benimde tam 3 ay oldu bende başlıyım ama kızlarında dediği gibi tüylenme yapar bu yağlar başka bi yolu yokmuki?
alayım bu akşam eczaneden ama ben yağ istemiyom ya bi tuhaf olurum onu sürünnce başka bi krem felan yokmudurki ?
ben bebe yağının şişesinin içine kakoa yağı ve badem yağını döktüm şimdi akşamları göbeğime, kalça ve belime sürüyorum...ama kakoa gibi kokuyorum kocam pek sevmedi, o açıdan sabaha döndüm....bu arada tüylenme genelde erkek annelerinde oluyormuş...benimde göbeğimde tüyler arttı, bende onları ii
badem yağıyla parlatıyorum:))) badem göbek tüyü olsun deyı
kızlar bebeyağı kıl yapmaz yaaa badem yağı yapar
benım söledıgım excıpıallerde kıllanma yapmıyoo hemde devlet ödüyorr
yağlı cıltler ıcın excıpıla hydro kuru cıltler ıcın excıpıal lipo
iyim sen nasılsın ben kaç gündür yoğundum en son kaynanamlar gelcekti onlar geldi yeğenimin apandisti patlamış acil ameliyat oldu yengemdeydim koşturmaca yani..cumartesi doktora gidicem bakalım erkeğe benziyor demişti doktor kesinleşicekmi?rüyada erkek gördüm onaylanmış gibi oldu gerçi üstüne
anammmm eski günler zararlı olan ecoli değilmiydi zeynepcim yaaa
tereyağı bakterileri yoğur bakterileri peynir kültürleri kefirler ayranla ahh ne günlerdi bu bakterilerden çok çektim bütünlemelere bile kaldım
benimde doktor verdi excipal lipoyu size vermedimi?
benimde doktor verdi excipal lipoyu size vermedimi?
3 ay bıttıkten sonra başlıyo karın buyumeye ben bu akşam başlıyorum bebiş yağına ve phıtolastl e
bana vermedı daha kımse ama ben eczanede çalışıyorum bılıyorum yanı kullanmam gerektıgını kızlar hem uygun hemde çok yararlı excıpıal lıpoo
çok yormuşsun kendini son günlerde. geçmiş olsun.
rüyan çok güzelmiş şeyma. benim bile sağıma soluma bakıp arayasım geldi oğlunu :) hayırlısı olsun..
arkadaşlarım, phitolastl jeli (fitolastin jel diye okunuyor) çok övdüler. Doğumdan sonra oluşan çatlakları dahi azaltmış. Sanırım alırsam onu alırım.
hoşgeldiin, sana da günaydın filiz. benim de evde hamaratlık yapasım var, ev hasratiyle yanıp tutuşuyorum n'oluyor bana yaa :) benim de misafirim gelsin, ben de yemek yapayım, çay kahve ikram edeyim, sohbet edelim, keyif yapalım... Kendimi iyi hissetmeye başladım galiba, enerji patlaması yaşıyorum hayırlısı :)
Çok yorma kendini, işlerinde kolaylıklar diliyorum.
Kan uyuşmazlığı... çok iyi bilmiyorum canım. benim a(+), eşimin a(-) kan uyuşmazlığı yokmuş onu biliyorum sadece.
Adam yemek yemeye vakit bulamıyo diyosun ama canım artık herşey ticarete dökülmüş. Evet iyi dr diye gidiyosun ama...
Bu arada bende 31 mayıs da 27 olcam:82: ne var kiiiiii
evet canım bız sımdıye kadar en cok bunu sattık en çok bundan memnunlar
kızlar sızler hangı ılacları kullanıyorsunn
ben folıc plusu bırakıyorum progestanıda doktorum
balık yağı verdı
gyno ferro sanol (kan ilacı)
ve elevıt balık yağı ve elevıt e ok de kan ılacını kullanmaktan korkuyorum kabız yaptı dıye gecelerı ıcıcem yatarken bundan sonra
evet canım bız sımdıye kadar en cok bunu sattık en çok bundan memnunlar
kızlar sızler hangı ılacları kullanıyorsunn
ben folıc plusu bırakıyorum progestanıda doktorum
balık yağı verdı
gyno ferro sanol (kan ilacı)
ve elevıt balık yağı ve elevıt e ok de kan ılacını kullanmaktan korkuyorum kabız yaptı dıye gecelerı ıcıcem yatarken bundan sonra
ben bebe yağının şişesinin içine kakoa yağı ve badem yağını döktüm şimdi akşamları göbeğime, kalça ve belime sürüyorum...ama kakoa gibi kokuyorum kocam pek sevmedi, o açıdan sabaha döndüm....bu arada tüylenme genelde erkek annelerinde oluyormuş...benimde göbeğimde tüyler arttı, bende onları ii
badem yağıyla parlatıyorum:))) badem göbek tüyü olsun deyı
canım pytolastıl ın fiyatı ne peki?
bi de benim göğüs uçlarım pul pul oldu ve çok kaşınıyo ona da bi faydası olur mu acaba??
doktoruma söyledim m ile başlayan bi krem yazdı doğumdan sonra da göğüslerin kötü olacak kullanırsın dedi. bi araştırayım ondan sonra alacam onu da. reçete kocişte gelince bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?