ben istedımm tam serı aldım o ucretsız kıtaplarıda aldımm 1 hafta ıcınde geldıler
bella b yenı bır urun bugun geldı elımıze ve ıyı olduklarına emınımm bızım burda çok ıyı bır çocuk dr var bella b nın urunlerını yazıo sadece
iyi o zmamn pitolasytl 75 tl canımben de geçen hafta başladım bebe yağına inş. faydasını görürüm.
inş. bi gün yolun düşerse bu taraflara çoook isterim seni ağırlamayı.
cenim benim eşimin bünyesi çok müsati kilo almaya bazen ben yemek yapamıyorum hele ilk iyi ay biliyosun gece gündüz çıakrdım ama adam sağ olsun aç komadı kendini hiç :))
çok kuru fasulye yeme valla gaz patlaması yaşarsın ona göre
bana geldi. yaklaşık 20 gün sonra geldi
ama içnde öyle resimler varki yüreğim ağzıma geldi bakarken.
normal doğumun fotosu var. benim içim kaldırmadı psikolojim bozuldu valla
:)) tamam aplaaaaa
pitolasitilin fiyatını da söyleeee
valla canım hatırlamıyorum akşam eşim gelsin bakacam kremin adına
canım ben de hamilelik boyunca almadım misafir ilk ayı saymazsak o zaman mecburiydi
ama hamd olsun iyi hissediyorum kendimi bugün de boş günüm dersim yok evdeyim yavaş yavaş yapıyorum çok zorlamadan kendimi.
kız bana süt iyi geldi dıye yazdımm hamıle kalmadan önce kabızlık problemım vardı hamıle kaldıktan sonra sut ıcınce kabızlık yasamadım pekminietek süt diil ılık suyun içine bal karıştır iç :93:
yaw bu arada kızlar domateli pilav yazmak uzun gelebilir (bana bile uzun geliyor) kısace burcu diyebilirsiniz :80:
canım bella b özel ödemıyo hıc bır kurum sebamed gıbı düşüncanım sen eczanede çalışıyosun sanırım doktorlr yazıyorsa bu kremi yani sigorta karşılıyormu yoksa ayrıca mı ödeniyor.
kız allah senı napmasın kahlaha atıım burdaSibelim ben 10 gün yattım, neredeyse her gün ağladım. Allahım yatak ömrü vermesin. Yatalak hastalar aklıma geldi, Rabbim sağlıklı ömür versin diye dua etmek lazım.
Bu arada size haberim var. Ablamda 16 haftalık hamile biliyosunuz . 12. haftada doktoru kız demişti. 1 oğlu olduğu için çok sevinmişti. Şimdi gittiğinde erkek demiş. Hepimiz şok olduk. Zaten 1 avuç kız haberi vardı, onlarda yavaş yavaş oğlana dönüyor.Ama ben yine de sevindim, sağlıklı olsun bizim olsun. Telefonu kapatır kapatmaz annemi aradım. hayırlı olsun, 1 erkek daha geliyo dedim. annemin verdiği ilk tepki "ayyyyy" oldu. çok güldüm. dedim ki; ben kız diyorum "ayyy" diyosunuz, ablam erkek diyor "ayyy" diyosunuz ne yani çocuklarımız ortaya karışık mı olsun dedim.
Sibelim ben 10 gün yattım, neredeyse her gün ağladım. Allahım yatak ömrü vermesin. Yatalak hastalar aklıma geldi, Rabbim sağlıklı ömür versin diye dua etmek lazım.
