ne güzelo taraf öyle canım, ben keçiörende büyüdüm eskiden çok daha güzeldi komşuluk ama bu evimiz caddeye yakın olduğu için genelde çalışanlar vardı apartmanda. Öyle olunca vakit bulamıyor insan komşuluk yapmaya, kapıda hal hatır soruyorsun görünce.
ayy kıyamam ben kızımın deniz teyzesineeehiç olurmu öyle şey? zaten sen bize bakma önemli olan kendini kaç yaşında hissettiğin bak biz leynayla 25'iz ama 30 hissediyoruz dimi leyna???? yani sen bizden gençsin denizcimm..
oluur denizcim ben müsaitim gelirim yani madem bu kadar misafir ağırlayasın var
ben bu leyna ismini öyle benimsemişim ki az önce işyeri telefonumda kiminle görüşüyorum diyen adama ben leyna dedim
benide şimdi sağlık ocağından ebe aradı şaşırdım..uğra bana diyor ne kadar önem veriyorlar..
ben de hep bebe yağı kullandım ve yine de tüylenme oldu. doktora sordum normal dedi, doğumdan sonra dökülecekmiş hepsi. şimdi vaseline marka kakao losyonu aldım. hem çok da güzel kokuyor, yumuşacık yapıyor. sanırım bebe yağından daha etkili
evet canım dr bana baedem yağı tüylenme yapar kullanma demişti. ben daha bişi kullanmadım ama kakao yağını tavsiye etti, zaten senin cildinle alakalı olacakla bişey fayda etmez dedi. Kremler pahalı boş ver kakao yağıda iyi deyince kaldım öyle bişi almadım. Yani balki ben alacam krem
Geçenlerde bi kaç isim söylenmişti topikte, var mı çatlaklar için. Bi de hafif leke var sanki bende onblar için, yardıımmmm
zeynepcik sende hoşgeldin özlettin kendini
ben badem yağı kullansam var ya orman olurum zaten hiç bişey kullanmadan tüylendim offf hepsinden kurtulmak istiyorummmm
Zeynepcim bende beb yağı kullanıyodum, acayip kıllanma yaptı. Ama hamilelikte kıllanma olur diye biliyorum, o yüzden sorun etmedim kullanmaya devam ediyorum. Bu arada deniz bulantı için serum aldığını söylemişti. Bende öğleye kadar çok kötü oluyorum, bende alsammı ki bir zararı olur mu?
ayy bende benzer rüya gördumm omuzma koydum sevıyordum o kadar geckcı geldıkı gözümü bı actım kocişin elını sevıyorummkızlar bu gece rüyamda doğum yaptım bebeğim oldu çok tatlıydı aldım onu emzirdim sonra altına yaptı altını bir açtım pipisi var kesin oğlum olucak herhalde benim..rüyanın hala etkisindeyim ne tatlı bebekdi kalkınca bebek arıyordum
sakın badem yağı kullanmayınnnzeynepcik sende hoşgeldin özlettin kendini
ben badem yağı kullansam var ya orman olurum zaten hiç bişey kullanmadan tüylendim offf hepsinden kurtulmak istiyorummmm
kızlar bakınn bepanthene ı bılıyorsunuzdur bepanthene badem yapı bırde excıpıal lıpo bunları karıstırım süper mbı nemlendırıcı oluyoooo çok güzel nemndırıyo nem olunca esneme de çatlama yapmadan oluyoooKızlar çatlaklar için vazelinde iyi geliyormuş, hem de doğal. Baktım da genelde bebe yağı demişler
yok mu bi fikri olannnn
kız sağlık ocağında ebe yok görevlı sadece o ayrıca bırsey yapmıyolar yaş kaç kılon kaç tansıyonuna bakalım mı ha yınede ıyı ama ultrason olsa fena olmazdıbenide şimdi sağlık ocağından ebe aradı şaşırdım..uğra bana diyor ne kadar önem veriyorlar..
Şey hakkaten yaa, müşteri demişim. Sen demesen farkında bile değilim.
Yaş konusunu geçelim. Hımm demek ocak doğumlusun. O zaman sen ya oğlak ya kova sın. ayy en sevdiğim 2 burç. Bir de koç burcuna bayılırım ben.
