2011 Ekim Anneleri

ben de de kabızlık oldu demir hapını almaya başladıktan sonra. sabahları aç karnına ılık suyun içine 1 kaşık bal karıştırıp içersen işe yarıyor. annemin tarifi

Aman bi kaç günün lafı olurmuş, ama öyle diyosan olur apllaaa:87:
ay evet fidan bizim oğlanların arasında da iki hafta varmış

Son düzenleme:
biraz da ben sizin canınızı çektirteyim

akşam misafirim için az önce tiramisu yaptım
kürdan kebabı için patlıcanlarımı kızarttım
anacım içli köfte yollamıştı sağ olsun onu yapacam
havuç meze yapacam az sonnnnrrraaa
yanına yayla çorbası
ve dee kuş üzümlü pilavvvv

valla kimse kızmasın her gün ben burayı okuyunca canım bişiler çekiyo bugün de ben gıcıklık yapicem affola

bende daha başlamdım excipial lipoya karnım yokki sabah iniyor akşam yemek çok yiyorum ondan herhalde kocaman oluyor sabah eser kalmıyor sizde öyle oluyomu?
benımde akşamları cıkıo karnım sabah ınıyo gece wc ye gıdıyorum 2 kez falan

kesınlıkle ıyı ınşallah bulantın gecer

nem nem neemmm hepsinden ikişer porsiyon alayım lütfen
ellerine sağlık hepsi nefis geliyor göze, kulağa, damağa, burnumaaa :)

oyyyy o kadar mı kötü oluyo öleyim ben o zamannnn
benim şimdiden bile göğüslerim çok kaşınıyo ve pul pul dökülüyo Allahım inş. doğumdan sonra çok kötü olmaz ayva+ süt demek aklımızda bulunsun denizcim tşk.

nem nem neemmm hepsinden ikişer porsiyon alayım lütfen
ellerine sağlık hepsi nefis geliyor göze, kulağa, damağa, burnumaaa :)

:))) yollim valla
elim de lezzetlidir ayıptır sölemesi eşimi göbekli yaptım valla ( gerçi göbeği vardı evlenmeden önce de paşam kabul etmiyo böyleee avunuyoruz )

şükür cnm sonunda tüm topik seferber oldu valla :)))

selam kızlar geçmişi oku oku ancak bitirebildim birde internet ikide bir kesiliyor azmettim ve bitirdim şükür.
paşam inş güzel haberlerle gelir.
kızlar çatlak için krem kullanmak isterseniz -bella b tummy honey butter- tamamen doğal bir kremmiş.

evet filizcim maalesef o kadar kötü olmuştu, ondan daha kötü olanı da duydum ama anlatmicam şimdi. şimdiden önlem almakta fayda var. benim de kaşınıyor ama dökülme yok henüz, bebe yağını ben göğüslerime de sürüyorum, o esnada nemlendiği için pul pul dökülme yoktur belki. Aklınızda olsun, tarifini tekrar sorarım ona, inşallah ihtiyaç olmaz.
Aaa görmeden, yemeden inanmam :) İnşallah bir gün kısmet olur, yolumuz oraya düşer ve misafirin olup yeriz canım. seni de beklerim ama senin kadar hamarat değilim maalesef
Benim eşim aynı, pek değişiklik olmadı. evlenmeden önce de annesinin aynı yemeğini yiyordu, şimdi de. o yüzden benim bir katkım veya zayıtlatma durumum olmadı. yaramışsın sen eşine, ne güzel :)
ben de gidip yemekhanede kuru fasulyemi yiyeyim bari. afiyet olsun hepinize hanımlar

Sibelcim kilo alman çok normal. Ben sadece 10 gün yattım anında 1,5 kilo aldım. Yani senin gibi 3 ay yatsam şu anda 13,5 kilo almış olmam gerekiyordu. Ayyy Daha çok mu yatacaksın canım sen? Allah kolaylık versin.

Sağol canım, ilk ay zaten hamile olduğumu bilmiyordum, kalan 3 ayda da wc dışında hiç kalkmadım, dr.um çok şükür son kontrolümde artık yavaş yavaş kalk 15-20 dak.lık yürüyüşler yap dedi, o bile şuan benim için mucizevi bi olay, Allah bugünlerimizi aratmasın. Çok zormuşşşşşşşş çokkkkkkkk

ben senden buyuyum sen de bana apla dee o zaman 84 şubatlıyım medela mı canım lansınoh ve medela göğüs uçları için çok iyi

benım göğüsler acayyııpp buyudu ama uclarında problem yok
ben tüysüüzm nerdeyse ama göbüşümde bır sürü kıl çıktıı yaaaa
ayy kremler ıse yaramazsa aklımızda olsunn süt ve ayva sekerle kaynatılıp sürülüyo doğrumu anladım
ben de de kabızlık oldu demir hapını almaya başladıktan sonra. sabahları aç karnına ılık suyun içine 1 kaşık bal karıştırıp içersen işe yarıyor. annemin tarifi
kız domateslı pılav nıckı neden
sütte fayda ettı canımm sabahları süt içiyorum gece yatarken ıcıcem bakalım bu kez de kabızlık yaparsa annenın tarıfını uygulucam

ohh kebapta yemekten çok sana üzüldüm hamıle hamıle mısafır cekılmez kız ben çok zorda kalmadıkca alamam kımseyı tabıı çalışıyorum onunda etkısı var

kızlar annelik akademisinden kitap isteyeniniz oldu mu hiç? ben taa ne zaman istemiştim hala getirmediler
ben istedımm tam serı aldım o ucretsız kıtaplarıda aldımm 1 hafta ıcınde geldıler

bella b yenı bır urun bugun geldı elımıze ve ıyı olduklarına emınımm bızım burda çok ıyı bır çocuk dr var bella b nın urunlerını yazıo sadece

ben de geçen hafta başladım bebe yağına inş. faydasını görürüm.
inş. bi gün yolun düşerse bu taraflara çoook isterim seni ağırlamayı.
cenim benim eşimin bünyesi çok müsati kilo almaya bazen ben yemek yapamıyorum hele ilk iyi ay biliyosun gece gündüz çıakrdım ama adam sağ olsun aç komadı kendini hiç :))
çok kuru fasulye yeme valla gaz patlaması yaşarsın ona göre

kızlar annelik akademisinden kitap isteyeniniz oldu mu hiç? ben taa ne zaman istemiştim hala getirmediler

bana geldi. yaklaşık 20 gün sonra geldi
ama içnde öyle resimler varki yüreğim ağzıma geldi bakarken.
normal doğumun fotosu var. benim içim kaldırmadı psikolojim bozuldu valla

:)) tamam aplaaaaa
pitolasitilin fiyatını da söyleeee
valla canım hatırlamıyorum akşam eşim gelsin bakacam kremin adına

canım ben de hamilelik boyunca almadım misafir ilk ayı saymazsak o zaman mecburiydi
ama hamd olsun iyi hissediyorum kendimi bugün de boş günüm dersim yok evdeyim yavaş yavaş yapıyorum çok zorlamadan kendimi.

minietek süt diil ılık suyun içine bal karıştır iç :93:

yaw bu arada kızlar domateli pilav yazmak uzun gelebilir (bana bile uzun geliyor) kısace burcu diyebilirsiniz :80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…