2011 Ekim Anneleri

ALLAH SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN YAVRULARINI
BEKLE BAKALIM CANIM BELKİDE O GÖSTERMEYEN MİNNAK UTANGAÇ KIZIMIZDIR :79:
ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH

benım 2 doktorda farklı soyledıgı ıcın netten baya arastırdım 17.haftada pıpısının resmını verıpte 37 . haftada kız oldugunu ogrenen bıle var yengemınde ıkılrı var doguma kadar bı kız bı erkektı dogumda ıkısıde kız dogdu rabbım gonlune gore verır ınsallah her annenın hayalı sanırım bı kıza bır arkadasa sırdasa sahıp olmak senı ıyı anlıyorum hala bı olasılık var umarım bagdac kuran mınık kızdırda annesını sevındırır canım

Canım Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin. İkisi de çok güzel bence. Ama belli de olmaz belki yanlış görmüştür benim bir ay önceki kontrolde yüksek ihtimal erkek demişti geçen hafta gittiğimde büyük ihtimal kız dedi.

yerim ben sizi buda bizden size
Kız ahestem sabah sabah senin resimdeki fırat gibi boyum kadar ekmek yedim :78:
Maşallah bana bugün uzun zamandır bu kadar sağlam kahvaltı etmemiştim

Maşallah afiyet olsun canım, iyi yapmışsın
ben de dün akşam acayip iyi yemek yedim.. ekmeksiz:82:
uzun zamandır tad alarak keyifle yediğim ikinci yemekti.. Hem karnım doydu hem mutlu oldum

Annesi çok ayıp üzülür şimdi meleklerin sen böyle söyleyince... Dr yanılma payı oluyor canım üzülme, inş biri kız diğeri erkek olur. Allah gönlüne göre versin. Benim de kardeşlerim ikiz, biri ız diğeri erkek. talhamız çok yaramızdı da esramız aynı oranda sakindi...
Belki diğeri kızdırda ondan uysal gelmiştir sana

Maşallah afiyet olsun canım, iyi yapmışsın
ben de dün akşam acayip iyi yemek yedim.. ekmeksiz:82:
uzun zamandır tad alarak keyifle yediğim ikinci yemekti.. Hem karnım doydu hem mutlu oldum

OH YARASIN OĞLUMUN KANKASINA
AFİYET BAL ŞEKER OLSUN
DÜN RÜYAMDA OĞLUM NASIL HAREKET EDİYORDU ANLATAMAM KARNIM Bİ O YANA SAVRULUYO Bİ BU YANA ELİMİ KOYMAYA ÇALIŞIYORUM GEÇTİĞİ YERE SIPA O KADAR HIZLI Kİ YETİŞEMİYORUM AYY ÇOK GÜZELDİ YA TEBESSÜM EDEREK UYANDIRDI ANNESİNİ OĞLUM BU SABAH

