2011 Ekim Anneleri

Paşam güle gle git gel canım ve lütfen artık kalbini serin tut

bütün gün işte oturyorum...aman kuzum sağlıklı olsunda büyüsünde ben çekerim

paşa hanım toktora giti değilmi iyi haberlerle gelse keşke mesala dikiş atmasalarda doğuma kadar bantlasalar doğumda açılacak nasıl olsaşaka yaptımmmmmmmmm
bebem çabuk gel de meraklandırma bizi

canlarım teker teker alta yazamadım kusura bakmayın yeni girdim eşimle eve size bir iyi bir kötü haberim var iyi haberim çok şükür bebegim saglıklı kötü haberimde doktor bam diye suratıma söyledi yarın saat 9 gel yatışını yapalım dedi aç karnına gidicekmişim eşim serklaj setini bugün almaya gidicek hiç bu kadar erken beklemiyodum dikişi ben ne yapcam çok korkuyorum allahım yardımcım olsun kötü tarafı benim doktor yarın burda yok işi varmış gelebilirsem dedi gelicem ama dedi korkma emin ellerdesin dedi ben dedi elimi senin elinin üstünden çekmicem dedi mayıs 2 beklerken tarın dikiş allah rızası için ban dua edinde dikişim iyi geçsin daha bri şey istemiyorum çok korkuyorum ameliyathanede yatırıp yapılıcak dikişi dualarınıza ihtiyacım var

umarım kimsenin başına gelmez ama etrafınızda başına gelen varsa söyleyin hepsi uğraşsın. istanbulda olup da avukat tutamayacak olan varsa da avukat meselesini dert etmesin kimse, kardeşim gibi bu gibi davalara gönüllü bakan avukatlar çok var

hahaha benimkide hamileyim dediğimde peki bu senin burdaki iş hayatını etkileyecekmi dedi ayyy ne kadar fesatlar ya umarım böyle şeyler planlamıyorlardır arkamdan gerçi planlayamazlar yoksa onları pişman ederim çok şey biliyorum :)))9

onlara noluyoki anlamadım zaten raporlu olduğumuz günlerde devletten alıyoruz paramızı sonrada birascık tazminat vercekler onlara dokunmaz emek vermişiz biz

cnm a dıkılmesı bebegın ıcın onemlı bırsey o yuzden erken olması bıraz daha ıyı olmus korkman cok dogal dualarımız senınle ıns guzel gecıcek dıkıs ıslemın

Ay paşam bence ikisi de çok iyi haber Sonuçta dikiş atılınca düşük riskin önemli ölçüde azalacak. Hem pat diye olması daha güzel, fazla korkmadan hemen olacak bitecek. merak etme sen herşey çok iyi olacak. Dualarım seninle. Hadi bakalım AEO.

hiç korkma canım dualarımız seninle bu işlemi biçok kişi yaptırıyo bebişini düşün onun güzel kokusunu içine çekiçeğin günleri düşün ve rahatla

evet canım minimum 1 yıl sürer işe iade davası açarsa kardeşin..

mmmm kivimiii ağzım kamaştı çıtır çıtır 1 haftadır yemedim özlemişim
denizcim bize k.fasülye pilav ve salata vardı :) kızlar birşey soracağım...canınız çekmesin ama sakatatlardan kelle çorbası yenilebilirmi... Artık büyüdük biraz ya..

oooh kelle paça hepsini götürüyorum ben dün azcık ciğerde takıldım sonra kendiliğimden aştım gömüldüm ciğere burnımuda arkadaşım kaşıdı :)))

kızlar benim doktorum asla göğsünün kahverengi kısmına bişey sürmiceksin hamilelik boyunca dedi..sizin doktorunuz yapmadı mı bu uyarıyı?ben korkumdan sabunlamıyorum bile o kısmı...

aa o niye benim doktorum krem yazdı göğsüme süreyim diye hangisine inancaz şimdi?:18::18:

