Paşam güle gle git gel canımve lütfen artık kalbini serin tut
bütün gün işte oturyorum...aman kuzum sağlıklı olsunda büyüsünde ben çekerim
paşa hanım toktora giti değilmi iyi haberlerle gelse keşke mesala dikiş atmasalarda doğuma kadar bantlasalar doğumda açılacak nasıl olsaşaka yaptımmmmmmmmm
bebem çabuk gel de meraklandırma bizi
Günaydın kızlar geçmişe bir bakındım ama hepsini bitiremedim malesef çok işim var çok fazla kalamıcam, herkes iyidir umarım,
Paşam inşallah hayırlı haberlerle gelirsin...
Rumuzcum bende iş yüzünden dün biraz sıkıntı yaşadım son zamanlarda çok ağır gidiyordum, dünkü toplantıdan sonra çok felaket moralim bozuldu benimde, şimdi biraz fazla çalışmam lazım,
Ahestecim buralardayım çok istiyorum gelip sizlerle sohpet etmeyi yarın inşallah bugün full işe bakıcam(
Deniz geçmiş olsun burun kanaması normal canım bendede oldu, hemde kan sulandırıcı yüzünden bir hayli oldu yani... Dr. olur normal demişti...
kabız olan arkadaş kimdi şimdi geri dönüp adını hatırlayamıyorum kusura bakmasın sakın, bende felaketim hemde öyle böyle değil hemoroidim azdı ve dehşet kanama yaptı akşam, kan sulandırıcı yüzünden kanamasıda durmak bilmedi,kıvrandım bütün gece, şimdi biraz iyiyim ama ekmek ile yemedim yemeyide düşünmüyorum sanırım bu hafta sadece kayısı ile beslenicem.. Ben böyleyim kontrole 15 gün sonra gel demişti doktorum haftaya salı 15 olucak bende sabırsızlıkla bekliyorum bebeğim iyidir umarım.
Hamile kalmak isteyen arkadaşım, rabbim inşallah en kısa zamanda hayırlı bir bebiş versin sana, stres yapmamaya çalış bunu odak noktan haline getirme, sebebi bilinemeyen gebeliklerin çoğu stresten olmuyor canım inşallah rabbim sanada bu güzel duyguyu tattırır.. Ben çıkıyorum kızlar işlerimi biterse gelirim bitmesse akşam evden bakarım artık.
Hepinizi kocaman öpüyorum, Allaha emanet olun....
selam kızlar geçmişi oku oku ancak bitirebildim birde internet ikide bir kesiliyor azmettim ve bitirdim şükür.
paşam inş güzel haberlerle gelir.
kızlar çatlak için krem kullanmak isterseniz -bella b tummy honey butter- tamamen doğal bir kremmiş.
bak ne güzel söylüyosun işte burcu, hem işgüzar hem de sen işten ayrıldıktan sonra mı böyle bir yazı göndermek akıllarına geliyor! hakların varsa ondan mahrum etmek istiyorlardır seni. uğraş canım sen onlarla. bak hazırda avukatın da var :)
performans düşüklüğü hamileliğin doğal süreci ve buna hukukda da "doğal süreç" gibi bişey diyolarmış. yani, hiçbir iş veren bu yüzden işten çıkaramaz hamile çalışanını. zaten daha ilk defa hamile kaldığımı söylediğimde "doğum izni alacak mısın?" gibi salakça bi soru sormuşalardı. "yok canım ebe çağır masamda doğururum ben" dememi beklediler sanırım
canlarım teker teker alta yazamadım kusura bakmayın yeni girdim eşimle eve size bir iyi bir kötü haberim var iyi haberim çok şükür bebegim saglıklı kötü haberimde doktor bam diye suratıma söylediyarın saat 9 gel yatışını yapalım dedi aç karnına gidicekmişim eşim serklaj setini bugün almaya gidicek hiç bu kadar erken beklemiyodum dikişi ben ne yapcam çok korkuyorum allahım yardımcım olsun kötü tarafı benim doktor yarın burda yok işi varmış gelebilirsem dedi gelicem ama dedi korkma emin ellerdesin dedi ben dedi elimi senin elinin üstünden çekmicem dedi mayıs 2 beklerken tarın dikiş allah rızası için ban dua edinde dikişim iyi geçsin daha bri şey istemiyorum çok korkuyorum ameliyathanede yatırıp yapılıcak dikişi dualarınıza ihtiyacım var
