evet canım bız sımdıye kadar en cok bunu sattık en çok bundan memnunlar
kızlar sızler hangı ılacları kullanıyorsunn
ben folıc plusu bırakıyorum progestanıda doktorum
balık yağı verdı
gyno ferro sanol (kan ilacı)
ve elevıt balık yağı ve elevıt e ok de kan ılacını kullanmaktan korkuyorum kabız yaptı dıye gecelerı ıcıcem yatarken bundan sonra
sizde uyuşmazlık olmaz canım anne - baba + olunca kan uyuzmazlığı oluyo. yani bizdeki gibi(
ya misafir ağırlamak güzel de hazırlık aşaması zor ya. yoksa gelince misafir vakit su gibi akıp gidiyo
ama akşam dizim var izliyemicem ona üzülüyorummm
ben de 25 mayısta 27 olacam 84 doğumluyum. senden 6 gün büyüğüm apla de bana
ama galiba senin oğluşun benimkinden daha büyük o da seninkine abiiiiiiii derr
sizde uyuşmazlık olmaz canım anne - baba + olunca kan uyuzmazlığı oluyo. yani bizdeki gibi(
ya misafir ağırlamak güzel de hazırlık aşaması zor ya. yoksa gelince misafir vakit su gibi akıp gidiyo
ama akşam dizim var izliyemicem ona üzülüyorummm
ben de 25 mayısta 27 olacam 84 doğumluyum. senden 6 gün büyüğüm apla de bana
ama galiba senin oğluşun benimkinden daha büyük o da seninkine abiiiiiiii derr
benımde akşamları cıkıo karnım sabah ınıyo gece wc ye gıdıyorum 2 kez falanbende daha başlamdım excipial lipoya karnım yokki sabah iniyor akşam yemek çok yiyorum ondan herhalde kocaman oluyor sabah eser kalmıyor sizde öyle oluyomu?
çatlak önleyici olarak kendime bebe yağı kullanıyorum ama bu ürün o kadar iyiyse ben de düşünmeye başladım...
sabah akşam 1'er tane folic plus, öğlen 1 tane elevit içiyorum.
bulantım geçince ihtiyaç olursa demir ilacı verecek, bir de balık yağı.
Aman bi kaç günün lafı olurmuş, ama öyle diyosan olur apllaaa:87:
ay fidan bizim oğlanların arasında da bi hafta var
biraz da ben sizin canınızı çektirteyim
akşam misafirim için az önce tiramisu yaptım
kürdan kebabı için patlıcanlarımı kızarttım
anacım içli köfte yollamıştı sağ olsun onu yapacam
havuç meze yapacam az sonnnnrrraaa
yanına yayla çorbası
ve dee kuş üzümlü pilavvvv
valla kimse kızmasın her gün ben burayı okuyunca canım bişiler çekiyo bugün de ben gıcıklık yapicem affola
ahesteecim iki hafta var galiba aralarında benim ufaklık 13+6 seninki 15+6
kuzenime doğumdan sonraki göğüs ucu yaralarına kremler çare olmamıştı, anne acıdan ağlıyor, bebek açlıktan ağlıyordu... ayva nın çekirdeklerini çıkarıp, sütle pişirip marmelat yapıp onu sürmüş iyi gelmişti. hatta o mevsimde ankarada aradık taradık ayva bulamadık, mersinden getirtmiştik.
nem nem neemmmhepsinden ikişer porsiyon alayım lütfen
ellerine sağlık hepsi nefis geliyor göze, kulağa, damağa, burnumaaa :)
şükür cnm sonunda tüm topik seferber oldu valla :)))
aferim sana benim gibi beceriksiz arkadaşım becerdigin için bu kupa ikimize gelsinçünkü bende başardım avatarım nasıl ama aynı bana benziyo
Merhaba kızlarrrrrrrrr... Nasılsınız bakalım. Yazdıklarınızın hepsini okuyamadım bugün, ama bana yazılanlarda gözümden kaçmadı yaniiii... Walla zor yaptım şu cetveli, neyse ki oldu sonunda. Artık yatmaktan beynim durdu galiba
oyyyy o kadar mı kötü oluyo öleyim ben o zamannnn
benim şimdiden bile göğüslerim çok kaşınıyo ve pul pul dökülüyo Allahım inş. doğumdan sonra çok kötü olmaz ayva+ süt demek aklımızda bulunsun denizcim tşk.
