Herkes geçmiş okuyor galibaöğlene kadar bitmez artık...
Hanzade yok bu sabah
leyna sende az ses versen keşke canım, nasılsın iyi misin hemşom
iyiymiş vallaBizde hep özele gidiyoruz ama sağlam bi yarım saat bekliyoruz, çok sıkıcı
Ben bi kutu çikolata yaptırıyım olmazsaaa
ben geçen gittiğimde çikolata yememiştim bebeğim çok fazla hareket etmedi sadece ultrason boyunca amuda kalkmış eliyle yüzünü kaşıyordu bakalım bu gittiğimde bol bol çikolata depolayım fark ne olacak:44:canım bende yiyyip çıkıyorum evden beklerkende çikolatamı götürüyorum 15 dkdan fazla beklemedik çok şükür
Sende orda yiyceksen baya büyük bi çikolata al kapıdaki bütün hamişlerede ikram edersin ben öyle yapıyorum hem yiyor hem yediriyorum sayemde kaç bebe anacığına takla attı acaba
burdayım canım benim geçmişi bitirdim geldim duygu yoğunluğu artmış dün gözyaşları sel olmuş öyyle okudukça içim acıdı ama şimdi iyiyim çok iyiiym hemde
Azcık uykum var dün çok yormuşum kendimi evde gittim yemek yaptım yedik bulaşıkları topladım sonra kek pasta yapmaya giriştim (komşumun tabağını boş vermeyim diye en güzel yanıda iki gün sonra komşumun karşılık için kapımı çalacak olması)geç yattım ama olsun yine de mutluyum
burdayım canım benim geçmişi bitirdim geldim duygu yoğunluğu artmış dün gözyaşları sel olmuş öyyle okudukça içim acıdı ama şimdi iyiyim çok iyiiym hemde
azcık uykum var dün çok yormuşum kendimi evde gittim yemek yaptım yedik bulaşıkları topladım sonra kek pasta yapmaya giriştim (komşumun tabağını boş vermeyim diye en güzel yanıda iki gün sonra komşumun karşılık için kapımı çalacak olması)geç yattım ama olsun yine de mutluyum
iyiymiş vallabizde hep özele gidiyoruz ama sağlam bi yarım saat bekliyoruz, çok sıkıcı
Ben bi kutu çikolata yaptırıyım olmazsaaa
deniz hoş geldin, bende göremeyince dr gittin sandım, gittin mi
günaydıınn kızlarrr görüşmeyeli nasılsınızz
yeni cinsiyet öğrenen varmıııı
Hadi bakalımbizim oğlan coool işimiz zor biraz, hiç tınlamıyo bizi görünce azcık el salladı o kadar.. Dr açsan ondandır yada uyuyordur dedi, E tabi randevuya tok gitsemde dr içeri alana kadar acıkıyoruz yani çocuk mayışıyor doğal olarak.. bu kez çikolata yemeyi düşünüyom girmeden faydası varsa bize bi kaç takla atar heralde:82::82:
ben geçen gittiğimde çikolata yememiştim bebeğim çok fazla hareket etmedi sadece ultrason boyunca amuda kalkmış eliyle yüzünü kaşıyordu bakalım bu gittiğimde bol bol çikolata depolayım fark ne olacak:44:
Canım bende özele gidiyorum ama kanama şikayetiyle hep erken gittiğimden randevusuz hasta görünüyorum. Dolayısıyla sağlam 45 dk bekliyorum. Hele son gittiğimde 2,5 saat bekledim. Yanıma küçük bir çikolota aldım girmeden önce yiyeyim diye ha şimdi çağıracaklar ha çağırdılar derken 1,5 saatte yedim çikolatayı. Tabi üstüne 1 saat daha beklediğim için olacak bıdık yan gelmiş yatıyor vaziyetteydi. Dr. bir iki zorladı banamısın demedi.neyse sağlıklı olsun da napalım.