Bu arada size haberim var. Ablamda 16 haftalık hamile biliyosunuz . 12. haftada doktoru kız demişti. 1 oğlu olduğu için çok sevinmişti. Şimdi gittiğinde erkek demiş. Hepimiz şok olduk. Zaten 1 avuç kız haberi vardı, onlarda yavaş yavaş oğlana dönüyor.Ama ben yine de sevindim, sağlıklı olsun bizim olsun. Telefonu kapatır kapatmaz annemi aradım. hayırlı olsun, 1 erkek daha geliyo dedim. annemin verdiği ilk tepki "ayyyyy" oldu. çok güldüm. dedim ki; ben kız diyorum "ayyy" diyosunuz, ablam erkek diyor "ayyy" diyosunuz ne yani çocuklarımız ortaya karışık mı olsun dedim.
aaaaaaaaaaaaaaaaaa nefret ediyoum işgüzar iş verenlerden. şimdi eve tebligat yollamışlar, yok işimi yetersiz yapıyormuşum, yok müşterilerim memnun değilmiş benden, yok ingilizcem yeterli değillmiş!!! ben hamile kaldıktan sonra mı geldi bunlar aklınıza? elimdeki müşterilerden gelen teşekkür mailları ne peki işimi yetersiz yapıyorsam? offffffffffffffffffff içim sıkıldı yine..
Sinirlenme canım kısaca işine son vermeye çalışıyorlar bu arada sana özel msj attım aldınmı
selam kızlar geçmişi oku oku ancak bitirebildim birde internet ikide bir kesiliyor azmettim ve bitirdim şükür.
paşam inş güzel haberlerle gelir.
kızlar çatlak için krem kullanmak isterseniz -bella b tummy honey butter- tamamen doğal bir kremmiş.
insanın canı sıkılıyor işte... böyle kurnazlıklar deli ediyor beni. madem hamile çalıştırmayacaksın evli bir kadınnı neden işe alırsın?
aldım canım mesajını şimdi atmaya çalışıyordum ama daha yeni oldğum için özelden mesaj atamadım : ( hala izmir'den beklediğim kargo gelmediyarın çıkalım mı diye yazacaktım. biraz yürüyüş iyi gelir ikimize de?
Yarın temizlik için kadın var canım malesef çıkamam
ayyy nefret edıyorumm böle patronlardannn gıcıklar uyuzlarrraaaaaaaaaaaaaaaaaa nefret ediyoum işgüzar iş verenlerden. şimdi eve tebligat yollamışlar, yok işimi yetersiz yapıyormuşum, yok müşterilerim memnun değilmiş benden, yok ingilizcem yeterli değillmiş!!! Ben hamile kaldıktan sonra mı geldi bunlar aklınıza? Elimdeki müşterilerden gelen teşekkür mailları ne peki işimi yetersiz yapıyorsam? Offffffffffffffffffff içim sıkıldı yine..
insanın canı sıkılıyor işte... Böyle kurnazlıklar deli ediyor beni. Madem hamile çalıştırmayacaksın evli bir kadınnı neden işe alırsın?
Aldım canım mesajını şimdi atmaya çalışıyordum ama daha yeni oldğum için özelden mesaj atamadım : ( hala izmir'den beklediğim kargo gelmediYarın çıkalım mı diye yazacaktım. Biraz yürüyüş iyi gelir ikimize de?
ayyy nefret edıyorumm böle patronlardannn gıcıklar uyuzlarrr
napcaksın şimdıo canımm
ben senden buyuyum sen de bana apla dee o zaman 84 şubatlıyım medela mı canım lansınoh ve medela göğüs uçları için çok iyi
benım göğüsler acayyııpp buyudu ama uclarında problem yok
kardeşim (avukat) dava açmaya hazırlanıyor şimdi hamile kadının işten çıkarılması yasal olmadığı için ama uzun sürüyormuş iş mahkemesindeki davalar artık ne zaman biter belli değil. Bebekten sonra da kendi işimi yapmak istiyorum artık.. Bakalım kısmet..
kızlar benim doktorum asla göğsünün kahverengi kısmına bişey sürmiceksin hamilelik boyunca dedi..sizin doktorunuz yapmadı mı bu uyarıyı?ben korkumdan sabunlamıyorum bile o kısmı...
hava güzel olursa sonraki gün çıkarız o zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?