2011 Ekim Anneleri

aç canım o patronların kardesının avulkat oldugunu bılmıyorlarmı

biliyorlar onun da sevgilisi avukat. önceki bebeğimi kaybettiğim için uğraşmayacağımı düşündüler diye düşünüyorum çünkü hamile kaldığımı öğrendiğim andan beri sakin olmaya stresden uzak durmaya çalıştığımı biliyorlar

kızlar annelik akademisinden kitap isteyeniniz oldu mu hiç? ben taa ne zaman istemiştim hala getirmediler

set aldım ben ordan, hamileyim ve bebeğim kitaplarını da hediye ettiler yoğunluk vardır canım ondan geç geliyor, benim 15 gün kadar sürmüştü gelmesi. bi de parayla aldım yanii ücretsiz verdikleri de vardı ama sanırım beni kandırdılar set almış bulundum:44:

Merhaba sibel, hoşgeldin. ben iyiyim teşekkür ederim. bebişim de iyidir inşallah teyzesi
Zor ama güzel olmuş. bebeğini ordan takip ederiz biz de.
Küçük yürüyüşlere başlamışsın, senin adına çok sevindirici olmalı. Ben de sevindim ama dikkat et kendine, Allah ikinizi de korusun

noterden iş aktinin feshi için böyle bir belge yollamak zorundalar. özellikle müşterilerin memnun olmadığını belirtmişler mahkemede onların işine yarasın diye ama daha ben hamile kaldığımı söylediğimde önce istifa etmem için üstüme gelmeye başladıklarında bütün gelen teşekkür maillarını özel mailıma ilettiğimi bilmiyorlar daha. gerçekten zor hamileyken böyle adamlarla uğraşmak

evet canım, ayva ve süt (şeker yok). krem haline getirilip göğüs uçlarına sürülüyor.
inşallah ihtiyaç olmaz ama eğer olursa yine arar tarifini alırım ben.

kabızlığa benim tavsiyem, günde bir tane ham olmayan, hafif olgunlaşmış kivi. hem c vitamini deposu, hem de harika bir barsak çalıştırıcı...

ayyy cok teşekkür ederim hepinize, içim biraz olsun rahatladı. umarım dedıgınız gibidir. beklemekten öte yol yok artık. 9 mayısta randevum inşallah müjdeli haber veririirm size:))

hemde nasıl onca zaman yanlarında calısıyosun onları gormezden gelıyolar bıgun cok fena damarıma bascaklar bırakıp gıdıcem bende sımdılık gıtıgı yere kadar goturmye calsııyorum

Ya en iyisi benim işverenim. ben mümkün olduğunca işimi aksatmamaya çalışıyorum, gelemezsem de evden hallediyorum işleri.
Kim ne derse desin hamile bayanın performansı hakikaten düşüyor. hele benim gibi bulantılı ve kanamalı tiple çalışmayı kimse istemez heralde. Mesela öğleye kadar bulantıdan çalışamıyorum ama göz yumuyor. Tabi maaşımın 5'de 1'ini allem edip kallem edip düşürdü, belki bunun da göz yummasında etkisi vardır. Ama Bende sesimi çıkarmadım. Çünkü performansımda eskiye göre 5de 3'lük bir düşüş var. Buna rağmen rapor aldığım günün parasını dahi kesmiyor, ödüyor. Doğum sonrası çalışmamı garantiye almak istiyor sanki. Bebeğimle vicdanım arasında kalacağım sanki.

çok teşekkür ederim :) yolum düşerse mutlaka gelicem Allah'tan eşin kendi kendine bakabilmiş, benim eşim sağ olsun pek bilmez, yukarı çıkıp annesinde yer, gelirken bana da getirirdi ama ben Allah affetsin çöpe dökerdim, midem çok fenaydı çünkü
evet mide problemini biliyorum, maalesef benim gibi çok çekenleri yakından takip ediyorum. sen bir de bahar alerjisi oldun onun üstüne, sinüzitti galiba. ben de tıkandım iki üç gündür nefes alamıyorum.
öğle yemeğimi sorma, akıllılar hem kuru fasulye yapmış hem mercimek çorbası harika bir menüydü yanii
kitaptaki fotolara bakamadım ben. o sayfaları hızlı hızlı geçtim, bakamam ki. zaten kan tutar beni, film, dizi izlerken bile kana bakamıyorum, patt düşüp bayılıyorum yoksa. sen de bakma, gözümüzü kapatıp yapalım artık yapacak bişe yok :)

Ya ben hamile kaldığım günden beri kivi yiyorum. Kivinin o ekşi hali beni mest ediyor. Allaha şükür hiiç kabızlık problemim de olmadı şimdiye kadar. Bağırsak çalıştırdığını bilmiyordum ama kanıt olarak beni görebilirsiniz.

bak ne güzel söylüyosun işte burcu, hem işgüzar hem de sen işten ayrıldıktan sonra mı böyle bir yazı göndermek akıllarına geliyor! hakların varsa ondan mahrum etmek istiyorlardır seni. uğraş canım sen onlarla. bak hazırda avukatın da var :)

denizcim bize k.fasülye pilav ve salata vardı :) kızlar birşey soracağım...canınız çekmesin ama sakatatlardan kelle çorbası yenilebilirmi... Artık büyüdük biraz ya..

benim bildiğimde gül suyuna ayva çekirdeği koyup 1 gece bekletip sürecekmişsiz

performans düşüklüğü hamileliğin doğal süreci ve buna hukukda da "doğal süreç" gibi bişey diyolarmış. yani, hiçbir iş veren bu yüzden işten çıkaramaz hamile çalışanını. zaten daha ilk defa hamile kaldığımı söylediğimde "doğum izni alacak mısın?" gibi salakça bi soru sormuşalardı. "yok canım ebe çağır masamda doğururum ben" dememi beklediler sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…