Ben de keçiörende oturuyorum ahestecim, aktepede. ama oraya bayıldığımı söyleyemeyeceğim. eşim de ben de nefret ediyoruz ama ev orda maalesef. kayınpederim bize ev verdi, sağ olsun. zaten yeni evlendik, masrafımız çok bir de de kira ödemeyelim diye orda oturuyoruz ama memnun oludğumu söyleyemeyeceğim. önceden keçiören çok güzelmiş, çok memnunlarmış ama şuan çok fena. sevmedim benbebeğimiz biraz büyüsün, bir iki yaşını geçsin taşınıcaz kısmetse. tek başıma zor olur, kayınvalidem yardımcı olacak sağ olsun. apartmanımız iyi, komşularımız iyi, hepsi beni geliniymişim gibi seviyor, onlara ne oluyorsa :) gereğinden fazla ilgi-sevgi seli var, bazen rahatsızlık veriyor yine de sağ olsunlar, hepsi birbirinden iyi...
Kıslar bu çatlaklar için kullanılar yağlar kaçıncı aydan sonra kullanıması gerekiyo geç kalmıyalım sonra :)
yok ben 86 doğumluyum da 85 li gibi hissediyorum kendimi
ben konya selçuk ünüversitesi süt ve süt ürünleri bölümü mezunuyum
iyim sen nasılsın ben kaç gündür yoğundum en son kaynanamlar gelcekti onlar geldi yeğenimin apandisti patlamış acil ameliyat oldu yengemdeydim koşturmaca yani..cumartesi doktora gidicem bakalım erkeğe benziyor demişti doktor kesinleşicekmi?rüyada erkek gördüm onaylanmış gibi oldu gerçi üstüneArtık bakanlık el koyduya ondanşeyma rüüan hayr olsun, oğlan göre göre oğlan çıkıcak heralde. Hayırlısı canım, nasılsın sen misafirlerin gelip gittimi moralin keyfin yerindedri inş
3 ay bıttıkten sonra başlıyo karın buyumeye ben bu akşam başlıyorum bebiş yağına ve phıtolastl e
bende kakao yağı aliimm o zamann burdada kızlar güzel koktuğundan bahsetmişlerdii bölee kremler kullanmak istemiyorum badem yağıy gibi kakao yağıda doğal olduğu içinn akşam alayım eczanedenn
bencede pahalı hepte doğallıktan yanayımm kakaoo yağına adapte oldum şimdiikk :
ama yavruu şölede bişi varr benim normaldede kalçamda çatlaklarım var hafif cildiyeye gitmiştimm dediki kesinliklee bunun bi çaresii yok cilt çok kuru olduğu için esnemiyor vee çatlıyorr bunun çaresi olmadığı için sadece önlemek için bişiler yapabilirsinn bi tane krem vermiştiiii doktordaa iştee hamile değilkene
Kıslar bu çatlaklar için kullanılar yağlar kaçıncı aydan sonra kullanıması gerekiyo geç kalmıyalım sonra :)
kısssss leynaaaaa meslektaş sayılırızzzzzzzzzzz
durr seniii eski yıllarına götüreyim ascııkkkkkk
strepte coccus termofilus
lactobasillius bulgaricus
yoğurt bakterilerii
sınav sorumuzz
aaa bak bi tane daha sınav sorumuzz geldi aklımaa en tehlikeli bağırsak bakterisiii(ölümcül) ?????
iyim sen nasılsın ben kaç gündür yoğundum en son kaynanamlar gelcekti onlar geldi yeğenimin apandisti patlamış acil ameliyat oldu yengemdeydim koşturmaca yani..cumartesi doktora gidicem bakalım erkeğe benziyor demişti doktor kesinleşicekmi?rüyada erkek gördüm onaylanmış gibi oldu gerçi üstüne
hımm haklısın zeynebim. Benim cildim yağlı normalde ama hafif basenlerde benimde var çatlak
sonuçta çatlak olmaması için o bölgenin nemli olması lazım dimi mantıken:82:
hımm haklısın zeynebim. Benim cildim yağlı normalde ama hafif basenlerde benimde var çatlak
sonuçta çatlak olmaması için o bölgenin nemli olması lazım dimi mantıken:82:
şimdi cildiyeci ölee söylediği için lazere gitme falanda dedi banaa satecee fazlacaa gerilen bölgeleri esnekleştirmek adınaa kullanmalıyızz nemlii tuttmaalıyızz oluşmasını engellemeliyizz demiştii hatunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?