2011 Ekim Anneleri

bebemmmmmdikişmi atıyorlar sana kıyamammmmm bant olmuyormuymuşş
korkma canım hiç bişey olmaz allahın izniyle içini ferah tutdualarımız seninle....
canım ameliyathanede igneyle uyutuyolar seni giyiyosun önlügü kurbanlık koyun misli yatıyosun sedyeye rahimi ördekle çıkarıyolar hani misina ipleri varya balık tutuluyo ucunda kanca var rahimi dikiyolar sonra yerine yerkeştiriyolarmış:18::18::18::18: tanpon koyuyolar kanam dursun diye 1 gece hastanede yatıyosun ilaç takviyesi yapıyolar sana o ilaçlarda bir çarpntı yapıyoomuş sormayınbebegim için katlanmalıyım hamileliginizin kıymetini bilin benim gibi olsaydınız ne yapardınızbeterin beteri var anlıcagınız
canım aslında seviniyorun erken oldugu için ama ne bileyim biraz korku yok degil ölen yavrularımda dikişim olsaydı belkim durucaklardı benim tek korkum dikişten sonra enfeksiyon kapmamam eger kaparsam dogumum gene olurmuş onun için günde 3 litre su içmem lazım allah yardımcım olsun yavrum rahayta olsunda daha bir şey istemiyorum

aynen canım inşallah kimsenin başına gelmez ama ben de ankarada böyle durumlarla karşılaşanların davalarına gönüllü bakarım..

benim senin gibi olupta doğuran arkadaşlarım var...hiççç korkma bacım dualarımız seninle

ya hu burayada birşey yazmam gerekliymiş nasıl oluyorsa

aynen canım inşallah kimsenin başına gelmez ama ben de ankarada böyle durumlarla karşılaşanların davalarına gönüllü bakarım..

canııımm
bu konuda ilk müvekkilin olmaya ben de gönüllü olabilirim :) şaka şaka, bizimkiler tüm haklarını verip öyle çıkarıyorlar :)

denizcimm hele bi vermesinler canlarına okurum onların

işverenlerin korkulu rüyası advocate85 senden bu desteği aldık ya artık kim tutar bizi

korksunlar artık sendenn, benden, bizdeen :) kapı gibi avukatım var artıık nabeerr
her türlü pis işe bulaşabilirim artık
sağol emelcim çok çok teşekkür ederim çok sağol. inşallah böyle bir durum gerçekleşmez ama olursa da söylerim sana canım tekrar teşekkürler

kızlar bu yazıyı buldum faydalı oldu bana.en azından her artan kiloda kendimi rahatlatırım ben kilo almadım ki kanım arttı veya plasentadandır o dicem kendi kendime
Hamileyken hangi haftada kaç kilo alacağım, gebelikte alınan kilolar vücudun neresinde birikir, hamilelikte hangi bölgede kaç kilo birikir? Hamilelikte haftalara göre normal kilo alım miktarları nedir?

3500gr bebekte
700gr plasenta
800 gr büyümüş olan uterus (rahim)
1800 gr anne kan dolaşımındaki artış
4500gr annede biriken yağ, ödem ve kas kitlesi
700 gr amnios sıvısı
Toplam 12 kilogram

Önerilen hafta başı kilo alımı:

Birinci üç ay: Her hafta ortalama 400 gr
İkinci üç ay: Her hafta ortalama 250 gr
Üçüncü üç ay: Her hafta ortalama 400 gr.

canım ya bizimkilerde yapar arada öyle saçma yemekler.. yoğurt çorbası yanına bir yemek ve yoğurt mesela şu an aklıma gelen :))) iştahım açıldı benim bulantılar şükür geçti yaklaşık 1 aydır rahatımmm tütütütü maşallahhh.. .))) darısı sizleree.. ya eşim hafta sonu kelle almış.. annemde yaptı sağolsun yanına bir pilavda yaparsam ohhhh rahatım bugün...hafta sonu annemle kızkardeşlerim vardı dolap içlerini yerleştirdiler...bugünde kadınım vardı evi topladı çamaşırları yıkadı temizledi...off çok mutluyum ben bugün :)) birde şu mesai bitseeee saat 17:30 olsaa.... bu arada ben etoburdum ama acayip soğumuş başta yeni yeni yiyorum...bahattin ve apodan... hemşerimmm gel bir hafta sonu beraber gidelim...

işverenlerin korkulu rüyası advocate85 senden bu desteği aldık ya artık kim tutar bizi
ben daha doğmamış yeğenlerimin hakkını kimseye yedirmem(kızlar beni çok fena gaza getirdiniz)şaka bi yana iş davalarında hep işçilerin avukatıyım gerçekten insan çok üzülüyor işverenlerin yaptıkları öyle çakallıklar var ki sırf tazminat ödememek veya haklı fesihmiş gibi göstermek için... özeleştiri yapmam gerekirse iş davalarını çok ciddiye alıyorum eşim izzet-i nefis meselesi haline getiriyosun diyo..

paşam allahın izniyle atlatacaksın inşallah...korkma allah dermansız dert vermesin hiç kimseye...allaha emanet ol.. dualarımız seninle..

Canım şimdi ben sevineyim mi? senin yazdığına göre 5300 gr almış olmama gerekirken, 2500 gr aldım. Ama bilinen bir gerçek var ki asıl kilo doğuma son 1 ay veya 2 ay kala alınıyor. Hani biz azıcık göbüşlerimize bakıp, aman aman göbeğim çıktı diye ortada geriniyoruz ya (şahsen ben öyleyim) o göbek daha göbek değilmiş. 6. veya 7. ayda karın bir anda şişiyormuş. Yani moralinizi bozmak istemem ama fazla da boşlamayalım kendimizi. Asıl kilolar 6.-7. aydan sonra alınıyormuş.:44:

oooh ne ala anneyle kızkardeş dolap yerleştirsin kadın çamaşır yıkasın ev temizlesin yeşimde pilav yapsın kızz senin işin neden bu kadar basitttt

aynen öyle canım gerçekten dikkat etmek gerekiyo sonra o kilolar yüzünden annelerin psikolojileri bozuluyo. ben bu sabah tartıldım 1100 gr almışım. ama iştahım açıldı belki artık daha fazla kilo alırım..

yok kuzum ben dizimi izliyorum. kociş benden gizli gizli iki üç bölüm house izlemiş, açığı kapatmam lazım. akşamları yabancı kalıyorum onun yüzünden

house dizisini hiç izlemedim güzel mi deniz?
walking dead izlemeye başlamıştım o da daha bi sezonu yayınlanmış. bende ilk sezonu bitirince kalakaldım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…