aç canım o patronların kardesının avulkat oldugunu bılmıyorlarmı
mail attım sana cnm
kızlar annelik akademisinden kitap isteyeniniz oldu mu hiç? ben taa ne zaman istemiştim hala getirmediler
Merhaba kızlarrrrrrrrr... Nasılsınız bakalım. Yazdıklarınızın hepsini okuyamadım bugün, ama bana yazılanlarda gözümden kaçmadı yaniiii... Walla zor yaptım şu cetveli, neyse ki oldu sonunda. Artık yatmaktan beynim durdu galiba
sebı zaten ısten cıkarmıslar daha nıye oyle bı mehtup gonderme geregı duymuslar anlıyamadım bu ısverenlerın cogunda var hamılelerle calısma problemı bızımkılerde ısten cıkarmıyo ama ısı yokusa suruyorlar sureklı
yaa ben çok heveslenmiştim bana gelmediben istedımm tam serı aldım o ucretsız kıtaplarıda aldımm 1 hafta ıcınde geldıler
ayy kremler ıse yaramazsa aklımızda olsunn süt ve ayva sekerle kaynatılıp sürülüyo doğrumu anladım
sütte fayda ettı canımm sabahları süt içiyorum gece yatarken ıcıcem bakalım bu kez de kabızlık yaparsa annenın tarıfını uygulucam
noterden iş aktinin feshi için böyle bir belge yollamak zorundalar. özellikle müşterilerin memnun olmadığını belirtmişler mahkemede onların işine yarasın diye ama daha ben hamile kaldığımı söylediğimde önce istifa etmem için üstüme gelmeye başladıklarında bütün gelen teşekkür maillarını özel mailıma ilettiğimi bilmiyorlar daha. gerçekten zor hamileyken böyle adamlarla uğraşmak
mail attım sana cnm
noterden iş aktinin feshi için böyle bir belge yollamak zorundalar. özellikle müşterilerin memnun olmadığını belirtmişler mahkemede onların işine yarasın diye ama daha ben hamile kaldığımı söylediğimde önce istifa etmem için üstüme gelmeye başladıklarında bütün gelen teşekkür maillarını özel mailıma ilettiğimi bilmiyorlar daha. gerçekten zor hamileyken böyle adamlarla uğraşmak
ben de geçen hafta başladım bebe yağına inş. faydasını görürüm.
inş. bi gün yolun düşerse bu taraflara çoook isterim seni ağırlamayı.
cenim benim eşimin bünyesi çok müsati kilo almaya bazen ben yemek yapamıyorum hele ilk iyi ay biliyosun gece gündüz çıakrdım ama adam sağ olsun aç komadı kendini hiç :))
çok kuru fasulye yeme valla gaz patlaması yaşarsın ona göre
bana geldi. yaklaşık 20 gün sonra geldi
ama içnde öyle resimler varki yüreğim ağzıma geldi bakarken.
normal doğumun fotosu var. benim içim kaldırmadı psikolojim bozuldu valla
evet canım, ayva ve süt (şeker yok). krem haline getirilip göğüs uçlarına sürülüyor.
inşallah ihtiyaç olmaz ama eğer olursa yine arar tarifini alırım ben.
kabızlığa benim tavsiyem, günde bir tane ham olmayan, hafif olgunlaşmış kivi. hem c vitamini deposu, hem de harika bir barsak çalıştırıcı...
Mailini aldım fakat olmadı eklenemiosunben sana gmailden davet yolladım
aaaaaaaaaaaaaaaaaa nefret ediyoum işgüzar iş verenlerden. şimdi eve tebligat yollamışlar, yok işimi yetersiz yapıyormuşum, yok müşterilerim memnun değilmiş benden, yok ingilizcem yeterli değillmiş!!! ben hamile kaldıktan sonra mı geldi bunlar aklınıza? elimdeki müşterilerden gelen teşekkür mailları ne peki işimi yetersiz yapıyorsam? offffffffffffffffffff içim sıkıldı yine..
çok teşekkür ederim :) yolum düşerse mutlaka gelicemAllah'tan eşin kendi kendine bakabilmiş, benim eşim sağ olsun pek bilmez, yukarı çıkıp annesinde yer, gelirken bana da getirirdi ama ben allah affetsin çöpe dökerdim, midem çok fenaydı çünkü
evet mide problemini biliyorum, maalesef benim gibi çok çekenleri yakından takip ediyorum. Sen bir de bahar alerjisi oldun onun üstüne, sinüzitti galiba. Ben de tıkandım iki üç gündür nefes alamıyorum.
öğle yemeğimi sorma, akıllılar hem kuru fasulye yapmış hem mercimek çorbasıHarika bir menüydü yanii
Kitaptaki fotolara bakamadım ben. O sayfaları hızlı hızlı geçtim, bakamam ki. Zaten kan tutar beni, film, dizi izlerken bile kana bakamıyorum, patt düşüp bayılıyorum yoksa. Sen de bakma, gözümüzü kapatıp yapalım artık yapacak bişe yok :)
evet canım, ayva ve süt (şeker yok). krem haline getirilip göğüs uçlarına sürülüyor.
inşallah ihtiyaç olmaz ama eğer olursa yine arar tarifini alırım ben.
kabızlığa benim tavsiyem, günde bir tane ham olmayan, hafif olgunlaşmış kivi. hem c vitamini deposu, hem de harika bir barsak çalıştırıcı...
Ya en iyisi benim işverenim. ben mümkün olduğunca işimi aksatmamaya çalışıyorum, gelemezsem de evden hallediyorum işleri.
Kim ne derse desin hamile bayanın performansı hakikaten düşüyor. hele benim gibi bulantılı ve kanamalı tiple çalışmayı kimse istemez heralde. Mesela öğleye kadar bulantıdan çalışamıyorum ama göz yumuyor. Tabi maaşımın 5'de 1'ini allem edip kallem edip düşürdü, belki bunun da göz yummasında etkisi vardır. Ama Bende sesimi çıkarmadım. Çünkü performansımda eskiye göre 5de 3'lük bir düşüş var. Buna rağmen rapor aldığım günün parasını dahi kesmiyor, ödüyor. Doğum sonrası çalışmamı garantiye almak istiyor sanki. Bebeğimle vicdanım arasında kalacağım sanki.
1 hafta içinde gelmediyse ara hatırlat. benimkini unutmuşlar mesela, hatırlatınca 2 gün içinde geldi
kızlar benim doktorum asla göğsünün kahverengi kısmına bişey sürmiceksin hamilelik boyunca dedi..sizin doktorunuz yapmadı mı bu uyarıyı?ben korkumdan sabunlamıyorum bile o kısmı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?