canlarım teker teker alta yazamadım kusura bakmayın yeni girdim eşimle eve size bir iyi bir kötü haberim var iyi haberim çok şükür bebegim saglıklı kötü haberimde doktor bam diye suratıma söylediyarın saat 9 gel yatışını yapalım dedi aç karnına gidicekmişim eşim serklaj setini bugün almaya gidicek hiç bu kadar erken beklemiyodum dikişi ben ne yapcam çok korkuyorum allahım yardımcım olsun kötü tarafı benim doktor yarın burda yok işi varmış gelebilirsem dedi gelicem ama dedi korkma emin ellerdesin dedi ben dedi elimi senin elinin üstünden çekmicem dedi mayıs 2 beklerken tarın dikiş allah rızası için ban dua edinde dikişim iyi geçsin daha bri şey istemiyorum çok korkuyorum ameliyathanede yatırıp yapılıcak dikişi dualarınıza ihtiyacım var
kardeşim (avukat) dava açmaya hazırlanıyor şimdi hamile kadının işten çıkarılması yasal olmadığı için ama uzun sürüyormuş iş mahkemesindeki davalar artık ne zaman biter belli değil. bebekten sonra da kendi işimi yapmak istiyorum artık.. bakalım kısmet..
ben doğumdan sonrası ıcın söledım o kremlerı bebe yağı da mı yasak
mmmm kivimiii ağzım kamaştı çıtır çıtır 1 haftadır yemedim özlemişimYa ben hamile kaldığım günden beri kivi yiyorum. Kivinin o ekşi hali beni mest ediyor. Allaha şükür hiiç kabızlık problemim de olmadı şimdiye kadar. Bağırsak çalıştırdığını bilmiyordum ama kanıt olarak beni görebilirsiniz.
denizcim bize k.fasülye pilav ve salata vardı :) kızlar birşey soracağım...canınız çekmesin ama sakatatlardan kelle çorbası yenilebilirmi... Artık büyüdük biraz ya..
kızlar benim doktorum asla göğsünün kahverengi kısmına bişey sürmiceksin hamilelik boyunca dedi..sizin doktorunuz yapmadı mı bu uyarıyı?ben korkumdan sabunlamıyorum bile o kısmı...
çok teşekkür ederim :) yolum düşerse mutlaka gelicemAllah'tan eşin kendi kendine bakabilmiş, benim eşim sağ olsun pek bilmez, yukarı çıkıp annesinde yer, gelirken bana da getirirdi ama ben Allah affetsin çöpe dökerdim, midem çok fenaydı çünkü
evet mide problemini biliyorum, maalesef benim gibi çok çekenleri yakından takip ediyorum. sen bir de bahar alerjisi oldun onun üstüne, sinüzitti galiba. ben de tıkandım iki üç gündür nefes alamıyorum.
öğle yemeğimi sorma, akıllılar hem kuru fasulye yapmış hem mercimek çorbasıharika bir menüydü yanii
kitaptaki fotolara bakamadım ben. o sayfaları hızlı hızlı geçtim, bakamam ki. zaten kan tutar beni, film, dizi izlerken bile kana bakamıyorum, patt düşüp bayılıyorum yoksa. sen de bakma, gözümüzü kapatıp yapalım artık yapacak bişe yok :)
denizcim bize k.fasülye pilav ve salata vardı :) kızlar birşey soracağım...canınız çekmesin ama sakatatlardan kelle çorbası yenilebilirmi... Artık büyüdük biraz ya..
set aldım ben ordan, hamileyim ve bebeğim kitaplarını da hediye ettileryoğunluk vardır canım ondan geç geliyor, benim 15 gün kadar sürmüştü gelmesi. bi de parayla aldım yanii ücretsiz verdikleri de vardı ama sanırım beni kandırdılar set almış bulundum:44:
dogru söyledin erken olması gerçekten iyide pat diye söyleyince korktum:18::18::18:cnm a dıkılmesı bebegın ıcın onemlı bırsey o yuzden erken olması bıraz daha ıyı olmus korkman cok dogal dualarımız senınle ıns guzel gecıcek dıkıs ıslemın
canım dogru diyosunda heyecan ne olacakAy paşam bence ikisi de çok iyi haberSonuçta dikiş atılınca düşük riskin önemli ölçüde azalacak. Hem pat diye olması daha güzel, fazla korkmadan hemen olacak bitecek. merak etme sen herşey çok iyi olacak. Dualarım seninle. Hadi bakalım AEO.
