canım ameliyathanede igneyle uyutuyolar seni giyiyosun önlügü kurbanlık koyun misli yatıyosun sedyeye rahimi ördekle çıkarıyolar hani misina ipleri varya balık tutuluyo ucunda kanca var rahimi dikiyolar sonra yerine yerkeştiriyolarmış:18::18::18::18: tanpon koyuyolar kanam dursun diye 1 gece hastanede yatıyosun ilaç takviyesi yapıyolar sana o ilaçlarda bir çarpntı yapıyoomuş sormayınbebemmmmmdikişmi atıyorlar sana kıyamammmmm bant olmuyormuymuşş
korkma canım hiç bişey olmaz allahın izniyle içini ferah tutdualarımız seninle....
canım aslında seviniyorun erken oldugu için ama ne bileyim biraz korku yok degil ölen yavrularımda dikişim olsaydı belkim durucaklardı benim tek korkum dikişten sonra enfeksiyon kapmamam eger kaparsam dogumum gene olurmuş onun için günde 3 litre su içmem lazım allah yardımcım olsun yavrum rahayta olsunda daha bir şey istemiyorumpaşamcım bunların ikisi de çok güzel haberler. bak ne güzel, bebeğinin emniyetini bir an önce sağlayacak doktorlar, daha ne istiyosuuun :) mektup gibi olacak bebişin, zamanı gelidğinde zarf açılacak veee büyük ikramiyee :) bence daha ileri bir tarih olsaydı stresin sıkıntın daha çok olurdu. bir an önce dikilsin ki daha çabuk iyileşsin,bebek büyüdükçe zorlayacaktır belki. Önce Allah'a sonra doktorlarına emanet et kendini, her şey yolunda gidecek inşallah gözlerini açtığında çoookk daha iyi olacaksınAllah acil şifa versin canım, korkma, çok güzel olacak bundan sonrası...
aynen canım inşallah kimsenin başına gelmez ama ben de ankarada böyle durumlarla karşılaşanların davalarına gönüllü bakarım..umarım kimsenin başına gelmez ama etrafınızda başına gelen varsa söyleyin hepsi uğraşsın. istanbulda olup da avukat tutamayacak olan varsa da avukat meselesini dert etmesin kimse, kardeşim gibi bu gibi davalara gönüllü bakan avukatlar çok var
öyle düşünüpte bizide üzme ne demek sahipsizlik hepimiz allaha emanetiz eşinde misler gibi bakar sana
benim senin gibi olupta doğuran arkadaşlarım var...hiççç korkma bacım dualarımız seninlecanım ameliyathanede igneyle uyutuyolar seni giyiyosun önlügü kurbanlık koyun misli yatıyosun sedyeye rahimi ördekle çıkarıyolar hani misina ipleri varya balık tutuluyo ucunda kanca var rahimi dikiyolar sonra yerine yerkeştiriyolarmış:18::18::18::18: tanpon koyuyolar kanam dursun diye 1 gece hastanede yatıyosun ilaç takviyesi yapıyolar sana o ilaçlarda bir çarpntı yapıyoomuş sormayınbebegim için katlanmalıyım hamileliginizin kıymetini bilin benim gibi olsaydınız ne yapardınız beterin beteri var anlıcagınız
canım aslında seviniyorun erken oldugu için ama ne bileyim biraz korku yok degil ölen yavrularımda dikişim olsaydı belkim durucaklardı benim tek korkum dikişten sonra enfeksiyon kapmamam eger kaparsam dogumum gene olurmuş onun için günde 3 litre su içmem lazım allah yardımcım olsun yavrum rahayta olsunda daha bir şey istemiyorum
canım göğsüne süreceksin ama kahverengi kısım haricinde...aa o niye benim doktorum krem yazdı göğsüme süreyim diye hangisine inancaz şimdi?:18::18:
ya hu burayada birşey yazmam gerekliymiş nasıl oluyorsacanım ameliyathanede igneyle uyutuyolar seni giyiyosun önlügü kurbanlık koyun misli yatıyosun sedyeye rahimi ördekle çıkarıyolar hani misina ipleri varya balık tutuluyo ucunda kanca var rahimi dikiyolar sonra yerine yerkeştiriyolarmış:18::18::18::18: tanpon koyuyolar kanam dursun diye 1 gece hastanede yatıyosun ilaç takviyesi yapıyolar sana o ilaçlarda bir çarpntı yapıyoomuş sormayınbebegim için katlanmalıyım hamileliginizin kıymetini bilin benim gibi olsaydınız ne yapardınız beterin beteri var anlıcagınız
kuzum yaa allah yardımcın olsun ama lütfen burda araştırıp sürekli konuşup kendini korkutma üzme başka şeyler düşün bak anlattaın ben bile bi tuhaf oldum sen ne haldesin kim bilir
canım aslında seviniyorun erken oldugu için ama ne bileyim biraz korku yok degil ölen yavrularımda dikişim olsaydı belkim durucaklardı benim tek korkum dikişten sonra enfeksiyon kapmamam eger kaparsam dogumum gene olurmuş onun için günde 3 litre su içmem lazım allah yardımcım olsun yavrum rahayta olsunda daha bir şey istemiyorum
aynen canım inşallah kimsenin başına gelmez ama ben de ankarada böyle durumlarla karşılaşanların davalarına gönüllü bakarım..
