günaydın arkadaşım hoşgeldin neşe saçıyorsun maşallah sana
bu arada biz aynı yaştaymışız
yerini sevmişş annesii üç ayını atlattık maşallahçok şükür tehlikeli zamanlarııııııınıı geride bıraktık hatta neredeyse yolu yarılamış olacağız
anca kelebek çırpınışı gibi hissedicezz dahaa oyy yirimm ben onlarıı daha kaslarıı nekii onlarınn oyy oy bi avuçlar dahaa
evet ben her cuma serum takılıyorumm çok zayıfladığm için zaten daha hiç kiloda almadım içkarnımmı büyük ne karnımda çıkmadıı heralde ebru şallı gibi olucam bennnnn
neyse şaka bi yanaa canımm sağlıklıca doğsunlardaaa herşeye razıyımmmmm
hoşbulduk canım arkadaşımm..
ayy ne güzel leynacım sende 85 doğumlu musun? bu arada sen hangi okuldan mezunsun?
bendee aynı kıss erkenden tavuk gibi yatıyorum sabah işe giderken kalkamıyorum haftasonuda uyuyamıyorummm.... geçicek inişallahhhhh
kızlar karnıma badem yağı sürüyodumyaa nasıl tüylenme yaptıı nasıll anlatamam sürdüğüm yerlerr coşştuuu
hattaa bunun adı tüylenme değil kıllanmaaşimdi onun yerine bi çatlak kremiyle bebe yağı kullanıyorummmm
siz ne ediyosunuzz badem yağı kullanan varmııııııı heralde sonradan dökülür bunlarrrrrrrr
Sorma canım ya. normalde ben orayı birbirine katardım ama korkudan oturdum yerimde.Bu arada adamın müşterisi çok fazla, adam yemeğe bile gidemiyor bazen. Ama şu risk geçti desin, değiştiricem inşallah doktorumu. ne kadar iyi olursa olsun insan soracağı soruyu unutuyor. randevulu bile gitsen 30 dk bekliyorsun. Geçen 2,5 saat bekleyince dk tuttum. Her hastaya 6-8 dk arası zaman ayırıyor. Normal mi sizce?
Bu arada bende 28 yaşındayım ama 24 mayısta 29 olucam. Topiğin yaşlıları arasındayız sanırım denizcim.
Adam yemek yemeye vakit bulamıyo diyosun ama canım artık herşey ticarete dökülmüş. Evet iyi dr diye gidiyosun ama...
Bu arada bende 31 mayıs da 27 olcam:82: ne var kiiiiii
ayy kıyamam ben kızımın deniz teyzesineeeee noolmuş yaniiaramızda 3-5 yaşın lafını mı edicez şimdiii aman iyi iyi, hep siz gençsiniz, hep siz en miniksiniz, hep ben yaşlıyım dimiii
oluur denizcim ben müsaitim gelirim yani madem bu kadar misafir ağırlayasın varhoşgeldiin, sana da günaydın filiz. benim de evde hamaratlık yapasım var, ev hasratiyle yanıp tutuşuyorum n'oluyor bana yaa :) benim de misafirim gelsin, ben de yemek yapayım, çay kahve ikram edeyim, sohbet edelim, keyif yapalım... Kendimi iyi hissetmeye başladım galiba, enerji patlaması yaşıyorum hayırlısı :)
Çok yorma kendini, işlerinde kolaylıklar diliyorum.
Kan uyuşmazlığı... çok iyi bilmiyorum canım. benim a(+), eşimin a(-) kan uyuşmazlığı yokmuş onu biliyorum sadece.
Ya 29 , 30 a daha yakın ya. İnsan daha bi yaşlı gibi hissediyor kendini. Bu arada ikimizin burcu da aynı, kısmetse bebişlerimiz de aynı burçtan olacak.
Müşteri miiDoktorunun fabrikasyon yaklaşımı seni de etkilemiş rumuuz :) Doktorun sizi müşteri gibi görüyorsa zaten hemen değiştir canım, daha iyisini bulduğunda tabi. Bana muayene süresi biraz kısa gibi geldi ama söylediğin gibi kalabalık bir ortamda yapabileceği fazla bir şey yok galiba. yoksa eve de gidemez. ama bu kadar kalabalık oludğuna göre çok tecrübeli, bilgili olmalı. Bazıları bir görüşte 3-5 saniyede bile anlar, bana göre uzmanlıkla ilgili canım. muayene süresine göre yargılamayayım doktorunu.
Ben 29'u doldurdum 30'a girdim sanırım, 81 ocak doğumluyum
canım ben çatlak kremi kullanıyorum ama banyodan çıkmadan önce bazen bebe yağı bazen saf zeytinyağı sürüyorum zeytinyağından inanılmaz memnunum tavsiye ederim..bendee aynı kıss erkenden tavuk gibi yatıyorum sabah işe giderken kalkamıyorum haftasonuda uyuyamıyorummm.... geçicek inişallahhhhh
kızlar karnıma badem yağı sürüyodumyaa nasıl tüylenme yaptıı nasıll anlatamam sürdüğüm yerlerr coşştuuu
hattaa bunun adı tüylenme değil kıllanmaaşimdi onun yerine bi çatlak kremiyle bebe yağı kullanıyorummmm
siz ne ediyosunuzz badem yağı kullanan varmııııııı heralde sonradan dökülür bunlarrrrrrrr
ben bu leyna ismini öyle benimsemişim ki az önce işyeri telefonumda kiminle görüşüyorum diyen adama ben leyna dedim
yok ben 86 doğumluyum da 85 li gibi hissediyorum kendimi
ben konya selçuk ünüversitesi süt ve süt ürünleri bölümü mezunuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?