2011 Ekim Anneleri

kızlar bu gece rüyamda doğum yaptım bebeğim oldu çok tatlıydı aldım onu emzirdim sonra altına yaptı altını bir açtım pipisi var kesin oğlum olucak herhalde benim..rüyanın hala etkisindeyim ne tatlı bebekdi kalkınca bebek arıyordum

zeynepcik sende hoşgeldin özlettin kendini
ben badem yağı kullansam var ya orman olurum zaten hiç bişey kullanmadan tüylendim offf hepsinden kurtulmak istiyorummmm

Ayy yerim ben onları amin canımcım inş.

Zeynep sen zayıfsın ya daha güzel hissedersin, hoş bende 58 kiloyum ama:78:

hoşbulduk canım arkadaşımm..
ayy ne güzel leynacım sende 85 doğumlu musun? bu arada sen hangi okuldan mezunsun?

yok ben 86 doğumluyum da 85 li gibi hissediyorum kendimi
ben konya selçuk ünüversitesi süt ve süt ürünleri bölümü mezunuyum

Zeynepcim bende beb yağı kullanıyodum, acayip kıllanma yaptı. Ama hamilelikte kıllanma olur diye biliyorum, o yüzden sorun etmedim kullanmaya devam ediyorum. Bu arada deniz bulantı için serum aldığını söylemişti. Bende öğleye kadar çok kötü oluyorum, bende alsammı ki bir zararı olur mu?

Müşteri mii Doktorunun fabrikasyon yaklaşımı seni de etkilemiş rumuuz :) Doktorun sizi müşteri gibi görüyorsa zaten hemen değiştir canım, daha iyisini bulduğunda tabi. Bana muayene süresi biraz kısa gibi geldi ama söylediğin gibi kalabalık bir ortamda yapabileceği fazla bir şey yok galiba. yoksa eve de gidemez. ama bu kadar kalabalık oludğuna göre çok tecrübeli, bilgili olmalı. Bazıları bir görüşte 3-5 saniyede bile anlar, bana göre uzmanlıkla ilgili canım. muayene süresine göre yargılamayayım doktorunu.
Ben 29'u doldurdum 30'a girdim sanırım, 81 ocak doğumluyum

Adam yemek yemeye vakit bulamıyo diyosun ama canım artık herşey ticarete dökülmüş. Evet iyi dr diye gidiyosun ama...

Bu arada bende 31 mayıs da 27 olcam:82: ne var kiiiiii

Ya 29 , 30 a daha yakın ya. İnsan daha bi yaşlı gibi hissediyor kendini. Bu arada ikimizin burcu da aynı, kısmetse bebişlerimiz de aynı burçtan olacak.

Günaydın kızlar geçmişe bir bakındım ama hepsini bitiremedim malesef çok işim var çok fazla kalamıcam, herkes iyidir umarım,

Paşam inşallah hayırlı haberlerle gelirsin...

Rumuzcum bende iş yüzünden dün biraz sıkıntı yaşadım son zamanlarda çok ağır gidiyordum, dünkü toplantıdan sonra çok felaket moralim bozuldu benimde, şimdi biraz fazla çalışmam lazım ,

Ahestecim buralardayım çok istiyorum gelip sizlerle sohpet etmeyi yarın inşallah bugün full işe bakıcam (

Deniz geçmiş olsun burun kanaması normal canım bendede oldu, hemde kan sulandırıcı yüzünden bir hayli oldu yani... Dr. olur normal demişti...

kabız olan arkadaş kimdi şimdi geri dönüp adını hatırlayamıyorum kusura bakmasın sakın, bende felaketim hemde öyle böyle değil hemoroidim azdı ve dehşet kanama yaptı akşam, kan sulandırıcı yüzünden kanamasıda durmak bilmedi, kıvrandım bütün gece, şimdi biraz iyiyim ama ekmek ile yemedim yemeyide düşünmüyorum sanırım bu hafta sadece kayısı ile beslenicem.. Ben böyleyim kontrole 15 gün sonra gel demişti doktorum haftaya salı 15 olucak bende sabırsızlıkla bekliyorum bebeğim iyidir umarım.

Hamile kalmak isteyen arkadaşım, rabbim inşallah en kısa zamanda hayırlı bir bebiş versin sana, stres yapmamaya çalış bunu odak noktan haline getirme, sebebi bilinemeyen gebeliklerin çoğu stresten olmuyor canım inşallah rabbim sanada bu güzel duyguyu tattırır.. Ben çıkıyorum kızlar işlerimi biterse gelirim bitmesse akşam evden bakarım artık.

Hepinizi kocaman öpüyorum, Allaha emanet olun....

ee noolmuş yanii aramızda 3-5 yaşın lafını mı edicez şimdiii aman iyi iyi, hep siz gençsiniz, hep siz en miniksiniz, hep ben yaşlıyım dimiii
ayy kıyamam ben kızımın deniz teyzesineee hiç olurmu öyle şey? zaten sen bize bakma önemli olan kendini kaç yaşında hissettiğin bak biz leynayla 25'iz ama 30 hissediyoruz dimi leyna???? yani sen bizden gençsin denizcimm..

oluur denizcim ben müsaitim gelirim yani madem bu kadar misafir ağırlayasın var

ben bu leyna ismini öyle benimsemişim ki az önce işyeri telefonumda kiminle görüşüyorum diyen adama ben leyna dedim

Ya 29 , 30 a daha yakın ya. İnsan daha bi yaşlı gibi hissediyor kendini. Bu arada ikimizin burcu da aynı, kısmetse bebişlerimiz de aynı burçtan olacak.

ooo rumuzcum sen ruh yaşını sorarsan ben erken göçtüm zaten:82: bi erden sonra taksanda ne yapcan her sene gelşiyo önüne.. Allah hayırlı ömür versin. Hep derim; hayata yılları değil yılllara hayat katmayı nasib etsin Rabbim:82:

evet canım burçdaş olduk biiizz

Şey hakkaten yaa, müşteri demişim. Sen demesen farkında bile değilim.
Yaş konusunu geçelim. Hımm demek ocak doğumlusun. O zaman sen ya oğlak ya kova sın. ayy en sevdiğim 2 burç. Bir de koç burcuna bayılırım ben.

canım ben çatlak kremi kullanıyorum ama banyodan çıkmadan önce bazen bebe yağı bazen saf zeytinyağı sürüyorum zeytinyağından inanılmaz memnunum tavsiye ederim..

Kızlar çatlaklar için vazelinde iyi geliyormuş, hem de doğal. Baktım da genelde bebe yağı demişler
yok mu bi fikri olannnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…