denizcimm hele bi vermesinler canlarına okurum onlarıncanııımm
bu konuda ilk müvekkilin olmaya ben de gönüllü olabilirim :)şaka şaka, bizimkiler tüm haklarını verip öyle çıkarıyorlar :)
denizcimm hele bi vermesinler canlarına okurum onların
denizcimm hele bi vermesinler canlarına okurum onların
işverenlerin korkulu rüyası advocate85 senden bu desteği aldık ya artık kim tutar bizi
senin daha iyiymiş, bizde üstüne bir de mercimek çorbası töbe töbee. hamilelere küfür eder gibi :) iki hamileyiz şirkette. diğer arkadaş 4 ayı geçti ama hala sıvı tüketemiyor, çorba, cacık vs içemiyor. ben çok iştahlıyım ona göre. ama sakatat yiyecek kadar diilhemşehrim benim, mersinde olduğu nasıl da belli oluyor. benim canım apo ve bahattin istiyor, hem de çok fena. rüyalarıma girecek yakında.
korksunlar artık sendenn, benden, bizdeen :) kapı gibi avukatım var artıık nabeerr
her türlü pis işe bulaşabilirim artık
sağol emelcim çok çok teşekkür ederim çok sağol. inşallah böyle bir durum gerçekleşmez ama olursa da söylerim sana canım tekrar teşekkürler
ben daha doğmamış yeğenlerimin hakkını kimseye yedirmemişverenlerin korkulu rüyası advocate85 senden bu desteği aldık ya artık kim tutar bizi
canlarım teker teker alta yazamadım kusura bakmayın yeni girdim eşimle eve size bir iyi bir kötü haberim var iyi haberim çok şükür bebegim saglıklı kötü haberimde doktor bam diye suratıma söylediyarın saat 9 gel yatışını yapalım dedi aç karnına gidicekmişim eşim serklaj setini bugün almaya gidicek hiç bu kadar erken beklemiyodum dikişi ben ne yapcam çok korkuyorum allahım yardımcım olsun kötü tarafı benim doktor yarın burda yok işi varmış gelebilirsem dedi gelicem ama dedi korkma emin ellerdesin dedi ben dedi elimi senin elinin üstünden çekmicem dedi mayıs 2 beklerken tarın dikiş allah rızası için ban dua edinde dikişim iyi geçsin daha bri şey istemiyorum çok korkuyorum ameliyathanede yatırıp yapılıcak dikişi dualarınıza ihtiyacım var
kızlar bu yazıyı buldum faydalı oldu bana.en azından her artan kiloda kendimi rahatlatırım ben kilo almadım ki kanım arttı veya plasentadandır o dicem kendi kendime
Hamileyken hangi haftada kaç kilo alacağım, gebelikte alınan kilolar vücudun neresinde birikir, hamilelikte hangi bölgede kaç kilo birikir? Hamilelikte haftalara göre normal kilo alım miktarları nedir?
3500gr bebekte
700gr plasenta
800 gr büyümüş olan uterus (rahim)
1800 gr anne kan dolaşımındaki artış
4500gr annede biriken yağ, ödem ve kas kitlesi
700 gr amnios sıvısı
Toplam 12 kilogram
Önerilen hafta başı kilo alımı:
Birinci üç ay: Her hafta ortalama 400 gr
İkinci üç ay: Her hafta ortalama 250 gr
Üçüncü üç ay: Her hafta ortalama 400 gr.
canım ya bizimkilerde yapar arada öyle saçma yemekler.. yoğurt çorbası yanına bir yemek ve yoğurt mesela şu an aklıma gelen :))) iştahım açıldı benim bulantılar şükür geçti yaklaşık 1 aydır rahatımmm tütütütü maşallahhh.. .))) darısı sizleree.. ya eşim hafta sonu kelle almış.. annemde yaptı sağolsun yanına bir pilavda yaparsam ohhhh rahatım bugün...hafta sonu annemle kızkardeşlerim vardı dolap içlerini yerleştirdiler...bugünde kadınım vardı evi topladı çamaşırları yıkadı temizledi...off çok mutluyum ben bugün :)) birde şu mesai bitseeee saat 17:30 olsaa.... bu arada ben etoburdum ama acayip soğumuş başta yeni yeni yiyorum...bahattin ve apodan... hemşerimmm gel bir hafta sonu beraber gidelim...
Canım şimdi ben sevineyim mi? senin yazdığına göre 5300 gr almış olmama gerekirken, 2500 gr aldım.Ama bilinen bir gerçek var ki asıl kilo doğuma son 1 ay veya 2 ay kala alınıyor. Hani biz azıcık göbüşlerimize bakıp, aman aman göbeğim çıktı diye ortada geriniyoruz ya (şahsen ben öyleyim) o göbek daha göbek değilmiş. 6. veya 7. ayda karın bir anda şişiyormuş. Yani moralinizi bozmak istemem ama fazla da boşlamayalım kendimizi. Asıl kilolar 6.-7. aydan sonra alınıyormuş.:44:
ne oldu tıp mı oynuyoruz ya huuu
yok kuzum ben dizimi izliyorum. kociş benden gizli gizli iki üç bölüm house izlemiş, açığı kapatmam lazım. akşamları yabancı kalıyorum onun yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?