:))) yollim valla
elim de lezzetlidir ayıptır sölemesi eşimi göbekli yaptım valla ( gerçi göbeği vardı evlenmeden önce de paşam kabul etmiyo böyleee avunuyoruz)
Sibelcim kilo alman çok normal. Ben sadece 10 gün yattım anında 1,5 kilo aldım. Yani senin gibi 3 ay yatsam şu anda 13,5 kilo almış olmam gerekiyordu. Ayyy Daha çok mu yatacaksın canım sen? Allah kolaylık versin.
ben senden buyuyum sen de bana apla dee o zaman 84 şubatlıyım medela mı canım lansınoh ve medela göğüs uçları için çok iyicanım pytolastıl ın fiyatı ne peki?
bi de benim göğüs uçlarım pul pul oldu ve çok kaşınıyo ona da bi faydası olur mu acaba??
doktoruma söyledim m ile başlayan bi krem yazdı doğumdan sonra da göğüslerin kötü olacak kullanırsın dedi. bi araştırayım ondan sonra alacam onu da. reçete kocişte gelince bakayım
ben tüysüüzm nerdeyse ama göbüşümde bır sürü kıl çıktıı yaaaaanam yoks benimki de mi erkek????? 3 yıl önce tüm vucudumu epilasyon yaptırmıştım hiç tüy yoktu şimdi ufak ufak çıkmaya başladı yine...
bu arada söylediğin ben de kakao yağı kullanıyorum daha önce doğum yapmış bir kaç arkadaşım önermişti ama benim de kocam hiç sevmedi kakaonun kokusunuyakcak bişey yok ama diz kapaklarınızın arka tarafına yumuşak dokulara ve sürmeyi ihmal etmeyin kızlar yağları, kremleri. oralarda ileriki dönemlerde çatlayabiliyor
ayy kremler ıse yaramazsa aklımızda olsunn süt ve ayva sekerle kaynatılıp sürülüyo doğrumu anladımkuzenime doğumdan sonraki göğüs ucu yaralarına kremler çare olmamıştı, anne acıdan ağlıyor, bebek açlıktan ağlıyordu... ayva nın çekirdeklerini çıkarıp, sütle pişirip marmelat yapıp onu sürmüş iyi gelmişti. hatta o mevsimde ankarada aradık taradık ayva bulamadık, mersinden getirtmiştik.
kız domateslı pılav nıckı nedenben de de kabızlık oldu demir hapını almaya başladıktan sonra. sabahları aç karnına ılık suyun içine 1 kaşık bal karıştırıp içersen işe yarıyor. annemin tarifi
ohh kebapta yemekten çok sana üzüldüm hamıle hamıle mısafır cekılmez kız ben çok zorda kalmadıkca alamam kımseyı tabıı çalışıyorum onunda etkısı varbiraz da ben sizin canınızı çektirteyim
akşam misafirim için az önce tiramisu yaptım
kürdan kebabı için patlıcanlarımı kızarttım
anacım içli köfte yollamıştı sağ olsun onu yapacam
havuç meze yapacam az sonnnnrrraaa
yanına yayla çorbası
ve dee kuş üzümlü pilavvvv
valla kimse kızmasın her gün ben burayı okuyunca canım bişiler çekiyo bugün de ben gıcıklık yapicem affola
ben istedımm tam serı aldım o ucretsız kıtaplarıda aldımm 1 hafta ıcınde geldılerkızlar annelik akademisinden kitap isteyeniniz oldu mu hiç? ben taa ne zaman istemiştim hala getirmediler
selam kızlar geçmişi oku oku ancak bitirebildim birde internet ikide bir kesiliyor azmettim ve bitirdim şükür.
paşam inş güzel haberlerle gelir.
kızlar çatlak için krem kullanmak isterseniz -bella b tummy honey butter- tamamen doğal bir kremmiş.
kızlar annelik akademisinden kitap isteyeniniz oldu mu hiç? ben taa ne zaman istemiştim hala getirmediler
evet filizcim maalesef o kadar kötü olmuştu, ondan daha kötü olanı da duydum ama anlatmicam şimdi. şimdiden önlem almakta fayda var. benim de kaşınıyor ama dökülme yok henüz, bebe yağını ben göğüslerime de sürüyorum, o esnada nemlendiği için pul pul dökülme yoktur belki. Aklınızda olsun, tarifini tekrar sorarım ona, inşallah ihtiyaç olmaz.
Aaa görmeden, yemeden inanmam :) İnşallah bir gün kısmet olur, yolumuz oraya düşer ve misafirin olup yeriz canım. seni de beklerim ama senin kadar hamarat değilim maalesef
Benim eşim aynı, pek değişiklik olmadı. evlenmeden önce de annesinin aynı yemeğini yiyordu, şimdi de. o yüzden benim bir katkım veya zayıtlatma durumum olmadı. yaramışsın sen eşine, ne güzel :)
ben de gidip yemekhanede kuru fasulyemi yiyeyim bari.afiyet olsun hepinize hanımlar
kızlar annelik akademisinden kitap isteyeniniz oldu mu hiç? ben taa ne zaman istemiştim hala getirmediler
ben senden buyuyum sen de bana apla dee o zaman 84 şubatlıyım medela mı canım lansınoh ve medela göğüs uçları için çok iyi
ohh kebapta yemekten çok sana üzüldüm hamıle hamıle mısafır cekılmez kız ben çok zorda kalmadıkca alamam kımseyı tabıı çalışıyorum onunda etkısı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?