hiç içermiyim kıyamam kuzuma dün gece başımı duvarlara vurcaktım ama yinede içmedim
hoşbuldukk yavruu bende iyi sayılırım halim yok ondnan işe gelememiştim bi süre geldiğimde de buraya girmeye fırsatım olmuyodu işler birikiyodu bayağı
sen napıosuunn minnoş bebiş napıooooooooo tekmikliyomu
kızlar tekmeleri hissediyomusunuzz ben hissetmeye başkadım bu haftaaaaa
ay benim komşular çok yobaz bir iyi akşamlar bile demezler ama 1 tane var o çok tatlı bir kadın 30-35 yaşlarda her gün pencerede benim eve gelmemi bekler ben geçerken camı açar bi laf atar birde kapıcılarla iyi anlaşıyorum
komşuluk çok önemli bence kayınvalidemler zaten sabah gidiyorsun akşam geliyorsun ihtiyacın yok komşuya diyor ama ben öyle düşünmüyorum başın sıkıştığında olsun mutlu olduğunda olsun kapısını çalacağın ya da kapını çalacak güvenilir bir kişi olsa yeter...
10 Mayısta tekrar gel dedi doktor. İnşallah çikolatalarımı alıp gidicem yanına. Ben Denizin tabiriylei bizim bıdığı sadece 1 kere vijjt diye bir taraftan diğer tarafa kayarken görmüşlüğüm var. Onun dışında bacaklar yukarıda sırtüstü yatıyor hep.
günaydın arkadaşım hoşgeldin neşe saçıyorsun maşallah sana
bu arada biz aynı yaştaymışız
günaydın herkese bugün evdeyim akşama misafirim var yemek yapmaya başlıcam birazdan. uzuuun zamandır misafir alamamıştım baya hamlaşmışım inş. üstesinden kalkarım.
bu arada bizde kan uyuşmazlığı var ben ab- eşim a+
inş. bu bi sorun yaratmaz bebişimizde
Oo zeynepcim nerelerdesin yahu. Bir gözüküp bir kayboluyorsun, yok yazıyoruz seni de. haberin olsunBen iyiyim, bebişim de iyidir inşallah cinsiyet öğrenmemize daha çook var bizim kısmetse 16 mayısta gidicez doktorumuza...
:
ben yenimahalle tarafında oturuyorum zaten geneli çalışan insanlar olduğu için pek göremiyoruz birbirimizi neyseki ablamla yakınız sabahları bile işe gelmeden bir uğrayıp geliyorumNe tarafta oturuyodun ki sen? bizim komşularımızın hepsi iyyiydi, şimdi anneminde bi komşusu kaldı onlarda sağolsun yetiyor. Gerçekten komşu çok önemli, iyide de kötüde de ilk komşuya koşuyor ya da o koşuyor sana..
kuzum benimm sen zaten bizdensin büyükle büyük küçükle küçüksün kimse seni kendi yaşıtlarından ayrı tutmaz fıstıkım benimmmmsörf yapıyorlar ama çok amatörcetek hat üzerinde :) sağa sola bakmak da yok, ya kaybolursaam :) ayy canım benim yaa
Rumuzcum seni, kanamalı olarak gittiğinde neden o kadar çok bekletiyorlar ki, adı üzerinde yani, acil kanamalı hasta. çok kızdım
ee noolmuş yaniiaramızda 3-5 yaşın lafını mı edicez şimdiii aman iyi iyi, hep siz gençsiniz, hep siz en miniksiniz, hep ben yaşlıyım dimiii
sörf yapıyorlar ama çok amatörcetek hat üzerinde :) sağa sola bakmak da yok, ya kaybolursaam :) ayy canım benim yaa
Rumuzcum seni, kanamalı olarak gittiğinde neden o kadar çok bekletiyorlar ki, adı üzerinde yani, acil kanamalı hasta. çok kızdım
ee noolmuş yaniiaramızda 3-5 yaşın lafını mı edicez şimdiii aman iyi iyi, hep siz gençsiniz, hep siz en miniksiniz, hep ben yaşlıyım dimiii
Günaydın kızlarrr..uykulu bir annede benim...bugün sabah yataktan zor kalktım..hala uykum vardı...bu arada saat 21:00 de yatıyorum :))
ben yenimahalle tarafında oturuyorum zaten geneli çalışan insanlar olduğu için pek göremiyoruz birbirimizi neyseki ablamla yakınız sabahları bile işe gelmeden bir uğrayıp geliyorum
kuzum benimm sen zaten bizdensin büyükle büyük küçükle küçüksün kimse seni kendi yaşıtlarından ayrı tutmaz fıstıkım benimmmm
Şükür edin bu günlerinize babanız yanınızda ona her ihtiyacınız olduğunda dizinin dibinde olabilirsiniz ben öyle isterdim ki şu an sizin yerinizde olmayı.Bu illet hastalık babamı aldı benden midesinin hepsi alınmıştı,çekitiği acılar sancılara dayanamayıp inlemeleri dün gibi aklımda.sadece sesini duyabilmek için nelerden vaz geçmem.İsterdim ki 95 kg.dağ gibi babamı takım elbisesiyle hatırlamak şimdi hatırımda kalan 45 kg.yatakta kolunda serum tüm acılarına rağmen bizi gördüğünde yüzünde güller açması.
