2011 Ekim Anneleri

benimde tam 3 ay oldu bende başlıyım ama kızlarında dediği gibi tüylenme yapar bu yağlar başka bi yolu yokmuki?

kızlar bebeyağı kıl yapmaz yaaa badem yağı yapar

benım söledıgım excıpıallerde kıllanma yapmıyoo hemde devlet ödüyorr

yağlı cıltler ıcın excıpıla hydro kuru cıltler ıcın excıpıal lipo

üff hiç çatlamasak olmaz mı ben bu yağ işini hiç sevmedim ,ne yapcam

çok yormuşsun kendini son günlerde. geçmiş olsun.
rüyan çok güzelmiş şeyma. benim bile sağıma soluma bakıp arayasım geldi oğlunu :) hayırlısı olsun..

evett yavruuuuuuu aynen öylee hatta bizz bunu okulda tartışırdık okunuşu hakkında eşerişya koli diyemi yoksa eşerşiya kolimi diye okunuyoo diyeeee diyee okul bitti :))

kızlar bu ara çocukalrda su çiçeği problemı patlak verdı kesınlıkle hamılelerın dıkkat etmesı gerekk sakın yaklaştrırmayın kendınızee

bana vermedı daha kımse ama ben eczanede çalışıyorum bılıyorum yanı kullanmam gerektıgını kızlar hem uygun hemde çok yararlı excıpıal lıpoo

ay tamam ben biliyorum bunu, anneme vermişti dr elleri içindi galiba. Bende kullanıyorum çok faydası oluyordu özllikle temizlikten sonra

çok yormuşsun kendini son günlerde. geçmiş olsun.
rüyan çok güzelmiş şeyma. benim bile sağıma soluma bakıp arayasım geldi oğlunu :) hayırlısı olsun..

sağol evet üstü üste gelince herşey öyle oldu..rüyanın hala etkiisndeyim bende arıyorum ama bakıyorum daha karnımda

arkadaşlarım, phitolastl jeli (fitolastin jel diye okunuyor) çok övdüler. Doğumdan sonra oluşan çatlakları dahi azaltmış. Sanırım alırsam onu alırım.

evet canım bız sımdıye kadar en cok bunu sattık en çok bundan memnunlar

kızlar sızler hangı ılacları kullanıyorsunn

ben folıc plusu bırakıyorum progestanıda doktorum
balık yağı verdı
gyno ferro sanol (kan ilacı)
ve elevıt balık yağı ve elevıt e ok de kan ılacını kullanmaktan korkuyorum kabız yaptı dıye gecelerı ıcıcem yatarken bundan sonra

sizde uyuşmazlık olmaz canım anne - baba + olunca kan uyuzmazlığı oluyo. yani bizdeki gibi (

ya misafir ağırlamak güzel de hazırlık aşaması zor ya. yoksa gelince misafir vakit su gibi akıp gidiyo
ama akşam dizim var izliyemicem ona üzülüyorummm

Adam yemek yemeye vakit bulamıyo diyosun ama canım artık herşey ticarete dökülmüş. Evet iyi dr diye gidiyosun ama...

Bu arada bende 31 mayıs da 27 olcam:82: ne var kiiiiii

ben de 25 mayısta 27 olacam 84 doğumluyum. senden 6 gün büyüğüm apla de bana

ama galiba senin oğluşun benimkinden daha büyük o da seninkine abiiiiiiii derr

bende daha başlamdım excipial lipoya karnım yokki sabah iniyor akşam yemek çok yiyorum ondan herhalde kocaman oluyor sabah eser kalmıyor sizde öyle oluyomu?

çatlak önleyici olarak kendime bebe yağı kullanıyorum ama bu ürün o kadar iyiyse ben de düşünmeye başladım...
sabah akşam 1'er tane folic plus, öğlen 1 tane elevit içiyorum.
bulantım geçince ihtiyaç olursa demir ilacı verecek, bir de balık yağı.

canım pytolastıl ın fiyatı ne peki?
bi de benim göğüs uçlarım pul pul oldu ve çok kaşınıyo ona da bi faydası olur mu acaba??
doktoruma söyledim m ile başlayan bi krem yazdı doğumdan sonra da göğüslerin kötü olacak kullanırsın dedi. bi araştırayım ondan sonra alacam onu da. reçete kocişte gelince bakayım

anam yoks benimki de mi erkek????? 3 yıl önce tüm vucudumu epilasyon yaptırmıştım hiç tüy yoktu şimdi ufak ufak çıkmaya başladı yine...

bu arada söylediğin ben de kakao yağı kullanıyorum daha önce doğum yapmış bir kaç arkadaşım önermişti ama benim de kocam hiç sevmedi kakaonun kokusunu yakcak bişey yok ama diz kapaklarınızın arka tarafına yumuşak dokulara ve sürmeyi ihmal etmeyin kızlar yağları, kremleri. oralarda ileriki dönemlerde çatlayabiliyor

kuzenime doğumdan sonraki göğüs ucu yaralarına kremler çare olmamıştı, anne acıdan ağlıyor, bebek açlıktan ağlıyordu... ayva nın çekirdeklerini çıkarıp, sütle pişirip marmelat yapıp onu sürmüş iyi gelmişti. hatta o mevsimde ankarada aradık taradık ayva bulamadık, mersinden getirtmiştik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…