2011 Ekim Anneleri

canım sen eczanede çalışıyosun sanırım doktorlr yazıyorsa bu kremi yani sigorta karşılıyormu yoksa ayrıca mı ödeniyor.

Civil'den bebek erkek diye bir sürü kıyafet almıştim hepsi mavi sonra kız olduğu kesinleştiğinde değiştirmek istedim mağazadaki anlayışsız personeller ürünleri değiştirmedinette ki mağazayı deneyeyim dedim sağ olsunlar anlayışla karşıladılar hepsi değişti bu gün elime ulaştı pembe pembe bakmaya doyamıyorum

Sibelim ben 10 gün yattım, neredeyse her gün ağladım. Allahım yatak ömrü vermesin. Yatalak hastalar aklıma geldi, Rabbim sağlıklı ömür versin diye dua etmek lazım.

Bu arada size haberim var. Ablamda 16 haftalık hamile biliyosunuz . 12. haftada doktoru kız demişti. 1 oğlu olduğu için çok sevinmişti. Şimdi gittiğinde erkek demiş. Hepimiz şok olduk. Zaten 1 avuç kız haberi vardı, onlarda yavaş yavaş oğlana dönüyor. Ama ben yine de sevindim, sağlıklı olsun bizim olsun. Telefonu kapatır kapatmaz annemi aradım. hayırlı olsun, 1 erkek daha geliyo dedim. annemin verdiği ilk tepki "ayyyyy" oldu. çok güldüm. dedim ki; ben kız diyorum "ayyy" diyosunuz, ablam erkek diyor "ayyy" diyosunuz ne yani çocuklarımız ortaya karışık mı olsun dedim.

iyi o zmamn pitolasytl 75 tl canım
minietek süt diil ılık suyun içine bal karıştır iç :93:

yaw bu arada kızlar domateli pilav yazmak uzun gelebilir (bana bile uzun geliyor) kısace burcu diyebilirsiniz :80:
kız bana süt iyi geldi dıye yazdımm hamıle kalmadan önce kabızlık problemım vardı hamıle kaldıktan sonra sut ıcınce kabızlık yasamadım pek
canım sen eczanede çalışıyosun sanırım doktorlr yazıyorsa bu kremi yani sigorta karşılıyormu yoksa ayrıca mı ödeniyor.
canım bella b özel ödemıyo hıc bır kurum sebamed gıbı düşün

kız allah senı napmasın kahlaha atıım burda
banada gecen hafta kız dedıler ınsallah erkek derler yarın

aaaaaaaaaaaaaaaaaa nefret ediyoum işgüzar iş verenlerden. şimdi eve tebligat yollamışlar, yok işimi yetersiz yapıyormuşum, yok müşterilerim memnun değilmiş benden, yok ingilizcem yeterli değillmiş!!! ben hamile kaldıktan sonra mı geldi bunlar aklınıza? elimdeki müşterilerden gelen teşekkür mailları ne peki işimi yetersiz yapıyorsam? offffffffffffffffffff içim sıkıldı yine..

topigimizin guzel anneleri hepinize selamlar..bugun nasilsiniz bakalim,bugun ben superim cunku bebisimi gordummasallah herseyimiz normal,18.haftaya girdik.kocaman olmus keratabirkac gun once banyoda dusmustum ama cok sukur bisey olmamis,bu arada cinsiyetimizde kesinlesti artik.13.haftada %95 erkek demisti zaten simdide kesin erkek dedi,bizede gosterdi,gozlerimle gormesem inanmayacaktim ama ben bilenem gordum seyiyani bir erkekimiz daha geliyor,anacim bu gidisle kiz bulamayacaz ogullarimiza,acilen kiz haberlerini bekliyoruz

Bencede yatanlara yardım etsin Mevlam. Ay çok güldüm annene. Ablanda yazık bi tuhaf olmuştur. İnsan psikolojik olarak alıştırıyor kendini tabi. Olsun sağlıklı olsunlarda inşallah, gerisi önemli değil tabi.

Sinirlenme canım kısaca işine son vermeye çalışıyorlar bu arada sana özel msj attım aldınmı

Sinirlenme canım kısaca işine son vermeye çalışıyorlar bu arada sana özel msj attım aldınmı

insanın canı sıkılıyor işte... böyle kurnazlıklar deli ediyor beni. madem hamile çalıştırmayacaksın evli bir kadınnı neden işe alırsın?

aldım canım mesajını şimdi atmaya çalışıyordum ama daha yeni oldğum için özelden mesaj atamadım : ( hala izmir'den beklediğim kargo gelmedi yarın çıkalım mı diye yazacaktım. biraz yürüyüş iyi gelir ikimize de?

ben vaseline nin kakao yaglı kremini kullanıyorum çok memnunum hoş bi kokusu var..

Yarın temizlik için kadın var canım malesef çıkamam

ayyy nefret edıyorumm böle patronlardannn gıcıklar uyuzlarrr
napcaksın şimdıo canımm

ayyy nefret edıyorumm böle patronlardannn gıcıklar uyuzlarrr
napcaksın şimdıo canımm

kardeşim (avukat) dava açmaya hazırlanıyor şimdi hamile kadının işten çıkarılması yasal olmadığı için ama uzun sürüyormuş iş mahkemesindeki davalar artık ne zaman biter belli değil. bebekten sonra da kendi işimi yapmak istiyorum artık.. bakalım kısmet..

ben senden buyuyum sen de bana apla dee o zaman 84 şubatlıyım medela mı canım lansınoh ve medela göğüs uçları için çok iyi
benım göğüsler acayyııpp buyudu ama uclarında problem yok

kızlar benim doktorum asla göğsünün kahverengi kısmına bişey sürmiceksin hamilelik boyunca dedi..sizin doktorunuz yapmadı mı bu uyarıyı?ben korkumdan sabunlamıyorum bile o kısmı...

aç canım o patronların kardesının avulkat oldugunu bılmıyorlarmı

kızlar benim doktorum asla göğsünün kahverengi kısmına bişey sürmiceksin hamilelik boyunca dedi..sizin doktorunuz yapmadı mı bu uyarıyı?ben korkumdan sabunlamıyorum bile o kısmı...

ben doğumdan sonrası ıcın söledım o kremlerı bebe yağı da mı yasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…