Geçmiş olsun canım, deniz serum aldığından filan bahsetmişti. Senin ki baya zor geçiyor değil mi
bizde iyyiz kuzumla, bol heyecansız günler yaşıyoruz, pek kendinden haberimiz yok. Aman yerini sevsinde, rahat demek ki
Arada kelebek uçuşur gibi bişiler oluyor ama tam anlayamıyoruz,
gaz değil yalnız bunu ayırd ediyorum:82:
maşallah size
Sorma canım ya. normalde ben orayı birbirine katardım ama korkudan oturdum yerimde.Bu arada adamın müşterisi çok fazla, adam yemeğe bile gidemiyor bazen. Ama şu risk geçti desin, değiştiricem inşallah doktorumu. ne kadar iyi olursa olsun insan soracağı soruyu unutuyor. randevulu bile gitsen 30 dk bekliyorsun. Geçen 2,5 saat bekleyince dk tuttum. Her hastaya 6-8 dk arası zaman ayırıyor. Normal mi sizce?
Bu arada bende 28 yaşındayım ama 24 mayısta 29 olucam. Topiğin yaşlıları arasındayız sanırım denizcim.
bendee aynı kıss erkenden tavuk gibi yatıyorum sabah işe giderken kalkamıyorum haftasonuda uyuyamıyorummm.... geçicek inişallahhhhh
kızlar karnıma badem yağı sürüyodumyaa nasıl tüylenme yaptıı nasıll anlatamam sürdüğüm yerlerr coşştuuu
hattaa bunun adı tüylenme değil kıllanmaaşimdi onun yerine bi çatlak kremiyle bebe yağı kullanıyorummmm
siz ne ediyosunuzz badem yağı kullanan varmııııııı heralde sonradan dökülür bunlarrrrrrrr
bendede var akşama doğru dahada artıyoogünaydın kızlarrr...kuyruk sokumu ve kasıkları ağrıyanlar...ben idrar kültürü vermiştim bişi çıkmadı konunun idrar yoluyla alakası yokmuş(
sağlıklı olsunlar ınsallah bırı kızdırgünaydın herkesee, mutlu sabahlarrr:)) benim bugün içim biraz buruk. dün bebeklerimin cinsiyetlerini öğrendim. bebek 2 kesin erkekmiş. bebek 1 ise bağdaç kurmuş oturuyo, yani dr göremedi ama erkeğe benziyor dedi. galiba oda erkek. kızım olmayacakbiliyorum şimdi herkes allah sağsalim evlat versin diyecek. o bir gercek ama birde içimdeki gerçek var. yüce rabbim içimi biliyor, kimi kandıracağımki kız istiyordum. neyse hala minicikte olsa bir ihtimal var hala... bu arada erkek olan cok fena acıtıyor canımı, kasıklarıma batıyor hep. ama diğeri cok sakin. umarım dr yanılmıştır.
bendee aynı kıss erkenden tavuk gibi yatıyorum sabah işe giderken kalkamıyorum haftasonuda uyuyamıyorummm.... geçicek inişallahhhhh
kızlar karnıma badem yağı sürüyodumyaa nasıl tüylenme yaptıı nasıll anlatamam sürdüğüm yerlerr coşştuuu
hattaa bunun adı tüylenme değil kıllanmaaşimdi onun yerine bi çatlak kremiyle bebe yağı kullanıyorummmm
siz ne ediyosunuzz badem yağı kullanan varmııııııı heralde sonradan dökülür bunlarrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?