öyle canım alerjim devam ediyo sprey kullandım üç gün çok rahtlattı sonra eşim izin vermesi zararlı olur diye.
ben de çok yemek döktüm valla ilk iki ay Allah beni de affetsin ya midem çok kötüydü, kayınvalidemin yemekleri de pek bana göre değil yiyemedim işte
mercimek ve kuru fasülye Allah evde eşine yardım etsin Denizcim:90::90:

ben eşimden gizli baktım bayılacak gibi oldum sonra kitabı sakladı arıyom arıyom bulamıyorum şimdi ama çok korktum cidden.
ben de korku filmlerinden ve haberlerden uzak duruyorum çok etkileniyorum çünkü
okulda bi arkadaşım hamile 29 haftalık geçen kurtlar vadisini izliyomuş eşiyle silahlar patlamış içerden bebeği de bi tekmelemiş deprem oldu zannettim diyo :93: izlediğimiz okuduğumz şeylere çok dikkat etmemiz lazım

canım hayırlısıyla olursun inş. erken olsun iyi olsun da.
e peki sen şimdi hep yatacan mı dikişten sonra?

denizcim bize k.fasülye pilav ve salata vardı :) kızlar birşey soracağım...canınız çekmesin ama sakatatlardan kelle çorbası yenilebilirmi... Artık büyüdük biraz ya..

senin daha iyiymiş, bizde üstüne bir de mercimek çorbası töbe töbee. hamilelere küfür eder gibi :) iki hamileyiz şirkette. diğer arkadaş 4 ayı geçti ama hala sıvı tüketemiyor, çorba, cacık vs içemiyor. ben çok iştahlıyım ona göre. ama sakatat yiyecek kadar diil hemşehrim benim, mersinde olduğu nasıl da belli oluyor. benim canım apo ve bahattin istiyor, hem de çok fena. rüyalarıma girecek yakında.

set güzel mi canım ben de sipariş etmeyi düşünüyorum da..

bebemmmmmdikişmi atıyorlar sana kıyamammmmm bant olmuyormuymuşş
korkma canım hiç bişey olmaz allahın izniyle içini ferah tutdualarımız seninle....

cnm a dıkılmesı bebegın ıcın onemlı bırsey o yuzden erken olması bıraz daha ıyı olmus korkman cok dogal dualarımız senınle ıns guzel gecıcek dıkıs ıslemın
dogru söyledin erken olması gerçekten iyide pat diye söyleyince korktum:18::18::18:
canım dogru diyosunda heyecan ne olacak
hiç korkma canım dualarımız seninle bu işlemi biçok kişi yaptırıyo bebişini düşün onun güzel kokusunu içine çekiçeğin günleri düşün ve rahatla
canım benim yavrum için bunada katlanırım işşallah iyi gecerde sorunsuz atlatırım

canım dikişten sonra 10 gün yerimden kalkmıcam bir tuvalete sonrada bebek gibi yatıcam dogum yapana kadar anlıcagınız benden çok çekiceginiz olucak yandınız vallahi kafanız şişicek artık doguma kadar idare edersiniz benisabah açıcam akşam yatana kadar tek derdim yemek olucak onada bakıcez eşim artık yapar yemekleri sayipsizlik okadar zorki

canım haklısın sinirlenmekte ama her şerde bir hayır vardır...hamilelik boyunca ya seni yıpratıp sürekli üzselerdi bebeğine Allah korusun bir şey olsa veya bu stresten doğrudan etkilenip zor bi bebeklik geçirse daha kötü..en azından bir kısım tazminat alırsın dava sonuçlanana kadar..kaç yıllık kıdemin var o işyerinde?

paşamcım bunların ikisi de çok güzel haberler. bak ne güzel, bebeğinin emniyetini bir an önce sağlayacak doktorlar, daha ne istiyosuuun :) mektup gibi olacak bebişin, zamanı gelidğinde zarf açılacak veee büyük ikramiyee :) bence daha ileri bir tarih olsaydı stresin sıkıntın daha çok olurdu. bir an önce dikilsin ki daha çabuk iyileşsin,bebek büyüdükçe zorlayacaktır belki. Önce Allah'a sonra doktorlarına emanet et kendini, her şey yolunda gidecek inşallah gözlerini açtığında çoookk daha iyi olacaksın Allah acil şifa versin canım, korkma, çok güzel olacak bundan sonrası...

öyle düşünüpte bizide üzme ne demek sahipsizlik hepimiz allaha emanetiz eşinde misler gibi bakar sana

canım Allah yardımcın olsun dualarımız seninle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…