Günaydın güzel anneler ve mis bebeleriiii
günaydın bebem hepinize

inan seni çok iyi anlıyoum yanılma payları çok olabiliyo bakmışsın öteki kız olmuş olmasad öüzülme allahım amnalı babalı saglıklı saatli büyütsün işallah inan senin yerinde olmak için çok kişi var mesela ben 2 oglumuda kaybettim erken dogumdan onların yerine koyar severdin vallahi birdahki sefere olur artık üzülme allahım seni ayırmasın yavrundanbak ben ikinciye hamile kaldım ablam rüyasında kız görmüş kıza adaplendik neyse doktor dedi erkek dedim tüh ablam rüyasında gördüydü kız degil erkekmiş dedim neyse içim buruklaştı sizi kandırsam allahı kandıramam sonra bebegimi kaybettigim akşam şöyle dedim ne olur yarabbim verdigine karşı geldim vallahide billahide olsun oglum ne olur bunu elimden alma diye çok agladım hstanede bir yerden vicdan azabı çekiyorum inan diyorum ne kadar nakördün paşa bunu bulamayanda var yazık sana diye çok suşledim kendimi ah evimin duvarları dile gelsede konuşsa şimdide hamileyim içimdekini sorarsan erkek istiyorum rabbim beni affetsin diye ben beccillik çok yaptım ne çabuk unuttum rabbime yalvardıgım günleri okadar tedavi oldum hamile kalamadım ama elimdekinin kıymetini biliemedim halen vicdan azabı çekiyorum kesinlikle seni kırmak degil baksadım başıma hgeldi paylaşma istedim yaradan kalbinde ne varsa onu tattırsın işşallah kardeşim sana ama benim durumuma kimsse düşmesin aklımdan diyorum elindekinin kıymetini bilmedin giti elinden dedimam şuıda var erkek oldugunu duydugumda aynı senin gibi oldum sonra dedim kendine gel paşa ikincisi kız olur bunu bualmayanda var sen az dedim yalvarmadın inan dogum ederken sancı keçerken şötel dedim allahım ne olur sana bencillik yaptım bir an durdum ama yavrumu alma benden canımı acıtma dedim allah biliyoya bir anlıktı üzüntüm sonra kendi kendime şu geldi aklıma ölem oglumun yerine koyup severim dedim teselli ettim kendimi ama ne çare bıraktı gitti beni şimdide erkek istiyorum kızda gözüm yok inan allah ne verirse hayırlısını versin klardeşim neyse ben çıkıyorum 11 randevum var ban dua edin ne olur sonuçlarım temiz çıksın gelince yazarım sizlere öptüm hepinizi

Teşekkür ederizz:82:

Ayy ne güzel Biz de gayet sessiz sakin oturuyoruz yerimizde, rüyalarımızda bile atraksiyon yok
Ama perşembe günü dr gidiyoruz, üçlü test için.. Randevuyu öne aldıkk

günaydıınn kızlarrr görüşmeyeli nasılsınızz
yeni cinsiyet öğrenen varmıııı

teşekkür ederizz:82:

Ayy ne güzel Biz de gayet sessiz sakin oturuyoruz yerimizde, rüyalarımızda bile atraksiyon yok
Ama perşembe günü dr gidiyoruz, üçlü test için.. Randevuyu öne aldıkk

oh bişi kalmamış oğluşla buluşmaya
Bizde cumartesiye randevulaştık yakışıklımla medicanadaa buluşcaz

bütün gün işte oturyorum...aman kuzum sağlıklı olsunda büyüsünde ben çekerim

oh bişi kalmamış oğluşla buluşmaya
Bizde cumartesiye randevulaştık yakışıklımla medicanadaa buluşcaz

Hadi bakalım bizim oğlan coool işimiz zor biraz, hiç tınlamıyo bizi görünce azcık el salladı o kadar.. Dr açsan ondandır yada uyuyordur dedi, E tabi randevuya tok gitsemde dr içeri alana kadar acıkıyoruz yani çocuk mayışıyor doğal olarak.. bu kez çikolata yemeyi düşünüyom girmeden faydası varsa bize bi kaç takla atar heralde:82::82:

Herkes geçmiş okuyor galiba öğlene kadar bitmez artık...
Hanzade yok bu sabah
leyna sende az ses versen keşke canım, nasılsın iyi misin hemşom

canım bende yiyyip çıkıyorum evden beklerkende çikolatamı götürüyorum 15 dkdan fazla beklemedik çok şükür
Sende orda yiyceksen baya büyük bi çikolata al kapıdaki bütün hamişlerede ikram edersin ben öyle yapıyorum hem yiyor hem yediriyorum sayemde kaç bebe anacığına takla attı acaba

iyiymiş valla bizde hep özele gidiyoruz ama sağlam bi yarım saat bekliyoruz, çok sıkıcı
Ben bi kutu çikolata yaptırıyım olmazsaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…