günaydın edaaa, bizden size
günaydın herkesee, mutlu sabahlarrr:)) benim bugün içim biraz buruk. dün bebeklerimin cinsiyetlerini öğrendim. bebek 2 kesin erkekmiş. bebek 1 ise bağdaç kurmuş oturuyo, yani dr göremedi ama erkeğe benziyor dedi. galiba oda erkek. kızım olmayacakbiliyorum şimdi herkes allah sağsalim evlat versin diyecek. o bir gercek ama birde içimdeki gerçek var. yüce rabbim içimi biliyor, kimi kandıracağımki kız istiyordum. neyse hala minicikte olsa bir ihtimal var hala... bu arada erkek olan cok fena acıtıyor canımı, kasıklarıma batıyor hep. ama diğeri cok sakin. umarım dr yanılmıştır.
günaydın herkesee, mutlu sabahlarrr:)) benim bugün içim biraz buruk. dün bebeklerimin cinsiyetlerini öğrendim. bebek 2 kesin erkekmiş. bebek 1 ise bağdaç kurmuş oturuyo, yani dr göremedi ama erkeğe benziyor dedi. galiba oda erkek. kızım olmayacakbiliyorum şimdi herkes allah sağsalim evlat versin diyecek. o bir gercek ama birde içimdeki gerçek var. yüce rabbim içimi biliyor, kimi kandıracağımki kız istiyordum. neyse hala minicikte olsa bir ihtimal var hala... bu arada erkek olan cok fena acıtıyor canımı, kasıklarıma batıyor hep. ama diğeri cok sakin. umarım dr yanılmıştır.
yerim ben sizi buda bizden size
Kız ahestem sabah sabah senin resimdeki fırat gibi boyum kadar ekmek yedim :78:
Maşallah bana bugün uzun zamandır bu kadar sağlam kahvaltı etmemiştim
Maşallahafiyet olsun canım, iyi yapmışsın
ben de dün akşam acayip iyi yemek yedim.. ekmeksiz:82:
uzun zamandır tad alarak keyifle yediğim ikinci yemekti.. Hem karnım doydu hem mutlu oldum
günaydın bebem hepinizeGünaydın güzel anneler ve mis bebeleriiii
OH YARASIN OĞLUMUN KANKASINA
AFİYET BAL ŞEKER OLSUN
DÜN RÜYAMDA OĞLUM NASIL HAREKET EDİYORDU ANLATAMAM KARNIM Bİ O YANA SAVRULUYO Bİ BU YANA ELİMİ KOYMAYA ÇALIŞIYORUM GEÇTİĞİ YERE SIPA O KADAR HIZLI Kİ YETİŞEMİYORUM AYY ÇOK GÜZELDİ YA TEBESSÜM EDEREK UYANDIRDI ANNESİNİ OĞLUM BU SABAH
teşekkür ederizz:82:
Ayy ne güzelBiz de gayet sessiz sakin oturuyoruz yerimizde, rüyalarımızda bile atraksiyon yok
Ama perşembe günü dr gidiyoruz, üçlü test için.. Randevuyu öne aldıkk
canım bebek büyüyo bebek birde çok oturma ayaktada durma bak nasıl geçiyoeşim dün geldi eve oooo paşa hanım bir isteginiz varmı efendim çay kahve dedi çünkü yatakta oturmuş bir şekilde size laf yetiştiiriyodum canım dedim inan çok iyi oldu geldigin sana zahmet meyva suyu koyda getir dedim ne yapayım yerimden kalakmıyorum yasak sehpanın üstüne koydun zulayı dedim insan arasıra ugrar bakar yavrunun erzagı bitmiş diye dedim bak bak sen dedi
günaydıınn kızlarrr görüşmeyeli nasılsınızz
yeni cinsiyet öğrenen varmıııı
oh bişi kalmamış oğluşla buluşmaya
Bizde cumartesiye randevulaştık yakışıklımla medicanadaa buluşcaz
hadi bakalımBizim oğlan coool işimiz zor biraz, hiç tınlamıyo bizi görünce azcık el salladı o kadar.. Dr açsan ondandır yada uyuyordur dedi, e tabi randevuya tok gitsemde dr içeri alana kadar acıkıyoruz yani çocuk mayışıyor doğal olarak.. Bu kez çikolata yemeyi düşünüyom girmeden faydası varsa bize bi kaç takla atar heralde:82::82:
canım bende yiyyip çıkıyorum evden beklerkende çikolatamı götürüyorum 15 dkdan fazla beklemedik çok şükür
Sende orda yiyceksen baya büyük bi çikolata al kapıdaki bütün hamişlerede ikram edersin ben öyle yapıyorum hem yiyor hem yediriyorum sayemde kaç bebe anacığına takla attı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?