canım benim yavrum için bunada katlanırım işşallah iyi gecerde sorunsuz atlatırımhiç korkma canım dualarımız seninle bu işlemi biçok kişi yaptırıyo bebişini düşün onun güzel kokusunu içine çekiçeğin günleri düşün ve rahatla
aa o niye benim doktorum krem yazdı göğsüme süreyim diye hangisine inancaz şimdi?:18::18:
öyle canım alerjim devam ediyo sprey kullandım üç gün çok rahtlattı sonra eşim izin vermesi zararlı olur diye.
ben de çok yemek döktüm valla ilk iki ay Allah beni de affetsin ya midem çok kötüydü, kayınvalidemin yemekleri de pek bana göre değil yiyemedim işte
mercimek ve kuru fasülye Allah evde eşine yardım etsin Denizcim:90::90:
ben eşimden gizli baktım bayılacak gibi oldum sonra kitabı sakladı arıyom arıyom bulamıyorum şimdi ama çok korktum cidden.
ben de korku filmlerinden ve haberlerden uzak duruyorum çok etkileniyorum çünkü
okulda bi arkadaşım hamile 29 haftalık geçen kurtlar vadisini izliyomuş eşiyle silahlar patlamış içerden bebeği de bi tekmelemiş deprem oldu zannettim diyo :93: izlediğimiz okuduğumz şeylere çok dikkat etmemiz lazım
canım hayırlısıyla olursun inş. erken olsun iyi olsun da.
e peki sen şimdi hep yatacan mı dikişten sonra?
noterden iş aktinin feshi için böyle bir belge yollamak zorundalar. özellikle müşterilerin memnun olmadığını belirtmişler mahkemede onların işine yarasın diye ama daha ben hamile kaldığımı söylediğimde önce istifa etmem için üstüme gelmeye başladıklarında bütün gelen teşekkür maillarını özel mailıma ilettiğimi bilmiyorlar daha. gerçekten zor hamileyken böyle adamlarla uğraşmak
öyle düşünüpte bizide üzme ne demek sahipsizlik hepimiz allaha emanetiz eşinde misler gibi bakar sanadogru söyledin erken olması gerçekten iyide pat diye söyleyince korktum:18::18::18:
canım dogru diyosunda heyecan ne olacak
canım benim yavrum için bunada katlanırım işşallah iyi gecerde sorunsuz atlatırım
canım dikişten sonra 10 gün yerimden kalkmıcam bir tuvalete sonrada bebek gibi yatıcam dogum yapana kadaranlıcagınız benden çok çekiceginiz olucak yandınız vallahi kafanız şişicek artık doguma kadar idare edersiniz beni sabah açıcam akşam yatana kadar tek derdim yemek olucak onada bakıcez eşim artık yapar yemekleri sayipsizlik okadar zorki
set güzel mi canım ben de sipariş etmeyi düşünüyorum da..
canım Allah yardımcın olsun dualarımız seninle...canlarım teker teker alta yazamadım kusura bakmayın yeni girdim eşimle eve size bir iyi bir kötü haberim var iyi haberim çok şükür bebegim saglıklı kötü haberimde doktor bam diye suratıma söylediyarın saat 9 gel yatışını yapalım dedi aç karnına gidicekmişim eşim serklaj setini bugün almaya gidicek hiç bu kadar erken beklemiyodum dikişi ben ne yapcam çok korkuyorum allahım yardımcım olsun kötü tarafı benim doktor yarın burda yok işi varmış gelebilirsem dedi gelicem ama dedi korkma emin ellerdesin dedi ben dedi elimi senin elinin üstünden çekmicem dedi mayıs 2 beklerken tarın dikiş allah rızası için ban dua edinde dikişim iyi geçsin daha bri şey istemiyorum çok korkuyorum ameliyathanede yatırıp yapılıcak dikişi dualarınıza ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?