Zeynep hoşgeldin, yoktun epeydir.. Biz iyyiz çok şükür, sen nasılsın
ay benim komşular çok yobaz bir iyi akşamlar bile demezler ama 1 tane var o çok tatlı bir kadın 30-35 yaşlarda her gün pencerede benim eve gelmemi bekler ben geçerken camı açar bi laf atar birde kapıcılarla iyi anlaşıyorumMaşallah.. Sevindim iyi olduğuna canım, bende okudum biraz ama tekrarlamayım diye bahsetmedim, Allah sabır ve sukunet versin işn. Hepimizin derdi bi türlü işte..
Ben de komşuların tabaklarından takım yapacam artıkbana bide boş ver uğraşma derler.. hatta bişi koksa hemen iste filan, iyiler çok şükür..
Benimde acayip uykum var, biraz da yorgunum sanki. dün evimin kalan kısmını temizledim, ayrıca yemekde yapınca akşam olduğum yere uyumuşum. oturduğu yerde uyuyan yaşlı ninelere döndün diyo eşimya kızlar bu arada kendinizi biraz iyi hissedince aman fazla yormayın valla acısı ertesi güne çıkıyor. Acaba ilerki aylarda halimiz ne olacak..
günaydın kızlar dün gece migrenim tuttu hala sürüyor bir yöntem bilen var mı
of of offgeçmiş olsun zeynep. benim de çok sık tutar. kolonyayla başıma, boynuma, şakaklarıma, kaşlarımın arasına masaj yapıyorum. aynı bölgelere bir de nane yağı sürerek masaj yapmak da işe yarıyormuş. ilaç içmemeye çalış. bebeğin organ gelişimini engelliyor, gelişmiş organ varsa çalışmasını engelliyormuş. ama çok çok çok zorda kalırsan bir tane parol iç dedi doktorum bana. 16. haftadan önce hiç içme dedi.
Herkese günayydıınn :) Merhaba güzeller. Az önce geldim topiğe, dün geç saatte yazılanları ve bu sabahı okudum. Paşamcım doktora gitmişsin, yetişemedim sana. Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah arkadaşım, doktorundan güzel sözler duyar ve bize söylersin, bekliyoruz... Dikiş için de gün alıp rahatlarsın artık, belirsizlik yorar insanı, günü belli olsa şu gün der beklerken yaşadığın stresi azaltırsın. Yani umarım :)
Hoşbulduk ahestecim. Sabah işim vardı, geçen hafta dedim ya benim bi gözüm evde, ev hayatında :) İşten ani ayrılmam durumunda arkamı temizleyeyim diye tertip düzen işlerimi yaptım, evraklarımı düzenledimGelir gelmez de geçmişi okudum ve burrdayıım. Burnum, midem vs kanamadı bugün :) Gayet iyiyiz biz canım sen de hoş geldin. Güzel bir gün geçirelim inşallah :79:
Çok cool canım, ilk günden anladım ben onu :)
Ben de aç gittim geçen sefer, çikilata yeseydim iyiydi, gerçi yine de fazla hareket edemeyecek kadar minnaktı. belki de o yüzden çok hareketsiz geldi bana. çünkü herkes burda hıppır hıppır şeyler anlatıyor, bizimki istifini bozmuyor, sırt üstü yatıp keyif yapıyor ancakben de yiycem bu sefer..
Benim de ondan oldu herhalde leynaa. hareket etmiyor yaa, kolları bacakları kıpır kıpır ama sırt üstü yatıyordu son iki seferde de. sağdan sola, soldan sağa vijjjtt diye kayıyor, kaybolurum sanıp yönünü de değiştirmiyor herhalde, aynı güzergahta gidip geliyordu:84:çikolata ve türevi ne varsa yiyip içiim bari bu sefer.
Ahh ahhh derdimiz aynıymış canımcım.. yarım saat erken olan işte, eşim bu kadarına da şükür diyo
Artık neye göre randevu verip ne göre hasta alıyorlar anlamıyorum. Paramızla sefil oluyoruz
sende ülkerin çekmeceli çikolatalarından al, bekledikçe at ağzına
günaydın kızlar dün gece migrenim tuttu hala sürüyor bir yöntem bilen var mı
günaydın güzel arkadaşlarıma ve minnoş yeğenlerime
umarım çok mutlu, huzurlu bi gün olur bugün hepimize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?