktoruma gostercek esım kendıde bakmıs ıyı dıo ama bahane olsundasu cınsıyet olayından emın oluyımalısverıs yapmamak ıcın kendımı zor tutuyorum
inan gözlerim dolarak okudumŞükür edin bu günlerinize babanız yanınızda ona her ihtiyacınız olduğunda dizinin dibinde olabilirsiniz ben öyle isterdim ki şu an sizin yerinizde olmayı.Bu illet hastalık babamı aldı benden midesinin hepsi alınmıştı,çekitiği acılar sancılara dayanamayıp inlemeleri dün gibi aklımda.sadece sesini duyabilmek için nelerden vaz geçmem.İsterdim ki 95 kg.dağ gibi babamı takım elbisesiyle hatırlamak şimdi hatırımda kalan 45 kg.yatakta kolunda serum tüm acılarına rağmen bizi gördüğünde yüzünde güller açması.
canım kuru kayısı ye birde incir test edip onaylandı ilaçlar yapıyo kabızgünaydınlar herkese..ben bişey sorucaktım sizlere.bende çok aşırı kabızlık başladı.bu sabah bagırsak sancısıyla uyandım.çok fenaa.sizlerde de varmı kabızlık.buna bi çare varmı acaba yaaa(
Kızlar oku oku bitmedi yahu...
Yalnız çok komik, kimilerini okuyorum ağlıyorum, kimilerinkilerine de çok güldüm...
Öncelikle rahmetli babacığınızın ve anacığınızın mekanları cennet olsun. Benim babacığım ben 17 yaşındayken rahmetli oldu, acısı çok büyük, Allah kalanlara sağlıklı ömür versin.
Kilo konusunda bişeyler yazılmış, ay çok bozuldum... Bu topiğin, bu konudaki 'number one' ı' benim maalesef, ama hiç ısrar etmeyin, kaç kilo aldığımı asla söylememYalnız şunun da altını çiziyorum 3 aydan beri kıpırdamadan yatıyorum.
Kanamalı olan arkadaşlarda morallerini yüksek tutsunlar. Olmayınca birşey olmuyor, ama tabi kendinize çoook dikkat edin.
günaydın kızlarrr...kuyruk sokumu ve kasıkları ağrıyanlar...ben idrar kültürü vermiştim bişi çıkmadı konunun idrar yoluyla alakası yokmuş(
Günaydın güzel anneler ve mis bebeleriiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?